Sunt blogger acreditat la Webstock 2015

Vă anunț cu plăcere și entuziasm că anul ăsta sunt blogger acreditat la Webstock 2015, cel mai mare eveniment de Social Media și comunicare din România, care se află acum la a opta ediție! Pentru mine va fi pentru prima prima oară când particip la acest eveniment, poate pentru că abia anul ăsta am conștientizat cât de importantă e prezența în offline în calitate de blogger, cât de multe prietenii frumoase se pot lega, cât de multe proiecte și colaborări simpatice pot rezulta după un astfel de eveniment și lista de motive poate continua. Și mai știu că bloggeri din toată țara vin an de an în București special pentru acest eveniment, ceea ce te face să crezi că nu degeaba bat oamenii ăștia atâta drum, că trebuie să fie cu adevărat un eveniment la care merită din plin să fim prezenți!


Eu sunt deja pregătită să stau cu urechile ciulite la conferințe și să-mi iau notițe, abia aștept să-i ascult pe speakerii pregătiți să ne inspire, motiveze și să ne ofere sfaturi prețioase! Am așteptări destul de mari de la aceste conferințe și feeling-ul că nu o să fiu dezamăgită! Pentru cine are un blog și încă nu s-a înscris, o puteți face gratuit de aici, iar eu vă îndemn să o faceți, e o oportunitate pe care o avem doar o dată în an!

Evenimentul va avea loc anul ăsta pe 2 octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, iar mai multe detalii despre program găsiți aici. De asemenea, pe site puteți să propuneți teme de discuții și vorbitori pe care v-ați dori să-i ascultați în cadrul conferințelor.

Webstock este organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al optulea an consecutiv!

Cu cine mă văd la Webstock? Cum vi se pare ideea evenimentului? 

8 comentarii