The perfect palette tag

Eram datoare cu acest tag de ceva vreme, dar abia acum am reușit să mă mobilizez pentru a-l completa. Se cuvine să încep prin a le mulțumi fetelor care m-au nominalizat - Diana și Ira mulțumesc mult că v-ați gândit la mine! Nu am foarte multe palete de farduri comparativ cu alte fete, dar trebuie să recunosc că fardurile pe care le am în prezent (și mă gândesc acum și la cele mono/duo/trio care nu le-am luat în calcul în postare) îmi sunt mai mult decât suficiente și totuși mai am destule și pe wishlist pentru că... e greu să reziști tentației de a încerca produse noi! Să vedem totuși care sunt preferințele mele dintre cele pe care le am în prezent:

1. Best Packaging

Paleta Marionnaud are un ambalaj foarte finuț, ușor și sclipicios, îmi place! Cunosc totuși palete de farduri cu ambalaje mult mai frumoase, dar nu este un aspect de care să țin prea mult cont, așa că nu o să cumpăr niciodată o paletă doar pentru asta! Așadar, dintre ce am eu acest ambalaj îmi place cel mai mult, ca să nu mai vorbesc de cât de mult îmi plac unele farduri din ea!



2. Best Color Payoff

Fără îndoială paletele de farduri Sleek! Știți deja că sunt preferatele mele, sunt foarte puternic pigmentate și fine, iar prețurile lor sunt super prietenoase!



3. Most versatile

Sleek Oh so special e cu siguranță cea mai versatilă paletă. Se pot realiza doar cu ea o multitudine de machiaje, atât pentru zi cât și de seară!



4. Best for traveling

Ar fi destul de logic ca paleta cea mai versatilă să fie și preferata pentru vacanțe, dar adevărul e că eu cel mai des optez pentru Sleek Au Naturel. Este și ea destul de versatilă, se pot realiza cu ea atât machiaje naturale cât și machiaje mai dramatice, iar eu în vacanțe optez de obicei pentru machiajele mai naturale. Depinde oricum destul de mult și de destinație, pot să iau mai multe palete cu mine sau să nu iau niciuna dacă știu că e genul de vacanță în care nu prea o să am timp pentru machiaj!



5. Biggest regret

Chiar un regret nu am, dar am o dezamăgire! Ambalajul paletei Elf geometric m-a dezamăgit crunt. Fardurile din ea îmi plac, chiar m-au surprins plăcut pentru o paletă atât de ieftină (din cauza asta zic că nu e chiar regret), dar ambalajul e groaznic - la început se deschidea foarte greu, acum nu se mai închide deloc, s-a și rupt dintr-o parte și s-a pătat groaznic (nici nu știu de la ce, că n-am agresat-o cu nimic). Știam că ambalajele produselor din gama Essential de la Elf sunt slab calitative dar ambalajul acestei palete parcă le întrece pe toate.



6. Best color names

N-am ce să numesc aici, nu dețin nicio paletă la care să mă fi dat pe spate numele fardurilor. Sunt simpatice cele de la paletele Sleek, dar nu pot spune că m-au impresionat foarte tare.

7. Least Used

În ultima vreme am încercat să le folosesc cât mai des pe toate, dar multă vreme paletele Avon și Eyeshadow book everyday Elf au fost complet ignorate. Dacă pe cea de la Elf am început să o folosesc mai des în ultimul timp (unele farduri din ea sunt chiar foarte faine), pe cele de la Avon recunosc că nici acum nu le bag prea mult în seamă, adevărul e că am opțiuni mai bune.



8. Mos used, Most loved, Desert Island

Sleek Oh so special este cea mai folosită și iubită paletă de când o am! Ador fiecare fard din ea, e una din puținele palete din care chiar folosesc toate fardurile - evident că unele mai des, altele mai rar, dar complet nefolosit nu stă nimic!


Sper că v-au plăcut paletuțele mele și poate chiar v-am inspirat în vreun fel. Dacă vreți review&swach la vreuna din ele nu ezitați să-mi spuneți, unele deja au și vă pot da link, la altele oricum aș vrea să fac și dacă și voi vreți o să mă mobilizez mai repede pentru asta!

Chiar dacă tag-ul ăsta a fost completat de aproape toată blogosfera de beauty, mai nominalizez și eu câteva fete la care nu l-am văzut (sper că nu mi-a scăpat) și mi-ar plăcea să văd ce ar alege: Kleo, Dara, Maria, Dee și Lorena.

Voi ce ați alege la fiecare categorie? Avem vreo paletă de farduri în comun?

26 de comentarii

  1. Hihi, tot spre Oh So Special tragi..
    Mi-au placut raspunsurile tale! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... cred că am zis și la postarea ta că e favorita mea! :D
      Mă bucur mult! Te pup!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Haha, bine zici. :)) Mă bucur că sunt și preferatele tale!

