Oferte Yves Rocher - Septembrie 2015

Prima ofertă de la Yves Rocher din această toamnă a apărut azi și, ca în fiecare lună, există și de data asta destule cadouri și reduceri atractive. Vă las să vedeți mai întâi cadourile lunii (valabile până la data de 11 octombrie), iar apoi vă spun cum mi se par mie cadourile oferite, dar și câte ceva despre celelalte oferte disponibile pe site!



Pentru comandă de minim 29 lei este oferită o agendă care mi se pare foarte simpatică (detaliul dantelat m-a cucerit imediat), iar eu la agende merg pe principiul „nu poți avea niciodată prea multe” mai ceva ca la oje sau rujuri. Dacă aveți și voi o mică pasiune pentru agende, ca și mine, sigur știți ce spun!

Pentru o comandă de minim 39 lei există posibilitatea de a alege din mai multe cadouri - rujurile Absolut, apa de toaletă cu trandafir, uleiul pentru corp și surpriza secretă. Vă recomand rujurile, chiar sunt bune cele din gama asta și apa de toaletă dacă vă plac trandafirii (seamănă binișor mirosul cu cel al trandafirilor, eu o am și-mi place).

Pentru comandă de minim 99 lei putem alege între ceasul modern și crema regeneratoare. Mie ceasul chiar îmi place, iar de calitatea celuilalt pe care-l am de la ei sunt chiar foarte mulțumită, așa că eu pe el l-aș alege fără să stau prea mult pe gânduri. De asemenea, dacă ajungeți până la acest „prag” ca sumă, nu ratați și reducerea oferită de codul HAPPY20 din nou disponibil!

În afară de toate cele de mai sus, pe site veți mai găsi aici o mulțime de produse la preț redus, aici ofertă la geluri de duș (e cineva care dă comandă la ei fără să cumpere geluri de duș? mare greșeală!), iar aici și aici găsiți câteva noutăți chiar interesante! De asemenea, e o ofertă drăguță și pentru parfumuri, vedeți aici ce și cum.

Cam atât din câte am studiat eu site-ul și vă spun ca de obicei, dacă nu știți pe ce puteți cheltui banii la Yves Rocher, găsiți destulă inspirație la mine pe blog, mai exact în secțiunea de aici

Cum vi se pare oferta de luna asta? Vă atrage? O să profitați de ea?

20 de comentarii

  1. Zau ca as da o comanda doar pentru agenda aceea.
    Mi se pare ataat de dragutaaa! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred și te înțeleg perfect!
      Eu sunt înnebunită după tot ce e cu dantelă, iar o agendă cu dantelă chiar nu am! :))
      Pupici

      Ștergere
  2. Agenda e foarte drăguţă! Deja mă văd dând comandă doar ca să o primesc! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ieri am primit comanda din oferta pentru luna august .
    Am zis ca nu comand , dar aveam nevoie de cateva produse si oferta cu un produs la 1 leu a fost tentanta :D Am ales parfumul Neroli de 50 ml cu 1 leu :)

    Rujul rosu ma atage , dar in colet am avut un ruj nou . Se mareste colectia mea :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte tare oferta cu orice produs la 1 leu, dacă și eu am primit-o mă bucur că n-am văzut-o! :)) Ultima oară când am profitat de o astfel de ofertă tot Neroli de 50 ml am ales la 1 leu! :D
      Nu mai zic nimic de colecția de rujuri care se tot mărește, eu trebuie să-mi cumpăr cât mai curând un al doilea suport, primul e de mult plin. Și tot aș mai vrea... destule. :))
      Pupici

      Ștergere
  4. Super oferta! Toamna este ziua mea de nastere, nu cred ca voi rezista tentatiei si sunt sigura ca imi voi comanda cate ceva de la YR. Agenduta imi place mult si este chiar folositor! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, La mulți ani de pe acum, în caz că ratez momentul atunci când este ziua ta.
      Eu din păcate (sau din fericire?) n-am primit o ofertă prea tentată de ziua mea, speram ceva cu un parfum, dar am primit ofertă cu niște bijuterii care nu m-au impresionat. :(
      Te pup!

      Ștergere
  5. Sunt foarte tentante ofertele, cred ca voi profita de ele :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neapărat să ne arăți ce ți-ai luat, dacă vei profita de oferte! :D
      Pupici

      Ștergere
  6. Foarte tentant, intr-adevar, dar dupa ieri seara prefer sa ma abtin, intelegi :)) Am noutati pana in 2017... Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect! :)) După ce că aveam oricum o grămadă de noutăți din august, altele din vacanță, cu ce s-a mai adăugat și de luni seară... deja nu mai știu cu ce să încep, n-am apucat să încerc mai nimic. :))
      Te pup!

      Ștergere
  7. Incerc sa stau departe de site-ul asta, da dependenta... Sper sa reusesc si luna asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine zici cu dependența! Mi-e rău când mă gândesc la câte produse am numai de la Yves Rocher. Am zis că le pun o dată toate la un loc, dar mi-e teamă de momentul ăla.

      Ștergere
  8. Nu ma prea atrag cadourile de luna asta pentru ca am deja prea multe produse de acelasi fel de la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E greu să fie cadouri pe placul tuturor, dar sigur vor apărea cadouri tentante și pentru tine, pe viitor. :)

      Ștergere
  9. Am dat si eu o comanda..prima de la YR :) si sunt tare curioasa ce cadou secret primesc..sper sa nu fie bijuterie ca nu port :( mi-as fi dorit un parfum,dar cred ca vreau cam mult :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să folosești cu drag tot ce ți-ai luat! Și eu sunt curioasă care e surpriza secretă, deși din câte ne-au obișnuit, e foarte posibil să fie o cremă de față. :D Poate ne vei da de știre, după ce primești coletul!
      Slabe șanse să fie un parfum, dar cine știe, speranța moare ultima... :))

      Ștergere
  10. Care a fost cadoul surpriza primit?:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu de la o altă bloggeriță că ea a primit crema Pure Camille. :D

      Ștergere