TAG - Arome de iarnă

Vă mai amintiți că anul trecut am avut un tag de vară și un altul de toamnă? Eu mi-am amintit întâmplător, hoinărind prin arhiva blogului! Fiindcă mie mi-a plăcut ideea de a face câte un astfel de tag în fiecare sezon și fiindcă pentru iarnă nu am văzut, m-am gândit să-l creez eu, mergând pe aceleași idei ca și la celelalte două. Așadar, azi o să vă povestesc despre preferințele mele din această iarnă...

Parfumul preferat

Moment de Bonheur de la Yves Rocher a fost parfumul către care am întins cel mai des mâna! Iarna îmi plac mai mult ca niciodată parfumurile tari, exact cum este acesta!


Rujul preferat

Știți deja că eu nu obișnuiesc să-mi aleg rujurile în funcție de sezon și în general îmi place să le variez pe toate sau cel puțin majoritatea. Totuși două din ele mi-au făcut cu ochiul cel mai des: Ultra Color Absolut în nuanța pink renewel despre care am scris aici (și care acum este în project pan, dar după ce o să-l consum e foarte posibil să îl recumpăr) și Yves Rocher Absolut în nuanța roz pudrat pe care îl puteți vedea mai bine aici.


Oja preferată

Cu siguranță iarna asta cea mai mare dragoste am avut-o pentru ojele texturate! Dacă atunci când au apărut mi-a plăcut ideea dar nu m-a dat pe spate, acum parcă aș purta numai oje texturate - probabil și pentru că am descoperit că pot fi folosite și la nail art, nu doar purtate simple pe unghii. Ați văzut multe manichiuri realizate cu ele iarna asta și veți mai vedea, una chiar foarte curând!


Și dacă totuși trebuie să aleg neapărat o ojă, cred că cea care m-a cucerit cel mai mult și pe care am purtat-o și aș mai purta-o simplă pe unghii e Cherry dazzler din gama Stardust de la Avon! Mai multe poze cu ea puteți vedea aici.


Băutura preferată

Cu siguranță vinul fiert! Iarna asta chiar am băut vin fiert mai mult ca niciodată și până la finalul iernii cu siguranță o să mai beau!


Mâncarea preferată

De când am descoperit cât de bune ies bruschettele făcute în cas am tot făcut și tot făcut! În ultima vreme am mai luat pauză de la ele, dar au fost săptămâni în care făceam și de două ori. :)) Iar acum că le-am revăzut parcă mi s-a făcut iar poftă!


Dar ca să pomenesc și ceva într-adevăr de sezon, pun pe listă și cozonacul! Deși n-am mâncat totuși la fel de mult ca în alți ani.


Accesoriile preferate

Iarna asta am purtat foarte des haine colorate, iar la accesorii am mers cel mai mult pe negru. La genți cel mai des am variat între două negre, una mare și una mică, dar cel mai mult am purtat-o pe aceasta micuță (dar neașteptat de încăpătoare) de la Accessorize. Iar un accesoriu de sezon nelipsit sunt pentru mine mânușile (am circulația proastă, îmi îngheață mâinile imediat dacă nu port), iar favoritele au fost cele din imagine: simple, versatile, călduroase și foarte practice fiindcă pot umbla pe telefon cu ele.


Puloverul preferat

Dacă în tag-ul de vară vorbeam de costumul de baie favorit, am zis să avem și-aici un pulover, nu? :)) De când l-am achiziționat prin decembrie pe acesta roșu l-am purtat foarte des, e super călduros, pufos și simpatic.


Ce aștepți cu nerăbdare sezonul acesta?

Am așteptat cu mai multă nerăbdare ca niciodată sărbătorilor de iarnă, care parcă au trecut mult prea repede! Acum mai aștept doar o scurtă vacanță undeva la munte pe finalul iernii, sper să nu intervină nimic care să strice planul ăsta.

Cam atât, fete dragi! Dacă tot am inițiat eu acest tag, e frumos să fac și câteva nominalizări: Alina, Darla, Diana, Deena, Lorena, Andreea și Annie! Dar invit orice fată vrea să-l preia sau să răspundeți în secțiunea de comentarii! Chiar sunt foarte curioasă...

Care au fost favoritele voastre iarna aceasta? Avem ceva în comun?

26 de comentarii

  1. O sa preiau si eu tagul daca nu te superi pentru ca imi place foarte tare ideea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur, chiar te rog să-l preiei! Mă bucur foarte mult că îți place și sunt foarte curioasă care vor fi răspunsurile tale! :D

      Ștergere
  2. Ar fi fost o treaba sa fi existat un costum de baie preferat pe timpul iernii, nu?:)))
    Poate daca traiam in Fiji! ;))
    Imi place TAG-ul! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, chiar era foarte tare să las „costumul de baie preferat”. :))
      Mă bucur foarte mult că ți-a plăcut și te invit să-l preiei! :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Mama cum arata oja rosieeeeeeeeee!!! e perferctiunea intruchipata

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte draguta postarea, mi-a facut placere sa iti citesc raspunsurile , hihi.
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur mult că ți-a făcut plăcere! :D Aștept cu drag să-l preiei și tu!
      Pupici

