Cu ce am plecat de la Beauty Swap, ediția a treia

Luni, 7 septembrie, a avut loc a treia ediție a evenimentului Beauty Swap organizat de Ana-Maria Tătucu de la Beauty Barometer, care merită și de data asta multe felicitări și mulțumiri pentru tot efortul și toată energia depusă cu organizarea acestui eveniment, care îmi pare că devine tot mai frumos de la o ediție la alta! De data asta a avut-o ca ajutor și pe Maria, asistenta ei, care merită de asemenea multe mulțumiri! De această dată evenimentul a fost găzduit de salonul Beauty Studio 190, un salon cochet pe care-l găsiți pe Calea Dorobanților 188-190. Mi-a plăcut foarte mult atmosfera caldă și toată agitația pe care am găsit-o acolo, nu ai cum să nu te simți bine la un eveniment unde 50 de pasionate de cosmetice fac schimb de produse și stau la povești despre ceea ce le pasionează!

În afară de faptul că m-am bucurat să revăd bloggerițe dragi, foarte mult m-am bucurat pentru că am avut ocazia să le cunosc personal pe Ilda de la Lavander Thoughts și pe Lorena de la Lorena's Blog, fete ale căror bloguri le urmăresc cu drag și pe care-mi doream să le cunosc și personal (și pe care sper să le mai revăd curând și să avem ocazia să stăm mai mult la povești). Bineînțeles, m-am bucurat și de data asta de scopul principal al evenimentului, acela de a schimba produse și veți vedea că am reușit să pun mâna pe câteva pe care le aveam pe wishlist de ceva vreme!


Puteți vedea în poza următoare prada mea de la schimb, puține dar bune! Am încercat să nu mă uit prea mult la oje, am deja mult prea multe încă nefolosite, însă nu puteam să ratez ocazia de a pune mâna pe o ojă Nfu.Oh, îmi doream de prea mult timp o astfel de ojă și abia aștept s-o folosesc. Am mai luat o ojă Flormar albastră tare frumoasă și o ojă albă pentru ștampilat (noroc cu evenimentul, că eu niciodată nu dau de astfel de oje prin magazine).


O cremă de față Zanzibar și o mini cremă de mâini L'Occitane le-am luat pe principiul „niciodată nu poți avea prea multe creme”, deși când am făcut ieri puțină ordine printre produse am realizat că nu e așa, e posibil să ai chiar mult prea multe. :))

De paleta de farduri Sleek Storm m-am bucurat cel mai mult, fiind singura paletă de farduri de la ei pe care mi-o mai doream și pe care chiar plănuiam s-o achiziționez cât de curând. 


Rujurile au fost cele mai multe luate la schimb, obsesia mea pentru acestea fiind destul de evidentă. Am plecat cu următoarele:

Max Factor Lipfinity, #006 Always Delicate - pentru că-mi doream de mult timp să-l încerc și abia aștept să văd cum e.

NYX Matte lipstick, Bloody Mary - m-a atras pentru nuanța frumoasă de roșu (mai nou sunt tot mai atrasă de rujurile roșii, n-aș fi crezut asta acum vreun an) și totodată pentru că îmi doream să încerc un ruj din gama asta.

Maybelline, #210 Oh la ulac - pentru că roz turbat superb și pentru că-mi plac rujurile Maybelline.

Rimmel London Kate, #06 - nuanța mi-a făcut cu ochiul și, în plus, mi-am dat seama că n-am încercat până acum rujurile Rimmel . E singurul dintre cele luate la schimb pe care am apucat să-l port și sunt chiar încântată de el, e mai calitativ decât m-aș fi așteptat. O să acord mai multă atenție rujurilor lor de acum în colo!


Cam atât am luat eu la schimb de data asta, încă n-am apucat să încerc prea multe dintre produse, însă zilele astea încep să le supun testelor și e posibil să mă mai vedeți scriind despre unele dintre ele! Dacă vă interesează păreri despre ceva anume, vă rog să-mi spuneți! Aș fi vrut să pot preciza de la cine am luat fiecare produs în parte, dar nu îmi mai amintesc pentru toate, memoria nu mă ajută prea mult!

În afară de produsele luate la schimb, am ajuns acasă foarte încărcată cu multe bunătăți primite de la sponsorii evenimentului: 


Ca de fiecare dată, nu o să țin totul pentru mine, o parte din cele primite au fost deja oferite cadou, iar o altă parte sunt puse bine pentru voi, pentru un viitor concurs! Nu aș putea să vă spun acum vreo impresie despre ceva, abia ieri am reușit să fac reorganizări astfel încât să găsesc loc pentru toate produsele primite, dar promit că încep testările intens și o să vă povestesc despre orice posibilă descoperire interesantă! 

Vreau însă să vă arăt frumoasa brățară primită de la Trăistuța cu Zale by Ioana Nae, care îmi place mult și care mă reprezintă, o veșnic îndrăgostită...



