Top 10 produse cu preț sub 20 lei #3

Iar a trecut jumătate de an de la ultimul articol de acest tip, se pare că mai des de atât nu reușesc să revin cu un nou top de 10 produse cu preț sub 20 lei. Adevărul e că nu descopăr foarte des produse atât de ieftine care să mă impresioneze în mod deosebit, astfel încât să consider că merită menționate în acest top. Primele două articole din această rubrică le găsiți aici, respectiv aici! Scopul acestui top e să vă ofer sugestii de produse foarte ieftine și totuși foarte bune pentru prețul lor, însă încerc să mă concentrez pe produse chiar de beauty, nu vreau să fac astfel de top-uri doar cu geluri de duș, deodorante, etc (cu așa ceva aș putea să fac lunar topuri). După o introducere cam lungă, vă invit să vedeți sugestiile mele de azi, într-o ordine total aleatorie:

Farmasi True Color lipstick


Rujurile din această gamă sunt cu siguranță produsele mele preferate de la Farmasi! Sunt foarte puternic pigmentate, au o consistență „groasă” și cremoasă, miros delicios și rezistă foarte bine pentru un ruj cremos - sunt de fapt printre cele mai rezistente rujuri cremoase pe care le dețin. În plus, au o gamă largă de culori disponibile, iar prețul unuia este foarte mic, de vreo 10-15 lei! Singurul defect e că începe să se facă puțin urât ambalajul, cu timpul, însă nu mi se pare un detaliu foarte important. Eu am nuanțele #07 (un portocaliu închis care arată superb aplicat) și #20 (rujul meu nude favorit). Eu zic că merită din plin, aș fi avut deja chiar mai multe nuanțe dacă mi-ar fi ieșit mai des în cale standurile lor.

Lip stain MeNow


Pe ele scrie lip gloss, dar sunt lip stain-uri toată ziua! V-am mai vorbit despre ele, sunt luate de pe ebay cu puțin peste 1$ și se mai găsesc și pe la unele magazine de cartier sau de la metrou. Sunt puternic pigmentate și devin mate și rezistente la transfer la destul de scurt timp de la aplicare. Rezistă foarte bine, dar și usucă puțin buzele, însă nu foarte rău. Eu sunt mulțumită de ele, fac cam ceea ce face orice produs de tipul ăsta, iar gama de culori existentă este foarte largă. 

CC Cream Gerovital Happiness cu zmeură


Un produs deja celebru, care a cucerit multe fete, printre care și pe mine! Nu e totuși pentru oricine, dacă vă așteptați la o acoperire excepțională și la rezistență de lungă durată pe ten gras sau mixt, atunci nu e pentru voi! Este o cremă colorată cu o textură lejeră, plăcută și cu un miros delicios care oferă uniformizare și un aspect foarte natural. Dacă vă doriți o acoperire medie se poate obține din două straturi, iar pentru o rezistență cât mai lungă este necesară o bază matifiantă și fixare cu pudră. Știu că v-am promis și un review detaliat, dar l-am amânat pentru că am vrut să-l testez în mai multe situații și combinații! Va urma!

Demachiant bifazic Yves Rocher


Este genul de produs pe care-l folosesc atât de des și îmi place atât de mult, încât e inevitabil să nu apară dese ori pe blog. L-am tot lăudat, a devenit rapid demachiantul meu favorit pentru zona ochilor, iar pentru orice alte detalii vă invit să citiți aici un review mai detaliat (ca să nu mă repet și aici). Prețul lui diferă în funcție de ofertele disponibile, dar nu depășește prețul de 20 lei.

