Produsele favorite în anul 2014

Mai e atât de puțin până la finalul anului, nici nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul. Pentru mine a fost un an per total frumos și foarte bogat la capitolul descoperiri cosmetice. Mi-a fost destul de greu să alcătuiesc lista cu produsele favorite ale acestui an, au fost multe produse care mi-au plăcut, dar am încercat să mă limitez doar la cele care m-au făcut să spun „wow” și chiar să le recumpăr, unde a fost cazul. Am făcut abstracție de unele descoperiri de luna aceasta, fiindcă sunt prea recente pentru a fi menționate, iar pentru că majoritatea au beneficiat de un review complet nu o să detaliez prea multe în această postare dar veți găsi link către review inserat pe numele produselor (dați click pe nume pentru a ajunge la review). Să vedem așadar care au fost produsele mele favorite în anul 2014...

Îngrijirea tenului


Demachiantul bifazic Balea a fost cu siguranță cel mai recumpărat produs în acest an și este cel mai bun demachiant pentru ochi încercat de mine până acum. Apa micelară Garnier a fost o altă descoperire foarte faină care își merită din plin locul în acest top și care cu siguranță se va menține printre favorite și anul viitor! Tot de la Garnier m-am îndrăgostit complet de gelul de curățare Pure Active care m-a convins să-l recumpăr rapid. 

Creme hidratante pentru față am încercat foarte multe anul acesta, unele m-au dezamăgit complet, altele au fost ok pentru prețul lor și cam atât. Singura care mi-a plăcut într-un mod mai deosebit a fost crema sebo-reglatoare Gerovital Plant! Un produs excepțional de la Avon este crema depilatoare Skin so Soft pentru părul facial - am recumpărat-o deja a treia oară, de când am descoperit-o nu-mi mai trebuie ceară pentru mustață!


Îngrijirea corporală


Aici aș putea să vă arăt munți de produse fiindcă au fost foarte multe care m-au cucerit prin aroma și eficiența lor, dar m-am limitat doar la produse care mi-au plăcut atât de mult încât m-au făcut să le recumpăr! Gelul de duș cu cafea de la Yves Rocher este cel mai delicios, cremos și minunat gel de duș pe care l-am încercat vreodată - nu pot exprima în cuvinte cât de minunat e, doar cine l-a încercat poate înțelege. 

Loțiunea de corp cu unt de cacao și de macadamia de la Elmiplant m-a cucerit în așa mod încât am suspinat în momentul în care s-a consumat primul tub și nu a durat foarte mult până când l-am recumpărat (și v-am mai spus, rar se întâmplă să recumpăr o loțiune/cremă de corp). Scrub-urile din gama Naturals de la Avon au fost singurele exfoliante din comerț folosite anul acesta! În poza apare cel cu vanilie fiindcă e singurul pe care-l mai am în prezent dar topul ar fi de fapt cap așa: căpșune, ciocolată și vanilie.


Îngrijirea părului


La această categorie lucrurile stau mult mai simplu: Anian! Dintre toate produsele încercate pe parcursul acestui an cele de la Anian m-au impresionat cel mai mult! Șamponul Purificator este cel mai bun șampon pentru părul gras încercat de mine (am recumpărat deja alte două), iar keratina lichidă a fost cel mai bun tratament pentru păr! Am mai descoperit recent și bifazicul Anian care momentan mi se pare cel puțin la fel de bun ca și keratina lichidă dar încă mai trebuie testat înainte să dau un „verdict” final! 


Machiajul tenului


CC Cream-ul Elmiplant mi-a fost alături întregul an și părerile bune despre acesta s-au menținut de la început până la sfâșit! Fonduri de ten am încercat mai multe dar singurul care s-a remarcat într-un mod mai special a fost Whipped Creme de la Max Factor pe care între timp l-am și consumat și nu exclud ideea de a-l reachiziționa la un moment dat! Tot de la Max Factor am descoperit încă de la finalul anului trecut pudra Creme Puff care a fost și este cea mai bună pudră încercată de mine până acum! Am consumat-o și recumpărat-o ceea ce spune din start multe! Cel mai bun bronzer încercat a fost cu siguranță Warm bronzer de la Elf.

