Produse consumate - Decembrie 2014



Încă mai am de încheiat câteva socoteli cu anul 2014, mai precis de tras linia la capitolul produse consumate! Am încheiat anul bine, zic eu, cu destul de multe produse consumate și sper să îl și încep la fel de bine la acest capitol (și nu numai, desigur!). Uitându-mi prin arhivă, am descoperit prima postare de acest tip (aici o puteți vedea, dacă aveți curiozitatea), unde aveam atât de puține produse. Acum mi se pare ceva foarte normal să am peste 10 recipiente goale într-o lună. Să revenim totuși la goliciunile din decembrie (ca de fiecare dată, veți găsi link către review pe numele produselor, unde e cazul):


Exfoliantul cu ciocolată Naturals a fost un deliciu, și-a făcut treaba bine și e foarte posibil să-l recumpăr! Momentan mai am rezerve din altele.

Laptele de corp sub duș Nivea nu m-a impresionat absolut deloc, l-am tot folosit doar ca să-l consum, să nu mai ocupe spațiu degeaba. Singurul lucru care-mi plăcea era senzația de piele fină când îmi ștergeam pielea cu prosopul, dar apoi orice senzație de catifelare dispărea. Nu l-aș recumpăra!

Crema de mâini Care cu ciocolată mi-a plăcut foarte mult la început, avea o aromă delicioasă și deși era fluidă hidrata bine mâinile. Din păcate spre final mi se părea că nu mai miroase la fel de bine, parcă i s-a schimbat mirosul. Oricum, mi-a plăcut și pentru cât de ieftină e merită!


Spumantele de baie Avon cu măr și cu pepene le-am achiziționat împreună și tot împreună le-am și consumat. Făceau o spumă fină dar doar cu o cantitate destul de mare de produs, miroseau foarte bine dar nu pentru prea mult timp. Dar ținând cont de prețul lor sunt ok, aș mai lua și alte arome cândva. Momentan vreau să mai încerc și alte spumante!

Gelul de duș Nivea creme soft mi-a plăcut, era cremos, făcea spumă, curăța bine și parcă era mai hidratant decât laptele de corp sub duș. :)) Mirosul era destul de tare, bărbătesc aș spune, dar mie mi-a plăcut foarte mult! Poate o să ne mai întâlnim!

Deodorantul On Duty tropical burst a ajuns la gunoi aproape întreg! Celelalte două din gama asta îmi plac, dar acesta tot ce are mai bun e mirosul care mi-a plăcut mult. Problema e că lasă urme pe piele și bineînțeles că și pe haine. Oribil, nu suport treaba asta la deodorante și categoric nu l-aș mai achiziționa, nu l-aș folosi nici dacă l-aș primi!


Demachiantul bifazic Balea nu mai are nevoie de niciun comentariu, a apărut și în favoritele anul iar asta spune totul!

Dizolvantul Ebelin cu acetonă a devenit preferatul meu, mai am încă unul aproape consumat. 

Crema contur ochi Cosmetic Plant cu Q10 este genul de produs pe care ori îl iubești ori îl detești, după cum spuneam și în review. Eu m-am încadrat în prima categorie, mi-a plăcut mult dar n-o să-l recumpăr din cauza listei de ingrediente neprietenoase.


Primerul Elf Essential rămâne the best pentru mine și deja am rezerve din el în casă și cred că mereu o să am! A fost și el prezent printre favoritele anului 2014!

Crema depilatoare pentru părul facial Avon a fost un alt produs din lista cu produsele favorite ale anului trecut. E al doilea tub consumat și am trecut deja la al treilea. Cu siguranță vor mai exista și altele!

Oja sclipicioasă ColorTrend mi-a plăcut foarte mult, atât de mult încât aproape că am consumat-o! Mai avea puțin pe fundul sticlei dar între timp s-a întărit și din păcate ne-am luat adio. Nu știu totuși dacă o s-o recumpăr, nu pot spune că duc lipsă de oje sclipicioase. 

Mostra cremă de față snakeactive o aveam de la Simona de ceva timp dar abia luna trecută mi-am amintit de ea. Îmi plăcea cum se simțea pe față, hidrata bine, nu-mi lăsa peliculă grasă dar în schimb lăsa pielea lipicioasă și nu m-a încântat că are cam mult parfum în conținut. Nu cred că o s-o cumpăr vreodată full size.


Later edit: Am uitat să menționez despre proiectul Finish 6 by Christmas, din care am reușit până la data limită să mai consum încă două produse pe care le vedeți mai sus (primerul elf și crema contur ochi), pe lângă cele două consumate în noiembrie. Din păcate crema de față și balsamul de buze nu le-am consumat, dar eu sunt oricum mulțumită de rezultatele acestui project pan!


