Produse folosite în 24 ore #3

A trecut cam mult timp de când am făcut ultima oară o postare cu produsele folosite în 24 ore și ieri am decis să fiu atentă la ce folosesc și să mai fac o nouă astfel de postare. Ca o coincidență simpatică, chiar ieri Alina, cea de la care am preluat această idee de postare, a făcut și ea una la fel! Să vedem ce produse am folosit eu ieri, într-o zi obișnuită de miercuri (veți găsi inserat link către review pe denumirea la majoritatea produselor - doar dați click pentru a ajunge la el)!

Makeup


Am purtat un machiaz simplu, destul de natural și rapid de realizat. Pentru ten am folosit fondul de ten Illuskin The One care îmi place mult cum arată pe ten dar din păcate când e cald nu rezistă mai deloc pe tenul meu, de aceea profit acum să-l folosesc cât mai des. Apoi mi-am „ascuns” cearcănele cu concealerul Wake me up, am fixat totul cu pudra Creme Puff și mi-am pus puțină culoare în obraji cu blush-ul Yves Rocher. Sprâncenele le-am conturat cu combinația mea favorită: ceara din kit-ul Elf și fardul din kit-ul Essence.

Pentru machiajul ochilor am început cu primer-ul Elf, după care am folosit mono Essence cappuccino, please! și paleta de farduri True Color de la Avon pe care n-o mai folosisem de foarte mult timp (nu sunt fabuloase fardurile dar sunt ok pentru un machiaj simplu de zi), un creion de ochi Avon și rimelul Scandaleyes de la Rimmel, care e ok și cam atât, nu m-a dat pe spate (va urma review). Pentru buze am folosit produsele din project pan: rujul Ultra Color Absolut și gloss-ul The one.

Îngrijirea tenului


Dimineața mi-am curățat tenul cu gelul de curățare PureActive, am hidratat zona ochilor cu Serum Vegetal de la Yves Rocher care e pe terminate, iar pe restul tenului am folosit crema sebo-reglatoare Gerovital Plant. Seara am început cu înlăturarea machiajului ochilor pentru care am folosit demachiantul bifazic Balea (care și-a dat ultima suflare), pentru „grosul” machiajului de pe ten am folosit laptele demachiant Bioten pe care l-am încercat pentru prima dată aseară și la final am înlăturat orice urmă de machiaj rămasă cu micelara Garnier. După acești pași am folosit exact aceleași produse ca dimineața: gelul de curățare Garnier, crema de ochi YR și crema de față GP (de obicei folosesc alta seara dar aseară simțeam nevoia de ceva mai lejer). Nu am pus capul pe pernă înainte să aplic intensificatorul de gene Realash despre care o să vă scriu mai multe cât de curând (deja încep să se vadă rezultatele, dar mai aștept vreo 2-3 săptămâni până să-i dedic o postare) și pe tot parcursul zilei mi-am hidrat buzele cu balsamul de buze Avon din project pan.

Îngrijirea corporală


Gelul de duș cu cacao și portocală de la YR l-am folosit aproape în exclusivitate luna asta și-mi pare tare rău că e aproape consumat! Deodorantul pe care îl folosesc acum este On Duty de la Avon, iar parfumul către care am întins mâna ieri a fost Moment de Bonheur de la YR despre care vă spuneam chiar ieri că a fost preferatul meu iarna asta! De ieri am început să testez crema anticelulitică Revicel (aici o găsiți) a cărei textură îmi place la nebunie și care hidratează foarte bine, iar pe restul corpului am folosit pentru hidratare loțiunea mea de corp favorită: Elmiplant cu unt de cacao și Macadamia care mă face să miros ca o prăjiturică! Pentru mâini am folosit, evident, crema Elmiplant din project pan.

Unghii


Mi-am schimbat manichiura așa că am mai folosit și câteva produse în acest scop (lipsește uleiul de cuticule din imagine, dar garantez că am folosit, nu sar niciodată peste acest pas). Mâine o să vă arăt ce a rezultat!

Acestea au fost produsele folosite de mine ieri! Vă place acest tip de postare? Să fac mai des?

Voi ce produse ați folosit ieri? În zilele obișnuite folosiți mai multe sau mai puține?

18 comentarii

  1. interesanta postarea. si eu folosesc Scandaleyes de la Rimmel London si mie chiar imi place. Imi alungeste genele si nu cade de pe ele. Si il am de ceva timp si nu s-a ingrosat deloc. te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! :D Nu zic că nu-mi place, dar nu mi se pare nici că ar face ceva excepțional. Alungește într-adevăr, dar volum nu oferă prea mult. Dar o să-i mai dau șanse înainte să îi dedic o postare.
      Te pup!

      Ștergere
  2. Nu sunt multe, dar nici putine. Mi se par ok pt o zi normala. Eu azi n-am folost decat apa micelara ca sunt racita cobza ;(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel consider și eu! :D Îmi pare rău, însănătoșire grabnică! :( Eu când sunt răcită folosesc mai des ca niciodată balsam de buze și cremă de mâini.

