Week in photos #68

Postarea asta trebuia să apară de ieri, așa cum e obiceiul, dar de data asta încalc regulile și o public acum, la început de săptămână, că nu aș vrea să sar complet peste ea. Deși n-am avut o săptămână foarte activă, din pricina operației de care vă spuneam în articolul anterior de tipul ăsta (vă povestesc mai multe pe final), nici n-am stat complet degeaba...


Profitând de faptul că săptămâna asta am stat la părinți, i-am acordat mai multă atenție lui Rocky. Mereu mă minunez de câtă energie poate să aibă (i-am făcut zeci de poze și doar asta a ieșit cât de cât mai clară, că nu stătea deloc). Mi-e tare drag de el și mă topesc când se uită la mine cu ochii lui nevinovați sau când îmi dă cu lăbuța ca să mă joc cu el.


Am mâncat mare parte din săptămână numai „prostii” și tot timpul haotic (așa cum am și dormit), de săptămâna asta încerc să revin la obiceiuri mai bune, dar deocamdată vă arăt că am mâncat pentru prima oară (cred) pizza cu fasole roșie. Și a fost chiar interesantă!


Dulciurile sunt mereu nelipsite, ieri am mâncat o delicioasă prăjitură cu cremă de zahăr ars (să vă mai zic că e preferata mea?), dar n-am putut să mă abțin să las nici salamul de biscuiți. Yumy, cred că mai bag o dublă porție după ce termin de scris. :))


Tot ieri am luat la rând toate postările cu produse consumate, pentru a vedea câte produse de makeup am dat gata în total anul trecut (poate ați văzut că a devenit un trend pe youtube, doar că ele calculează și valoarea acestora, eu am preferat să nu...) și am ajuns la numărul de 35, fără să iau în calcul mostre sau ce am aruncat neconsumat. M-a pus pe gânduri treaba asta, pare un număr ok, dar dacă stau să raportez la câte altele au venit în locul lor, nu cred că e un echilibru chiar atât de excelent. Anul ăsta îmi propun să consum mai multe, 100 ar suna tare bine :)), dar vedem la finalul anului, poate fac și eu un „inventar” a ceea ce am consumat (doar makeup), mai vedem. 

Că tot vorbeam de youtube, pentru că am fost nevoită să stau mult timp în pat, am profitat să mă pun la zi cu multe filmulețe, însă am văzut și câteva filme...


Vacantion 2015 îmi doream să-l văd de ceva timp, iar acum a picat numai bine, că tot voiam o comedie. Chiar a fost o comedie bună, vi-l recomand dacă vreți să râdeți cu lacrimi, e un film reușit, din punctul meu de vedere. Ah, iar Chris Hemsworth apare puțin cam dezbrăcat - poate vă conving așa. :))


Am văzut și o parte din Home sweet hell, dar l-am abandonat pe la jumate, mi s-a părut o porcărie, actrița oricum mă enervează (îmi e antipatică din Grey's Anatomy), dar o mică curiozitate am și de continuare, așa că dacă l-ați văzut aștept să-mi spuneți dacă merită sau nu să-l văd până la final. 

Am început să vizionăm și Everest, dar pe el l-am închis după vreo 10-15 minute pentru că nu aveam dispoziția necesară, însă săptămâna asta sper să-l văd, amân de prea mult timp.


Pentru că nu am dat prea multe detalii data trecută, m-am gândit să vă spun acum și despre ce operație a fost vorba - aveam un chist pe picior, puțin mai sus de genunchi, destul de mare și adânc. A trebuit scos și ar fi fost totul perfect dacă-mi prindea bine anestezia, cred că din cauza infecției nu a prins și spre final am simțit de parcă era „pe viu”, n-a fost deloc plăcut, dar important e că totul a decurs ok, arată foarte bine până acum (am și poză, dar nu cred că ați fi vrut s-o vedeți), chiar și doctorul s-a mirat de cât de repede s-a vindecat, așa că azi am scăpat de meșă, dar mai am ceva de stat cu firele.

Cu antibioticele am avut o problemă, nu le-am suportat până la final, iar pe lângă dureri de stomac și grețuri cred că tot ele m-au umplut de coșuri pe față și pe decolteu cum n-am mai avut de când eram la pubertate. Well, sunt totuși bucuroasă că am scăpat și de asta și că e totul bine. Nu prea m-a încântat nici faptul că a fost necesară o tăietură mai mare decât credeam eu, dar sper să nu rămân cu o cicatrice prea urâtă, din alte experiențe știu că mă vindec destul de bine.

Cam atât despre săptămâna trecută, asta o să încep să fiu puțin mai activă și sper ca duminica asta să vă scriu cu o stare și mai bună. Ținând cont că de la doctor am primit vești bune, iar tot azi mi-a ajuns un colet, pot spune că am început destul de bine.

Săptămâna voastră cum a fost? Ce planuri aveți pentru asta?
O nouă săptămână cât mai bună vă doresc!