Voi ce produse ați mai consumat? Ați încercat vreunul din cele consumate de mine luna trecută?

26 de comentarii

  1. Nu avem produse consumate in comun dar mi-ai dat cateva idei bune de produse pe care vreau sa le cumpar. Demachiantul, dizolvantul si crema pentru par facial vreau sa le incerc neaparat. Primerul de la Elf l-am comandat deja in 30 decembrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-am dat idei cu această postare și îți spun sincer că merită din plin încercate cele trei produse, mie îmi plac toate foarte mult!
      Să-l folosești cu drag și spor!
      Pupici

      Ștergere
  2. Crema de la Avon o am şi eu, tot cu ciocolată şi pot să zic că îmi place. Tot de la Avon mi-am luat de Crăciun spumantul cu orhidee neagră şi zmeură. Doamne, miroase mult prea divin. Oja argintie de la Color Trend o am şi acum pe unghii şi îmi place foarte mult, eu o aplic în trei straturi şi arată superb.

    Ai avut spor!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place! Mă tentezi cu spumantul, o să-l iau în calcul la viitoarele comenzi. :D
      Hehe, mie-mi plăcea să folosesc oja la glitter gradient, arăta super fain! :D
      Am avut, sper să am și mai mult luna asta!
      Te pup

      Ștergere
  3. Și mie mi-a plăcut primer-ul de la E.L.F. șiii bifazicul de la Balea este și printre preferatele mele <3.
    Și eu am făcut de curând o postare de empties de curând și la fel ca și tine, am avut o grămadă de recipiente goale :)).
    Kisses & La mulți ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-au plăcut! Te vizitez imediat să văd ce produse ai dat gata! :D
      La mulți ani! Pupici

      Ștergere
  4. Uh, ai consumat ceva produse. Mă tenta și pe mine laptele de corp sub duș Nivea, dar parcă era și o variantă pe albastru. Aceea e destul de lăudată.
    Am și eu produse strânse, am consumat iar o grămadă și acum îmi e lene să scriu despre ele. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa zic și eu, dar sper ca luna asta să am și mai multe consumate, că sunt multe produse de care vreau să „scap” și să trec la altele mai bune. :D Sunt destul de lăudate toate variantele, sunt împărțite părerile. Eu l-am încercat și pe acela din niște mostre și am avut aceeași părere... pe pielea mea nu funcționează.
      Abia aștept să văd ce ai mai consumat! Haha, mie-mi place să scriu despre goliciuni, oricât de multe sau puține ar fi. :D
      Te pup!

      Ștergere
  5. La multi ani!!! :)
    Draga mea, suntem in aceeasi barca, numai ca tu ai avans! Am zis ca nu raman datoare cu "goliciunile" si... n-am bifat obiectivul! Sa vedem ce amenda voi primi pentru asta! :P
    Tu ai fost taaaare harnica! Mi-e familiar si drag primerul elf, nu iubesc si chiar detest crema CP pentru ochi :)), sunt prietena cu dizolvantul Ebelin chiar daca nu ne-am mai intalnit de-o vreme (independent de vointa mea si-a lui).

    Spor si in acest an, scumpa! Kisseeees!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani, draga mea!
      Hehe, eu în ultima zi din an le-am pozat și ieri m-am și mobilizat să pregătesc postarea, n-am vrut să mai amân mult. Sigur nu o să primești nicio amendă, dar abia aștept să văd ce ai mai consumat! :D
      Mulțumesc, mulțumesc! Mă bucur că avem niște preferate în comun și îmi pare rău că te-ai numărat printre fetele care au detestat acea cremă.
      Mulțumesc la fel! Pupici

      Ștergere
  6. Spumantul de la Avon cu pepene verde a fost preferatul meu! :-)
    Ai consumat cateva produse.. si bine ai facut! Inseamna ca te-ai rasfatat... La multi ani!
    www.farmacistonline.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut!
      Așa e, m-am răsfățat destul de mult și sper s-o fac în continuare! :D Merităm fiecare asta!
      La mulți ani!

      Ștergere
  7. Ooo, ai consumat o gramada! :) Ce harnicuta ai fost! :)
    Produse consumate comune ar fi gelul de dus de la Nivea, acetona de la DM sii cam atat. In plus am mai terminat un parfumel, inca un gel de dus, niste mostre de la Vichy si un gel de curatare de la Bioderma. :)
    Pupici!: *

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! :D
      Ai fost hărnicuță și tu, mult spor în continuare! Am și eu niște mostre de la Vichy pe care tot zic că trebuie să le încerc dar mereu uit de ele. Poate luna asta reușesc să le pun la treabă. :D
      Pupici!

