Oferte Yves Rocher - Ianuarie 2015

Azi a apărut primul set de oferte din acest an de la Yves Rocher! Și sunt atât de atrăgătoare și de apetisante încât e foarte greu să impui rezistență în fața lor! Mă așteptam ca ofertele să fie mai slăbuțe luna aceasta, după cele foarte generoase din perioada sărbătorilor de iarnă, dar iată că m-am înșelat! Nici nu mă mai lungesc la vorbă, vă lasă să vedeți ofertele de luna aceasta și apoi o să vă spun și ce aș alege eu, ce cred că se ascunde în  spatele cadourilor surpriză și cel mai important... ce alte oferte atractive mai puteți găsi pe site! Așdar, ofertele de luna aceasta, cele valabile până pe 1 februarie, se prezintă astfel:


Cadourile pentru comandă de minim 39 lei mi se par toate foarte interesante, dar cel mai mult m-ar atrage cadoul surpriză doar datorită valorii, însă nici rujurile nu-mi sunt indiferente, mai ales că m-am convins de calitatea acestora! Este foarte simpatic și ceasul dar pe mine nu mă atrage în mod deosebit, iar apa de toaletă probabil că e delicioasă dar eu prefer parfumurile mai tari sau fresh, pe cele dulci nu prea le suport. Cadoul surpriză intuiesc că e o cremă de ochi sau pentru ten anti-rid, fiindcă în această categorie am găsit produse care costă în prezent fix 105 lei. La parfumuri n-am găsit niciunul cu acest preț, deci n-are rost să visez.

Later Edit: Unul din cadourile de la comanda de minim 39 lei au fost schimbat cu ceasul de mână care mi se pare superb și care m-a convins să profit de oferta de luna asta!

La cadourile pentru comandă de minim 99 lei aș alege crema de față doar pentru a o face cadou mamei mele, mie nu mi-ar fi de folos. Pentru mine m-ar atrage cadoul surpriză pentru că... e surpriză și sper că poate e un parfum sau măcar un produs de machiaj mai interesant și de o valoare ceva mai mare. Ar fi fost mai ușor de intuit ce e dacă ne era dată și o valoare a cadoului! De la ofertele speciale mă atrage foarte tare trusa Vanity + portfardul roz, dar și crema de mâini + oja (am citit despre crema de mâini că e foarte bună).

Dintre restul ofertelor disponibile pe site, cele mai atractive mi se par reducerile de iarnă, în special la produsele de machiaj - recomand rujul Absolute și rimelul Sexy Pulp, merită încercate; mă mai atrage de la produsele de machiaj această paletă de farduri (am încercat-o la o verioșoară și sunt foarte bune fardurile) și neapărat o să pun în coș la următoarea comandă acest demachiant mult lăudat. Tot de la categoria reduceri de iarnă mi se par atractive produsele pentru păr de unde m-ar tenta să încerc un balam pentru păr! Mai sunt multe alte reduceri interesante dar vă las să le descoperiți singure pe site. Eu vă mai zic doar atât: dacă dați o comandă pe site nu ratați reducerile de aici de la geluri de duș, merită încercate, mai ales cele cremoase din gama Jardins du Monde, sunt geniale, eu le-am oferit și cadou de Crăciun la câteva persoane și au fost foarte apreciate!

Încă nu știu 100% dacă o să dau sau nu o comandă luna asta, dar probabil că o să cedez și o să dau, mai ales că am o scuză bună - încep zilele de naștere ale celor dragi și pot să mai strecor prin comandă ceva cadouri și pentru ei.

Vă atrag ofertele de luna aceasta? O să profitați de ele sau le rezistați eroic? Voi ce credeți că sunt cadourile surpriză?

28 de comentarii

  1. Daca n-as avea deja o groaza de produse comandate la sfarsitul lui noiembrie as mai da o comanda numai pt pled, care imi place la nebunie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, și eu am cam tot adunat produse YR pe finalul anului trecut, dar tot aș mai vrea câteva. :D
      Hm, pe mine nu prea mă atrage acel pled, chiar dacă l-am tot văzut lăudat.
      Te pup!

      Ștergere
  2. Sunt tentante ofertele. S-ar putea sa dau si eu o comanda. :D Sa vad pentru cine mai trebuie sa cumpar cadouri(si la mine urmeaza cateva zile de nastere) :)) As vrea sa fie de minim 99 lei ca sa primesc ambele surprize secrete, daca tot ai zis ca la prima s-ar putea sa fie o crema sa i-o daruiesc mamei mele. :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa cred și eu! Te aștept să-mi spui ce ți-ai comandat, dacă te hotărăști să plasezi comanda! :D
      Ce drăguț, ai și tu o scuză bună! :)) Eu așa cred, nu văd ce altceva ar putea fi la acea valoare. Sunt și eu curioasă dacă am dreptate sau nu. :))
      Te pup!

      Ștergere
  3. Ceasul din cate am inteles cam da batai de cap. Eu am comandat unul asemanator, dar mult mai dragalas si cu mult mai multe optiuni, pe oasap daca nu ma insel, anul trecut. Eu mi-as alege cred ca tot surpriza secreta, dar parca totusi as incerca si apa de toaleta... Cat de dulce poate fi?!?? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am citit și eu ceva de genul despre el. Oricum nu mă atrage, îi spun pas. :)) Ce drăguț, nu știam că au și astfel de ceasuri pe Oasap. :D
      N-am idee, din păcate n-am avut ocazia s-o adulmec, dar eu nu prea suport aroma predominantă de vanilie în parfumuri, e prea mult pentru gustul meu. Îmi place în geluri de duș, exfoliante, creme de corp etc... dar nu în parfumuri. :))
      Dacă o încerci te aștept cu o părere!
      Pupici

      Ștergere
    2. Imi pare rau sa va spun sa va spun ca apa de vanilie miroase mai mult a esenta de vanilie de pus in prajituri. Am mirosit-o azi si pe mine una m-a dezamagit.