La concealere mi-a fost imposibil să aleg doar unul, fiindcă toate cele trei pe care le vedeți în poză mi-au plăcut foarte mult și le-am folosit intens de când le am pe fiecare! Concealerul Wake me up de la Rimmel London îl aveam încă de la începutul anului și îmi place că acoperă bine, are un aspect natural și luminează zona din jurul ochilor. Concealerul Illuskin The One este lejer, ușor hidratant, arată foarte natural și acoperă binișor - îmi place să-l folosesc și peste un alt concealer, pentru un aspect mai natural. Concealerul Nix HD este cel mai recent încercat și are acoperirea cea mai mare dintre toate, îl prefer în zilele în care sunt foarte obosită și este singurul care îl mai folosesc pentru micile imperfecțiuni de pe ten (o să vă vorbesc mai multe despre el pe la începutul anului viitor).


Farduri de ochi


Paletele de farduri Sleek au fost cele mai calitative, frumoase și convenabile palete descoperite anul acesta! De fapt, sunt cele mai bune palete de farduri încercate de mine până acum dacă ne raportăm la prețul lor. Paleta Au Naturel a fost din plin folosită pe tot parcursul anului (mai mult decât pare în poză), iar paleta Oh so special este mai recent intrată la colecția mea dar merită și ea menționată aici la cât de des am folosit-o în ultima perioadă și gama de culori mi se pare și mai frumoasă decât la cea mențioată anterior.

Fardurile mono de la Essence sunt tot ceva mai recent descoperite dar m-au uimit atât de mult încât nu puteam să nu le menționez - sunt puternic pigmentate, rezistente, se amestecă frumos și nu sunt deloc prăfoase. Fardul mono Yves Rocher îl am de la începutul anului dar abia prin toamnă am conștientizat cât de superb și bun este (aici review și swach alături de alte produse Yves Rocher). Fardurile cremă The One  m-au impresionat mai mult decât m-aș fi așteptat. Dintre toate preferata este nuanța Pearls pe care o folosesc uneori pe post de bază.


Alte produse de makeup pentru ochi


Am destul de multe creioane de ochi care-mi plac, dar creioanele gel SuperShock sunt cu siguranță cele mai minunate creioane de ochi pe care le dețin! Îmi pare rău că le-am descoperit abia anul acesta și că am ratat unele nuanțe care între timp au fost scoase de pe piață, dar dacă vor apărea altele noi cu siguranță o să le cumpăr! Primer-ul Elf Essential a fost o redescoperire anul acesta și odată cu această redescoperire nici nu m-a mai interesat să încerc altceva, mai ales după eșecurile avute cu alte produse similare. Kit-ul pentru sprâncene de la Elf, sau mai bine zis ceara din acesta, m-a cucerit, nu știu cum am trăit fără el până să-l descopăr!

De rujuri am făcut abstracție, sunt mult prea multe care îmi plac, ar trebui să vi le arăt aproape pe toate pe care le dețin. 

Însă vreau pe final să menționez cele mai bune pensule încercate anul acesta...


Real Techniques și Eco Tools! Să mai zic ceva? Da, mai zic: fac o enorm de mare diferență la orice machiaj! Regret că până nu de mult n-am pus suficient de mult accent pe calitatea pensulelor și pentru anul viitor va fi categoria la care îmi doresc cel mai mult să fac niște investiții. Câteva vorbe despre fiecare pensulă în parte o să vă spun într-o postare viitoare. 


Cam atât cu produsele mele favorite din anul 2014! Avem vreun produs preferat în comun? Aveți sau ați pus pe wishlist vreunul din produse? Voi ce produse favorite aveți pentru anul acesta?

26 de comentarii

  1. Interesante sunt preferatele tale. Unele sunt si printre preferatele mele, altora nu le-am dat o sansa, iar pe altele le-am incercat si apoi nu stiam cum sa mai scap de ele pentru ca nu imi priau. Imi place postarea, ofere o vedere in ansamblu a produselor care chiar au facut diferenta in anul ce tocmai se incheie.
    Kisses
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem câteva preferate în comun și îmi pare rău că unele din ele nu ți-au priit, chiar sunt curioasă care sunt acelea. :D Mă bucur foarte mult că ți-a plăcut postarea!
      Pupici!