24 de comentarii

  1. Rocky este un adorabil! ♥ Privirea lui inocenta mi-e tare draga. La fel patesc, cand vreau sa ii fac poze pisicii mele si catelusei. Nu stau locului niciodata. ☺
    Vacantion si Everest check! Le-am vazut pe amandoua. Comedia este simpatica, dar faza cu Chris mi s-a parut total aiurea. Nu ma asteptam sa-l vad intr-o asemenea ipostaza. Lui ii sta bine in filme cu super eroi, nu in comedii de genu'.
    Ma bucur ca operatia a decurs cu bine. Si eu patesc la fel de la antibiotice... Te inteleg perfect.
    Iar mi-ai facut pofta cu crema de zahar ars. :D
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să-l vezi în realitate, când te privește direct în ochi, pe mine mă dă gata! Te cred, așa sunt majoritatea probabil. :))
      Da, rolul n-a fost fabulos, nici mie nu mi se pare că i s-a potrivit, dar tot i-a stat bine cu pătrățelele la vedere. :))
      Eu am pățit pentru prima oară să-mi fie așa rău de la antibiotice, poate de data asta au fost mai puternice, nu știu ce să zic.
      Ups!
      Te pup!

      Ștergere
  2. Vaaaaiii ce catel frumos ai Ella,sa-l smotocesti putin din partea mea :))),te pup si sanatate multa <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc și promit că-l smotocesc și din partea ta, sigur n-o să se supere deloc. :)) Mulțumesc!
      Te pup!

      Ștergere
  3. Sanatate multe si o saptamana mai buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multa, multa, multa sanatate! M-am zgribulit cand am citit ultimele randuri dar ma bucur ca esti bine!
    Revenind la lucruri mai vesele nu-mi vine sa cred ca ai avut rabdare sa numeri toate produsele pe care le-ai consumat. M-ar tenta si pe mine dar mi-e teama ca sa abandonez actiunea inainte de finalizare.
    Pe mine Everst nu m-a dat pe spate in schimb Meru (care este un filmo-ducumentaro-reporaj) m-a impresionat la culme. :D
    Pupici si o saptamana extraordinara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Am avut noroc de doctor glumeț, așa că n-a fost totul chiar atât de rău. :D
      Păi n-a fost chiar atât de greu, am avut de luat la rând doar 12 articole. Eu zic că ar merge să faci o încercare, te pune pe gânduri un astfel de exerciții, pe mine m-a motivat și mai mult ca măcar pe începutul ăsta de an (primele 2-3 luni) să mă abțin de la cumpărat produse de makeup.
      Îmi amintesc că ai spus de Everest că nu te-a dat pe spate, dar vreau totuși să-mi satisfac curiozitatea. Mersi de sugestie, o să rețin și Meru, cred că am mai auzit de el.
      Mulțumesc la fel! Te pup!

      Ștergere
  5. Super dragut ti-ai petrecut tu saptamana :) si multumim de indemnul de la final :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am încercat s-o înveselesc cât am putut, cu ce am putut. :D
      Cu drag, ar trebui să ne motivăm mai des în sensul ăsta.

      Ștergere
  6. Sper ca ai sa fi bine de tot cat mai repede, ai grija de tine! Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Teo! Sunt deja destul de bine, încă stau „potolită” doar pentru că așa mi-a recomandat medicul, că eu mă simt în stare și să urc pe munte. :))
      Te pup!

      Ștergere
  7. Eu am avut o saptamana buna, am alternat munca cu odihna dar planurile pe saptamana in curs mi-au fost date peste cap de vreme. Oricum sunt fericita pentru ca mi-am cumparat bilete la Richard Clayderman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ai avut o săptămână bună, să fie la fel și următoarele.

      Ștergere
  8. Ma bucur mult de tot ca ai scapat cu bine!! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. nice doggy :).

    ce mancare delicioasa pe acolo!

    oooof! bine totusi ca s-a vindecat rapid si sper sa uiti experienta cat mai repede...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! :D
      Da, da... numai mâncăruri delicioase și nesenătoase am mâncat în ultima perioadă. :))
      N-a fost o experiență chiar atât de neplăcută per total, acum mă amuz de „moațele” mele (adică de fire), i-am spus doctorului că le-aș fi vrut roz, nu-mi plac negre. :))

      Ștergere
  10. Multa sanatate, sa te faci bine repede!
    Rocky e un dulce si-un frumos, am suspinat la prajituri (merg la sala si m-am potolit cu dulciurile), iar nr. tau de produse cosmetice consumate chiar mi se pare marisor, eu cred ca n-am avut nici 15 pe lista! :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Georgia! Deja pot spune că sunt bine. :D
      Hihi, mulțumesc. Ups, cred că ar trebui să mă abțin să mai postez prăjituri. :)) Și eu zic că e mărișor, se putea și mai bine, dar se putea și mai rău. :))
      Te pup!

      Ștergere
  11. 1. insanatosire grabnica!
    2. e trecut de 11 seara si salivez la pizza aia! :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Vad o pizza...de la Jerry?:D
    Imi pare rau de interventia ta...recuperare maxima, sa ne revedem cu forte noi si entuziasm! :)
    Frumos catelul tau...al meu de la mama de acasa (ma rog, este al vecinilor din curtea comuna de la mami) l-au dat....ei zic ca a murit, dar nu cred asta! Asa ca...mi-e dor de Bobita al meu! :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, e de la pizzeria unei verișoare. :D
      Sunt deja bine, s-a cam vindecat, mai stau doar de siguranță câteva zile cu firele.
      Mulțumesc! Îmi pare rău. :(

      Ștergere