Review: CC Cream Elmiplant


Trebuie să încep prin a vă spune că este primul meu produs de acest tip. N-am mai avut niciun BB Cream sau CC Cream până la acesta. Pur și simplu nu m-au atras și am considerat că astfel de produse nu sunt tocmai potrivite pentru un ten gras. Până când a apărut avalanșa de postări pozitive despre acest CC Cream de la Elmiplant. Au început să mă tenteze și am rămas cu gândul la el, cu gândul că trebuie să-l încerc. Făcând abstracție de tot ce am citit despre acest produs, azi vă împărtășesc opinia mea.


La sfârșitul lunii trecute l-am achiziționat și de atunci l-am folosit aproape zilnic, așa că am avut timp suficient să-mi fac o părere completă despre el.

Mai întâi, să vedem ce promite producătorul: „Un ten perfect printr-o atingere a naturii! Uniformizează culoarea pielii și păstrează un ten radiant de-a lungul zilei. Acoperă imperfecțiuni precum coșuri, pete, semne ale oboselii și riduri fine.Iluminează tenul, punând în evidență tonul său natural. Oferă hidratare imediată ce durează până la 24 de ore. Pătrunde rapid în piele datorită formulei sale lejere, în timp ce conferă acoperire optimă. Protejează pielea de razele UV și de îmbătrânirea prematură. SPF 20.”

Are 50 ml, valabilitate 12 luni de la deschidere și costă doar 15 lei. O cantitate mai mult decât generoasă, un preț de nimic și atâtea promisiuni mărețe... cum să nu te tenteze?

Părerea mea:

Are din start un mare plus pentru factorul de protecție care, din punctul meu de vedere, e destul de ok pentru iarnă. Ambalajul e practic, este ușor de transportat și cu un design simpatic. Are un miros destul de puternic, dar plăcut (cel puțin pentru mine).

Se aplică cu ușurință și foarte rapid - eu îl întind ca pe o cremă normală, cu degetele. Este suficientă o cantitate mică de produs pentru o aplicare.

Gradul de acoperire este mic spre mediu, dar se poate ajunge la o acoperire mai mare aplicând un al doilea strat. Pentru mine este suficient unul singur, nu am nevoie de mai mult. Intră rapid în piele, lăsând un finish natural și fresh. Uniformizează culoarea pielii, acoperă micile imperfecțiuni și abia dacă se sesizează existența lui pe ten, arată foarte natural. Are particule foarte foarte fine de sclipici, insesizabile pe ten (eu întâmplător am observat, după mai multe purtări), dar care oferă acea strălucire naturală tenului.

Update cu swach:

Se poate vedea în poze că arată foarte natural pe piele, se sesizează doar din cauza diferenței de nuanță între produs și culoarea pielii pe acea zonă.

La prima utilizare m-am speriat puțin, când am văzut că îmi lucește fața imediat după aplicare. S-a rezolvat cu puțină pudră, pe care oricum o aplic peste orice fond de ten. Îmi era totuși teamă că îmi va începe fața să lucească la scurt timp după. Nu a fost așa, odată aplicată pudra tenul se menține mat, dar totuși cu un aspect natural, pentru ore bune. Deci e ok și pentru un ten gras/mixt, atâta timp cât este folosit împreună cu o pudră. 

Se poate aplica fără problemă direct pe pielea curată, fără să folosiți o cremă hidratantă înainte.  Cel puțin pentru un ten gras, chiar nu recomand să mai aplicați și o altă cremă înainte, hidratează suficient acest CC Cream. Nu cred că menține pielea hidratată chiar 24 de ore, dar de folosit în locul cremei de zi, mi se pare ok, cel puțin pentru mine e suficient.

Nu evidențiază zonele uscate. Nu se strânge în liniile fine. Mi se pare cât de cât rezistent la transfer, față de alte produse similare. Lasă urme pe telefon, dar într-o cantitate foarte mică și doar dacă vorbesc mai mult la el.

În concluzie, îmi place foarte mult această minunăție și îl recomand cu încredere tuturor, indiferent de tipul de ten.  

2 comentarii

  1. Am auzit numai pareri bune. Mi-ar fi placut sa vad si cateva poze, ca sa imi dau seama mai bine de textura si de acoperire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am făcut și câteva poze, dar nu le-am mai publicat pentru că nu erau prea ok, nu reflectau realitatea. :( O să fac un update zilele viitoare, eventual. Oricum, poți testa produsul în magazin ca să-ți faci o idee legat de aceste aspecte. :)

      Ștergere