      Ștergere
    3. Ah, ce păcat. :( Chiar îmi imaginam că miroase foarte bine. Păcat!

      Ștergere
  4. Prea multe tentatii! <3
    Incerc sa stau cuminte dar nu stiu daca o sa reusesc. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, nu e drept! :)))
      Eu sunt foarte indecisă, dacă să profit de oferta asta sau s-o aștept pe cea de luna viitoare. Mă mai gândesc, e timp! :D
      Pupici

      Ștergere
  5. Tentanta oferta ! Eu incerc sa rezist :)
    Rujul in nuanta cireasa neagra pare frumos .
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Succes îți doresc! :))
      Și mie-mi place, dar pentru mine aș alege nuanța coral!
      Pupici

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Sunt cele mai tentante! :D Dar o să mai aștept, poate aflu sigur ce cadouri sunt!

      Ștergere
  7. A aflat cineva in ce consta surpriza secreta de la pragul al doilea? ty :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu momentan nu, dar dacă aflu promit să fac un update la postare și anunț pe pagina de facebook. :D

      Ștergere
  8. Eu abia am primit comanda de la ei. :) Eu am profitat de oferta lor valabila 40 ore cu cutia pliabila cu 6 surprize incluse la o comanda de 79 lei. Si nu regret pentru ca in cutie era: gel de dus, sapun lichid, balsam de buze si crema de maini din colectia de Craciun cu fructe de padure. Cadoul surpriza a fost o crema de maini cu miere si musli, iar cadoul ales de mine a fost apa de toaleta Vanilie, care miroase delicios.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să folosești cu drag toate produsele achiziționate! Am fost și eu tentată să profit de acea ofertă și acum îmi pare puțin rău că n-am făcut-o! :D Dar mă consolez cu gândul că am încercat deja gamele de Crăciun și am grămezi de creme, geluri și balsamuri de buze. :))
      Crema de mâini e la comandă de 99 lei? În cazul ăsta o să aleg celălalt cadou, mulțesc pentru info!

      Ștergere
  9. Eu nu stiu ce surprize ai gasit mikyangel, care au fost cele 6???????? eu am primit ieri comanda cu surpriza cutie melatica, care de fapt era cutia pliabila. Am sunat la ei si au zis ca a fost eroare de sistem si nu au cutii metalice si or sa mai imi trimita un produs in valoare de 20 lei ca au gresit. cele 6 surprize au fost : o crema maini colectia iarna, 4 esantione (2 de crema, 1 de fond de ten, si 1 servetel parfumat) si 2 bilute efervescente de dimensiuni mici, cat un nasture, care se pun in baie. Asta a fost tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, poate nu au fost aceleași cadouri pentru toată lumea, e posibil să fi fost alese pe moment cele 6 produse. Mi se pare totuși ciudat că o bună parte din ele au fost mostre. :( Măcar de erau produse mini. Nu știu ce să zic, eu n-am profitat de ofertă, poate ne mai spun ce au primit și alte fete care au comandat, chiar sunt curioasă și eu. :D

      Ștergere
    2. Da, Miha Ella, de acord, dar e diferenta prea mare intre ce a primit miky si ce am primit eu.
      1. " gel de dus, sapun lichid, balsam de buze si crema de maini din colectia de Craciun cu fructe de padure" eu aici numar decat 4, care au fost celelalte 2?
      2. si eu am primit aproape numai mostre....ceva nu se leaga totusi...eu am mai citit si alt comentariu al altei persoane, pe un alt blog, sa vad daca il mai gasessc si a primit exact ca mine.....4 esantioane, 2 perle organice cum sunt numite pe factura si o crema de maini...sunt 7 pt ca un esantion l-am primit in dublu exemplar

      Ștergere
    3. Mai există și varianta că unele dintre acele produse full size primite de Miky au făcut de fapt parte din cadoul surpriză de la comandă de minim 99 lei, mai ales dacă ai văzut și altă fată care a primit la fel ca tine.

      Ștergere
  10. cine stie.....oricum cand gasesc, o sa pun un link.....o seara placuta...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot de data asta decât să-mi dau cu părerea, chiar n-am de unde să știu sigur. :(
      O seară frumoasă!

      Ștergere
  11. [data & link-ul comentariuliu: January 23, 2015 @ 7:31 pm]
    Am primit si eu comanda astazi. ;;) Intr-adevar, dezamagitoare surprizele din cutia oferita. :( In schimb, ma bucur ca am primit la surpriza secreta de la 99 de lei: un balsam de buze, un gel de dus si un sapun lichid din colectia de iarna. :heart:...........deci aveai dreptate...ce a primit ea au fost surprizele de la 99 lei, nu din cutie....asa e http://www.lirc.ro/yves-rocher-oferte-cadouri-reduceri-internet-sfantul-valentin-ianuarie-2015/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut intuiție bună! :D Acum nu-mi mai pare rău că n-am profitat de cutia fantastică. :)) Păcat totuși, de obicei sunt darnici cu surprizele, măcar 3-4 din produse dacă erau ceva full size.

      Ștergere
    2. Da. Surpriza secreta de la al doilea prag, la care nu scria de ce valoare e a fost acest set cu gel de dus, sapun lichid si balsam de buze din colectia de iarna fructe rosii. Iar surpriza secreta la primul prag a fost o crema expert antirid pt ochi la 30ml.

      Ștergere