Beauty Haul: Iunie 2014

Când am început să strâng la un loc produsele cumpărate luna aceasta pentru le trage în poză am avut un șoc și am exclamat uimită... „asta-i tot?”. De mult nu am mai cumpărat într-o luna atât de puține lucruri, iar atunci când m-am uitat la punguța plină de goliciuni am ajuns la concluzia că luna asta a fost un echilibru excelent între ce am cumpărat și ce am consumat. Ce copil cuminte am fost! Ca o mică paranteză... vreau să vă spun că mă gândeam să schimb puțin sistemul acestor postări, în loc de toate cumpărăturile dintr-o lună să vă arăt doar noutățile în posesia cărora am intrat și asta fără o perioadă stabilită, ci după ce se strâng mai multe produse. Cred că ar fi mai util așa, ca să nu mă mai tot repet atât în postarea cu achizițiile cât și în cea cu consumatele cu aceleași produse pe care le tot recumpăr. Ce ziceți, n-ar fi mai bine așa?

Revenind totuși la subiectul articolului, acestea sunt achizițiile mele din această lună:


Am reușit să mă limitez într-o mare măsură doar la lucrurile de care aveam nevoie, cu micuțe excepții. Să le luăm pe rând...


Gel de duș B.U. mini - l-am luat împreună cu o revistă atunci când m-am întâlnit cu Andreea pentru ojele Catrice, asta pentru că n-aveam bani schimbați să-i dau fetei pe oje, iar la magazinele din centrul capitalei nu-ți schimbă nimeni dacă nu le faci vânzare. Așa că am mers la standul de reviste iar gelul ăsta de duș mi-a făcut cu ochiul, pentru el am luat revista. Este din variantele noi apărute, dar nu l-am folosit încă. Pot spune însă că miroase foarte bine!

Ulei de corp Balea - nu mai folosisem ulei sub duș de vreun an, așa că nu mai aveam în casă și de dor l-am luat și eu pe primul care mi-a ieșit în cale. Nu e prea bine formulat, are cam multe ingrediente nu tocmai ok, dar din fericire nu mi-a provocat neplăceri atunci când l-am folosit.

Demachiant bifazic Balea - dragul și iubitul meu demachiant bifazic, ce dor mi-era de tine! Am decis să mă reîntorc la el și o bună perioadă nu mai îmi trebuie altceva. Aș fi vrut să iau două (deși încă nu l-am terminat pe cel vechi, dar să fie stoc), însă am avut surpriza să constat că are ambalajul puțin diferit, ceea ce m-a făcut să-mi pun niște semne de întrebare... dacă i-au schimbat și formula? La o primă verificare a listei de ingrediente nu pare, dar prefer să-l încerc, să mă asigur că e același demachiant pe care-l știam. Încă n-am apucat să-l folosesc, dar dacă mi se pare ceva în neregulă cu el vă anunț!

Peeling pentru ten Balea - n-am mai folosit un astfel de produs din comerț de o grămadă de timp. Am folosit multă vreme zațul de cafea (uneori în diverse combinații, de cele mai multe ori simplu), dar chiar și pentru tenul meu gras poate fi uneori prea mult zațul de cafea și în plus mai avem zile în care nu beam cafea acasă, așa că mă trezeam că vreau să-mi exfoliez tenul și n-am cu ce. :)) Din păcate nu prea am avut de unde să aleg din DM, m-am învârtit o grămadă prin magazin dar am găsit foarte puține opțiuni, așa că am mers tot pe Balea. Nu e nici acesta prea bine formulat, are o grămadă de parfum, dar pentru moment merge, o să mă orientez pe viitor spre ceva mai bun. Îl mai folosesc o perioadă și o să revin cu review!


Aceste produse Anian fac parte dintr-o colaborare cu cei de la Triodeluxe. Tratamentul cu keratină lichidă l-am primit spre testare, iar ca parte din aceeași colaborare am primit și o reducere de 25% în caz că vreau să cumpăr ceva... așa că am profitat de aceasta și mi-am achiziționat două șampoane.

Șampon anti-mătreață cu mentol - bineînțeles că iar mă pricopsisem cu mătreață așa că a fost primul tip de șampon după care m-am uitat. După doar trei spălări deja se vede o diferență, mătreața e redusă considerabil. Rămâne de văzut cum se va comporta pe termen lung.

Șampon pentru păr normal spre gras - în descrierea de pe site zice că ar regla excesul de sebum. Ei na, hai că vreau s-o văd și pe-asta! :)) N-am apucat să-l încerc, dar dacă face ceva minuni promit să vă anunț.

Trament cu keratină lichidă - e prea devreme să pot spune ceva despre el, o să revin cu un articol după o perioadă mai lungă de utilizare.



Dizolvant întăritor pentru unghii Farmec - din dorința de a mai încerca dizolvante noi l-am luat și pe acesta, dar nu m-a uimit cu ceva în mod deosebit, unghiile sigur nu mi le-a întărit (nu că m-aș fi așteptat la asta), tot Cien e mai ok pentru mine. Nu zic că e rău, dar nici ceva excepțional nu e.

