Finish 7 by Spring

Dacă tot vă spuneam în postarea de ieri că intenționez să mă mai implic în niște proiecte de consumat produse, m-am gândit să nu mai amân această postare, deși aveam în plan altceva pentru azi (lăsăm pe mâine)! Evident, ideea acestui project pan o preiau de la Deena care e pusă pe fapte mari anul ăsta, cel puțin când vine vorba de consumat produse. Finish 7 by Spring este foarte asemănător cu Finish 6 by Christmas în care m-am implicat pe finalul anului trecut, doar că acum avem cu un produs în plus, dar și mai mult timp la dispoziție! S-a decis că data limită pentru consumat produsele alese este 20 martie, deci avem mai bine de două luni la dispoziție!

Aseară m-am pus pe făcut curățenie drastică printre produsele de makeup ( o să vă arăt pe finalul postării cu consumatele din ianuarie ce produse am aruncat aproape întregi - lucru ce nu prea vreau să se mai întâmple ) și a fost un bun prilej să-mi amintesc de unele produse rar folosite pe care ar trebui să le consum cât mai curând, dacă nu vreau să aibă soarta celor aruncate de bune. Așadar, acestea sunt produsele:


După cum se vede, am ales mai multe produse de makeup de data asta și majoritatea sunt aproape întregi sau foarte puțin folosite. Am însă încredere că nu sunt imposibil de consumat în 2 luni, unele estimez chiar că le voi consuma în vreo lună! Și nu vreau să fiu înțeleasă greșit, nu folosesc produsele aiurea doar ca să le consum și nici nu mă forțez să folosesc rujul x dacă eu vreau neapărat alt ruj în ziua respectivă! Doar le pun mai la îndemână și încerc să le folosesc cât mai des! Așa, am lămurit și asta, acum haideți să vedem cât mai am din fiecare și de ce am decis să le pun în acest proiect:


Gel exfoliant Balea - l-am folosit pe ten doar de câteva ori la început, m-am convins că nu-mi place ( îmi usucă tenul, iar particulele abrazive simt că zgârie ), așa că am încetat să-l mai folosesc pe ten și am încercat să-i găsesc o altă întrebuințare, asta după ce a stat o vreme uitat de lume, căzut printr-un colț. Am încercat să-l folosesc ca exfoliant pentru corp dar sunt prea puține particule abrazive ca să simt vreun efect. Dar acum câteva zile i-am găsit o întrebuințare: e bun de masat picioarele cu el! Nu râdeți! Nu e excepțional pentru asta dar e ok și așa am o scuză bună (că trebuie consumat) să-mi răsfăț mai des picioarele! E aproape plin în prezent.

Crema de mâini cu miere Elmiplant - începe să acumuleze vechime și nu e bine, nu va mai fi utilizabilă pentru mult timp! Mi-a plăcut această cremă de mâini, doar că mirosul foarte puternic și dulce îl suport (și-mi place) doar iarna, iar între timp am adunat și alte creme a căror aromă mă atrage puțin mai mult, așa că aceasta a cam fost uitată. E aproape plină și ea, dar cum iarna folosesc creme de mâini foarte des, sunt foarte mari șanse s-o dau gata, chiar și dacă mai folosesc ocazional din alte creme.


Rujul Avon pink renewal - îl iubesc și întind dese ori mâna după el! A suferit însă un mic accident, l-am lăsat fără să vreau în căldură și s-a topit puțin. Și-a revenit apoi, nu și-a schimbat mirosul sau consistența, dar prefer să îl consum, că nu știu cât mai ține și e păcat de el! Eventual o să-l recumpăr după ce-l consum (chiar ador nuanța asta și n-am găsit-o până acum la niciun alt ruj). Mai am din el cât se vede, adică mai puțin de jumate.

Gloss The one rose glacier - aici povestea e foarte simplă: vreau să „scap” de toate gloss-urile! Pentru că le folosesc mult prea rar, iar atunci doar ca să nu zic că nu le folosesc și pe ele, nu că simt neapărat nevoia. Deja am mai dat câteva care erau noi, iar ce am apucat să folosesc o să mă „lupt” să le consum. L-am ales pe acesta fiindcă știu că arată bine peste rujurile roz, inclusiv peste cel mai sus numit și e destul de micuț, deci relativ ușor de consumat dacă-mi pun mintea cu el. 

Balsam de buze Avon pink - este cam vechi și dacă nu-l consum până prin primăvară, sigur o să ajungă la gunoi așa cum îl vedeți, adică aproape întreg. Are o nuanță de roz cam ciudățică, mi se pare că arată ieftin pe buze, de aceea nu prea l-am folosit. Dar în perioada asta e bun de folosit în casă, că dacă nu folosesc balsam de buze mi se usucă buzele chiar și-n casă sau și mai rău... mă apuc iar să le rod! Deci n-ar trebui să fie foarte greu de consumat!


Tuș Elf stardust - am fost tare încântată de el când l-am luat, că e așa de sclipicios și de drăgălaș. Dar adevărul e că n-am nevoie de el și nu pot spune că face o enorm de mare diferență într-un machiaj. De obicei îl aplic peste un eye liner mat, dar să fim serioși... am și destule creioane de ochi cu sclipici, deci am cu ce atunci când vreau să-mi strălucească ochii precum stelele. O să-l folosesc totuși să nu zic că nu l-am folosit. E consumat cât se vede, adică maxim 1/4.

