NOTD: Glitter & polka dots

Mi-am propus ca anul acesta să cumpăr mai puține oje și să mă bucur mai mult de cele pe care le am deja! Anul trecut am adunat destul de multe oje și pe unele din ele nici nu am apucat să le folosesc, așa că ideea manichiurii de azi a pornit de la oje: am ales câteva din ojele pe care nu le-am folosit niciodată și în timp ce le alegeam mă gândeam ce aș putea să fac cu ele. Fiind foarte limitat timpul, am ales să fac ceva foarte simplu, dar zic eu că de efect! Sper să fiți de acord cu mine!



Am folosit următoarele:

Oje: Maybelline Colorama #51, L'oreal Color Rich Kimono Emprie, Essence nail art twins #01 louise, Flormar #313


În afară de oja Flormar, celelalte trei sunt pentru prima oară aplicate pe unghiuțele mele! Oja de la L'oreal este prima de la ei pe care o dețin, dar acum vreau mai multe! Pe lângă faptul că e atât de mititică și drăgălașă sticluța, îmi place pensula lată care facilitează aplicarea, faptul că e opacă din două straturi și că se usucă destul de repede. În poze a vrut neapărat să pară neagră, dar în realitate e de fapt un mov închis, așa cum se vede în următoarele două poze (făcute cu blitz):



Oja de la Maybelline nu este foarte puternic pigmentată, am aplicat-o în trei straturi, dar îmi place că e un alb lăptos, nu unul imaculat. În plus, se usucă foarte repede, ceea ce contează mult! Iar acum ajungem la superba ojă sclipicioasă de la Essence, pe care eu o am de prin vară, cumpărată la un blog sale. Ei bine, nu știu ce credeți voi, dar eu nu știu din ce motive nu am folosit-o până acum, fiindcă e superbă! Nici nu are sens să o descriu, o vedeți și voi în poze (mult mai bine în cele fără blitz). Eu acum abia aștept s-o încerc și într-o altă combinație.

La unghia de la arătător am decis să aplic un abțibild 3D (dintr-un set primit de la Andreea), dar din păcate s-a stricat, s-a înnegrit. Nu știu din ce motive, baza era complet uscată când l-am aplicat. Trebuie să le mai încerc și pe o bază deschisă la culoare. După ce am făcut pozele am dat jos abțibildurile și am aplicat oja sclipicioasă de la Essence și la arătător.



Vă place manichiura de azi? Ați purta-o? Dar ojele folosite? Vă plac?

22 de comentarii

  1. Ce eleganta este mani! Imi place mult cum iti sta cu nuante inchise pe unghii. Pana sa citesc intreaga postare, am crezut ca ai folosit 2 oje diferite ca baza. ☺ Lacul Essence arata incantator! ♥ Sa stii ca si eu mi-am propus sa mai fac o pauza de la achizitii noi. M-am uitat cu tristete zilele trecute in Helmer si am realizat ca am cateva oje care expira pe la finele anului si le-am folosit doar o singura data... Noroc ca avem colaborarea noua din grup. Mi-am propus sa integrez aceste oje in modelele viitoare. Sper sa reusesc sa fac asta. :))
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Mădă! Mă bucur că îți place, am constat și eu că nu-mi stă rău nici cu ojele închise la culoare, acum că am unghiile lungi. :D Eu rămăsesem cu gândul la cum arătau culorile închise pe unghiile mele mici (nu-mi plăcea!) și de aceea le-am evitat până de curând!
      Chiar e superbă sclipicioasa de la Essence, o s-o folosesc mai des! Mă bucur că nu sunt singura care vreau pauză! Acum să vedem dacă ne și iese. :))
      Asta cu data de expirare pe mine nu prea mă interesează, eu le arunc atunci când sunt inutilizabile. Eu sunt exact invers, la colaborare nu știu cât de des o să pot integra ojele nefelosite sau cele pe care nu le-am mai folosit de mult, mai de grabă la manichiurile din afara colaborărilor îmi e mai ușor. :D Dar oricum o să încerc!
      Pupicei!

