Beauty swap by Beauty Barometer

Sunt convinsă că deja ați citit la alte fete despre evenimentul Beauty swap by Beauty Barometer, dar azi vreau să vă povestesc cum mi s-a părut mie și să vă arăt cu ce am plecat de acolo. Evenimentul a ajuns la a doua ediție, însă eu am participat acum pentru prima oară și trebuie să recunosc că mi-a depășit așteptările. Întâi de toate, Ani de la Beauty Barometer merită multe felicitări și mulțumiri atât pentru idee, cât și pentru tot efortul depus pentru organizarea evenimentului. Sunt sigură că nu e deloc ușor să organizezi un eveniment atât de mare și să mai și iasă totul atât de bine! Felicitări merită și Dana de la Dana Makeup, pentru tot ajutorul acordat Anei - mare parte din eveniment a stat și a completat liste și listuțe cu datele noastre, bilețelele pentru tombolă, etc.

Mie mi s-a părut un eveniment frumos la care m-am simțit foarte bine! M-am revăzut cu fete dragi, am cunoscut mai multe bloggerițe pe care le știam doar din online și a fost o plăcere să ascult discursurile unor oameni pe care îi admir și de la care am ceva de învățat. Bineînțeles că am făcut și schimb de produse, că doar ăsta e scopul principal al evenimentului.



Pe Camelia de la Colțul Cameliei am ascultat-o cu cel mai mare interes, iar acum o apreciez și mai mult decât o făceam înainte. Ne-a vorbit deschis și cu sinceritate, exact cum face și la ea pe blog. A fost o plăcere s-o ascult, mi-au rămas în minte unele vorbe de-ale ei (a făcut un scurt rezumat al discursului în articolul de aici) și m-am bucurat mult că a acceptat să ne vorbească, fiindcă are multe de spus! Mi-ar face plăcere s-o ascult și cu altă ocazie și sper ca data viitoare să schimbăm și două vorbe personal (din păcate acum n-am reușit și chiar îmi pare foarte rău).


Pe Corina sunt sigură că o știți de pe pasagera.ro (iar dacă totuși nu o știți, vă recomand cu căldură să îi studiați blogul, fiindcă veți avea enorm de multe lucruri de învățat despre îngrijirea tenului), iar eu abia așteptam să o ascult. Ne-a încurajat să încercăm ca măcar o dată pe lună să facem un articol educativ despre îngrijirea tenului, lucru pe care chiar îmi propusesem să îl fac (dar acum mă simt poate puțin și mai motivată) și ne-a mai sfătuit să acordăm mai multă atenție recomandărilor pe care le facem în acest sens, fiindcă multe femei cumpără produse la recomandarea noastră. E clar că știe despre ce vorbește când vine vorba de ingredientele produselor, rutină de îngrijire, probleme ale pielii și orice mai ține de acest domeniu.


Adela Manolache a fost o prezență foarte plăcută și ne-a vorbit despre succesul pe youtube, despre ce ar trebui și ce n-ar trebui să facem. Deși n-am niciun plan să mă apuc de făcut filmulețe într-un viitor apropiat, am ascultat-o totuși cu interes fiindcă nu se știe niciodată când/dacă o să mă decis s-o fac și pe asta și, în plus, multe dintre sfaturile ei se aplică și pentru blog. M-am bucurat că am cunoscut-o, îi admir munca și m-a luat total prin surprindere când mi-a propus să o las să mă machieze (a rămas să vorbim, rămâne de văzut dacă, ce și când).


Cel care a deschis evenimentul a fost Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, care mi s-a părut o prezență neașteptat de plăcută, a tot făcut glume (de bun gust) pe tot parcursul discursului și ne-a vorbit despre importanța emoției pe care o transmite un brand, despre trendurile actuale de makeup și a subliniat faptul că Melkior ne oferă o calitate profesională dar la un preț mult mai accesibil față de alte branduri din aceeași categorie (și așa e, nu trebuie să încerci prea multe produse ca să te convingi de asta).


Au mai fost mulți alți speakeri, dar m-am rezumat la cei care mi-au plăcut în mod deosebit, de la care considerat că am învățat ceva. Aș vrea să o mai menționez și pe Adina Halas Hugeanu pe care sigur o știți din showbiz, iar acum a vorbit pentru prima oară în calitate de blogger la început de drum.


Pe scurt, a fost mai mult decât un eveniment obișnuit de beauty și mai mult decât un schimb de produse. Mi-a plăcut și sper să pot participa și la edițiile viitoare, deja am fost anunțate că următoarea va fi în septembrie.

