Review: Loțiune de corp Silky Radiance cu unt de cacao și macadamia Elmiplant


Spuneam în postarea de AICI că voi reveni cu un review la un produs de care m-am îndrăgostit. Ei bine, despre el vorbim azi! Este vorba de loțiunea de corp cu unt de cacao și macadamia de la Elmiplant. AICI am făcut destul de recent un review la laptele de corp cu bumbac de la Elmiplant, și spuneam la sfârșitul articolului că vreau să încerc o altă loțiune de corp de la Elmiplant… despre aceasta era vorba, însă vroiam să mai aștept o perioadă până când s-o achiziționez. Datorită Dianei am achiziționat-o mult mai rapid, m-a tentat foarte tare cu ceea ce a povestit despre acest produs. Iar azi vă vorbesc și eu despre experiența mea cu el, deși îl folosesc doar de o săptămână... a fost suficientă o singură utilizare ca să-mi dau seama de tot ce știe și poate.


Preț: 13 lei
Cantitate: 250 ml
Valabilitate: 12 luni de la deschidere

Părerea mea:

M-a cucerit de cum am ridicat capacul! Are un miros delicios de... prăjituri! Miroase atât de bine încât cu greu te poți abține să nu o guști. Chiar nu e de lăsat la îndemâna copiilor. Dacă nu mă credeți, adulmecați-o într-un magazin, e imposibil să nu vă cucerească! Iar acest delicios miros persistă pe piele ore bune! Am spus-o de nenumărate ori, și o mai spun și acum… îmi plac foarte mult produsele pentru corp care miros bine, iar această loțiune e de departe favorita mea din acest punct de vedere (dar nu numai) și prevăd o „relație” pe termen lung cu aceasta.

Are o textură densă, cremoasă, care intră foarte repede în piele, fără să lase peliculă uleioasă, grasă sau lipicioasă, ca multe alte produse similare. În plus, e spornică, fiind suficientă o cantitate foarte mică de produs pentru o utilizare!

Hidratează foarte bine, lăsând pielea catifelată chiar și pe cele mai aspre zone, pe coate și genunchi. După fiecare aplicare îmi simt pielea ca de bebeluș! Nu am testat dacă menține pielea hidratată până la 48 ore, așa cum promite, pentru că nu mă pot abține să nu o folosesc în fiecare seară, însă cu siguranță menține pielea hidratată 24 de ore, cel puțin pe pielea mea normală. 

Îmi place și recipientul produsului, în primul rând pentru că e la tub (evit loțiunile/cremele de corp la borcan), iar produsul se poate doza cu ușurință, fără risipă, datorită orificiului nici prea mare, dar nici prea mic. 


În concluzie, nu pot să spun decât că iubesc această loțiune de corp și o recomand tuturor! Trebuie încercată, e un produs excepțional la un preț de nimic, ținând cont de ceea ce oferă.

2 comentarii

  1. Chiar asteptam reviewul acesta si ma bucur ca inca o data, m-ai convins sa o achizitionez cat mai repede posibil. Iar daca mirosul chiar persista..ce sa vreau mai mult? Abia astept sa o incerc! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că a fost de folos postarea. Sunt convinsă că o să-ți placă, chiar e minunată din toate punctele de vedere. Te aștept cu drag cu o părere după ce o încerci. :*
      Pupici :*

      Ștergere