Wishlist pentru aprilie

Luna asta n-am în plan prea multe achiziții, deja mi-am făcut câteva mofturi din primele zile ale ei, dar pentru următoarele săptămâni am în plan să achiziționez doar câteva chestii oarecum necesare sau să bifez niște dorințe mai vechi care-mi dau târcoale de prea mult timp. Nu zic că nu e posibil să apară și alte tentații cărora să nu le pot rezista, eu sper să nu, dar oricum... în continuare vreau să vă prezint doar ce am pe lista de cumpărături în prezent.

În momentul de față nu mai am niciun serum în rutina de îngrijire a tenului, din tot ce am încercat în trecut nu m-a convins în totalitate nimic, nici măcar serumul Ultra-light de la Paula's Choice, mi-a plăcut dar era... prea light, însă pentru că din gama Skin Balancing de la PC îmi plac mult cleanserul și tonerul, vreau să iau și Super Antioxidant Concentrate Serum, despre care am citit multe de bine, îmi place și formula și mă atrage în mod special faptul că are retinol.

Sursă foto

Scopul principal al unei comenzi la Paula's Choice e însă altul - să-mi iau rezervă la exfoliantul Resist Daily Smoothing 5% AHA, din care nu-mi dau seama cât mai am, dar probabil că nu pentru prea multe săptămâni și chiar nu vreau să rămân fără el, cât am fost plecată în vacanță i-am dus rău dorul. Încă nu știu dacă să-l iau tot în formatul mini sau să-l iau full size, dar mai am timp să mă gândesc, deocamdată aștept o ofertă bună pe site, au mereu reduceri (inclusiv acum, dar nu la ce vreau eu) și prefer să profit atunci, cum oricum nu e nimic atât de urgent.

Concealerul Urban Decay Naked Skin cred că l-am mai prezentat printr-un wishlist, am vrut să-l achiziționez acum vreo lună, dar mi-am amintit că în aprilie ar trebui să fie ceva reduceri frumușele la Sephora (mă înșel?), așa că am mai răbdat o vreme că nu e vreo necesitate, dar mi-l doresc mult, mi-a plăcut rău textura când l-am testat în magazin pe mână și sper să-l iau cât mai curând, încă mai aștept să văd dacă-l bagă la vreo reducere.


Temperaturile ridicate de zilele trecute m-au luat total prin surprindere, nu mă așteptam să fie așa repede vreme de dezgolit destul de multă piele și la cum a ars soarele cred că e cazul să reîncep să folosesc și un produs pentru corp cu SPF, dar în cazul ăsta nu prea știu către ce să mă îndrept, m-ar atrage o variantă spray pentru faptul că e mai rapid de aplicat, dar parcă nu prea am de unde alege, că majoritatea au mult alcool denat în compoziție. Singura opțiune la care mă gândesc e Bioderma Photoderm Bronz SPF 30, care are o formulă foarte ok, dar eu aș vrea totuși un SPF 50+ și pentru corp.

Dacă aveți ceva sugestii, le aștept cu mare drag. Iar dacă nu găsesc altă opțiune, probabil o să rămân la spray-ul ăsta, că n-am totuși pielea sensibilă pe corp, chiar deloc, ar trebui să fie ok și un SPF 30. Sau mă mulțumesc tot cu un lapte de corp, am avut vara trecută unul de la Yves Rocher care mi-a plăcut mult.


Dacă sunt temperaturi de peste 25 grade, atunci e timpul deja pentru sandale (ciudat rău, parcă mai ieri încă purtam cizme), iar eu am chef de unele noi și aș vrea ceva mai colorate, în ultimii ani am cumpărat aproape numai sandale bej, albe sau negre, cu câteva mici excepții (și alea cu toc, desigur), așa că anul ăsta o să încerc să mă îndrept spre modele mai „vesele”, deocamdată am aruncat doar online câte un ochi, la noi ofertele sunt foarte sărăcuțe, dar am găsit pe Asos foarte multe modele faine, printre care și cele din poza următoare - poate chiar o să plasez o comandă la ei, mi-a rămas gândul la mai multe produse.


Azi am făcut puțină ordine și reorganizări inclusiv printre accesorii (sau în mod special, mai bine zis), iar ochelarii de soare au fost scoși în față, am câteva modele care îmi plac mult, dar aș mai vrea și ceva nou, iar pe ochelarii cu lentila în formă de inimă am pata pusă de mult, la Camelia i-am tot văzut și vreau și eu neapărat unii. Am văzut că sunt și pe ebay, o să mai studiez ofertele și cred că de acolo o să iau o pereche - în caz că nu sunt de o calitate prea bună, măcar văd cum îmi stă și mă reorientez apoi (dar am un feeling că sunt ok).