Peeling pentru cuticule Farmec


V-am tot lăudat diverse produse Farmec pentru îngrijirea unghiilor, cred că n-a fost nimic până acum care să mă dezamăgească iar prețul unuia e de 10 lei sau chiar mai puțin. Peeling-ul acesta înmoaie cuticulele și astfel pot înlătura rapid pielea moartă din această zona, care arată inestetic. Nu vă așteptați totuși să facă minuni, însă face o diferență care contează, se vede! Dacă vă doriți ceva și mai bun vă recomand Sally Hansen cuticle remover, însă acela costă cam 30-40 lei, o diferență destul de mare. Pentru cuticule cu aspect cât mai plăcut este oricum necesară și o hidratare constată (zilnică, ideal) a cuticulelor - în acest scop folosesc acum tot un ulei de la Farmec, pe care l-am mai avut în trecut dar la care nu prea-mi place mirosul.

Avon Color Trend lipstick


Nu cred că v-am mai vorbit vreodată despre ele, dar rujurile din gama Color Trend de la Avon mi se par unele dintre cele mai bune rujuri de la ei. Nu sunt ele cele mai pigmentate (cel puțin cele două pe care le am eu), însă se poate construi treptat intensitatea! Sunt cremoase, au un luciu plăcut și sunt mult mai rezistente decât majoritatea rujurilor Avon. Eu am nuanțele Pink holiday (un roz foarte drăguț și mai cuminte decât pare din poză, cred că se potrivește aproape oricui) și Passion (un corai foarte frumos, care bate spre roșu). Un astfel de ruj costă vreo 10 lei sau chiar mai puțin, deci sunt un chilipir. 

Peeling ten Gerovital Happiness cu caise


Pentru mine e cel mai bun exfoliant mecanic încercat vreodată, îmi place la nebunie textura de cremă densă cu particule foarte fine. Nu știu dacă oferă chiar cea mai bună exfoliere posibilă, dar senzația din timpul aplicării, mirosul plăcut și felul în care îmi simt tenul după utilizarea lui îmi plac la nebunie. Am scris mai multe despre el aici și aș fi putut să pun mai multe produse din gama asta în acest top, însă despre alte două produse Happiness care-mi plac am scris în review către care v-am lăsat link.

Catrice cosmetics Eyebrow filler


Este un produs similar cu Gimme Brow de la Benefit sau Make me brow de la Essence: fixează sprâncenele în timp ce le colorează subtil. Nu pot să fac o comparație cu niciunul dintre cele două fiindcă nu le-am încercat încă, dar acesta îmi place, îmi fixează foarte bine sprâncenele, nu se mai mișcă din loc o zi întreagă, iar aspectul este unul foarte natural. Eu zic că își merită cei vreo 17 lei, cât costă!

Lapte demachiant Gerocossen Argan Bio


De mai bine de o săptămână este singurul lapte demachiant pe care-l mai folosesc, îmi place la nebunie! Are o textură foarte densă și cremoasă, mirosul subtil e încântător, iar ca eficiență n-am nimic de reproșat, face foarte bine față chiar și la machiajul nu tocmai ușor de înlăturat - lucru valabil pentru ten, la ochi nu suport laptele demachiant, prefer bifazicele sau micelarele, așa că nu l-am încercat. Dacă vă plac genul ăsta de texturi la demachiante, eu zic că nu veți regreta dacă îi veți da o șansă! Prețul cred că e în jur de 10 lei. 

Balsamuri de buze Yves Rocher


V-am zis că am făcut o mică obsesie pentru ele, mi se par foarte bune - le-aș compara cu cele de la Nivea, sunt destul de asemănătoare. De asemenea, mă încântă și aromele lor, dar și faptul că unele dintre acestea oferă buzelor o culoare subtil, naturală (cel de căpșune și cel de zmeură, dintre cele pe care le am eu). Costă mai puțin de 10 lei și online le puteți achiziționa de aici.

Acestea au fost propunerile mele de azi cu produse foarte ieftine și bune, sper că v-am inspirat cu ceva!

Ați încercat vreunul dintre produse? Cum vi s-a părut? Voi ce produse ieftine și bune ați pune într-un astfel de top?

