Week in photos #51

Săptămâna asta n-a fost tocmai extraordinară pentru mine, aș zice că a fost chiar foarte proastă dar au mai salvat-o micile momente mai plăcute și puținele vești bune. Încă de luni dimineață am început prost și tot așa am ținut-o... numai timp pierdut aiurea, vești proaste și alte lucruri de genul ăsta, parcă nimic n-a vrut să se lege. Din păcate se mai întâmplă și din astea, nu se poate să fie totul roz, dar ca de obicei, în poze o să vă arăt doar părțile mai frumoase ale săptămânii...


Luni seară am fost la evenimentul Beuty Swap, iar atmosfera plăcută și agitația de acolo m-au făcut să uit de toate și să mă bucur de moment. Cum mi s-a părut evenimentul și cu ce am plecat de acolo v-am scris deja în postarea de aici.


Deși ziua mea a trecut de aproape o lună, se pare că încă se lasă cu cadouri. :)) De la draga de Ira am primit ce vedeți în imagine, m-a surprins mai mult decât plăcut cu câteva produse pe care chiar mi le doream mult - mulțumesc încă o dată, draga mea!


Cu serialul The new girl a fost cu suișuri și coborâșuri - la început mi s-a părut simpatic, pe măsură ce vizionam episoadele îmi părea că devine din ce în ce mai bun, dar deodată mi s-a părut că a devenit cam plictisitor și chiar îmi părea rău de el. Finalul sezonului cu numărul 4 însă mi-a plăcut și am verificat cu emoții dacă nu cumva e chiar finalul serialului, dar din fericire nu e! Aștept cu interes să văd ce mai urmează!


De la ice coffee și fresh-uri reci am trecut direct la ceai fierbinte, săptămâna asta am băut numai vineri vreo 4-5 căni, după ce am umblat o grămadă prin ploaie. Mă mir oricum că am scăpat de răceală, că aia-mi mai lipsea!


Am văzut în sfârșit celebrul Magic Mike 2, a fost drăguț, merge pentru o dimineață mohorâtă de weekend, dar mi s-a părut mai slăbuț ca primul, era loc de mai bine. Puteți liniștite să vă uitați și cu iubiții, e mai mult cu vorbărie și glume decât cu dans. :))

Cam atât cu săptămâna asta, n-am făcut în weekend nimic ieșit din comun, am preferat să ne odihnim, iar azi ne-am bucurat de vremea ceva mai frumoasă. Încerc acum să fiu optimistă și să sper că săptămâna viitoare o să fie faină, o să-mi meargă cu toate mai bine și-o să mă prezint duminică cu multe poze drăguțe la voi!

Săptămâna voastră cum a fost? Cum vă împăcați cu schimbările astea drastice ale vremii?

18 comentarii

  1. Eu am fost in vacanta in Grecia asa ca m-am relaxat si am vazut locuri frumoase care m-au imbogatit sufleteste, dar m-am intors si a trebuit sa reintru rapid in ritm pentru ca ma asteapta o saptamana plina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ai avut o săptămână frumoasă! La fel a fost și la mine după vacanță, a trebuit să-mi reintru rapid în ritmul normal fiindcă mă aștepta un septembrie plin. :D

      Ștergere
  2. Nici a mea nu a fost stralucita, dar a avut partile ei bune si sper ca saptamana ce vine sa ne aduca tuturor mai multe momente frumoase! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău să aflu asta, cred că a fost ceva în aer, vorba Irei. :(
      La fel sper și eu pentru toată lumea! Te pup!

      Ștergere
  3. Si pe mine m-a dezamagit Magic Mike...de ce..de ce :((((((((((((((((((((((((((!!!! :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, cred că n-am avut foarte mari așteptări tocmai pentru că știam că pe tine te-a dezamăgit. :))

      Ștergere
  4. Cate bunatati ai tu acolo, sigur ti-au infrumusetat saptamana. ;))
    Sa le folosesti cu drag.
    Fiecare are zile mai bune sau mai putin bune, chiar trebuie sa ne pastram optimismul (acesta e un sfat si pentru mine ;))).
    Pupici si o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au reușit să-mi mai înfrumusețeze puțin săptămâna, într-adevăr! :D
      Mulțumesc!
      Sunt de acord, deși e cam greu să-ți păstrezi optimismul când ai prea multe zile proaste una după alta, dar încerc să nu-mi pierd în totalitate optimismul!
      Săptămână frumoasă și ție! Pupici!

