Noutăți de la Catrice

Încă n-am încercat foarte multe produse Catrice, fiind ceva mai târziu apărute la noi (cam de un an, dacă bine-mi amintesc), însă până acum am descoperit la ei multe produse foarte faine, la prețuri foarte mici! Când am văzut că au apărut câteva noutăți aici, de unde obișnuiesc să le achiziționez, am intrat rapid să studiez mai bine produsele, iar pentru că am găsit câte ceva interesant, m-am gândit să vă dau și vouă de știre despre ele.

High Coverage Concealer a fost primul produs care mi-a atras atenția și pe care l-am pus pe wishlist, pare a fi foarte interesant și după experiența cu cel despre care am scris aici, tind să cred că ăsta lichid mi-ar plăcea și mai mult. Îl găsiți aici, la prețul de doar 16,5 lei.. un chilipir!


Rujurile Ultimate Stay au fost imediat următoarele care mi-au făcut beculețele să se aprindă, tot datorită experienței foarte bune avute cu rujurile Catrice, pe care le-am tot lăudat pe blog de când le-am luat. Nu pot să știu până nu le încerc, însă după descrierea oficială ar trebui să fie cel puțin la fel de bune ca cele din gama Ultimate Colour, din care am eu două nuanțe superbe. Pe cele noi le puteți achiziționa de aici, sunt disponibile într-o gamă destul de largă de nuanțe și costă 23,5 lei.


Longlasting brow definer mi se pare de asemenea un produs foarte interesant! Am încercat de-a lungul timpului multe tipuri de produse pentru sprâncene, dar tuș nu cred că am mai încercat și mă tentează ideea, chiar dacă sunt foarte mulțumită de ce folosesc acum. Poate fi achiziționat de aici, la prețul de 15,5 lei.


Rujurile lichide Shine Appeal nu pot spune că mă tentează foarte tare, nu sunt o mare fană a rujurilor lichide, dar le-am remarcat fiindcă par a fi niște dupe-uri la Dior Addict Fluid Stick, de la aspect și până la formulă (cel puțin din promisiunile oficiale). Sunt disponibile în câteva nuanțe foarte drăguțe aici, la prețul de 19,5 lei.


Multi Matt blush par foarte mișto ca aspect, mă încântă blush-urile care vin în mai multe nuanțe ce pot fi combinate, iar un alt plus al acestora ar fi și faptul că sunt mate. Le găsiți aici, la prețul de 19,5 lei.


Fondul de ten Even Skin Tone Beautifying m-a atras pentru că promite că oferă și îngrijire tenului și chiar sunt curioasă de formula acestuia, de ce ingrediente benefice tenului ar putea avea (am mai văzut fonduri de ten de la ei care sunt foarte bine formulate, fără alcool și alți iritanți, deci n-ar fi exclus să fie foarte ok și pe partea asta). Nici prețul acestuia nu e mare, costă doar 35,5 lei aici.


Cam asta mi-a făcut mie cel mai tare cu ochiul, însă pe site o să descoperiți multe alte noutăți, printre care un nou rimel, noi palete de farduri, un serum pentru gene (care promite că ajută la creșterea genelor), un lip balm drăguț și multe alte produse pe care vă las să le descoperiți singure. 

Cum vi se par noutățile de la Catrice? Ce vă atrage? Voi ce experiențe aveți cu acest brand? 

14 comentarii

  1. Nici eu n-am folosit prea multe produse de-alea lor, am incercat cateva de la o prietena buna care este si reprezentant pentru o firma de cosmetice. Am fost destul de multumita de calitatea lor, desi nu vad prea multa inovatie, se putea mult mai bine. Insa merita cumparate, mai ales ca nu sunt prea scumpe si sunt aproape la fel de bune ca ale celor mai mari branduri de pe aceasta nisa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce inovație ar putea exista la un brand cu produse low-cost, totuși? Sunt branduri mai mari și mult mai scumpe care nu vin cu nicio mare inovație. :)
      De aceeași părere sunt și eu, că merită pentru prețurile pe care le au și că unele dintre produsele lor pot concura lejer cu altele mult mai scumpe.

      Ștergere
  2. am folosit multe. imi place fdt photo finish [mai mult decat cel matt] -are acoperire si rezistenta. rujurile sunt hidratante si pigmentate. fardurile -asa si asa,la pretul lor e chiar ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru opinii și recomandări! Mă bucur că și ție îți plac produsele lor!
      De fardurile lor n-am fost niciodată prea tare atrasă, nu știu de ce. :D

      Ștergere
  3. Azi am fost o tura Debenhams si mi-am luat cateva produse,eu am folosit multe de la ei,pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate în Debenhams n-au chiar toate produsele și sunt și puțin mai scumpe. :D Cred că doar o dată am luat ceva Catrice de la ei.
      Să folosești cu plăcere tot ce ți-ai luat!
      Pupici

      Ștergere
  4. Cate produse tentante!
    Ce preturi accesibile!
    Of... cred ca n-o sa reusesc sa ma abtin...;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, eu plănuiesc o comandă în care vreau să includ și câteva din noile produse, dar o mai amân o vreme. :D
      Pupici

      Ștergere
  5. Si nici o oja? :)) Imi plac mult produsele Catrice. Eu de obicei le cumpar din Ungaria.
    Blush-ul ma tenteaza, chiar arata foarte bine! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru unghii doar un top coat nou am văzut. :D
      Mă bucur că îți plac produsele lor!
      Te pup!

      Ștergere
  6. Toate sunt tentante, nu as sti ce sa aleg mai intai! :D Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu știu sigur că vreau concealerul și (minim) un ruj! :D
      Pupici

      Ștergere