Primer Elf pearl - e acel primer mult lăudat, ieftin și bun, doar că într-o nuanță nereușită! E alb și are ceva sclipici prin el, transformă orice fard mat într-unul sidefat. Dar totuși e ok, își face treaba, rezistă machiajul cu el. Așa că e păcat să-l arunc, o să-l folosesc de acum mereu când folosesc farduri sidefate, că acolo nu afectează. Nu știu cât mai e în el, nu se vede, dar n-a fost prea mult folosit, deci e aproape plin.

De data asta n-o să mai includ produsele consumate în postările lunare cu ce am consumat, ci o să fac la final o postare în care o să vă povestesc cum m-am descurcat!

Cine se mai alătură acestui proiect? Credeți că am șanse să consum produsele alese până la data limită?

22 de comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Așa zic și eu, că e dacă mă țin de treabă. :D
      Mulțumesc!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc... și te așteptăm să te bagi la consumat! :D

      Ștergere
  3. Mă alătur şi eu, mă alătur şi eu!
    Spor la consumat :)) ştiu că vei reuși!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yeeey! Abia aștept să văd ce produse vei alege și care vor fi rezultatele la final. :D
      Mulțumesc, așa vreau să cred și eu. :))
      Te pup!

      Ștergere
  4. Nu sunt produse multe, deci daca vrei, poti! :D
    Iti doresc bafta!!!! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc de încurajări! :D Așa cred și eu! Te aștept să te alături. :p
      Pupici

      Ștergere
  5. Trebuie sa fi harnicuta! :)) Eu zic ca le vei consuma, crema si gelul exfoliant le poti folosi in fiecare zi iar produsele pentru buze la fel, nu sunt stridente deci le poti folosi zilnic. :D Cred ca cel mai greu vei consuma tusul. :)) :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, hehe! :)) Cu primele două sunt de acord, la produsele pentru buze treaba-i relativă că o să mai am chef și de alte nuanțe dar zic eu că mă descurc chiar și-așa. :D
      Hm, eu nu cred, mi se pare că se consumă destul de repede.
      Mulțumesc pentru încurajări!
      Pupici

      Ștergere
  6. M-as baga si eu dar nu cred ca termin vreun produs, pentru ca de abia mi-am facut curat in trusa de cosmetice si le-am aruncat pe cele vechi. Gloss-ul l-am avut si eu si mi-a placut la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă nu ai nimic „uitat” printre produse e bine! :D E simpatic gloss-ul, dacă mai eram pasionată de ele probabil mi-ar fi plăcut și mie, dar acum prefer rujurile.

      Ștergere
  7. Si eu m-am gandit sa fac un articol pe tema asta, caci poate asa ma tin si eu de treaba si incep sa consum mai repede din produsele incepute mai demult. :D
    Daca ma gandesc mai bine, ma alatur si eu proiectului acesta si zilele urmatoare public si eu articolul cu produsele care se vor a fi consumate pana in primavara. :)
    Succes la consumat! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că vrei să te alături! Te așteptăm, abia aștept să văd ce produse vei alege! :D
      Mulțumesc! Ție spor la ales produsele momentan! :D
      Pupici

      Ștergere
  8. Eu nu mă alătur pentru că nu țin neapărat să termin anumite produse. Dimpotrivă, mi se pare că pe unele le termin prea repede. :)) Dar vă susțin din umbră :))
    Îmi place la nebunie cum arată rujul acela de la Avon, cred că o să-l caut și eu prin cataloage.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, e bine dacă reușești să le termini în timp util și să nu uiți de nimic! Nici eu nu mai uit așa des de unele produse, cum făceam înainte, dar se mai întâmplă cu unele. :D
      Mulțumim de susținerea din umbră. :))
      Chiar arată suoer pe buze, l-au mai cumpărat câteva fete după ce l-au văzut la mine. :D

      Ștergere
  9. Yess! Spor si tie! Sa reusim sa ne aerisim colectiile. Rujul Avon si lipgloss-ul Oriflame sunt oh so pretty! Si nuante foarte purtabile, deci nu cred ca iti va fi greu sa le dai gata! Si liner-ul sclipicios imi place, dar ala cred ca greu se va da dus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! :D Așa să fie!
      Așa zic și eu, de ruj nu-mi fac vreo grijă că n-o să-l consum, doar de gloss îmi e puțin teamă că n-o să am prea des chef de el. :)) Dar mă descurc eu și cu el!
      Eu sunt singura care crede că se va consuma foarte ușor tușul? :)) Trebuie insistat cu mai mult produs ca să se vadă ceva, deci se consumă relativ rapid. Sau cel puțin așa mi se pare mie, să vedem dacă am dreptate. :D

      Ștergere
  10. Miha draga,cred ca ma alatur si eu in acest proiect,ca tot vreau eu ca anul asta sa fac totul altfel,si un project pan sau ceva asemanator lui nu am putut sa fac pana acum.Mai urmeaza sa-mi aleg produsele si sa ma pun pe treaba :D .
    Succes la folosit produse si sa ne vedem in primavara cu ambalajele goale,golute :D .
    Te pupacesc! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, mă bucur foarte mult că vrei să ni te alături! Abia aștept să văd ce produse vei alege!!
      Mulțumesc, mulțumesc! Să ne vedem cu bine, cu 7 goliciuni, nu mai puține! :))
      Pupicei!

      Ștergere