      Ștergere
  5. Captura de la swap si cadoul de la Ira mi-au pus un ranjet mare pe chip!:) Te inteleg cu ceaiurile, deja a reinceput si la mine perioada de dependenta de lichide calde. De cand nu m-am mai uitat la un serial...sau la unfilm. Sa tot fie un cincinal! Cam de cand s-a nascut fii-mea practic!:)) Poate toamna asta reusesc si eu sa vad altceva decat vreun film de animatie. Ar fi interesant de-a dreptul! Sa fie saptamana asta plina de momente frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mă bucur! :D
      Cu vremea asta, e inevitabil să nu ne atragă băuturile calde. Deocamdată s-a mai îmbunătățit vremea, dar tot trag către ceaiuri calde, nu-mi mai arde prea tare de chestii reci ca gheața. :))
      Îți țin pumnii să reușești să vezi cât de curând și altceva decât vreo animație. Iar dacă te consolează cu ceva, eu încă mă uit la animații din pură plăcere (chiar ieri am văzut una), deci... :))
      Mulțumesc, la fel să fie și la tine!

      Ștergere
  6. Imi pare nespus de rau ca ai inceput saptamana trecuta mai greu, sper ca aceasta saptamana sa fie mult mai buna! Frumoase produse ai adunat la evenimentul Beauty Swap. Am vazut cateva imagini pe FB de la eveniment si sunt sigura ca te-ai simtit bine alaturi de fete.
    Eu inca nu am apucat sa vad Magic Mike, dar nici nu am mari asteptari de la film :)
    Te pup si sa ai o saptamana usoara si vesela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdată săptămâna asta a început mai bine și sper să continue și mai bine, mi-a revenit optimismul! :))
      Așa e, am adunat câteva produse foarte faine, sunt încântată în mod special de cele pe care le-am luat eu la schimb, mi-am bifat câte ceva de pe wishlist cu ocazia asta! Chiar m-am simțit foarte bine, a fost un eveniment foarte frumos.
      Fără mari așteptări m-am uitat și eu. E simpatic, nu ceva wow, dar nu-mi pare rău că l-am văzut.
      Îți mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție! Te pup!

      Ștergere
  7. Nu stiu ce s-a intamplat saptamana trecuta, pe bune! A plutit ceva naspa prin aer :)
    Ma bucur mult ca ti-a placut cadoul :D
    Sper ca saptamana asta sa fie mai buna! Chiar sper :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu cred că a plutit ceva nașpa prin aer, sper că între timp a dispărut, orice o fi fost. :))
      Nu avea cum să nu-mi placă, știai ce-mi doresc și ce-mi place!
      La fel sper și eu, ți-am zis din weekend că trebuie să fie! :D

      Ștergere
  8. mie de saptamani in sir lunea apare cu probleme, si chiar mari de tot. azi pur si simplu m-am enervat si am plecat din oras lasand totul balta! acum ma simt mai bine si mai optimista.

    adevarul e ca in orice saptamana rea, sunt si momente bune si numai daca ma uit la prima ta poza sunt convinsa de ideea asta :)))). sa te bucuri de toate!

    tre' sa ma uit si eu la magic mike, nu l-am vazut nici pe primul, dar eu mereu sunt super in urma cu filmele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău să aflu asta! :( E nasol când începi săptămâna cu stângul, parcă ți-o strică toată. E bine totuși dacă reușești să-ți păstrezi optimismul!
      Haha, da, e dovada că oricât de proastă ar fi o săptămână, tot trebuie să existe și câteva momente frumoase în ea, care să ne aducă măcar un mic zâmbet pe buze!
      Să începi cu primul, e oricum mai bun, din punctul meu de vedere!

      Ștergere