      Ștergere
    2. Sa stii ca nici eu nu le arunc daca pe eticheta le-a trecut termenul, dar ele au textura ca la inceput. Insa este aiurea ca am obiceiul acesta prost. Ard de nerabdare sa le am, reusesc sa intru in posesia lor si apoi uit de ele...
      Da, chiar vreau sa profit de colaborare si sa le mai bag in seama si pe acestea. La tema French si la Negative space, am folosit 2 oje uitate. Me very proud! :)) :*

      Ștergere
    3. A, sentimentul ăsta îl cunosc atââât de bine. :)) Mă enervez pe mine că tot folosesc aceleași oje ca nebuna, deși poate nici nu sunt neapărat printre preferate, iar pe cele care le ador le uit prin cutii cu lunile. :))
      Haha, să știi că și eu mă străduiesc să fac la fel, chiar dacă n-o să-mi iasă mereu! La french ai văzut că am folosit și eu o ojă pentru prima oară (care nu știu de ce am așteptat atât s-o folosesc). Bravo, bravo... s-o ținem tot așa! :))

      Ștergere
  2. Ceva simplu zici? Mie mi se pare spectaculos. Foarte glam! Si eu mi-am propus sa cumpar mai putine oje anul asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă referam la model... e ceva simplu de realizat, poate oricine! :D Și mie mi se pare foarte frumos efectul, mă bucur mult că ești de aceeași părere!
      Ce de fete suntem care ne-am propus asta! Sunt curioasă dacă ne și iese. :))
      Pupici!

      Ștergere
  3. Arata foarte bine unghiutele! <3 Chiar mi-ai dat niste idei noi cum sa mai combin si eu ojele nefolosite! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place și mai ales că ți-am dat idei!! :D
      Pupici

      Ștergere
  4. heheee same here,vad ca si Mada vrea sa faca pauza de oje.Super unghiutzeeeee

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, suntem multe fete care vrem să fim cuminți anul ăsta. :))
      Mulțumesc mult, Oana! Pupici

      Ștergere
  5. Foarte eleganta, preferatul meu fiind aratatorul, nu stiu de ce. :D Imi place modelul mai mult, cred. Deci, da, imi place mani! <3 :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte eleganta combinatia, chiar de efect cum ai mentionat! Gliterul arata exceptional pe oja inchisa la culoare!
    Cu ojele noi cumparate stiu cum este, si eu imi propun de fiecare data sa nu mai pun mana pe oje noi...dar nu reusesc. De la inceputul anului am mai inbunatatit colectia mea cu 4 oje...sunt reduceri, ce sa mai. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, mă bucur că ești de acord cu mine! Așa e, chiar arată superb și sunt foarte curioasă cum ar arăta și în alte combinații! Chiar o să fac niște probe pe tipsuri!
      Haha, știu că ești și tu în aceeași situație... deh, așa-i cu pasiunile astea. :)) Eu chiar sper să reușesc, nu-mi propun să nu mai cumpăr deloc, doar să cumpăr mult mai puțin. Hehe, eu am rezistat reducerilor deocamdată, n-am cumpărat nicio ojă anul ăsta. :D
      Pupici

      Ștergere
  7. Frumoasa combinatia . Imi place mult oja Essence :)
    Si eu mi-am propus sa cumpar mai putine oje , dar urmeaza ziua mea si am scuza perfecta pentru a cumpara toate ojele pe care le doresc :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur că îți place!
      Nu-mi vine să cred câte fete ne-am propus asta. :)) Hehe, ai scuza perfectă! :)) Eu am noroc că ziua mea e în vară, măcar să fiu eu cât de cât mai cumpătată până atunci. :D
      Pupici!

      Ștergere
  8. Imi place, imi place, imi place!
    Da, as purta-o. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumoasa manichiura! <3 Si imi place mult oja de la Essence, poate gasesc ceva asemanator cand merg in oras, SPER! :)) Zilele trecute eram asa incantata, o fata m-a intrebat unde imi fac unghiile, pentru ca ii plac mult si ar vrea sa le faca si ea acolo. S-a mirat cand i-am spus ca mi le fac singura. :)) Si m-a intrebat daca pot sa i le fac si ei cand are nevoie. Pentru altcineva poate nu inseamna mare lucru dar eu m-am bucurat pentru ca imi apreciaza "munca" sau mai bine zis, creatiile artistice. :))) :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! Este specială, poate vei găsi ceva asemănător sau chiar pe aceasta! :D
      Hehe, bravo! Cunosc sentimentul și e foarte plăcut! :D
      Cu siguranță oricine înseamnă ceva astfel de întâmplări! :p
      Pupici!

      Ștergere