Review: Lapte de corp cu bumbac și extract de ovăz Elmiplant


L-am achiziționat luna trecută la set cu crema de mâini cu miere și ulei de macadamia despre care v-am vorbit AICI. Acum că mi-am făcut o părere completă și despre laptele de corp, a venit timpul să-i dedic și acestuia o postare.


Preț: în jur de 10-12 lei
Cantitate: 250 ml
Valabilitate: 12 luni de la deschidere

Descriere oficială: „Laptele de corp Nutritiv-Reparator Elmiplant hrănește imediat pielea foarte uscată, lăsând-o hidratată, catifelată și ultra-fină până la 48 de ore. Formula sa este îmbogățită cu ingrediente 100% naturale, obținute prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăților substanțelor active. Având un conținut ridicat de minerale și proteine, extractul de bumbac ajută la restabilirea catifelării și elasticității pielii. Extractul de orez menține echilibrul natural de hidratare, îmbunătățind aspectul pielii și lăsând-o fină și radiantă.”

Părerea mea:

Are un miros plăcut, ușor dulceag, care persistă binișor pe piele. După cum am mai spus și în trecut, îmi plac produsele de corp parfumate, așa că asta este pentru mine un plus.

 Are o textură subțire și uleioasă, care se  întinde rapid și se absoarbe destul de reped în piele. Din păcate, lasă peliculă uleioasă pe piele – nu rău, dar suficient cât să nu mă încânte. Acesta este singurul lucru care nu îmi place la acest produs.

Hidratează bine pe o piele normală și, în cazul meu, chiar menține pielea hidratată până la 48 de ore. Țin totuși să menționez că nu am pielea foarte uscată în perioada asta – pe corp (excepție mâinile) mi se usucă pielea mai repede și mai rău vara decât iarna. Totuși, părerea mea e că nu este suficient de hidratantă pentru o pielea foarte uscată, de regulă pentru o piele uscată este necesară o cremă grasă, ceea ce nu e cazul aici.

Ca să fac o comparație cu crema care se afla în set cu acest lapte de corp, singura difernță este pelicula uleioasă pe care acest produs o lasă pe piele, în comparație cu crema de mâini care nu lasă nicio peliculă uleioasă sau grasă. Și mirosul este diferit, însă la ambele îmi place și persistă.


În concluzie, este un produs bunicel, însă prefer să mă orientez spre altele care îmi plac mai mult, la care nu mă deranjează nimic. Îl voi folosi în continuare pentru că în perioada asta, cel puțin, este ok pentru mine, însă nu îl voi reachiziționa. În schimb vreau să încerc o altă loțiune de corp de la Elmiplant, din aceași gamă, care e lăudată de foarte multă lume. 

Niciun comentariu