Produse favorite - Decembrie 2014

În urmă cu vreo săptămână vă prezentam favoritele anului 2014, dar nu vreau să sar nici peste produsele favorite din decembrie! Au fost destul de multe, câteva s-au regăsit și printre favoritele anului dar nu multe, majoritatea apar „în top” pentru prima oară. Să vedem, așadar, ce produse m-au surprins plăcut luna trecută!


Rimelul Sexy Pulp de la Yves Rocher îmi place enorm de mult, îmi separă fiecare geană, îmi oferă volum și totodată un aspect natural. O să-i dedic un articol întreg, fiindcă îl merită!

Rujul Maybelline ColorSensational nuanța #132 sweet pink a fost o descoperire foarte faină, e primul meu ruj de la ei și mai vreau! Se aplică frumos, oferă hidratare și rezistă foarte bine pentru un ruj cremos. 

Rujul Absolut Yves Rocher a fost foarte des folosit luna trecută și v-am povestit deja aici de ce-mi place, așa că nu mai detaliez și acum.

Fardul mono Yves Rocher m-a cucerit total, l-am folosit foarte des în luna decembrie și cu siguranță o să mă bucur din plin de el și pe parcursul acestui an. Tot aici am scris mai multe despre el și i-am făcut un swach.

Paleta de farduri Sleek Oh so special a fost cel mai des folosită luna trecută și o să fie în continuare, a fost dragoste la prima vedere (sau la prima atingere). Nu e o noutate că ador paletele de farduri Sleek, dar nuanțele din aceasa îmi plac într-un mod mai deosebit.


Șamponului uscat Balea Trend it up i-a luat un an să mă convingă cât de bun și util e. :)) M-a salvat luna trecută de mai multe ori, merită din plin locul în această postare. Păcat că nu mai există varianta asta pe piață, dar după ce îl consum vreau oricum să încerc și un Batiste!

Untul de mâini și coate Planet Spa e un deliciu! Îl aveam de ceva timp dar abia în decembrie mi-am dat seama ce miros delicios are și cât de fine îmi lasă mâinile! E un adevărat răsfăț!


Produsele din gamele de Crăciun de la Yves Rocher au fost folosite toate cu drag și spor, mi-au plăcut mult! Am scris despre toate mai în detaliu aici!

Acestea au fost produsele mele favorite din luna decembrie a anului trecut, am avut destul de multe (re)descoperiri, zic eu!

Pe voi ce produse v-au cucerit în luna decembrie? Ați încercat vreunul din produsele de mai sus?

20 de comentarii

  1. Frumoase produse,sampoanele uscate imi plac si mie tare mult <3.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Paleta de la Sleek e adorabila! Iar în ceea ce.privește șampoanele uscate...Mie nu îmi plac, zici ca am 60de ani după ce îl folosesc...îmi rămâne parul alb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, mie mi se pare superbă!
      Draga mea, și mie-mi face părul alb tot, dar eu îl șterg la final cu un prosop și dispare orice urmă de pudră albă. :D

      Ștergere
  3. Paleta e geniala!! Mie nu mi se potrivesc sampoanele uscate swloc. Imi incarca parul ingrozitor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ești de aceeași părere cu mine! :D
      Așa ziceam și eu la început dar am experimentat mai multe variante iar acum îmi place, dacă șterg părul cu prosopul nu rămâne deloc încărcat și nici alb, după cum spuneam și mai sus. Totuși nu abuzez de el, îl folosesc doar ocazional, tot spălatul cu apă și șampon normal e baza. :))
      Te pup!