Am plecat acasă și încărcată cu multe pungi cu produse luate la schimb, dar și cu cadouri din partea sponsorilor evenimentului:


Îmi pare puțin rău că n-am avut prea multe produse la mine fiindcă am lăsat totul în ultimul moment și n-am mai avut timp să studiez bine tot ce am, așa că am luat doar câteva în grabă. Dar sper că va exista și o data viitoare, iar atunci o să fiu mai pregătită. Deja am încercat unele dintre produse și vă pot spune că energizantul mi-a plăcut, de oja Kiko m-am îndrăgostit (și o s-o vedeți mai bine într-o viitoare postare dedicată doar ei), iar produsele B.U. miros fantastic! În seara asta o să încerc și oja Essence (din gama nou lansată), iar exfoliantul chimic de la PC abia aștept să-l încerc, poate îi fac tot azi o probă.

Foarte rău îmi pare și pentru că n-am avut timp să vorbesc cu unele fete pe care abia așteptam să le cunosc, dar nu prea știam ce să fac mai întâi, timpul a zburat mult prea repede. Mă consolez cu faptul că vor mai exista și alte ocazii!

Am scris mai mult decât intenționam, dar sper că ați aflat și ceva informații utile. Aștept să-mi spuneți dacă vreți să aflați o părere detaliată despre vreunul dintre produsele cu care m-am întors acasă.

Cum vi se pare ideea acestui eveniment? Pe care dintre speakerii v-ar fi plăcut cel mai mult să-i ascultați? 

Fotografiile au fost realizate de Iulian Sima, fotograf oficial al evenimentului căruia îi mulțumim pentru pozele frumoase! Mulțumiri merită și toți sponsorii:




14 comentarii

  1. Frumos evenimet,oja Kiko arata super bine <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost, poate data viitoare vei veni și tuuu! Daaa, ai văzut-o joi, nu? O aveam pe unghii. :D

      Ștergere
  2. mm imi pare rau ca nu ne-am intalnit! dar la ce zapaceala era acolo...
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, eram prea multe. :)) Eu te-am văzut când ai venit să-ți iei premiul de la tombolă, dar n-am avut cum să te opresc din drum, eram băgată într-un colț. Și după nu te-am mai văzut. :( Cu sigurață vor mai fi și alte ocazii!

      Ștergere
  3. Pe cuvantul meu ca, vazand titlul articolului, am zis asa: Nu se poaaateeee!!! Tu ai fost acolo? Eu de ce nu am stiut? Daca eu am fost "ratacita", de ce nu ai venit tu la mine? Am fost doua "ratacite"??? :)))
    Ooofff, nu aveam niciun regret in legatura cu acest eveniment, ba dimpotriva! Insa acum am unul...
    Sa nu aud ca nu vii in septembrie! Si sa nu cumva sa ni se mai intample asa ceva!

    Puuupp! :( (cu bosumflare spun :P)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Și mie-mi pare tare rău că n-am apucat să vorbim. :( Eu te-am văzut când erai prinsă cu fetele, apoi te-am pierdut din ochi, apoi iar te-am văzut când erai la poze și am zis că vin apoi la tine șiiii... tot așa. :)) Îmi pare rău, dar în septembrie sigur ne vedem, nu putem rata de două ori ocazia! :D O să fiu într-o perioadă cam proastă atunci (poveste lungă), dar nu contează, fac tot ce pot să fiu prezentă!
      Pupiceeei!

      Ștergere
  4. Un eveniment minunat!
    Va invidiez pentru evenimentele de acest gen pentru ca, consider ca poti invata ata de multe, va puteti cunosate intre voi si puteti face schimb de informatii/experiente.
    Frumos, frumos, frumos!
    Mi-ar placea sa particip la un eveniment de acest gen. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa a fost, Dee!
      Într-adevăr, e o oportunitate care nu trebuie ratată, poate veți lua inițiativă și voi, sunt sigură că vă veți găsi o mână de bloggeri care să organizați un astfel de eveniment... sau ceva similar.
      Dacă ai putea să ajungi prin septembrie la București (pe 7, mai exact, dar nu cred că e încă sigură data), poți s-o contactezi pe Ani, nu cred că te-ar refuza!
      Pupicei

      Ștergere
  5. Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung, fusesem invitata, dar distanta e mare si timpul prea scurt mereu.
    Ma bucur ca te-ai simtit bine alaturi de fete si sper sa avem ocazia sa ne intalnim personal la un moment dat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce păcat că n-ai reușit să ajungi. :( Dar te înțeleg perfect!
      Și mie mi-ar face foarte mare plăcere să te cunosc personal, cândva sigur o să ne cunoaștem, poate la următoarea ediție a acestui eveniment!

      Ștergere
  6. Mi-ar fi placut sa o ascult pe Camelia. Mi-am cumparat si eu ieri deodorantul B,U, si intradevar miroase minunat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate vei avea cândva ocazia! Mă bucur mult că îți place deodorantul!

      Ștergere
  7. Cat de tareee! Un eveniment deosebit care s-a lasat cu multa informatie si multe cadouase faine. Oja Kiko si cea dela GR arata taaare bine! <3 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e! :D Hehe, atât de mult mi-au plăcut cele două oje încât deja au ajuns pe blog. :D

      Ștergere