      Ștergere
  2. Câteva din cele enumerate de tine se regăsesc și printre preferatele mele :D. Paletuța Oh So Special! și eu am luat-o de curând și deja abuzez de ea, mono-ul crem de la essence și eu îl ador, la fel și bifazicul Balea și apa micelară Garnier :D.
    Totuși m-ai făcut foarte curioasă în legătură cu crema sebo-reglatoare de la Gerovital Plant. Am băgat-o în wishlist și cu prima ocazie vreau să o încerc :D.
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că avem atât de multe preferate în comun! :D Sunt toate produse foarte bune și iubite de multe fete!
      Draga mea, sper să-ți placă cel puțin la fel de mult ca mie atunci când o vei bifa de pe wishlist.
      Pupici

      Ștergere
  3. Si eu am folosit foarte multe produse cosmetice anul asta asa ca o sa ti le spun doar pe cele care imi plac si le avem in comun, pentru ca altfel ar trebui sa scriu un articol despre asta. :)
    CC Creamul de la Elmiplant si produsele din colectia The One de la Oriflame, gelul de dus de la Yves Rocher.
    O sa pun articolul tau la favorite pentru ca am vazut aici multe produse pe care vreau sa le achizitionez la anul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că avem favorite în comun și mai ales că ți-a fost de folos articolul! Contează mult pentru mine și sper ca orice produs vei încerca din această listă să-ți fie pe plac.
      Pupici

      Ștergere
  4. Ca de obicei 80% din produse sunt comune. Doar samponul de la Anian care la inceput a fost wooow, iar acum nu mai merge deloc, deloc. Foarte ciudat. Ii era dor Head&Shoulders-ului de mine :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că avem atât de multe produse în comun! Și îmi pare tare rău că nu mai funcționează șamponul de la anian. :( Mai încearcă cu el după o perioadă de întrerupere. Dacă l-ai folosit doar pe el e posibil să se fi obișnuit scalpul tău cu el, eu de aceea alternez cel puțin două, că așa pățeam mereu când foloseam doar unul.
      Pupici

      Ștergere
  5. Clar pensulicile RT!!!!! Vreau sa le cumpar si eu, imi pare sincer rau ca nu am apucat sa le iau la reducerea de acum ceva timp... :( Ai niste produse minunate, printre ele sunt o gramada care sunt si preferatele mele! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, merită să le încerci! Încearcă măcar 1-2 pentru început să te convingi dacă merită (eu din acest motiv am luat doar 3, să văd pe propria piele ce și cum), iar apoi 99,99% vei mai vrea și altele. :))
      Mulțumesc, mă bucur că avem preferate în comun!
      Pupici

      Ștergere
  6. Buna ziua.De unde pot achizitiona paletele Sleek?
    Laura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună! De pe Makeup Shop le-am cumpărat eu: www.makeup-shop.ro
      Se mai găsesc și în alte magazine online, dar din câte știu aici au cele mai bune prețuri.

      Ștergere
  7. Avem preferate in comun, aveeem: micelara Garnier, lotiunea de corp Elmiplant (pentru care tu esti "de vina" ca am cumparat-o :P), primerul Elf si pensulele RT! Voi scrie si eu despre favoritele anului (sper sa reusesc sa fac asta mai devreme de martie 2015). :)))

    Te pupacesc, scumpa!!!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Ne-am vizitat in mod reciproc, aproape simultan. In timp ce iti scriam aici, am dat un click pe moderare comentarii la mine si am gasit feedback-ul tau! :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că avem preferate în comun și că pentru unul din produse eu sunt „vinovată”! Tare mult mă bucur fiindcă e minunată acea loțiune de corp (unde mai pui că e și ieftină). Haha. :)) Abia aștept să citesc despre favoritele tale și să știi că sunt bine primite informațiile oricând, chiar și în martie. :))

      Hehe, ce coincidență drăguță! :D Eu am văzut mai în întârziere comentariul tău, rușinică mie!