28 de comentarii

  1. Suna tare bine eyebrow fillerul de la Catrice <3 Cred ca o sa il incerc <3 Si eu ador rujurile de la colortrend , pacat ca au asa putine nuante :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te aștept cu o părere dacă te decizi să-l încerci! Așa e, din păcate n-au foarte multe nuanțe, dar poate cu timpul vor mai scoate și altele. :D

      Ștergere
  2. Foarte interesanta si utila postarea ta. De unele produse recunosc ca nici nu stiam, pun pe lista :D
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc, mă bucur că o consideri utilă și că ai mai aflat astfel de câteva produse. :D
      Pupici

      Ștergere
  3. doar cc-creamul gerovital cu zmeura il am..si-mi place mult si mirosul..si cum se comporta..( eu nu am nevoie de ceva cu multa putere de acoperire ...deci e de ajuns pt mine ) . As mai adauga ojele de la farmec,kitul pentru sprancene oriflame...

    FB; Corina Cosa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place CC Cream-ul! Oje de la Farmec n-am încercat foarte mult, trebuie să le bag mai mult în seamă pe viitor! Am tot văzut lăudat acel kit pentru sprâncene, poate o să-l încerc cândva.

      Ștergere
  4. Buna ideea articolului! :)
    Iti spuneam ca un demachiant bifazic imi voi lua pana la urma- it's a must! :))
    Despre rujurile de la Farmasi am citit numai de bine, deci clar TREBUIE sa imi iau macar unul..nu ca nu am destule...dar nu il am pe ACESTA! :))
    Peelingul pentru cuticule l-am achizitionat la recomandarea ta, iar CC Creamul de la Gerovital imi place foarte mult...doar ca de curand au inceput sa imi placa iar mai mult fondurile de ten! :))
    Femeile...
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!
      Trebuie să încerci măcar unul, să vezi cum te înțelegi cu ele - pentru mine sunt cele mai eficiente pentru machiajul ochilor!
      Hehe, rujurile nu sunt niciodată suficiente, tot timpul e loc de mai multe. :))
      Mă bucur că l-ai luat la recomandarea mea și sper să te ajute! Și eu tot fondurile de ten le prefer în majoritatea zilelor, dar când vreau ceva foarte lejer de obicei apelez la acest CC Crema. :D
      Te pup și eu!

      Ștergere
  5. lip stain-urile astea sunt the best! si eu sunt data cu unul de dimineata si inca e la locul lui pe buze :)) am 6 deocamdata in colectie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că nu sunt singura căreia îi plac. :D Ai fost mai strângătoare ca mine, eu momentan doar pe astea două le am, dar sigur o să-mi mai iau.

      Ștergere
  6. Foarte util articolul. Din descoperirile mele as adauga rimelul Lash Curler de la Essence si tusul carioca de ochi - Essence, produse bune la un pret mic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur că îl consideri util! Nu mai știu dacă l-am încercat pe Lash Curler, dar știu că rimelurile Essence încercate nu m-au impresionat prea tare. :( Am și eu două tușuri cariocă de la ei, dar încă nu le-am folosit prea mult ca să-mi formez o părere clară. :D

      Ștergere
  7. Demachiantul bifazic e singurul folosit, nu m-a cucerit din pacate; rujurile arata foarte bine. Pentru ten de la Bioten sunt multe produse sub acest pret.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu te-ai înțeles cu el, mie mi se pare foarte eficient chiar și machiajul waterproof!
      Știu și am încercat câteva, dar nu m-a impresionat nimic în mod deosebit. :D

      Ștergere
  8. Folosesc si eu doua dintre produsele din acest top: CC Creamul, care pentru mine e prea deschis si il blenduiesc cu BB Creamul de la Nivea si balsamurile de buze de la Yves Rocher, il am pe cel cu zmeura si imi place foarte mult. Cat despre produse ieftine si bune pot sa recomand deodorantele BU, deo roll-onurile Yves Rocher, crema demachianta fara lacrimi Viva Natura, rimelul multi action waterproof de la Essence.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu ți se potrivește nuanța de la CC Cream, probabil că mult mai potrivit ți-ar fi cel cu caise. Mulțumesc pentru recomandări! :) Deodorantele BU îmi plac și mie.

