Week in photos #70

Săptămâna asta am dispărut ca măgarul în ceață, știu. Nu cred că am mai fost vreodată atâta timp complet inactivă, dar chiar nu mai eram în stare de nimic după ce ajungeam acasă, am fost complet epuizată... de programul încărcat, de stres, de frig, de un început de răceală (am fentat-o și de data asta) și deși scrisul mă relaxează în general, zilele astea chiar nu-mi găseam cuvintele și am preferat să iau o pauză, decât să forțez lucrurile. Deși mă așteptă încă o săptămână obositoare, sper ca măcar să nu mai am starea asta continuă de somnolență și să reușesc să mă adun pentru a reveni cu toate la normal, că am o grămadă de lucruri despre care să vă poveste. Dar nu promit nimic.

Având un program încărcat cu chestii total neinteresante, n-am multe să vă arăt, dar mă prezint la voi cu cele câteva poze și povești... 


Dacă și săptămâna trecută am început postarea cu două produse Paula's Choice, am zis că e nimerit să o încep și pe asta la fel - încă două produse PC au intrat în rutina de îngrijire a tenului meu, sunt super entuziasmată și abia aștept să văd rezultatele, am destul de multe așteptări mai ales de la toner, dar și de la cleanser. Mă gândesc să fac o postare cu toate produsele Paula's Choice care se află acum în rutina mea de îngrijire a tenului, ca să vă scriu câteva scurte impresii despre ele - v-ar interesa?


Cum în fiecare zi din săptămână m-am machiat în grabă și destul de simplu, a fost un moment bun să redescopăr rujurile discrete din colecția mea, dintre cele mai vechi, că în ultimele luni am purtat aproape numai din noutăți și în general culori puternice sau foarte închise. Am redescoperit cu ocazia asta Essence In the nude (un nude foarte subtil, un ruj lucios și hidratant, dar nu foarte rezistent - avantajul e totuși că-l pot reaplica și din mers) și Maybelline Sweet pink (un roz discret și sidefat, unul din puținele rujuri sidefate care-mi plac, un ruj cremos dar și destul de rezistent).


Într-una din zile m-am oprit puțin într-un DM, n-am luat nimic că pe mine mă interesau noile produse (Wibo și Lovley) pe care nu le-au adus în cel în care am intrat eu, dar a fost prilej să descopăr noile produse de la Miss Sporty, care sunt și la reducere. Mi s-au părut drăguțe blush-urile, au nuanțe frumoase, dar parcă mi s-au părut puțin prea sidefate. Oricum, merită studiate, Georgia a prezentat mai detaliat toate produsele aici.

Eu de curând am încercat pentru prima oară produsele de makeup de la Miss Sporty, până acum nu m-au atras decât ojele lor, dar am rămas foarte plăcut surprinsă de ce mi-am luat (un lip liner și un ruj creion), poate am avut eu noroc, dar cert e că am pus până pe niște super produse de la ei!


Pe început de săptămână am purtat manichiura colorată pe care v-am arătat-o aici, iar pe final mi-am lăsat unghiile golașe - nu mă încântă să le port așa, nici nu-mi plac și risc și să le rup mai repede, dar pe lângă lipsa de timp, am și o dilemă... să le mai scurtez sau nu? :)) Parcă am început să le prefer tot mai scurte, nu știu ce-i cu mine.


După ce toată săptămâna am reușit să mănânc mai sănătos, am dat-o în bară azi cu gogoșile astea. Dar nu e vina mea, serios! Mi-au fost aduse calde la nas, cum să le rezist?



În încercarea de a-mi stăpâni dorința nebună de a tot face shopping, m-am apucat să-mi fac o listă de cumpărături pentru vacanța de la final de martie (avem doar biletele de avion deocamdată, de cazare n-am avut timp, dar Ella face liste cu rujuri și oje, când are N-șpe proiecte la care trebuie să lucreze - ceva normal, nu? ). Ați fi interesate să fac o postare cu lista asta? Poate vă dau niște idei, cine știe...

Atât pentru azi, sper să ne citim mai des săptămâna viitoare, îmi dau seama abia acum că-mi era teribil de dor să bat din taste la o nouă postare pentru blog.

Săptămâna voastră cum a fost? Cum v-ați înțeles cu frigul și zăpezile? 
O nouă săptămână cât mai bună să aveți!

28 de comentarii

  1. Te cred ca nu ai mai avut chef de nimic, la fel si eu....e prea frig si ca sa exist :D Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe toată lumea a epuizat frigul ăla venit și cam brusc. :( Bine că s-a mai încălzit..
      Te pup!

      Ștergere
  2. Pupicei draga mea,eu a zacut cu o viroza,nici nu stiu cat a fost de frig,auuuu gogosile :)))),sa avem o saptamana calduroasa <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper că te-ai făcut bine între timp!
      Așa să fie, deocamdată e oricum mai bine. :D
      Pupici!