      Ștergere
  3. I ♥ Sleek! De la Elf nu am niciun fard. Nu m-a atras brand-ul acesta deloc.
    Super simpatic tag-ul.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ce de iubitoare a paletelor Sleek! Dar pe bună dreptate, sunt prea bune pentru prețurile lor!
      Sunt bunicele fardurile Elf pentru cât de ieftine sunt. Pe mine m-a cucerit primer-ul lor și am fost apoi curioasă să încerc mai multe. Unele produse mi se par foarte bune, dar sunt și altele slăbuțe.
      Mă bucur mult că ți-a plăcut!
      Pupici

      Ștergere
  4. De mult am pus ochii pe "Oh so special", fiindca e atat de apreciata si are niste farduri superbe. Stiu ca fardurile Sleek sunt foarte pigmentate si am in plan sa le incer anul acesta, dar si face form-ul de la ei, pe care ti l-ai dorit si tu atat de mult. :))
    Iti multumesc pentru nominalizare, dar nu cred ca as avea cu ce sa ma laud. Am vreo 2 paletute de farduri si cateva mono-uri, nimic interesant. Aici chiar simt ca nu am prea investit, ar fi cazul. :D
    Intotdeauna "m-am scos" cu un ten bine cosmetizat si ingrijit si pe farduri nu prea am pus accent, dermatograful si tusul le folosesc cel mai des.

    Mi-ar placea sa ne arati cateva machiaje folosind paletele de mai sus. :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, merită investiția.. mai ales că nu e deloc mare! Recomand și kit-ul pentru conturarea feței, mie la o primă probă mi-a plăcut!
      Hm, nu știu de ce aveam impresia că ai destul de multe farduri de pleoape. :D Poate pentru că știam că mai postai machiaje pe blog într-un timp!
      Mulțumesc pentru părere, o să iau în calcul! Nu m-am gândit până acum să postez machiaje pe blog fiindcă știu fete care au mai multe de oferit pe partea asta, eu mă limitez la machiaje destul de simpluțe, comune, care au fost deja prezentate de atât de multe fete. :D
      Te pup!

      Ștergere
  5. Ador toate paletele, dar la fel ca si tine preferata mea este Oh so special <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac paletele mele! Hehe, zic să facem un fan club pentru paleta asta. :))
      Te pup!

      Ștergere
  6. Cea mai faina e prima paletuta, zici ca e un plic mistoooo <3
    Nu am folosit niciuna din frumusetile prezentate de tine, iar ambalajele celor de la Sleek imi plac si mie mult, dar cum am spus, prima imi place enorm ca ambalaj, eleganta rau! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ești de aceeași părere cu mine, și mie mi se pare cea mai drăguță ca design al paletei.
      E fain și ambalajul celor de la Sleek, dar cel mai mult merită pentru conținut. :p
      Te pup!

      Ștergere
  7. De la Sleek am si eu doua, dar nu aceleasi, le-as enumera la cele mai folosite, indragite.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție îți plac fardurile Sleek! Mai am și eu multe de la ei pe wishlist, dar încerc să mă abțin, să le mai folosesc și pe cele pe care le am deja. :D

      Ștergere
  8. Paleta aia Marrionaud arata adorabil!:X Zici ca e gentuta de ocazie! De acord cu paletele Sleek, sunt fantastice. Oh so Special e iubita tare si la mine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu m-am gândit la asta, dar acum realizez că seamănă bine cu o geantă de ocazie. :))
      Mă bucur că ești de acord! Am văzut că și la tine e iubită tare, sunt curioasă cum o să arate și a mea după vreun an de folosit intens. :D

      Ștergere
  9. Multumesc pentru nomonalizare. :D
    Si eu sunt o mare iubitoare a produselor marca Sleek, dar cred ca stiai asta. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, m-aș bucura tare mult să îl completezi, să văd ce comori ascunde colecția ta de palete. :D
      Da, da... știu că și pe tine te-au cucerit! E inevitabil! :))
      Pupici

      Ștergere
  10. Ce colectie frumoasa ai! Eu nu ma pot mandrii cu multe farduri, dar Sleek Oh so special o am si eu si imi place enorm de mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, draga mea! Eh, lasă că tu te poți mândri cu mult mai multe oje. :))
      Ce mă bucur că și tu ești fan Oh so special, am zis eu bine mai sus că putem face un fan club. :D
      Te pup!

      Ștergere
  11. Am si eu Sleek Au Naturel! Doamne, de cat timp n-am mai folosit, cred ca intepenit capacul! Shame on me! :)
    Matza curioasa intreaba: cea de-a treia paleta Sleek ce este? Intreb si pentru ca ma bantuie Matte Darks (parca) dar nu-mi dau voie sa o cumpar, chiar nu o merit atata timp cat nu le folosesc! :P

    Kisseeees!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Ce idee faina la Diana - sa folosesti paleta aceea drept clutch! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A luat o pauză, s-a mai odihnit și ea! Dar acum că ți-am amintit de ea trebuie repusă în funcțiune. :p
      A treia este de fapt kit-ul pentru conturarea feței, l-am pus doar pentru că dădea bine la poză. :))) V-am indus în (t)eroare, ups! :D
      Daaa, chiar ar merge purtată pe post de cluch. :))
      Te pup!

      Ștergere
  12. numai eu n-am sleek :)). oricum, cat de des folosesc eu farduri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Știu că nu prea folosești fardurile de pleoape, de aceea nici nu ți-am pasat tag-ul. Dar să știi că m-am gândit la tine! :))

      Ștergere