      Te pupăcesc și eu, Ilduca!

      Ștergere
  8. Multumesc frumos pentru raspuns.Toate cele bune si mult succes cu blogul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, mă bucur că am putut să-ți fiu de ajutor! Mulțumesc frumos!

      Ștergere
  9. Bronzer-ele de la e.l.f. întotdeauna au fost bune. Nu-l am pe cel menționat de tine aici, dar acum îl vreau. :)) Și i-ar mi-ai amintit de creioanele Supershock despre care uit mereu sau le prind numai la preț întreg... Am doar o nuanță. Mai vreau!!
    Vreau să fac și eu o postare de genul, dar mi se pare foarte greu să aleg, mai ales că pe multe nu le dețin momentan. O să văd eu ce-o să iasă. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit multe de bine despre ele, dar eu mai am unul din gama Essential care nu m-a dat pe spate, mi se pare cam prea sclipicios, îl folosesc mai mult seara. :D Hehe, merită pus pe wishlist!
      Eu creioanele SuperShock le-am văzut mereu la 15 lei, nu-mi amintesc să le fi văzut vreodată mai scumpe sau mai ieftine de atât. Și eu mai vreau și altele, păcat că momentan am tot ce există pe piață. :))
      Chiar e foarte greu, dar sunt sigură că te vei decide în cele din urmă asupra preferatelor supreme. :)) Abia aștept să văd ce a ieșit. :D
      Pupici

      Ștergere
  10. Uite inca un motiv pentru care iubesc sa citesc blogul tau! :)
    Folosesti produse care sunt pe placul meu si care nu au preturi exceptional de mari, ci la limita bunului simt sa zic asa.
    Mi-as dori mult sa incerc si eu crema depilatoare pentru fata de la Avon, eu sunt reprezentant de un an si cateva luni si inca nu am incercat-o. Motivul? nici eu nu il stiu, sincer :D am avut si inca am multe produse Avon, iti dai seama, cu discountul oferit de ei ne cumparam si noi cateva produse; dar cu siguranta in prima campanie din noul an mi-o voi comanda si eu. Mie imi place foarte mult si crema de maini cu vanilie, are un miros suuupeerb, la fel ca si scrub-ul si hidrateaza intens mainile, plus ca mirosul persista pe mainile mele destul de mult timp. :)
    Si corectorul de la The One e foarte bun, imi acopera foarte bine cearcanele si il folosesc de cate ori am nevoie.
    Iti doresc sa ai un an nou fericit, sa fii sanatoasa si sa fie plin de realizari frumoase! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos, mă bucur mult că îți place blogul meu!
      Hehe, merită încercată! Mie mi-a spus cineva de crema depilatoare pentru corp că e bună și așa mi-a stânit interesul pentru aceasta. Dacă o vei comanda te aștept să-mi spui și părerea ta, sunt foarte curioasă dacă va fi pe placul tău! :D N-am avut eu crema de mâini, dar a fost de multe ori comandată de la mine și mi-am băgat puțin nasul în ea... și da, miroase delicios! :D
      Mă bucur mult că și ție îți place corectorul!

      Mulțumesc din suflet, la fel îți doresc și eu ție! Pupici

      Ștergere
  11. Vreau de mult pensulele RT, şi deşi toată lumea le laudă, parcă nu mă lasă inima să investesc în ele :)) Dar va urma cu siguranţă! :))

    te invit pe blogul meu : http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, te înțeleg perfect. :)) Nici pe mine nu mă lăsa inima să investesc atât în niște pensule, dar am ajuns la concluzia că merită și intenționez să-mi mai iau. :D
      Mulțumesc de invitație, o să arunc un ochi.
      Pupici