      Ștergere
  8. Ai fost foarte harnica! Felicitari!
    Cred ca am mai spus ca ma tenteaza scrubul cu ciocolata de la Avon dar din cauza rezervelor nu am reusit sa il cumpar. Anul aceste trebuie sa ii fac loc. ;))
    Pupici si spor la consum in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea!
      Hehe, sigur ai mai spus și îți doresc să-l „bifezi” anul acesta, eu zic că merită încercat, mai ales că cel cu căpșune știu că ți-a plăcut!
      Pupici și mulțumesc la fel!

      Ștergere
  9. La multi ani, draga mea! :*
    Deci sunt ferm convinsa ca in aceasta campanie o sa-mi iau crema depilatoare pt fata de la Avon, ca prea ai mai laudat-o tu; crema de maini cu cacao tot de la Avon am avut-o si eu, am terminat-o destul de greu, atunci cand ziceam ca e gata, atunci mai avea din plin, si n-am lasat-o pana nu am si taiat ambalajul si am scos tot produsul din ea, asa de mult mi-a placut. Cred ca o sa o recumpar si pe asta :)
    Spumante de la Avon am tot avut, e adevarat, se terminau cam repede pentru ca trebuia mai multa cantitate de produs ca sa fie spuuuuma in apa, si mirosul nu se mentinea deloc, doar in sticluta se simtea, in rest, nu :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani, drăguța!
      Hehe, sper să-ți placă la fel de mult ca și mie, te aștept cu impresii! Mă bucur că ți-a plăcut crema de mâini!
      Așa e! Mie mi s-a părut că mai miroase destul de puternic și imediat după ce turnam în apă, dar nu pentru foarte mult timp. :(
      Te pup!

      Ștergere
  10. Lasasem si eu un comentariu. A intrat in spam? Daca nu e il mai scriu o data, dar am zis ca te intreb mai intai pt ca sincer mi-e lene :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu e nici în spam. :( Mai face figuri din astea blogger uneori, din păcate. :(

      Ștergere
  11. Ai consumat destul de multe produse, harnicuta ai fost. ;)) Exfoliantul il am si eu, miroase divin. <3 Imi aminteste de o prajitura pe care o facea mama cand eram mica. :)) Aveam si crema de maini, dar m-am plictisit de mirosul ei si cum nu am folosit-o mult i-am dat-o bunicii mele. :D Am avut si cateva spumante de baie de la Avon dar nu mi s-au parut cine stie ce...:( Si crema depilatoare deja sti ca o am. :)) As vrea sa incerc si primerul de la Elf, deja mi-am pus bani deoparte si in cateva luni sper sa-mi cumpar tot ce mi-am propus. Si la vara o prietena care va veni din UK imi va cumpara cateva produse de la MUA pe care as vrea sa le incerc..online nu am cum sa-mi comand pentru ca se plateste cu cardul si eu nu am. :| Pupici! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! :D Mă bucur că și ție-ți place exfoliantul de corp, miroase delicios!
      Îți doresc să bifezi de pe listă toate produsele pe care ți le dorești! Nici eu n-am încercat încă produsele de la MUA dar am citit de bine despre ele și poate o să le încerc cândva.
      Pupici!

      Ștergere
  12. No problem. Ziceam ca daca gasesti un spumant care sa faca multa spuma sa ma anunti si pe mine pt ca eu din cele de la DM puneam un sfert de flacon odata ca sa fie cat de cat. Si din cate ai scris tu si cu astea de la Avon e la fel.
    Si tineam sa te felicit pt ca nu cred ca am mai intalnit pe nimeni care sa reuseasca performata de a termina o oja inainte sa se usuce :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, pui spumantul imediat după ce pornești apa, acolo unde curge jetul de apă? Mi se pare totuși cam mult un sfert de flacon, într-adevăr necesita ceva mai mult produs dar nu chiar așa.
      Oricum, cu siguranță o să vă dau de știre când descopăr un spumant minunat de bun. :))
      Haha, păi nici eu n-am terminat-o chiar complet, mai ar fi fost de 1-2 utilizări în ea. :D
      Te pup!

      Ștergere
  13. harnicuta, harnicuta!

    diseara ma exfoliez si eu cu ciocolata :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! :D
      Haha! :)) Îmi faci în ciudă că eu nu-l mai am? :))

      Ștergere