Noua gamă Serum Vegetal de la Yves Rocher

Nu mai este un secret pentru cele care mă urmăriți în mod constant că Yves Rocher este unul din brandurile mele preferate, așa că m-am bucurat foarte mult că primul eveniment la care am putut participa în calitate de blogger a fost un eveniment de lansare a unor noi produse Yves Rocher! Miercuri dimineață, în data de 28 ianuarie, a fost lansată o nouă gamă de produse pentru îngrijirea tenului: Serum Vegetal, o gamă de produse antirid ce va fi disponibilă pentru achiziționare în magazinul online și din broșură începând de luna viitoare!


„Asimilarea este cheia eficacității unui produs antirid” a fost descoperirea în jurul căreia a fost creată gama Serum Vegetal! Totul a plecat de la planta Ficoida Glacială numită și Planta Vieții, care se poate adapta și poate face față tuturor condițiilor extreme. Este o plantă unică și excepțională, care ajută la asimilarea ingredientelor active din produse!


Fiecare subgamă oferă și alte efect pielii, pe lângă cele antirid, și anume: fermitate, luminozitate sau efect de lifting! În rândurile următoare o să vă spun câteva cuvinte despre fiecare subgamă, apoi o să vă mai povestesc câte ceva despre eveniment!

Antirid și fermitate - are în conținut extract din Gumă de salcâm și are rolul de a face tenul să arate mai dens și să fie restructurat din interior. Această subgamă conține cele mai multe produse dintre cele trei, respectiv: cremă față de zi, cremă față de noapte, serum, corector pentru ochi și buze, lapte demachiant și loțiune tonică!



Antirid și luminozitate - extractul de Oryza din conținut relansează oxigenarea la nivelul tenului și recreează respirația celulară, oferind un aspect al tenului mai neted, revitalizat și luminos! Această subgamă conține următoarele produse: cremă față de zi, cremă față de noapte, roll-on pentru ochi și  BB Cream cu SPF 20.



Antirid și lifting - extractul de Cătină din conținut relansează sinteza elastinei, oferind o redefinire a chipului, reconturarea trăsăturilor tenului, efect de lifting. În această subgamă găsim următoarele produse: cremă față de zi, cremă față de noapte, serum, cremă pentru conturul ochilor și mască de față.


Mai multe informații cu privire la datele rezultate în urma studiilor/testelor realizate pe aceste produse puteți vedea în imaginea următoare (click pe poză pentru mărire):



Evenimentul a avut loc la localul La Gondolas Events, un local foarte frumos, pe marginea lacului! Mi-a plăcut foarte mult, chiar mi-a părut rău că n-a fost o vreme mai plăcută, să putem ieși pe terasă!



M-am simțit onorată să pot sta la doar câțiva metri de Tommy Rocher, nepotul lui Yves Rocher, și să-l ascult povestind cu atâta plăcere și entuziasm despre produsele Yves Rocher și conceptul noii game.


De asemenea, m-am bucurat că am cunoscut-o pe Kleo cu această  ocazie, a fost prima bloggeriță de beauty pe care am cunoscut-o personal! Mi-a părut totuși rău că n-am avut timp să stau de vorbă cu mai multe fete, dar... sper să mă revanșez data viitoare!

O parte dintre produsele lansate am început deja să le testez și o să vă spun câteva prime impresii despre ele săptămâna viitoare, într-o postare cu mai multe produse Yves Rocher intrate recent în teste (cu o zi înainte de eveniment mi-a sosit comanda plasată săptămâna trecută).


Știu că multe dintre voi încă nu aveți probleme cu ridurile, dar părerea mea este că e mult mai bine să prevenim decât să tratăm. Eu de la vârsta de 20 ani am început să folosesc cremele antirid pentru zona ochilor și chiar se vede diferența - n-au dispărut ca prin minune liniile fine, dar pielea este mai fermă, mai fină și cearcănele mai puțin vizibile!

Ce părere aveți de noua gamă? Care produs vă atrage cel mai mult?

12 comentarii

  1. Prima cama cred ca mi s-ar potrivi. Un eveniment foarte frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie îmi place mult laptele demachiant și crema de ochi din prima gamă!
      Așa e, chiar a fost foarte frumos!
      Pupici

      Ștergere
  2. Toate-mi fac cu ochiul, pe cuvant! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe. :D Îți spun sincer că mă gândeam că majoritatea vor ajunge la mama, dar până la urmă cred că doar una din creme va ajunge la ea. :))
      Pupici

      Ștergere
  3. Ambalajele, tre' sa recunosc ca arata foarte bine, elegante si luxoase...
    Tot prima gama aleg si eu. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, chiar sunt foarte frumoase ambalajele, îmi plac la nebunie!
      Hehe, o să vă spun câteva impresii despre ele care sper să vă ajute! :D
      Pupici

      Ștergere
  4. Ce dragut! Nu stiam ca ai fost si tu, mi-ar fi placut sa ne vedem. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce rău îmi pare, dar chiar nu te-am văzut. :( Și m-am tot uitat în jur, să văd ce fețe cunoscute mai ochesc. :)) Și mie mi-ar fi plăcut să ne vedem!
      Pupici

      Ștergere
  5. evenimentul pare ca a fost fain :).

    mie din pacate nu mi-au priit cremele yr :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, chiar a fost! :D
      Îmi pare rău. :( Eu m-am înțeles foarte bine cu toate cremele lor de ochi antirid.

      Ștergere