      Ștergere
  5. Iuhuuu, ms de nominalizare. Cu siguranță îl voi face cât de curând!
    Nu știu cum să-ți spun, dar vreau oja aia de la Avon. Arată incredibil!! :X
    Și bruschette. Am tot zis că fac și am amânat din cauza caloriilor, dar nu mai pooot, vreau! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, abia aștept să văd ce vei alege! :D
      Haha, te cred! E cea mai frumoasă ojă pe care am văzut-o vreodată! :D
      Mie Dee mi-a făcut poftă, trebuia să fac și eu altor fete, să mă răzbun. :)))

      Ștergere
  6. Sa stii ca si eu am preferat texturatele in sezonul acesta de iarna. <3 Parfumul de la YS inca nu l-am incercat, spar sa o pot face intr-o zi, iar gentuta ta imi place foarte mult. <3 Si pulovarul e superb! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că nu sunt singura! :D Merită încercat parfumul dacă îți plac aromele tari, puternice!
      Mulțumesc, mă bucur mult că îți plac cele două piese!
      Pupici

      Ștergere
  7. Foarte faina oja aia de la Avon in nuanta rosu. Eu am pe roz. Imi place enorm doar ca se da jos infernal de greu de pe unghii...Ma gandesc de 2 ori inainte sa o folosesc.

    Irina AP

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place! O am și pe roz, este foarte frumoasă și aceea, dar tot aceasta roșie mi se pare mai deosebită! :D
      Așa e cu texturatele, toate se șterg mai greu de pe unghii. :( Eu m-am obișnuit, oricum nu e mai rău ca la glitter. :))
      Pupici

      Ștergere
  8. Si eu sunt fana a texturatelor. Sunt minunate!
    Acum...mi-ai facut pofta de bruschete si vin fiert. Mmmm...;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, putem face un fan club! :))
      Așa-ți trebuie că de la tine a plecat pofta mea cu bruschettele. :))
      Pupici

      Ștergere
  9. Atatea fete apreciaza parfumul asta de la YR, ca-mi vine sa-l comand fara ca macar sa il incerc inainte. :))
    Mi-a placut mult oja de la Avon si am apreciat pozele frumoase din postarea dedicata ei, arata foarte bine. ♥ Cred ca gama Stardust are unele dintre cele mai calitative oje de la Avon, daca nu ma insel, desi nu sunt eu atat de familiarizata cu ojele de la ei. :)
    La mine bautura preferata e cafeaua, all the time. :)) :D
    Mersi pentru nominalizare! Esti o draguta. Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, nu e apreciat degeaba! :D Și eu l-am vrut tot din cauza nenumăratelor păreri bune citite prin blogosferă! Așa cum am zis și mai sus, dacă îți plac aromele tari merită încercat!
      Mă bucur că îți place și că ai apreciat calitatea pozelor, îți mulțumesc!
      Așa e, chiar e cea mai faină gamă de oje de a lor, urmată de gama Gel finish în care sunt de asemenea oje deosebite și calitative!
      Hehe, și la mine e mereu cafeaua, dar mai am și câte altceva pe lângă. :))
      Cu drag, abia aștept să văd ce vei alege! :D
      Te pup!

      Ștergere
  10. Foarte dragut tag-ul. :D Deabia acum mi-am gasit si eu timp sa-ti citesc articolele. Profesorii astia cred ca suntem roboti si putem scrie si invata toata ziua. :)) Si mie iarna imi plac parfumurile tari. Cel mai tare parfum pe care il am e Poeme Lancome dar e exagerat de puternic...si nici nu e genul meu. Imi plac si ojele pe care le-ai ales, cea de la Avon este si preferata mea. Si uite ca iar mi-ai facut pofta de vin fiert. :)) Pe la tine cum e vremea? Aici e asa urat, in ultimul timp intruna e ceata si in fiecare dimineata cand merg la scoala e polei. Pacat ca nu poti vedea ce patinaj artistic fac. =))) E bine ca inca nu mi-am luat-o in bot. :))) Pupici! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a plăcut! Hehe, te-nțeleg! :)))
      Nu-l știu pe cel de la Lancome dar mie tind să cred că mi-ar plăcea! :D Mă bucur că avem preferințe comune atât de la parfumuri cât și la oje!
      La fel e și aici vremea, foarte urâtă! :( E frig și ceață de abia vezi la un metru în față când e mai întuneric. Abia aștept să vină primăvara! Haha, ce haioasă ai fost! :)) Știu oricum că în zona voastră e mereu și mai frig!
      Pupici!

      Ștergere
  11. Ce miştoooo e tag-ul.
    Îmi plac alegerile tale în materie de oje şiiii...ştii deja cât îmi place oja aia texturată de la AVON.
    Mulţumesc de tag, acum mă duc să îl fac!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place tag-ul și abia aștept să văd care vor fi alegerile tale! :D
      Hehe, mă bucur, sunt unele din cele mai frumoase oje din colecția mea.
      Te pup!

      Ștergere
  12. Aaaaaah! Moment de Bonheur de la Yves Rocher ! Luv luv! Parfumul meu preferat de la YR si-n curand voi cumpara Moment de Bonheur L'Eau. Mult mai fresh si de primavara. <3 Iubesc trandafirii. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că și ție îți place! Mă tentează să achiziționez și eu varianta L'Eau, tot pentru că primăvara-vara prefer ceva mai fresh și cred că ar fi potrivit. Sunt florile mele preferate! :D

      Ștergere
  13. Da, m-am indragostit la prima mirosire, sa spun asa. :)) Din pacate, imi cam aduce aminte de o persoana anume si-l folosesc foarte rar, dar tot printre preferatele mele ramane. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pentru mine a fost la fel... dragoste la prima mirosire. :)))

      Ștergere