      Ștergere
  4. Se vede ca adori paleta de la Sleek! Abia astept sa pun si eu mana pe cateva, toata lumea le lauda! Mai ales ca vreau sa ma fac make-up artist si mi-am innebunit parintii cu treaba asta. :)) Ma rog, nu vreau sa ma bazez doar pe asta dar cred ca e important sa faci si ceea ce iti place! Iubita verisorului meu lucreaza la Sephora si primeste o gramada de produse cadou, multe sunt testere dar totusi, mi se par prea multe! Are o camera in care vezi numai pungi si produse de la ei. :)) Si cum am stat la ei de Revelion m-am machiat si eu cu produse de la Estee Lauder, Too Faced si MUFE, eram foarte fericita avand in vedere ca nu imi permit toate astea. Nici mancare nu imi mai trebuia. :))) In rest ti-am spus in favoritele anului 2014 ce produse mi-au placut. Pupici! :* :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e! :D În prezent e favorita mea dintre toate paletele! Sunt lăudate pe merit și chiar trebuie să le încerci, sunt sigură că o să-ți placă și-o să-ți dorești apoi mai multe. :D
      Hehe, ce planuri drăguțe ai! Succes, să-*ți îndeplinești visul! Așa e, e foarte important să faci cu drag și pasiune meseria pe care ți-o alegi!
      Îmi închipui ce era la iubita verișorului tău și cu siguranță și eu mi-aș fi băgat „nasul” prin toate. :))
      Te pup!

      Ștergere
  5. Rimelul sexy pulp de la Yves Rocher si paleta de la sleek sunt si preferatele mele <3 , pe viitor o sa incerc samponul uscat sa vad daca imi prieste :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că avem produse preferate în comun!
      Sper să îți placă și să-ți fie de folos și ție șampoanele uscate!
      Te pup

      Ștergere
  6. Stau si ma gandesc daca am sau nu paleta asta de la Sleek. Cateva nuante le recunosc sigur, dar seamana oricum intre ele majoritatea. Nu am mai folosit-o de ceva vreme si nici nu pot sa verific acum daca o am sau nu pentru ca nu sunt acasa, dar imi place foarte mult. Si ce am eu si ce se vede la tine in poza. Am si eu pe lista untul de mâini și coate Planet Spa, dar nu mai cumpar nimic pana nu termin din cremele pe care le am deja incepute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, unele farduri se repetă în mai multe palete! Oricum toate paletele lor sunt foarte frumoase și bune, mie-mi plac mult și parcă aș mai vrea câteva, deși nu duc lipsă de farduri de ochi. :D Mă bucur mult că și ție-ți plac aceste palete!
      E foarte bun și miroase yummy, merită încercat! Dar te înțeleg, același lucru mi-am propus și eu cu cremele, am adunat cam multe din toate. :D
      Pupici

      Ștergere
  7. Am si eu in plan sa incerc sampoanele Batiste, din cate am inteles pentru brunete este o alta gama, sper sa nu ma insel, dar parca asa citisem pe un blog... Sunt curioasa sa il incerc sa vad daca imi va deveni prieten bun. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, există și o gamă pentru brunete, am înțeles că aceea are pudra gri.
      Îți doresc să-l încerci cât mai curând și să-ți devină cel mai bun prieten. :p
      Te pup!

      Ștergere
  8. Sa le folosesti cu placere in continuare.
    Rimelul YR a fost marea mea dragoste in 2014 si cu siguranta il voi recumpara.
    Iti recomand cu caldura Batiste, sunt cele mai cele de pe piata. :D
    M-ai facut sa visez la Oh so Special si la un ruj Color Sensational.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, draga mea”
      Hehe, știu că și ție ți-a plăcut, tu m-ai făcut să-l desugilez mai repede, deși aveam în plan să-l mai țin închis o vreme. :D
      Mulțumesc pentur recomandar, cu siguranță o să le încerc!
      Merită, merită din plin amândouă. :D
      Pupicei!

      Ștergere
  9. Răspunsuri
    1. Hehe, merită încercate toate cele menționate, în opinia mea! Știi oricum că produsele lor sunt foarte bune!
      Pupici

      Ștergere
  10. la sfarsit de an intotdeauna se aduna o gramada de favorite si de topuri :)).

    RăspundețiȘtergere