Produse favorite - Decembrie 2015

Luna decembrie a fost foarte bogată în descoperiri cosmetice, am început să folosesc multe noutăți și marea majoritate mi-au plăcut mult, suficient cât să le folosesc des pe tot parcursul lunii și cât să-și merite un loc în postarea asta. Așa că vă invit să luați un ceai, o cafea, o ciocolată caldă sau orice preferați și să vă faceți comode, că o să fie o postare destul de lungă.


Țin să precizez, că tot n-am mai făcut-o de mult, că în postările lunare cu favorite vă prezint doar produsele favorite noi, nu includ nimic din ce a mai fost deja prezentat în articole de tipul ăsta, în lunile precedente. Luna asta am câte puțin din mai multe categorii, dar cele mai multe descoperiri sunt produse de makeup, așa că începem cu ele...


De creionul Catrice eye brow nu am fost extrem de încântată la prima probă (nu știu de ce), dar pe măsură ce l-am mai folosit mi-am dat seama că îmi place chiar foarte mult, îmi pot contura cu el foarte bine sprâncele mele lipsite de orice formă și le pot umple frumos, însă obțin totodată un aspect foarte natural și plăcut. E ideal pentru machiajele de zi cu zi, mai ales pentru genul de „no-makeup makeup”. Chiar îl recomand, eu de aici l-am luat și am ales nuanța #040, cea mai închisă, dar care e un maro cam mediu și fără subton roșcat.

Datorită creionului de ochi Melkior, pe negru, am reînceput să folosesc creion pe waterline, e suficient de pigmentat și chiar dacă nu rezistă o zi întreagă, îmi place că nu se strânge inestetic în colțurile ochilor (motivul pentru care renunțasem să mai folosesc astfel creioanele de ochi).

Catrice Camouflage concealer a fost o altă surpriză plăcută de la Catrice și chiar aveam așteptări destul de mari de la el, după ce l-am încercat pe cel cremă din aceeași gamă (aici am scris despre acela) și nu m-a dezamăgit. Oferă o acoperire mare, arată bine dacă e aplicat cu o pensulă densă, pufoasă, nu se strânge în liniile fine dacă e fixat bine cu pudră și e și ieftin, de aici l-am luat (și cred că doar acolo se găsește, momentan).

Primerul de pleoape NYX proof it! îmi place, în sfârșit am găsit unul care să funcționeze și pe pleoapele mele, după nenumărate dezamăgiri avute în trecut. După ce nici cel de la Too Faced nu mi-a plăcut, chiar mă gândeam că n-o să mai găsesc nimic să-mi placă și mă limitam din nou doar la fond de ten și pudră, ca bază pentru machiajul ochilor. Cu acesta văd o diferență, machiajul îmi rezistă mult mai bine. Sunt totuși curioasă cum o să se descurce și la vară, pe căldură.


Era imposibil să lipsească din favoritele unei luni produsele pentru buze, am avut și în decembrie niște descoperiri foarte faine.

Rujurile Maybelline Creamy Matte m-au impresionat într-un așa mod, încât le-am inclus direct în top 10 descoperiri ale anului pe zona de makeup, dar nu puteau să lipsească nici de la favoritele lunii, sunt cele mai cremoase și hidratante rujuri mate pe care le-am încercat până acum. Eu am nuanțele Rose Rush, Magnetic Magenta și Divine Wine, o nuanță mai superbă ca alta. O să vă scriu mai detaliat cândva despre ele și o să vi le arăt atunci și cum arată pe buze.

NYX Soft Matte lip cream au fost o altă descoperire a lunii, îmi place mult textura cremoasă, mirosul, rezistența bună și faptul că sunt mult mai confortabile pe buze decât orice alte lip stain/cream încercat de mine până acum. Am nuanțele Antwerp și Compenhagen, primul îmi place la nebunie cum arată pe buze și mi se pare ușor de purtat, iar cel din urmă merită inclus la favorite pentru nuanța demențială, dar sunt ușor dezamăgită de faptul că e cam slăbuț pigmentat, mă așteptam la mai mult (se rezolvă totuși cu o cantitate mai mare aplicată).


