Review: Cremă pentru mâini Cien - for dry, stressed hands



Nu știu cum e prin alte părți, dar în București e o vreme groaznică, nu-ți vine să scoți nici nasul afară. Iar eu am avut azi de umblat... a trebuit să merg la două examene, deci n-am avut încotro (da, la noi nu s-au suspendat cele de azi). Mi-am retușat machiajul de vreo 4 ori (da, m-am mai și machiat.. că la 7 dimineața ningea liniștit, așa că mi-am zis că s-au înșelat din nou ăștia de la meteo cu prognoza pentru azi), am simțit zăpada în față de parcă arunca cineva cu pietre și am făcut sporturi extreme printre nămeți, că deh... cine să curețe mormanele de zăpadă de pe trotuare? Bineînțeles că într-un final m-a luat și răceala, dar n-am fost surprinsă. Revenind totuși la subiect... crema pentru mâini spre care am întins mâna cel mai des în ultimele zile, de când a venit adevărata iarnă „peste noi”, a fost cea de la Cien:


Se găsește în Lidl la prețul de 7 lei. Are 100 ml.

Părerea mea:

Ambalajul este simpatic, dar mi-ar fi plăcut ca orificiul prin care iese produsul să fie mai mare, să pot scoate mai mult produs odată. Este însă doar un foaaarte mic inconvenient pentru mine. Mirosul este drăguț... nu are o aromă fabuloasă, dar nu-i rău, este plăcută.

Are o textură densă care se întinde puțin mai greu, dar intră imediat în piele. Este ușor uleioasă, dar nu lasă deloc peliculă pe piele după aplicare. Este suficientă o cantitate destul de mică de produs pentru o aplicare.

Hidratează foarte bine, lăsând pielea catifelată și o menține așa pentru mult timp. După umblat prin ger și viscol, timp în care mâinile îmi erau roșii ca racul, nu mi s-a uscat deloc pielea și aveam mâinile catifelate ca după aplicare. Asta după vreo 8 ore după ce am aplicat-o. Eu zic că e mai mult decât excelent.


În concluzie, îmi place foarte mult, pentru mine e ideală în perioada asta și o recomand cu încredere!

4 comentarii

  1. Eu nu am treaba cu mainile, parca niciodata nu mi se usuca, indiferent de temperatura de afara, asta spre deosebire de alte parti ale corpului, dar prietenului meu i se usuca mainile si se crapa pana la sange. Poate i-ar fi buna crema aceasa.
    Multumesc de review!
    Pupici!! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești o norocoasă! Exact ca prietenul tău pățesc și eu dacă nu folosesc cremă de mâini sau folosesc una mai puțin hidratantă. Eu zic că i-ar fi foarte bună.
      Cu drag, mă bucur că ți-a fost de ajutor.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. La iarna incearca si Cien SOS Hand Concentrate, are 75 ml si costa 4,75 lei in perioada asta, e fara miros si destul de grasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru recomandare, dar dacă e grasă nu cred că ne-am înțelege prea bine, am început să evit texturile grase, le prefer pe cele mai lejere și totuși puternic hidratante (am descoperit câteva de genul ăsta).

      Ștergere