Nu mai zic că deja am chef de rochițe, fustițe și alte piese de vară, sigur o să mă tot uit și după așa ceva prin magazine, dar deocamdată nici n-am scos toate hainele de vară „în față”, cred că mâine o să fac asta, deja e cazul să fiu pregătită, chiar dacă în ultimele zile n-a mai fost chiar atât de cald.

Eu zic că am o listă de dorințe foarte scurtă, sunt în faza în care simt nevoia de o pauză de cumpărături pe la anumite categorii de cosmetice, nu știu cât o să mă țină, dar sper că mai mult de două zile (e drept că aș da o fugă la târgul Cosmobeauty mâine, dacă am timp, dar m-aș duce doar să mă uit după 2-3 chestii mărunte - mă mai gândesc, n-am rămas cu gura căscată din ce am văzut de la alte fete că e pe acolo, mă refer în special la reduceri).

Voi ce cumpărături aveți în plan pentru următoarea perioadă? Avem ceva în comun? 
Ați fost luate și voi prin surprindere de temperaturile ridicate de zilele trecute?

14 comentarii

  1. Ce de dorinte aiiiii. De la UD vreau spary-ul de fixare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o perioadă când îmi doream și eu mult spray-ul pentru fixare de la UD, însă mi-a trecut, e genul de produs pe care n-aș da chiar atât de mulți bani. Acum îl vreau pe cel de la Melkior, dar nu e nicio urgență. :D

      Ștergere
  2. Spor la bifat, draga mea!
    Si eu am in plan niste perechi sandale (mai multe) pentru ca am ramas in pana si vad ca vara ne va asalta destul de curand.
    In rest, incerc sa fiu cumintica si sa strang cativa leuti pentru concediul la care visez. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Sper să găsești ce cauți!
      Sunt tare curioasă ce ai în plan și sper să-ți îndeplinești visul! Încerc să mă motivez și eu cu asta, cu gândul la niște călătorii, ca să cheltui mai puțin pe produse de care oricum n-am nevoie. :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Ce dragute sunt sandalele <3 <3 <3
    Am incercat sa-mi iau si eu de pe ebay acum vreo 2 ani ochelari cu inimioare, problema este ca sunt foarte casanti si la mine au ajuns sparti. Deci daca iti iei, sfatul meu e sa dai comanda la mai multe perechi ... poate una din ele ajunge intreaga.
    Eu trebuie sa-mi cumpar tenisi. Si da, m-a luat prin surprindere caldura. A durat mai mult decat imi imaginam sa-mi gasesc balerinii prin dulap :))
    https://cybabe.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că ți-au ajuns sparți. :( Eu mă gândesc că dacă sunt foarte bine ambalați ar trebui să ajungă întregi, am mai comandat lucruri fragile de pe ebay și n-au pățit nimic, dar o să caut oricum opțiuni din Europa, să fie drumul mai scurt și riscul mai mic. :))
      Eu mă gândeam zilele trecute că în loc de tenișii noi pe care mi i-am luat mai bine-mi luam sandale, la cum a venit de o dată căldura. :))

      Ștergere
  4. Mi-am luat ieri concelearul de la UD. Este bun, dar nu e full coverage. Ar mai fi mers putina acoperire. Bine, depinde ce asteptari ai de la el. O sa-i fac un review in curand.

    https://makeupftw.wordpress.com/ (nu ma lasa sa ma loghez cu contul de Google, idk why)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vreau full converage, o acoperire medie îmi e suficientă pentru machiaje de zi cu zi (cu excepția celor când am cearcănele cât China, după o noapte nedormită - dar am opțiuni și pentru asta) și să nu se simtă la purtare, dar să și arate frumos.
      Aștept și părerea ta!

      Hmm, nici eu nu știu de ce nu te lasă, sper că a fost o eroare de moment.

      Ștergere
  5. si mie-mi trebuie sandale si un concealer. si altele, bani sa fie... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bani și spațiu de depozitat, că la mine e și asta o veșnică problemă. :))

      Ștergere
  6. Eu am bagat puloverasele in spatele sifonierului :))
    Dar surpriza!!! Nu e chiar asa cald afara...joi m-am cam topit :))
    Si eu am in plan cateva cumparaturi colorate - vedem ce pot bifa in perioada ce vine!
    Te pup si spor la bifat produse!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am dus direct la mama puloverele, ca să nu mai ocupe la mine spațiu. Am păstrat doar câteva bluzițe subțiri și în rest tricouri, maoiuri... sper să nu regret. :))
      Ne cam zăpăcește vremea asta, dar eu tot sper că nu pentru mult timp.
      Mulțumesc! :*

      Ștergere
  7. Eu vreau sa-mi cumpar lenjerie, vopsea de par, cosmetice, bratari inscriptionate.

    RăspundețiȘtergere