Am făcut și niște super descoperiri la categoria pensule, pe care nu puteam să nu le includ în postarea asta...

Din setul Real Techniques Core Collection le ador pe Buffing brush, Contour brush și Detailer brush, le-am folosit aproape zilnic de când le am și merită să achiziționați setul ăsta, chiar și doar pentru pensulele astea. Mai există și o a patra pensulă în set, care e ok și ea pentru una-alta, dar nu mi se pare ceva atât de extraordinar încât s-o includ aici, aș fi preferat altceva în locul ei. O să vă scriu în curând mai multe despre pensulele RT pe care le am, vă detaliez atunci mai mult și despre setul ăsta.

Pensulele Zoeva, mai precis 232 Luxe Classic Shader și 228 Luxe Crease, m-au încântat atât de mult de la prima folosire încât am știut imediat că vreau să-mi iau un set întreg de pensule Zoeva. Dacă pe prima am folosit-o des, pe cealaltă am folosit-o zilnic la blending, e minunată și parcă a devenit mai pufoasă după prima spălare. Chiar își merită prețurile mai ridicate pensulele astea!


Dintre toate noutățile de skincare încercate în ultimele luni, m-a convins doar un produs - Paula's Choice Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator, o cremă pe care o folosesc seara și cu care nu m-am înțeles atât de bine de la început, dar cred că era doar din vina mea, că aplicam mult prea puțin produs. Are o textură plăcută, intră repede în piele și oferă hidratare în profunzime, nu doar de suprafață. Nu lasă deloc peliculă la suprafața pielii, nu încarcă tenul și m-a ajutat mult în ultima perioadă, când tenul meu începuse să fie cam deshidratat.

A meritat să dau 61 lei pe miniatura asta, că mă gândesc acum serios s-o iau full size, cred că e cea mai bună cremă de noapte încercată de mine. Poate chiar o să profit de reducerea de 15% de luna asta, ca s-o iau.


Despre gama Yves Rocher de iarnă v-am scris mai multe aici, am detaliat acolo despre toate produsele încercate, dar deși mi-au plăcut toate, cel mai mult am folosit luna trecută balsamurile de buze, cremele de mâini (varianta cu scorțișoară și cea cu vanilie, cel mai mult) și exfoliantul de corp cu portocală și migdală, care mi-a răsfățat pielea și mi-a încântat simțurile olfactive.

De foarte mult timp n-a mai ajuns la favoritele lunii vreun produs de la Avon, însă luna asta merită din plin să menționez gama cu ciocolată și rodie pentru picioare, din care eu am exfoliantul și crema. Ambele miros la fel de delicios, îmi vine să le mănânc la fiecare folosire și sunt de asemenea și produse bune. Eu exfoliantele de picioare le folosesc mai mult pentru răsfăț, după o zi în care am mers mult pe jos mă relaxează instant, iar la ăsta îmi place mult că face și spumă, e un 2 în 1. Crema e suficient de intens hidratantă, dar nu foarte grasă, nu lasă peliculă dacă e aplicată cu măsură. Chiar vi le recomand cu căldură!

Astea au fost favoritele mele din decembrie, am mai încercat puțin și din alte noutăți, mi-au plăcut mai multe, dar nu mă bazez pe primele probe, prefer să vă arăt în astfel de postări doar ce am apucat să folosesc ceva mai mult.

Voi ce produse ați mai descoperit luna trecută? Ați încercat ceva din lista mea? V-am tentat cu ceva în mod special?

20 de comentarii

  1. As fi vrut sa incerc si eu produsele Yves Rocher dar n-am avut noroc. Am descoperit in schimb 2 produse Avon: un ulei de par cu un miros demential si crema pentru ochi Planet Spa cu ulei de masline si floare de portocal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu că din păcate s-au epuizat foarte repede produsele din gama asta. :( Și eu aș mai fi vrut câte ceva, dar n-am mai prins.
      Cred că știu la ce ulei te referi și miroase într-adevăr foaaarte bine.

