În seara asta visez la...

După o zi stresantă, obositoare și cu nervi întinși la maxim, tot ce mă mai simt în stare să fac e să lenevesc și să visez la lucruri frumoase care să mă bine dispună. Și dacă tot e lista alcătuit în mare parte din beauty stuff, m-am gândit să împărtășesc cu voi wishlist-ul meu de moment...


Recunosc că am blush-uri și bronzere cât să mă dau cu ele din cap până-n picioare în fiecare zi timp de cel puțin 2-3 ani, dar n-am niciun kit ca acesta care să cuprindă bronzer, iluminator și blush. Mi se pare foarte practic pentru vacanțe, pentru purtat în geantă și totodată mă roade curiozitatea de calitatea lor, mai ales că experiențele mele cu produsele Sleek au fost toate foarte bune!


Mă tot bântuie gândul să-mi iau cel puțin un ruj MAC de pe la începutul anului, mi s-a pus pata pe ele! Dacă pe vremea când foloseam de două ori pe lună rujurile n-aș fi dat mai mult de 15 lei pe unul, acum altfel stau lucrurile, de când am devenit pasionată (să nu zic obsedată) de rujuri. Dar momentan rămân cu visul că am niște produse de buze în project pan de terminat. Cu puțin noroc, poate până le consum pe acelea îmi trece moftul ăsta. :))


Atâtea lucruri bune am citit despre aceste BB Cream-uri de la Missha încât chiar o să ajung să le visez și noaptea! Clar trebuie încercat unul, mai ales că n-au niște prețuri foarte mari. Problema e: ce mă fac eu cu toate fondurile de ten și BB/CC Cream-urile deja începute care nu mai au termen de valabilitate pentru prea mult timp? Dileme, dlileme... trebuie să fac niște „socoteli” :)), dar cândva sigur o să-l încerc! Sunt pe deasupra curioasă dacă mă impresionează mai mult ca Lioele.


După atâtea păreri bune citite, cum să nu visez la produsele Wjcon, mai ales când știu că trec prin zona în care e magazinul aproape zilnic? Mă minunez și eu că am rezistat până acum tentației de a da o fugă prin magazin „doar să mă uit” (sigur că da!). Mă tentează cel mai mult un ruj clasic, un ruj rezistent la transfer (că tot mi s-a deschis apetitul) și o ojă (logic!). Dar nici blush-ul din imagine nu-mi e indiferent!


Mai visez și la momentul în care o să pun mâna pe ondulatorul BaByliss și o să-l pun intens la treabă! Teoretic e deja în drum spre mine, abia aștept să intru în posesia lui!

Și totuși visul suprem e....


O baie fierbinte luuungă, cu multă spumă, o mască pe față și multe produse (geluri de duș, exfolianți, etc) care să-mi răsfețe simțurile olfactive dar și pielea. Apoi un mic răsfăț cu cremele preferate și după asta pot să dorm ca un bebeluș. Răsfățul ăsta urmează în scurt timp!

Voi la ce visați în seara asta? Ați încercat vreunul din produsele de pe wishlist-ul meu?

14 comentarii

  1. Hihi! Ce wishlist! ♥ Cine nu ar vrea un ruj de la Mac?! Momentan, ma rasfat cu cele de la Golden Rose, ca sunt extrem de multumita de ele si nu fac nici gaura in buget. :D De la Wjcon mi-ar placea sa incerc 2-3 oje si fardurile acelea baked strips. Au niste culori, ca mi-a stat inima in loc pentru o secunda cand le-am zarit. :))
    Iti doresc o seara relaxanta, draga mea! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scurt și la obiect! :)) Și eu mă răsfăț cu ce am, nu e ca și când n-aș putea trăi fără el, dar... mi-l doresc! :D N-ar face prea mare gaură în buget unul singur, dar îmi e teamă că o să mi se deschidă apetitul și o să vreau mai multe. :))
      Au foarte multe produse interesante, mi-au plăcut și fardurile acelea! Hehe, te cred! :))
      Mulțumesc mult, draga mea! Chiar a fost! :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Imi pare rau ca ai avut o zi stresanta, :( Sper ca sa primesti produsele dorite cat mai repede, daca tu nu reusesti sa ti le achizitionezi. Sau mai bine ma rog ca sa castigam la o loterie. :)) Si mie mi-e dor de acea baie lunga si fierbinte. Pentru ca mereu atunci cand vreau sa fac eu baie vor si ceilalti si bineinteles ca toti imi zic "Tu faci la sfarsit ca stai mai mult" si atunci ori se face frig, ori se inchide boileru' ori e tarziu si nu stau mult pentru ca vreau sa ma culc. Macar la vara tata face o baie si la etaj si voi avea baie proprie. :)) <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sunt și zile din astea, nu se poate să fie totul roz! :D Mulțumesc, draga mea!
      E cam greu să câștigăm fără să jucăm. :))
      Știu cum e când trebuie să împarți baia cu mai multe persoane și tu ești mereu ultimul că stai cel mai mult. :)) Acum, din fericire, am „scăpat” de problema asta și recunosc că fac astfel de băi aproape în fiecare seară.
      Pupici!

      Ștergere
  3. Ehee, si eu visez la kitul Sleek si rujuri Mac... Le visez cu ochii deschisi, dar, ca si tine, am destule produse asemanatoare cat sa le folosesc zilnic timp de cativa ani, insa.....doleanta este acolo, nu dispare cu una cu doua. :))
    Imi pare rau ca ai avut o zi nasoala, trece repede, vei vedea, maine e o zo noua, mai frumoasa. <3
    Sa ai o seara frrumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că împărtășim aceleași vise! :)) Din când în când merităm și câte un răsfăț, nu e bine nici să ne limităm doar la ce ne trebuie, că doar o viață avem și merităm câte o mică bucurie din când în când! :D
      Mulțumesc, draga mea! Așa e, a trecut, e totul ok azi. :D
      Pupicei!

      Ștergere
  4. Ohhh....Acum m-ai facut sa visez la o baie cu spuma...muuulta spuma...Asta e rasfatul suprem. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e și recunosc că eu abuzez de răsfățul ăsta destul de des. :))
      Pupici!

      Ștergere
  5. Ce draguta esti! Imi place ideea cu poza WJCON. :)
    Sa stii ca produsele lor sunt foarte misto, BB Creamul si blush-ul le-am folosit la greu.
    Trebuie neaparat sa incerci un ruj MAC!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur că nu te-ai supărat că am preluat poza de la tine! :D
      Mă bucur să aflu asta, sigur o să încerc și eu ceva produse de la ei, doar să mă gândesc exact ce vreau, să mă duc cu listă exactă, că dacă intru nehotărâtă ies cu portofelul gol. :))
      Cândva sigur o să fie și în colecția mea unul... sau chiar mai multe. :))
      Te pup!

      Ștergere
  6. kit-ul ala arata intr-un mare fel! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa zic și eeeu! Și când mă gândesc că acum îl am atât de la îndemână să-l cumpăr... cum să-i rezist? :)))

      Ștergere
  7. As avea si eu o intrebare... Produsele MAC de unde ati achtiziona? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din magazinele lor din Mall. :D Din păcate nu au magazine chiar în toate mall-urile, eu pe cel din Vitan îl frecventez cel mai des (București).

      Ștergere