      Ștergere
  9. Serios ca este atat de buna masca exfolianta cu caise? Hmm, cred ca am ceva de adaugat la colectie! :D
    Pacat ca am doua peeling-uri pentru fata abia incepute, ca mi-as fi luat-o imediat. Dar oricum, nu se uita! :))
    Si mie imi plac rujurile de la Farmasi. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie-mi place foarte mult, dar nu pot băga mâna în foc că poate fi pe placul oricui. :D Eh, întotdeauna e loc de mai multe. :))
      Mă bucur mult că și ție-ți plac rujurile Farmasi!

      Ștergere
  10. Ce lista draguta :) Si eu sunt indragostita de rujurile de la Farmasi, insa cele de la Avon ColorTrend nu mi-au placut prea tare. Cat despre produsele de la Gerovital, trebuie sa le incerc, pentru ca am citit doar review-uri pozitive despre ele!
    Kisses,
    http://bloggerissa.com/farmasi-true-color-lipsticks-review/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! :) Mă bucur mult că-ți plac rujurile Farmasi și-mi pare rău că nu te-ai înțeles cu cele din gama Color Trend, dar să știi că nici pe mine nu m-au impresionat la prima aplicare, însă apoi au început să-mi placă tot mai mult. :D
      Chiar sunt bune produsele Gerovital Happiness, mi-a plăcut tot ce am încercat până acum.

      Ștergere
  11. Primele patru produse le cunosc, le-am incercat si eu. Dintre ele m-au cucerit si pe mine, in aceeasi masura ca si pe tine, rujurile Farmasi si lipstainurile acelea. Am o gramada de nuante si sunt super incantata de ele. Am si un review undeva pe blog.
    Fara legatura cu postarea, am incercat top coat-ul Sally Hansen, recomandat de tine, si imi place foarte mult, sunt foarte multumita de achizitie, asa ca iti multumesc frumos!

    P.S Din pacate, se pare ca daca introduci in blogroll link-ul nou al blogului meu, nu mi se mai actualizeaza postarile, se blocheaza undeva la o postare de acum doua luni (cum e si la tine de altfel), de pe link-ul vechi vad ca se actualizeaza. Ai cumva idee care ar fi problema? De asta imi era teama sa ma mut, anticipam ca nu va fi asa de simplu :)))

    Pupici, weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și pe tine te-au cucerit rujurile Farmasi și lip stain-urile! Trebuie să-mi mai cumpăr și eu alte câteva nuanțe, sunt prea faine pentru cât costă. :D
      Cu mare drag, mă bucur foarte mult că îți place!

      Draga mea, încearcă să modifici din feed burner. Eu acolo am modificat link-ul cu cel de la noul domeniu și apoi și-a revenit - atât doar că la fetele care mă au în blogroll de pe vechiul link se actualizează mai greu postarea (uneori după câteva ore, alte ori a doua zi), dar în sensul ăsta nu cred că se poate face nimic, decât să le rugăm pe fete să schimbe link-ul din blogroll.
      Eh, nici foarte greu nu e, asta cred că asta e singura problemă pe care am întâmpinat-o cam toate. :))

      Weekend frumos și ție! Pupici!

      Ștergere
    2. Am actualizat feedburner-ul, la mine problema este in sens invers, adica pe linkul vechu actualizeaza, iar pe cel nou nu merge. Probabil ceva tot de acolo nu functioneaza, o sa incerc sa ma mai documentez! :P
      Multumesc mult, pupici!!

      Ștergere
    3. Altă idee chiar n-am, eu doar modificarea asta am făcut-o. :( Sper să reușești să rezolvi cât mai curând!
      Nu ai pentru ce! Pupici

      Ștergere
  12. Daniela Alexandra Verde8 iunie 2015 la 00:10

    Oare sunt singura ce nu a incercat balsamurile de buze lde la YR? :))) Cat despre rujurile Flormar...hmm, numai bine. :*

    RăspundețiȘtergere
  13. cred ca sunt 4 ani de cand mi-am promis ca-mi cumpar un ruj farmasi :))))).

    RăspundețiȘtergere