Week in photos #50

Se pare că am ajuns la episodul cu numărul 50 al acestor postări, iar asta luând în calcul de când am reintrodus această rubrică, fiindcă, poate unele dintre voi vă mai amintiți că în trecut am mai avut niște articole de acest tip pe care le-am abandonat pentru o perioadă, revenind la ele la cererea voastră. Nu va fi neapărat o postare prea specială, fiindcă tocmai ce am decalat destul de rău aceste articole - acum câteva zile vă arătam aici câteva poze din vacanță, incluzând primele zile ale acestei săptămâni. Așadar, postarea de azi ar fi putut să se numească „Weekend in photos”. :)) Haideți totuși să vă arăt ce am mai făcut în aceste câteva zile de când am revenit acasă...


N-am uitat nicio clipă că urmează o nouă ediție a evenimentului Beauty Swap, așa că zilele astea am cotrobăit printre produse în căutarea celor care la mine stau degeaba și ar fi drăguț să-și găsească o nouă stăpână, mai iubitoare și mai atentă decât subsemnata. Încă nu m-am decis asupra tuturor produselor, au mai rămas câteva cu semnul întrebării, dar sper să mă decid în seara asta, mâine fiind evenimentul mult așteptat.


Fiindcă i-am dat verișorului meu cadou un joc de cultură generală, cu accent pe geografie, a trebuit să băgăm și o tură de joc, doar trebuia să înțeleagă cum funcționează. :)) Ce conta că noi picam de somn după un drum obositor și doar câteva ore dormite de dimineață? Adevărul e că jocul e foarte fain, chiar mi-a plăcut și sigur o să ne mai jucăm împreună.


Nu doar din Turcia se vine acasă cu rahat, se poate și din Grecia! :)) Cel pe care am apucat să-l pozez nu m-a dat pe spate, nu prea mi-a plăcut cel cu trandafir, dar am mai luat și cu cocos iar ăla a fost foaaarte bun!


Cred că la Georgiana am citit despre filmul Dark Shadows și părea a fi un film numai bun pentru o zi relaxantă de sâmbătă, dar adevărul e că ne-a cam plictisit. A fost simpatic, a avut și câteva scene amuzante, dar n-a fost genul care să mă prindă prea tare. Poate nici n-am avut starea potrivită, nu știu ce să zic...


Am văzut apoi celebrul film Laguna albastră, despre care am tot auzit în vacanță, atunci când am fost în croazieră... ghici unde?... la Laguna albastră. Din ce ne-am interesat noi, filmul nu a fost de fapt tras acolo, chiar dacă seamănă parțial, dar nici nu mai contează, mie chiar mi-a plăcut, a fost un film frumos! Dacă sunteți și voi „rămase în urmă” (așa ca noi) și nu l-ați văzut încă, merită să-i dați o șansă, chiar dacă e un film vechi!


Azi a fost zi de spălat bebelușii murdari și, ca niciodată, chiar m-a relaxat să spăl fiecare pensulă în parte, deși de obicei mă plictiseam teribil când aveam de spălat mai mult de vreo 10 bucăți. O fi din cauză că am tot restrâns gașca și acum predomină la „colecție” cele care-mi plac foarte mult...

Cam atât cu bucata asta de săptămână, mă așteaptă una nouă foarte încărcată și obositoare, nici nu știu cât timp o să am de activități mai interesante, pe care să le pozez pentru a vi le arăta într-un nou articol de acest tip... dar cine știe, rămâne de văzut!

Săptămâna voastră cum a fost? Ce așteptări aveți de la următoarea?

22 de comentarii

  1. Super saptamana , vreau sa revad si eu Laguna Albastra :) Pt saptamana urmatoare ....poate sa nu mai fiu racita..:)
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte faină filmul, cândva poate o să vreau să-l mai revăd și eu. :D Multă sănătate, să ți se îndeplinească dorința!

      Ștergere
  2. uf, si eu am pensule de spalat!
    te pup, o saptamana excelenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa-i că de multe ori e o corvoadă, când se adună prea multe? :))
      Mulțumesc, săptămână frumoasă și ție! Te pup!

      Ștergere
  3. O saptamana frumoasa si lisnistita. :)
    Acum mi-am dat seama ca si bebelusii mei au nevoie de o imbaiere... Trebuie sa ma mobilizez! Urgent!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aparent... cam așa ceva. :D
      Haha, sper că ai remediat între timp!
      Pupici

      Ștergere
  4. Ei, uite ce am trecut eu pe lista de cumparaturi din vacanta: rahat cu cocos! Plec si eu la noapte, abia astept!
    Tie iti doresc o saptamana usoara de reacomodare si distractie placuta diseara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a fost de folos informația, sper să găsești unul la fel de bun ca cel pe care l-am luat noi! Vacanță frumoasă îți doresc!
      Mulțumesc frumos!

      Ștergere
  5. Am avut o săptămână frumoasă..liniştită, n-am făcut prea multe ..:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare poza cu pensulele! :D Am vazut Laguna albastra, dar filmul cu Johnny Depp, nu. Este unul din actorii mei preferati. :D
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Johnny Depp îmi place și mie mult ca actor, dar nu pot spune că mi-au plăcut chiar toate filmele cu el. Cred că favoritul rămâne seria „Pirații din Caraibe”! :D
      Pupici

      Ștergere
  7. Eu mi-am facut ritual ca in weekend (de obicei duminica) sa spal pensulele. Acum, vara, se usuca imediat. Iarna o sa am batai de cap cu pensule ude luni dimineata. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel și eu, doar că de obicei sâmbăta e zi de spălat pensule. :)) Așa e, se usucă mai repede vara, dar de exemplu cele de la RT se usucă foarte repede și pe timp de iarnă.

      Ștergere
  8. Interesanta saptamana. Jocul geografic de cultura geografica am cumparat-o si eu fiicei mele, dar este prea mica pentru acest tip de joc acum, asa ca ne place noua adultilor sa o jucam :)
    Eu inca nu am vazut filmul cu J Deep, dar nici nu ma atrage acest gen de film! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce drăguț că l-ai luat și tu fetiței! Dar așa e, nu e un joc pentru copii prea mici, întrebările/provocările nu sunt tocmai ușoare, câteva ne-au blog și pe noi, ăștia mai mari. :))
      Dacă nu te atrage genul nu cred că are sens să te uiți, mie oricum nu mi s-a părut ceva extraordinar.
      Te pup!

      Ștergere
  9. Am vazut si eu Laguna Albastra, este un film foarte frumos <3 O saptamana minunata si tie! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Am vazut filmul Laguna Albastra acum multi ani, eram destul de mica si tin minte ca mi s-a parut ciudatel la vremea aceea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă erai micuță înțeleg și de ce ți s-a părut ciudățel. :D Chiar vorbeam cu prietenul meu, că pe vremea când a apărut, era probabil considerat un film erotic. :))

      Ștergere
  11. Laguna albastra l-am vazut de cel putin 3 ori! :D

    RăspundețiȘtergere