      Ștergere
  3. Mie nu-mi place deloc frigul care ne-a cuprins, astept sa se mai incalzeasca putin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi-ar fi de folos o postare cu excperienta ta cu produsele Paula's Choice

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper sa ai o saptamana lipsita de stress si plina de voie buna (sau macar sa incerci sa le imbini astfel incat castigatoare sa iasa zambetele ;))).
    Si pe mine m-ar interesa un articol despre produsele PC.
    Aaa, sa nu uit! Si eu prefer unghiutele mai scurte. In ultima perioada le scurtez bilunar. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, la fel îți doresc și eu ție!
      S-a făcut, va venit și articolul despre produsele PC!
      Sunt mai comode mai scurte, mai ales acum iarna, poate din cauza asta.
      Pupici!

      Ștergere
  6. Sa stii ca asa am fost si eu pe final de saptamana: racita, stresata, cu prea multe pe cap. Nici saptamana asta vad ca nu o incep prea bine, dar poate se mai schimba datele problemei pe parcurs! Iti doresc si tie o saptamana usoara si plina de task-uri bifate!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nici pe asta n-ai început-o prea bine, nici eu :)), dar până la final sper să fie o săptămână mai reușită, măcar nu mai e atât de frig.
      Mulțumesc la fel!

      Ștergere
  7. Ceva cosmetice am si eu chef sa cumpar, chiar daca momentan nu am nevoie de nimic. Noroc ca nu am ajuns inca in DM si asa cardul meu a ramas neatins.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce femeie n-are chef de shopping de cosmetice? :)) Și eu am avut noroc cu programul prea plin că n-am avut timp de colindat magazinele, a fost singura parte bună.

      Ștergere
  8. Pai sa stii ca este mai importanta lista cu rujuri. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știam eu că o să fie cineva de acord cu mine! :))
      Te pup!

      Ștergere
  9. chiar m-am intrebat de ce nu apar postari noi, dar imi dadusem seama ca n-ai patit nimic fiindca ai venit la mine pe blog :).

    eu tocmai ma pregatesc sa termin rujul essence, deja scobesc prin el :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucură să aflu că mi s-a simțit măcar puțin lipsa. :D
      Nici eu nu mai mult din el, nici un sfert nu cred că mai e, dar nu cred că o să mă apuc să scobesc prin el, nu mă încântă procedura.

      Ștergere
  10. Hihi, chiar ti-am simtit lipsa si ma gandeam ce-i cu tine.
    Da, din pacate vremea aceasta ne-a dat de cap tuturor. Eu sunt mai rezistenta la frig, dar tot am avut o stare asa mai ciudatica.
    Am observat ca porti unghiutele mai scurte, dar intr-un fel e bine. Sezonul rece nu prea este prietenos cu noi. Zilele trecute, mi s-a rupt si mie una, dar am reparat-o imediat.
    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, nu-mi place să fiu așa inactivă, am atâtea despre care vreau să scriu, dar sper să-mi revin la un „program” normal cât mai curând... și să recuperez perioada asta. :D
      Am observat, toată lumea s-a plâns săptămâna trecută de oboseală sau stare nu tocmai bună. :(
      Așa e, sunt mai pretențioase unghiile lungi iarna, poate când se mai încălzește o să le țin și eu din nou mai lungi.
      Pupici!

      Ștergere
  11. Draga mea, chiar ti-am simtit lipsa insa la fel de epuizata am fost si eu si inteleg perfect nevoia de odihna.
    Sa te bucuri de noutatile PC, abia astept impresii despre ele! :) Si iti multumesc pentru link.
    Te imbratisez, o saptamana usoara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cumva motivant să aflu că mi s-a simțit lipsa, mulțumesc! Te cred, nu cred că am auzit pe cineva care să fi fost plin de energie de când a venit gerul. :(
      Mulțumesc, sigur revin cu impresii! Cu drag!
      Săptămână ușoară și cât mai frumoasă și ție! Te pup!

      Ștergere
  12. Eu chiar sunt curioasa de wishlistul tau de rujuri si oje. Am cumparat multe cosmetice pe baza reviewurilor tale! Cat despre unghiutele tale, sunt frumoase si scurte si lungi, conteaza sa iti placa tie si sa iti fie comode! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci o să mă pun pe treabă și o să fac postare cu lista! :D
      Au, mă bucur mult să aflu asta și sper că ți-au plăcut cât mai multe din cele cumpărate!
      Mulțumesc, ești o drăguță! Te pup!

      Ștergere
  13. si eu am dus-o greu cu frigul...si apropos de liste, sa nu uit...ca tot plec cateva zile! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-ar placea un review despre produsele paula s choice. Ma tot lovesc de ele peste tot, dar tot nu-mi fac curaj sa le incerc. Asa ca pana atunci sunt binevenite cat mai multe pareri despre ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, am amânat și eu foaaarte mult până să le încerc, dar m-au convins că merită și încă am un wishlist destul de lung.
      O să revin cu siguranță cu un articol despre ele și sper să-ți fie de folos!

      Ștergere