Cosmobeauty 2015 la Sala Polivalentă

Sunt sigură că și vouă vă place să fiți mereu la curent cu ultimele noutăți cosmetice de pe piață, să încercați produse noi și să profitați de oferte tentate! Iar dacă toate acestea le putem găsi în același loc, cu atât mai bine! De aceea azi vreau să vă spun câteva cuvinte despre o nouă ediție a unui târg de beauty care sigur vă este cunoscut și vă va trezi interesul - Cosmobeauty!


Târgul Cosmobeauty a ajuns la a șasea ediție, iar anul acesta se va desfășura în perioada 13-15 martie, de data aceasta la Sala Polivalentă din București. Evenimentul va reuni peste 100 de firme din domeniul esteticii aplicate (cosmetică facială și corporală, machiaj, coafură, manichiură-pedichiură, echipamente și aparate, masoterapie, etc) și din domeniu medicinii estetice. La fel ca la edițiile anterioare, la târg vor exista reduceri și promoții pentru vizitatori și nu vor lipsi nici prezentările la scenă, seminariile, demonstrațiile de machiaj și coafură, concursurile și întâlnirile cu cele mai importante personaje de pe scena de beauty din România și Europa!

Cosmobeauty reunește la fiecare ediție cea mai diversificată ofertă de pe piața românească și aduce la un loc cele mai renumite firme din domeniu! Dacă vreți să aflați mai multe informații despre târg vă invit să accesați pagina oficială cosmobeauty.ro!



Eu sigur o să fac o vizită târgului, mi-am propus ca anul acesta să nu mai ratez târgurile/eventimentele importante de beauty și la fel vă îndemn și pe voi să faceți, mai ales că veți avea un weekend întreg la dispoziție să vă rupeți puțin timp pentru voi! Este o ocazie foarte bună să profităm de promoții și oferte, să ne răsfățăm, dar și să descoperim firme noi și să aflăm noi informații din domeniul frumuseții!

Veți participa la târgul Cosmobeauty de anul acesta? Ați fost în vreuna din edițiile anterioare?

12 comentarii

  1. Awww... abia aștept <3. N-am mai fost până acum, dar vreau să merg anul ăsta <3.
    Știi cumva cât va fi intrarea?
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur, poate o să ne vedem pe acolo! :D
      Din păcate încă n-am aflat, sunt și eu curioasă și o să anunț imediat cum aflu!
      Pupici!

      Ștergere
    2. Super :D.
      Din ce am căutat pe net în anii trecuti (în 2013 mai exact) intrarea a fost liberă :D.

      Ștergere
    3. Așa îmi amintesc și eu, trebuia plătit bilet doar pentru anumite ateliere sau seminarii. Cu siguranță vom afla cât de curând mai multe detalii despre ce și cum va fi anul acesta! :D Și abia aștept să aflu și ce firme vor fi mai exact prezente!

      Ștergere
  2. Din pacate e departe de mine si nu am fost niciodata.. Ma atrage si pe mine vizitarea unui astfel de targ, dar cred ca m-as duce cu o suma fixa, de regula cand vad bunatati cosmetice golesc buzunarul.. :) Asa ca...asteptam sa revii cu noutati.. :* Poze si eventual ce ti-ai cumparat de acolo. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu ai cum să ajungi. :( Haha, la asta mă gândeam și eu, ar trebui să las cardul acasă și să-mi stabilesc o anumită sumă pe care s-o iau la mine, că altfel... e grav! :))
      Cu siguranță o să revin cu informații și bineînțeles că o să vă arăt și ce mi-am achiziționat. :D
      Pupici!

      Ștergere
  3. Mi-ar placea sa particip, dar intre Cluj si Bucuresti distanta este prea mare :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău. :( Poate se va organza și acolo în viitor, știu că în Cluj se mai organizează uneori evenimente de beauty și de fashion!
      Pupici

      Ștergere
    2. Da, se organizeaza si din pacate intodeauna in perioade cand sunt foarte ocupata sau plecata din tara :(

      Ștergere
    3. Așa am tot nimerit și eu anul trecut. :( Dar când e vorba doar de faptul că sunt foarte ocupată, o să mă străduiesc de acum să fac un mic efort ca să ajung. :D

      Ștergere