Sponsorii evenimentului au fost: Beauty Studio 190, Farmec, Nivea, Elmiplant, BU, C-THRU, STR8, Uriage, Bioderma, Melkior, Flormar, Gerocossen, Techir, Vok.ro, Softcup, Sensiblu, Biosilk, Traistuta cu Zale, Collistar, Famous Luxury Perfumes și Coty.


Nu o să mai pun și eu pozele oficiale de la eveniment, dar dacă sunteți curioase vă invit să le vedeți aici, în postarea Anei (unde puteți vedea de asemenea evenimentul direct prin ochii organizatoarei) și să urmăriți hashtag-ul ‪#‎beautyswapbybeautybarometer‬, pentru mai multe poze, video și articole de la eveniment.

Acum aștept cuminte următoarea ediție, care va avea loc în primăvara anului viitor și la care sper să pot participa, Beauty Swap devenind rapid evenimentul meu favorit de beauty!

Ce părere aveți de produsele luate la schimb? Ce vă face cu ochiul? Dar dintre cele primite de la sponsori? Vă atrage ceva în mod special?
Așa-i că ideea evenimentului e foarte faină?

27 de comentarii

  1. wow, ce multe bunatati ai primit! sa le folosesti cu placere!

    oja nfu-oh e superba! abia astept sa o vad pe unghiute! eu am varianta cu flakies verzi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Deocamdată n-am apucat să încerc nici 10% din produsele cu care m-am întors de la eveniment. :))

      Ștergere
  2. Ce de bunatati!Sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super tare ideea! :) De la prima editie mi s-a parut ceva diferit si frumos, dar nu am participat niciodata. Sa te bucuri de toate produsele! Sper sa particip si eu in primavara :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi s-a părut foarte tare ideea de când am auzit prima oară de eveniment! :D
      Mulțumesc! Dacă vei lua legătura cu Ani, poate ne vom vedea pe acolo în primăvară, cine știe.. :p

      Ștergere
  4. O multime de bunatati!
    Sa te bucuri de ele si sa le folosesti cu drag!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa te bucuri de noutati!! :) Paleta este foarte, foarte frumoasa.
    Mi-am dat seama ca nici eu nu am retinut cu cine am facut schimburile. De fapt, as putea numi 2-3 fete dar nu mai stiu ce am luat de la fiecare, asa nebunie era acolo :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, la fel și tu! Este într-adevăr foarte frumoasă, abia aștept să apuc să-ncerc fiecare fard în parte! :D
      Eu cred că le-am reținut pe toate fetele cu care am făcut schimburi, dar nu și ce am luat de la ele sau ce le-am dat. Îmi mai aduc aminte când îmi văd produsele la ele în poze. :)) Chiar era nebunie, dar în sensul bun!
      Te pup!

      Ștergere
  6. Sa le folosesti cu drag !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Goodies, goodies! :D
    Sa le folosesti cu drag pe toate! Desi nu pot bratari, (pentru ca nu imi plac "zdranganelele" la mana), bratarica primita cadou este foarte simpatica. ♥
    Kiss, kiss!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, o grămadă de goodies! :))
      Mulțumesc, draga mea! Mă bucur că îți place brățărica!
      Pupicei!

      Ștergere
  8. Ai facut ceva schimburi interesante. Sa le folosesti cu placere si multumesc frumos pentru genuteeeeeee. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel cred și eu, mai ales că n-am avut foarte multe produse, deja dădusem multe cadou și am preferat să păstrez pentru swap doar produsele foarte recent desfăcute. :D
      Mulțumesc și cu mare drag, la tine știu că vor fi folosite, la mine stăteau degeaba.
      Te pup!

      Ștergere
  9. Ce de bunatati ai primit, sa le folosesti cu drag! Paleta Sleek imi face si mie cu ochiul :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Poate o să-i dedic cândva un articol, după ce o mai testez, fiindcă mi-a confirmat faptul că există niște diferențe de calitate între paletele Sleek.
      Pupici

      Ștergere
  10. :* Ma bucur ca te-am revazut <3 kisss

    RăspundețiȘtergere
  11. Cee de bunatati..<3 sa le folosesti cu placere .TOATE sunt faine si mi-ar place si mie paaleta de la Sleek,am de la Mua asemanatoare,dar n00am Sleek :))
    http://deyutza87.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Sunt foarte bune paletele Sleek, sunt favoritele mele dintre cele drugstore.

      Ștergere
  12. Ma bucur ca te-am cunoscut si ca am stat putin de vorba!!! Esti o draguta! :) Sa te bucuri de paleta de la Sleek, in special, pe langa celelalte goodies.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă bucur mult! Mulțumesc!
      Hehe, chiar mă bucur din plin de ea, m-am tot jucat cu ea de când am luat-o. :D
      Te pup!

      Ștergere
  13. În primul rând îți doresc să te bucuri de produse! Îmi pare rău că eu nu știu să aibă loc asemenea evenimente și prin Oradea, din păcate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Exact acest tip de eveniment cu siguranță nu, este ideea Anei și doar în București se ține. De alte evenimente de beauty nu știu ce să zic, n-am auzit de nimic prin Oradea, dar puteți lua atitudine chiar voi, bloggerițele de acolo. :D

      Ștergere