Review: Lapte demachiant Blanchette B

A trecut cam mult timp de la ultimul review făcut pe blog și s-au adunat destul de multe produse despre care vreau să vă vorbesc. Azi este în centrul atenției laptele demachiant de la Blanchette B. De-a lungul timpului am primit foarte multe recomandări pentru demachiantul bifazic de la Blanchette B, pe care de asemenea l-am achiziționat și vă voi vorbi despre el cât de curând, așa că am fost tentantă să încerc și laptele lor demachiant, pentru că preferatul meu de la Balea nu se mai găsește în magazine pentru moment așa că a trebuit să mă reorientez și nu prea știam ce să mai încerc.

 

Să vedem mai întâi scurta descriere oficială a produsului: „Lapte demachiant pentru față și ochi cu extract de gălbenele. Înlătură machiajul și impuritățile, calmează iritațiile și hidratează pielea.”

Prețul produsul este extrem de mic, de aproximativ 5 lei pentru o cantitate de 200 ml. Produsele Blanchette B sunt marcă proprie Kaufland.

Ingredientele:


Din păcate nu excelează la acest capitol, conține cam mulți iritanți. Am verificat lista înainte să-l achiziționez, am verificat și la alte demachiante care erau la raft și am ajuns la concluzia că niciunul de acolo nu era prea excelent formulat, de aceea am decis totuși să-l achiziționez. Până la urmă este doar un demachiant, nu o cremă, așa că-i pot trece cu vederea acest aspect.

Recipientul produsului este realizat dintr-un plastic dur dar maleabil și este ușor transparent, ceea ce mă încântă pentru că pot vedea cantitatea de produs rămasă. Are un miros subtil și plăcut care mi se pare că seamănă cu mirosul clasic al cremelor Nivea.

Produsul este dens și eficient, îndepărtează rapid machiajul de pe ten fără să lase peliculă uleioasă pe piele. În schimb, lasă pielea ușor lipicioasă. Pe mine nu mă deranjează pentru că oricum după revin cu loțiunea micelară pentru a curăța tenul în profunzime.


Nu pot spune dacă are vreun efect de calmare a iritațiilor, așa cum promite, pentru că nu am avut ca să-mi dau seama. Pot spune însă că nu mi-a provocat usturimi, iritații sau alte neplăceri. Iar legat de faptul că ar hidrata, eu n-am simțit asta, dar nici nu mă așteptam.

Pentru ochi nu l-am folosit așa că nu-mi pot exprima nicio părere în sensul ăsta. Oricum, niciodată nu mi-a plăcut să folosesc lapte demachiant pentru îndepărtarea machiajului de la ochi.

În concluzie, eu m-am înțeles bine cu acest produs și îl recomand. Dacă până îl consum nu este reintrodus preferatul meu drag de la Balea, sunt șanse mari să mă reîntorc la acesta.

Voi l-ați încercat? Cum vi se pare? Ce produsele de la Blanchette B ați mai încercat?


10 comentarii

  1. Da, l-am incercat eu. Nu imi place deloc, imi ramane foarte mult machiaj pe fata. Apa micelara e mai ok, dar laptele e groaznic. Oricum, le am pe amandoua bine mersi in baie, aproape intregi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că ție nu îți place, în cazul meu își face treaba bine. Nu știu de machiajul ochilor pentru că nu l-am folosit, după cum am precizat în postare, dar produsele de make-up de pe ten le înlătură foarte bine. :)

      Ștergere
  2. Multumesc pentru review Mihaela! :* Cred ca o sa cumpar si eu produsul, sau demachiantul bifazic mai degraba, bine ca ai specificat de unde se pot cumpara, ca voiam sa stiu. Chiar o sa fac o vizita in Kaufland ziele astea, sper sa nu cheltuiesc mult totusi. :))) Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, mă bucur mult că ți-a fost de folos. :*
      Bifazicul mi-a fost recomandat de multe fete ca fiind la fel de bun ca cel de la Balea (preferatul meu :D), însă eu abia mâine o să-l încerc pentru prima oară, tocmai ce l-am terminat pe cel de la Nivea. O să revin cât de rapid cu o postare și despre acela.
      Pupici :*

      Ștergere
  3. E util review-ul tau. M-a tentat si pe mine...insa nu l-am cumparat. O sa ii dau o sansa totusi :)

    Pupici :*
    Diana
    http://brilliant-beauty4u.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că este util! :D Sper să-ți placă dacă îl vei încerca.
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Nu l-am încercat, dar vreau să-i acord o șansă și lui și demachiantului bifazic. Poate o să-mi placă. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu sper să-ți placă! :D Te aștept cu o părere dacă le încerci.
      Pupici :*

      Ștergere
  5. Eu nu l-am incercat, nici nu am auzit de el pana acum. Eu folosesc Garnier, imi place foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai citit recomandări cu privire la cel de la Garnier și chiar mă tentează, mai ales că folosesc și gelul de curățare de la ei și îmi place tare mult. :D

      Ștergere