Peeling pentru cuticule Farmec - l-am folosit doar o dată până acum și nu pot spune că văd vreo diferență la cuticule. Doar se curăță pielea moartă mai ușor. Dacă-mi schimb părerea după o perioadă mai lungă de utilizare, promit că vă anunț!

Chiar și la capitolul oje am fost cuminte luna asta și mi-am achiziționat doar trei! Pe cele două de la Catrice vi le-am arătat pe unghiuțe aici, iar pe cea de la Essence aici.


Ați încercat ceva din cele menționate mai sus? Vă tentează vreun produs? Vreți un review la ceva anume?
Aștept cu interes opiniile voastre!


20 de comentarii

  1. Eu folosesc uleiul de la Johnson's baby :D. Miroase tare bine, si nu are atatea ingrediente naspa.. Am scris mai multe despre el aici: http://thoughts-from-a-butterfly.blogspot.ro/2013/09/review-johnsons-baby-oil-with-aloe-vera.html
    Si demachiant bifazic Balea este printre preferatele mele <3. Momentan folosesc altceva, dar tot l-as recumpara cat de curand :D.
    Kisses & Sa le folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îl știu, l-am folosit și eu în trecut și din câte-mi amintesc mi-a plăcut... și culmea, chiar după el m-am uitat dar nu l-am văzut. :( Mersi pentru link, o să arunc un ochi!
      Hehe, mă bucur că și ție-ți place, pentru mine e singurul bifazic care mi-a priit din ce am încercat până acum.
      Mulțumesc frumos! Pupici :*

      Ștergere
  2. Încearcă exfoliantul gel de la Elmiplant. Este foarte bun. Și convenabil la preț.
    Să le folosești pe toate cu plăcere! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred că-l știu, dar o să-l iau în calcul pe viitor. Thx!
      Mulțumesc mult! :*

      Ștergere
  3. Sa le folosesti pe toate cu placere! :*
    Ce dragut arata gelul de la B.U, perfect de luat in vacante cu tine :D ojele de la Catrice m-au dat pe spate, sunt superbe, eu din pacate nu am mai folosit pana acum produse Catrice dar imi doresc mult. te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Daaa, sunt super simpatice produsele astea în variantă mini. :D Exact pentru asta îl țin (dacă o să rezist tentației de-al folosi), deși mai am încă vreo 2-3 din astea micuțe. :))
      Și mie-mi plac mult și acum îmi doresc cât mai multe produse de la acest brand! :D
      Pupici :*

      Ștergere
  4. mi-ai amintit de uleiul de dus...vara chiar imi este de folos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mă bucur că ți-am amintit de el! :D Și eu îl prefer mai mult vara.

      Ștergere
  5. Eu asa procedez... le prezint cand e momentul optim (atat noutati, cat si goliciuni), nu ma tin de termene!
    Mi-ai facut un dor "de-alde" Balea si dm!!! :))
    Cunosc doar keratina Anian - mie imi ingrasa parul, mi-l incarca; ii voi mai da sanse!

    Sa te bucuri din plin de toate, draga mea!
    Pupicei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa m-am gândit și eu că e mai bine, pentru că uneori se strâng prea multe, iar alte ori abia am ce să arăt. La goliciuni încerc să mențin „tradiția” de a le arăta lunar... dar asta atâta timp cât am ce să arăt. Spre exemplu și la preferatele lunii de data asta nu prea am ce să pun... așa că o să las pe luna viitoare și fac un 2 în 1, că n-are sens să fac un articol pentru 2-3 produse.
      Hihi, merită încercat bifazicul Balea... e minunat!
      Am avut și eu această teamă, să nu-mi îngrașe părul.. dar până acum nu mi s-a părut. Aplici și la rădăcină? Eu aplic doar pe lungimea firului de păr.

      Mulțumesc mult, draga mea!
      Pupici :*

      Ștergere
  6. Sa le folosesti pe toate cu drag si sa nu ai neplaceri la produsele noi! :*
    Cat despre produsele Anian..vreau articole la toate cele 3 produse, pe rand...
    1-Șampon pentru păr normal spre gras - acesta ma intereseaza cel mai mult.
    2-Trament cu keratină lichidă
    3-Șampon anti-mătreață cu mentol
    :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc foarte mult, draga mea! :*
      Hehe, promit să le dedic articole, dar șampoanele vreau să le folosesc o perioadă mai îndelungată. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  7. Frumoase ojele :)
    Sa le folosesti cu placere !
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti cu placere!
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le folosesti cu mare placere!
    Nu am incercat nimic, insa mi-as dori sa testez produsele anian..
    Cat despre balea, eu nu am in oras DM :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Și pentru mine sunt primele produse de la Anian și îmi doream de mult să le încerc. :D
      Poate or să deschidă ușor-ușor în toate orașele, că sunt multe fete care tânjesc după produsele lor. :(

      Ștergere
  10. sa te bucuri de toate!

    gelul ala de la bu e adorabil! eu de ce nu l-am observat??? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Chiar nu-mi pot da seama cum de ți-a scăpat tocmai ție! :))

      Ștergere