      Ștergere
  12. Hihi, ai ceva produse favorite. Si eu imi doresc sa incerc apa micelara si gelul de curatare de la Garnier. Crema depilatoare pentru fata o am si eu si imi place foarte mult daca ma scuteste de benzi. :)) Pentru corp am folosit foarte mult un gel de dus de la Fa, un unt de corp cu unt de cacao de la Avon si o lotiune de la Grace & Charmes. Iar pentru par am folosit samponul si balsamul Elseve cu microcristale. Pot sa declar ca sunt indragostita de aceste produse. <3 La cate sampoane am incercat doar acesta imi place foarte mult, si face o treaba si mai buna impreuna cu balsamul, e pentru par normal si dupa ce imi usuc parul e foarte stralucitor si moale, chiar si a doua zi. Deci e perfect pentru mine. <3 Daca ai ocazia sa-l incerci fa-o! Chiar merita. :) Ca machiaj am folosit foarte des un corector si rimelul Wonderlash de la Oriflame, un creion SuperShock, iar in rest am folosit foarte mult o paleta pe care am primit-o de la cineva din Italia care are de toate, rujuri, farduri, blush etc. iar ca fond de ten folosesc de luna aceasta Rimmel London Lasting Finish 25 hours care mi se pare superb. <3 Si e foarte ieftin, in Auchan costa 24 de lei. :D Pana luna aceasta foloseam un BB cream de la Oriflame dar nu ma incanta foarte tare. Si oricum, m-am cam saturat de Avon si Oriflame, dar au si ei cateva produse bunicele la care nu voi renunta. Si e clar, ma pun pe economisit bani ca sa imi comand macar 2 palete Sleek si cateva pensule Real Techniques. <3 Pupici! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, și cu greu am reușit să mă limitez doar la astea, ar fi fost loc chiar de și mai multe. :))
      Merită să le încerc, eu zic că nu vei rămâne dezamăgită! Mă bucur că și ție îți place crema depilatoare!
      Nu cred că am încercat produsele menționate de tine, dar mi-ai stârnit interesul! Și mi-ai reamintit de gelurile de duș FA pe care nu le-am mai folosit de foaaarte mult timp. De produsele Elseve știu că sunt bune, mi-au plăcut și mie, dar nu mai știu exact ce am folosit.
      Ai avut ceva produse foarte interesante! La anumite categorii de produse nu pot spune că excelează Avon sau Oriflame, dar depinde oricum și de nevoile fiecăreia. După cum se vede am și eu câteva favorite de la aceste firme. :D
      Draga mea, merită să strângi bănuții pentru paletele Sleek și pensulele RT, își merită fiecare bănuț! Eu mai am pe listă multe produse de la Sleek, sper să le bifez anul viitor!
      Pupici

      Ștergere
  13. Ella,foarte bune preferatele tale! Bune in sensul ca,pt majoritatea dintre noi au fost si ele preferate!
    In topul meu se afla cu siguranta crema sebo-reglatoare pe care o folosesc cu sfintenie si care isi face treaba de minune! In comparatie cu Vichy care costa de 3-4 ori mai mult si nu e de nici o treaba...asta e geniala!
    Garnier-lotiune micelara urmeaza sa imi iau,m-ati convins total tu si Diana Di..
    De pensulele de la Real Techniques nu are rost sa mai spun,o minunatie! trebuie sa le incerci si pe cele pt ochi..sunt incredibile,eu le voi achizitiona pe cele pt fata!
    De asemenea imi place si mie gelul de dus de la Yves Rocher..se termina ff repede..:)
    Am pus pe wishlist TOATE produsele ce le-ai postat pentru ingrijirea tenului,paletele de la Sleek(eu am altele dar acestea rar le prinzi pe stoc),pensulele R.T face,primer-ul si bronzer-ul de la Elf.abia astept sa le testez! Te pup si esti o inspiratie! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem atâtea favorite în comun! Să știi că nici eu nu prea mă-nțeleg cu cremele Vichy, cel ouțin până acum n-am descoperit vreuna care să mă impresioneze. Hehe, mă bucur că te-am convins, chiar merită încercată, n-am văzut până acum pe nimeni să zică de rău de ea, n-ar avea cum. :D
      Am în plan să cumpăr și de la RT câteva pentru ochi, cele de blending sunt foarte curioasă să le încerc! Draga mea, mă bucur enorm de mult că ți-a fost de folos postarea, că te-a inspirat să treci produse pe wishlist!
      Te pup!

      Ștergere