Review: Big & Daring volume mascara

Eram datoare cu acest review de anul trecut, dar abia zilele acestea am reușit să mă ocup de swach-uri! V-am spus deja că mie mi-a plăcut, că mi se pare un rimel foarte bun pentru prețul atât de mic, dar e totuși departe de a fi un rimel perfect! E genul de produs pe care ori îl iubești ori îl urăști, aș spune eu, asta în funcție de nevoi și preferințe. Vă invit să citiți în amănunt părerea mea despre Big & Daring volume mascara de la Avon:


Are o cantitate de 10 ml, valabilitate 3 luni de la deschidere și un preț de aproximativ 15 lei când e la reducere (destul de des).

Periuța e cea care îmi place cel mai puțin la acest rime - iese cu mult prea mult surplus de rimel din tub și nici nu reușește să separe foarte bine genele, uneori mai apelez la periuța de la alt rimel pentru a separa genele lipite. Se poate vedea și din poză că există surplus de produs pe ea:


Oferă volum, alungire, definire și un negru foarte intens, însă țin să precizez că rimelul s-a uscat între timp destul de rău, e aproape gata de aruncat, din acest motiv ce vă arăt eu în swach-uri nu e chiar cea mai bună variantă a ceea ce poate face rimelul.


În poza „after” aveam un singur strat aplicat, e unul din puținele rimeluri pe care le-am purtat într-un singur strat, al doilea considerând că e prea mult. Pentru că nu se vede foarte bine negrul intens în poza de mai sus (din cauza luminii proaste), am mai făcut o poză mai de aproape, în care se vede ceva mai bine:


Eu zic că pentru un singur strat pe niște gene micuțe și firave cum sunt ale mele, pentru un rimel de aproximativ 15 lei și pentru faptul că e pe terminate rezultatul e foarte bun!

La capitolul rezistență excelează cel mai bine, se comportă practic ca un rimel waterproof, deși nu e specificat că ar fi rezistent la apă în cataloage. Nu mi s-a scurs niciodată de la lacrimi, nu se transferă și l-am purtat liniștită pe ploaie și pe ninsoare. Singurul dezavantaj e că și la demachiere se comportă la fel ca un rimel waterproof, se demachiază foarte greu și e necesar un demachiant bifazic ca să nu vă agresați genele!

Ca să fac o comparație, mie mi se pare că se apropie foarte bine de rimelul The rocket volume express de la Maybelline despre care am scris aici, diferența fiindcă că Big & Daring este mai ieftin dar s-a și uscat ceva mai repede (în mai puțin de 3 luni - dar în timpul ăsta a și fost folosit intens).

În concluzie, eu rămân la părerea că e un rimel bun și e posibil să mai apelez la el atunci când o să-mi doresc un rimel rezistent la apă!

L-ați încercat? Cum vi s-a părut? Vă atrage sau preferați rimelurile mai naturale?

16 comentarii

  1. Am auzit diverse pareri despre el insa eu nu l-as cumpara. In primul rand nu-mi place periuta si ar trebui sa iau alta(si verisoara mea il are si foloseste alta periuta). Iar in al doilea rand nu-mi place ca se usuca repede. Mai ales ca nu ma dau cu rimel in fiecare zi, daca m-as da la scoala ar incepe profesoarele sa comenteze. :)) Vai, daca ai vedea-o pe profa mea de mate, mereu se da cu o tona de fond de ten, un blush roz inchis(de pitipoanca) si cu ruj rosu. :)) Macar cu rimel si eyeliner se da bine. :)) Si rimelul meu e pe terminate si nu stiu ce rimel sa mai incerc! :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu periuța am și eu cea mai mare problemă, dar eu folosesc de cele mai multe ori una de la un alt rimel pe care-l am acum desfăcut. :D Păi dacă nu-l folosești prea des atunci o să se și usuce/consume mai greu. :p Oricum nu e recomandat să folosești un rimel mai mult de 3, maxim 4 luni.
      Hehe, știu cum e cu profesorii care nu acceptă să vină elevele machiate la ore, am trecut și eu prin asta. :))
      Sunt multe opțiuni bune, preferatul meu în prezent este Sexy Pulp de la YR.
      Pupici

      Ștergere
  2. Faza cu demachiatul emai naspa eu avand lentile de contact

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă nu poți să le scoți cât timp te demachiezi cam da, bănuiesc că ar putea fi o problemă. :(

      Ștergere
  3. Nu stiam de acest produs, dar imi place mult cum arata aplicat pe genele tale. Probabil o sa apelez si eu la ea cand voi termina cele pe care le folosesc acum: am vreo trei :)
    Iti urez toate cele bune pentru acest nou an, multa sanatate si impliniri! Te pup si iti multumesc ca imi esti intodeauna alaturi si imi transmiti ganduri bune prin comentariile tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place și sper ca pe genele tale să-ți placă și mai mult! :D Hehe, eu am 4 și încă unul sigilat. :)) Încerc să mai diminuez din ele cât de curând!
      Mulțumesc mult, draga mea! La fel îți doresc și eu ție!
      Cu mare drag, e o plăcere să-ți admir manichiurile și pozele frumoase pe care le adaugi mai mereu la finalul articolului. :D
      Te pup!

      Ștergere
  4. Sa stii ca pe mine ma tenteaza!
    Imi place foarte mult periuta sa. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că am reușit să te tentez din nou. :))
      Pupici

      Ștergere
  5. e dragutel daca vrei alungire...eu caut unul pentru volum..unul mai ieftin ca ysl faux cills :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oferă și volum, nu doar alungire, dar atunci când e mai... utilizabil. :)) Îmi pare rău că n-am făcut pozele mai devreme. :(
      Mai urmează niște recenzii la rimeluri și am și unul care oferă volum destul de mult, zic eu și e cu siguranță o opțiune mult mai ieftină. :D

      Ștergere
  6. La pretul de 15 ron ce poti sa ii ceri mai mult?!? Eu zic ca este foarte ok, face poate mai mult decat face orice alta mascara mult mai scumpa. Nu l-am incercat pana acum. :) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa consider și eu! :D Exact, am întâlnit și mult mai scumpe care nu făceam nici măcar atât.
      Te pup!

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Oana! Arăta și mai bine când nu era așa de uscat? :D
      Te pup!

      Ștergere