Wishlist MiniPrix

Azi intenționam să vă arăt prima mea comandă de la MiniPrix împreună cu opiniile mele despre produse. Am fost nevoită să amân postarea din cauză că n-am poză pentru unul dintre produse, cu bliț nu se vede culoarea reală, iar lumina de afară nu m-a ajutat deloc. Așa că am decis că până voi face acea postare, să vă arăt ce alte lucruri drăguțe am găsit pe site. Prima comandă a fost micuță, atât cantitativ cât și ca valoare, însă acum că am trecut cu bine de prima experiență, fiind foarte mulțumită de produse, o să comand cu mai mare curaj data viitoare.


 Am mai spus și cu alte ocazii că îmi plac fustele maxi, iar genul ăsta de model cu jupa scurtă îmi lipsește din garderobă și trebuie să iau măsuri! Îmi place de asemenea și culoarea.

 

Alte modele de rochii și fuste care îmi plac mult sunt și cele asimetrice, iar rochița aceasta are croiul perfect pentru mine! Mi-ar place totuși o altă culoare, dar pe site doar pe acest crem am găsit-o.

  

V-ați dat seama din primele două articole prezentate că îmi plac haine din voal, nu? V-am mai zis și că îmi place aceasta nuanță de albastră. Ei bine, cu această fustă a fost dragostele la prima vedere și m-am supărat când am văzut că nu au mărimea mea. :( Mama mea și-a luat-o și vă zic sincer că e superbă!

 

Îmi place croiul, îmi place imprimeul dar și combinația de culori.


În general merg pe modele simple în cazul sandalelor cu talpă joasă, dar îmi place totuși să aibă un mic detaliu mai deosebit. Îmi place detaliul cu lanțul masiv de la aceste sandale, dar și modelul per ansamblu. Este nou introdus pe site.
 

Deși întotdeauna mi-au plăcut pantofii și sandalele cu talpă ortopedică, nu mă laud cu vreo colecție impresionantă și simt că trebuie să iau măsuri. Îmi place modelul simplu dar de efect ala cestor sandale, dar și combinația de nuanțe.

 

Am o pereche de pantofi identici cu aceștia, doar că sunt pe negru. Am nevoie de ei și pe bej, clar! Chiar dacă sunt simpli, arată foarte frumos în picior. Nu sun ei cei mai comozi pantofi posibili, dar merită micul efort. :D

 

Și acești pantofi cu talpă ortopedică mi se par foarte drăguți și îmi place și culoare

Pantofii și sandalele prezentate sunt disponibile și pe alte culori, le găsiți pe site. Eu am ales culoarea/combinația de culori care m-a atras pe mine cel mai mult.

Vă plac alegerile mele? Aveți piese similare în garderobă?


8 comentarii

  1. Frumoase alegeri. E ispita mare cand intru si verific site-ul. Mereu imi vine sa dau cate o comanda. Chiar saptamana trecuta, mi-a sosit a 5-a sau a 6-a, data la ei pe site. De multe ori evit aglomeratia din magazin. Am fost de vreo 2 ori si produsele erau alandala, din vina clientelor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac! :* Oho, ai avut ceva comenzi la ei.
      Și eu la fel, mereu e aglomerat magazinul și lucrurile vraiște. Chiar trec destul de des pe lângă magazinul lor fizic dar oricum de cele mai multe ori nu am timp să mă opresc. Eu zic că e mai convenabil să luăm de pe site, mai ales că au transport gratuit la o valoare destul de mică.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Rochia crem si sandaluele cu lantic le ador! <3 Iar preturile sunt bune. Din partea mea...tot ce ai expus este frumos, dar daca ra fi a le pretez la persoana mea , as alege ce am spus anterior! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. la miniprix otopeni e o comoara, gasesti multe lucruri faine.pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acolo chiar n-am intrat niciodată, doar la cel de la Piața Romană. Mulțumesc frumos!
      Pupici :*

      Ștergere
  4. frumoase alegeri, si eu cumpar des de la ei!

    RăspundețiȘtergere