      Ștergere
  3. Interesant gen de postare, imi place ideea. Rimmel Scandaleyes dupa mine e oribil eu l-am folosit pe al meu de vreo 2 ori apoi cand am ramas fara rimel am decis sa il folosesc, dar cu alta perie.
    Faina postarea ta si sunt curioasa cum ai facut manichiura :>
    Kisses
    www.andreeaserban.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că îți place, te invit să preiei ideea! :D
      Îmi pare rău că nu ți-a plăcut chiar deloc rimelul. :( Am sesizat că părerile sunt împărțite, eu sunt undeva la mijloc - nu mi se pare oribil, dar nici extraordinar de bun. Tot periuța mă deranjează cel mai tare și pe mine. :D
      Am făcut ceva simplu ieri și mi-a dat muuulte bătăi de cap la poze din cauza ojei neon. :))
      Pupici

      Ștergere
  4. Ah...mi-ai adus aminte de crema de corp cu macadamia...Trebuie sa o recumpar si eu. E un vis.
    Pe lista mea se afla si concealer-ul de la Rimmel. Toata lumea il lauda. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, e extraordinară, eu n-am rezistat mult timp până s-o recumpăr! :D
      Merită încercat, deși am descoperit după acesta alte câteva foarte bune, în continuare îmi place extrem de mult!
      Pupici

      Ștergere
  5. Cand te gandesti la ele, nu ti se par multe. Cand le vezi insirate, insa... :)))) Ce sa mai, avem un arsenal zilnic :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e! :)) Și ce dacă? Noi să fim sănătoase.... și frumoase! :)))

      Ștergere
  6. Foarte interesanta si frumoasa este postarea. :) Initial am trecut prin articol si mi s-au parut multe produse, am mai trecut inca o data peste poze, studiind cu atentie toate produsele si nu mi se mai par asa multe. :D
    Cand te gandesti ca barbatii nici nu mai au loc d produsele n-tre deloc :))) II compatimesc. :)) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur mult că îți place! Hehe, așa e... la prima vedere par foarte multe când vedem la altcineva, dar când stăm să ne gândim și noi ce și cum folosim nu mai par la fel de multe. :))
      Se obișnuiesc, n-au încotro! :D
      Pupici

      Ștergere
  7. Super postarea! Aranjate pentru poza, par multe produse. Dar cand incepi sa le folosesti, se schimba treaba. Eu la machiajul zilnic, nu folosesc gloss. Nu stiu cum reusesc, ca si rujul imi dispare in 2 timpi si 3 miscari. Si in ultimul timp, nici fond de ten nu mi-am mai aplicat. Am ramas fidela unui BB-cream de la Flormar. Iar la ingrijirea corporala, evit cremele sau lotiunile de corp. Pe acestea le folosesc doar dupa epilare. De fel, ma limitez la gel de dus, antiperspirant, crema de maini si parfum.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Așa e! Nici eu nu mai foloseam deloc gloss, acum folosesc din când în când doar ca să le consum. Dar cred că mai bine o să mai dau din ele și gata, n-are sens să-mi bat capul cu toate, mai ales cu cele care sunt noi! Mmm, rujurile cremoase nici la mine nu țin foarte mult, depinde oricum și de ruj! :D
      Și eu apelez dese ori la BB sau CC Cream, dar folosesc și fondurile de ten, că oricum toate sunt lejere, nu încarcă tenul și arată natural (niciodată n-am suportat fondurile de ten cu aspect de mască, mai ales că nici n-am nevoie).
      Dacă poți sări peste ele fără să ți se usuce pielea e bine, ești o norocoasă! :D Mie îmi plac cremele de corp frumos parfumate, sunt un adevărat răsfăț!
      Pupici

      Ștergere
  8. Mie imi place acest gen de postari, deci poti face mai des. :)) :* Bineinteles ca folosesc mai putine dar am tot timpul din lume, nu? :)) O colega foloseste o tona de fond de ten pentru a-si ascunde cosurile. :)) Eu macar nu am probleme mari cu ele, dar nu stiu cum sa scap de pete. :| Dar nu am ce face, cand imi iese unul mama se holbeaza la el ca la ***** si tot il sparge pana la urma, de asta imi raman pete. :)) Mamele astea...Paletele de la Avon nici mie nu mi se par cine stie ce, din c1 mi-am luat o paleta si ieri am vrut sa o incerc. Are un gri cu sclipici care initial arata foarte bine dar dupa ce l-am aplicat pe pleoapa m-am trezit cu fata plina de sclipici(parca eram Tinkerbell) si mai are un galben care tot mi-a placut foarte mult la inceput dar nu e deloc pigmentat, desi am folosit si primer. :( Daca esti reprezentant nu e mare paguba daca le cumperi dar in rest nu merita sa dai aproximativ 25 de lei pe o asemenea paleta. Pui dublu si iti iei o paleta sleek, chiar e mult mai avantajos asa. Pupici! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur mult că sunt pe placul tău. :D E normal, la vârsta ta și eu foloseam mult mai puține produse, mai ales. Nu e bine să storci coșurile! :(
      Și eu consider că nu-și merită banii, nici dacă ești reprezentant. :D Așa e, chiar și paletele Elf sunt mai convenabile, te alegi cu o paletă mult mai mare și ceva mai calitative la aceeași bani, poate chiar la mai puțini bănuți. :D
      Pupici!

      Ștergere
  9. Eu spun ca - prin comparatie cu alte fete - nu folosesc prea multe produse! Dar daca le-as aduna asa, sigur m-as speria! :))) Daca voi reusi sa postez si eu pe tema asta, voi mentiona ca tu si Alina sunteti vinovate! :P
    Chiar mi-a placut sa citesc postarea si sa recunosc dintre preferatele mele: acetona Ebelin, lotiunea de corp Elmiplant, parfumul YR, demachiantul Bioten! :)
    Pup, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, și eu consider că folosesc un număr rezonabil de produse, dar totuși mi se pare cam multe așa adunate. :))) Ce m-aș bucura să văd și la tine o astfel de postare! N-o să ne supărăm că ne vei declara vinovate! :))
      Mă bucur foarte mult că ai descoperit printre produse și câteva preferate!
      Te pup!

      Ștergere