Descoperirile zilei!

Azi am făcut câteva descoperiri interesante și m-am gândit să vă dau și vouă de știre despre ele, așa, la cald! Haideți să vedem despre ce e vorba...

Rujul Melkior în nuanța Irresistible m-a cucerit total de la prima aplicare! Nuanța face parte din ultima lor gamă lansată, Let’s Love Life, o colecție care ne amintește faptul că planeta noastră e importantă și trebuie s-o ocrotim (o idee foarte drăguță). Rujul m-a cucerit datorită culorii foarte frumoase (nu știu cât de bine am reușit eu s-o surprind în poză), dar și prin calitatea la care deja mă așteptam: e foarte puternic pigmentat, frumos parfumat (a trandafir mi se pare mie că miros toate rujurile lor), consistență lejeră, formulă hidratantă și totuși o foarte bună rezistență! Cred că toamna asta o să abuzez de rujul ăsta!


Despre loțiunea de corp Elmiplant Skinnergy, varianta „so pampered”, am tot citit prin blogosferă și abia așteptam s-o încerc, să înțeleg ce e așa de special la ea. Și am înțeles de la prima probă! Consistență, miros, acțiune... totul mi-a plăcut! Nu-mi găsesc acum cuvintele să descriu aroma, dar îmi place foarte mult și apreciez enorm faptul că se menține mult timp pe piele. Deși are o consistență foarte lejeră, mi-a lăsat pielea catifelată și deloc uleioasă. Îmi place, îmi place! Mâine fac o probă și la varianta „so alive”, sunt curioasă dacă sunt mari diferențe între ele.


Pensula Real Techniques fine liner brush, din setul Starter, era singura pe care mă gândeam că n-o s-o folosesc deloc din acel set, dar m-a surprins plăcut. Cu siguranță nu e cea mai bună opțiune posibilă pentru aplicarea eyeliner-ului, dar nici inutilizabilă nu e. Sau cel puțin nu pentru mine, eu m-am descurcat binișor cu ea pentru o linie de dimensiune medie să zicem. Cel puțin de ținut pe post de pensulă de rezervă e foarte ok.



Am păstrat pentru final „marea descoperire” a zilei. Vă mai amintiți de câte ori m-am plâns că avem magazin Inglot doar în Băneasa și că e atât de departe de mine? Ei bine, știați că de aproape un an avem în București un magazin și în Dorobanți? Da? Și mie de ce nu mi-ați zis? :)) Nu-mi venea să cred când am aflat azi că am magazin Inglot așa de aproape, iar eu băteam atâta drum pentru a ajunge într-unul! Nu știu dacă să râd sau să plâng! Trebuie să-i mulțumesc Adinei pentru articolul de aici, dacă nu era ea și ideea ei foarte simpatică cu invitatele de pe blog, încă trăiam în... ziceți voi cum vreți. 

Cam atât pentru azi, sper că ați făcut și voi măcar o descoperire interesantă/utilă datorită articolului meu. 

Voi ce descoperiri ați mai făcut azi? Ați încercat ceva din mica mea listă de azi?

22 de comentarii

  1. uh, pare foarte frumoasa nuanta rujului! imi plac rujurile melkior foarte mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E superbă nuanța, sigur o să-l mai vedeți la mine pe blog și atunci va avea și un swach pe măsură.. sper. :D Și mie-mi plac tot mai mult rujurile lor!

      Ștergere
  2. E superb rujul! Trebuie sa-mi gasesc si eu o nuanta asemanatoare.
    Pensula aceea RT zace si la mine, e prea groasa, eu am ochii prea mici.. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e, Alexantza!
      Pentru trasat dungi subțiri clar nu e cea mai bună opțiune, știu că pentru multe fete e inutilizabilă, din păcate. :( Dar restul pensulelor din set fac totuși toți banii dați pe set! :D

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Sper să vi-l arăt cât de curând și într-un swach mai bun! :D

      Ștergere
  4. Ce superba e nuanta rujului !!!!
    Lotiunea de la Elmiplant vreau sa o cumpar si eu ... am avut o mostra dintr-o revista si mi-a placut la nebunie :)
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că a atras atâta atenție, o merită!
      La cât e de ieftină.. îmi pare rău că n-am încercat-o mai devreme! :D Însă am amânat că tot aveam stocuri prea generoase (pe care în continuare le am, desigur).
      Pupici!

      Ștergere
  5. Rujul vine sigilat ? Si in ce tara este produs ?
    Multumesc pentru raspus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vine sigilat, dar vine ambalat într-o cutiuță de carton. În Franța sunt produse.

      Ștergere
  6. Este superb rujul, il scot si eu la inaintare! :D De magazinul Inglot nici eu nu stiam, great news! Pupici si weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neapărat să-l scoți, Georgia! E păcat să stea nefolosit! :D
      Ce mă bucur că nu sunt singura! :)) Și mă bucur dacă am fost de folos cu informația asta!
      Pupici!

      Ștergere
  7. Ce tare!! Trebuie sa ajung acolo :D (la inglot)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nici nu știu dacă să mă bucur de vestea asta sau nu. Tocmai ce-mi ziceam că o vreme bună nu mai vreau să cumpăr makeup și acum aflu asta. :))

      Ștergere
  8. superba culoarea rujului, din pacate nu am nici macar unul de la Melkior :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place! Neapărat să remediezi situația, sunt foarte mișto rujurile lor, până acum sunt produsele mele favorite din tot ce am încercat de la ei. :D

      Ștergere
  9. Eu Inglot nu stiu pe Dorobanti..dar e bine de stiut!
    Stiu ca cei de la Melkior au un magazin pe Olari...langa Foisorul de Foc.
    Foarte frumoasa nuanta de ruj!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine dacă suntem mai multe rămase în urmă. :))
      Cei de la Melkior au multe magazine, sunt extinși cam peste tot, au inclusiv magazin online... pe când Inglot nu. :D
      Mă bucur că-ți place nuanța rujului.
      Pupici

      Ștergere