      Ștergere
  2. Nici nu-ti poti imagina cat de mult m-am bucurat in momentul in care am vazut ca esti multumita de primerul NYX! Yes! L-am adaugat pe lista! :D
    Sa le folosesti cu placere pe toate pana la ultimul strop!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt foarte mulțumită și ți-l recomand, sper să-ți placă dacă-l vei încerca! :D
      Mulțumesc frumos!
      Pupici

      Ștergere
  3. Trebuie sa incerc si eu anticearcanul de la Catrice daca spui ca este asa bun <3 M-ai facut tare curioasa <3 Si eu vreau sa incerc produsele Paula Choice, dar dupa ce voi face luna asta o vizita pe la dermatolog, ca sa stiu ce sa imi aleg. Pensulele RT sunt super, si eu vreau sa imi cumpar cateva :D Si oh da , colectia Yves Rocher de anu asta a fost super delicioasa! Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită să-i acorzi o șansă, mie mi se pare foarte bun pentru prețul pe care-l are.
      Pe mine m-au convins câteva produse PC și aș vrea să mai încerc și altele.
      O să revin curând cu un articol despre toate pensulele RT pe care al în prezent, poate îți vor fi de folos informațiile, să te decizi ce să mai daugi pe wishlist. :D
      Te pup!

      Ștergere
  4. Sunt si eu indragostita de NYX si de real techniques, pensulele sunt asa de bune iar lipglosul tine mai mult ca un ruj :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem niște favorite în comun! Păi nu e lip gloss, e lip cream, e normal să reziste așa bine. :D

      Ștergere
  5. O sa regret pana la Craciunul viitor ca am ratat colectia de anul asta de YR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă că mai scot și alte ediții limitate faine, sunt sigură! Abia aștept să văd colecția de vară de anul ăsta, că din aia de anul trecut încă mai folosesc unele produse. :))

      Ștergere
  6. Wow, cate favorite!!! Si cate rujuri!!! Cate rujuri ai in total pana acum?
    SI cam cate vei mai cumpara? :)))
    Pensulele de la Real Tecnhiques imi plac atat de mult. Am inceput sa o folosesc si eu pe cea mica, pentru detalii. Incet-incet, gasesc si eu mai multe intrebuintari unei singure pensule. Ceea ce e grozav! :)
    Datorita tie am o gramada de produse de la Catrice pe care le-as cumpara...si sigur o voi face, pentru ca preturile sunt accesibile. Dar as vrea sa le si vad inainte de a le cumpara...sa le testez si sa-mi aleg nuantele perfecte! :D
    Stiu ca erau prin Domenii aceste produse...unde mai pot fi gasite? Daca afli, please...let me know! :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, s-au adunat câteva. :D Rujuri am în jur de 50. Nu mai vreau să cumpăr foarte multe anul ăsta, ai văzut cam ce am pe wishlist, dar cine știe pe ce mi se mai pune pata. :))
      Mă bucur că și ție-ți plac, iar setul Core Collection e chiar reușit.
      În Debenhams din Mall Vitan și în Unirii (pe la etajul 2, parcă) sunt sigur produsele Catrice, parcă mai erau pe undeva dar nu-mi vin acum în minte. Însă la stand n-o să le găsești chiar pe toate, au ofertă mai sărăcuță decât online.
      Te pup!

      Ștergere
  7. trebuie sa fac rost de niste produse avon. musai! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să faci rost de ceva din gama cu ciocolată și rodie, musai! :))

      Ștergere
  8. Sunt minunate toate si avem mai multe favorite in comun. Refacere usoara, draga mea, sa te faci bine cat mai repede! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că avem multe favorite în comun, deși nu mă mir!
      Mulțumesc frumos, ești o drăguță! La fel îți doresc și eu cu intervenția de la măsea!
      Pupici

      Ștergere
  9. Am incercat si eu azi varianta crema de la Catrice. Acopera bine, dar nu cred ca am nimerit eu nuanta....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am luat nuanța cea mai deschisă la ambele (cremă și lichid).

      Ștergere
  10. Chiar vreau să încerc și eu creion de sprâncene de la Catrice și anticearcănul.

    RăspundețiȘtergere