Răspunsuri la întrebările voastre

Acum mai bine de o săptămână am scris aici 7 lucruri despre mine și v-am lăsat invitația să îmi adresați ce întrebări doriți, la care ulterior să răspund într-un nou articol. A venit timpul să răspund întrebărilor primite și cu mulțumirile de rigoare pentru fetele care mi-au lăsat întrebări, zic să trecem la treabă..


1. De ce ți-ai deschis blogul și unde îți dorești să ajungi cu această pasiune?

Cred că am mai spus că l-am deschis din curiozitate, să văd cum e și „de partea cealaltă a ecranului” și pentru mă încânta ideea de a avea un colțișor al meu în care să vorbesc despre lucrurile care mă pasionează și unde să schimb impresii cu alte fete pasionate de același lucru. Nu mă așteptam să-mi placă atât de mult și să ajung unde sunt azi, dar mă bucur că s-a întâmplat asta! Nu știu dacă m-am gândit vreodată unde-mi doresc să ajung. Poate că e o întrebare la care ar trebui să mă gândesc mai serios, poate nu. Tot ce-mi doresc e să evoluez în timp, să-mi îmbunătățesc cât mai mult conținutul și să se formeze o comunitate cât mai strânsă în jurul blogului.

2. Ai niște ochi suuuuperbi și ești așa frumoasă... de ce nu vrei să stai la poze ?

M-a amuzat teribil întrebarea Oanei, o primesc dese ori. :)) În primul rând mulțumesc pentru complimente, ești o drăguță! Eu consider că nu sunt deloc fotogenică, am foarte puține poze în care chiar îmi place cum am ieșit. Apoi, în pozele mai spontane mereu ies ba cu ochii închiși, ba strâmbându-mă... nu știu cum reușesc. Am promis că lucrez la treaba asta și că o să vedeți mai des poze cu mine pe blog. Promisiunea e promisiune, se respectă!

3. Care este beauty bloggera ta preferată din țară? Modelul tău în bblogging, cea căreia îi asculți sfaturile...

Grea întrebare, fiindcă am foarte multe bloggerițe pe care le urmăresc cu drag și de la care consider că am ceva de învățat. Dar dacă trebuie să aleg una singură, atunci alegerea mea (cât se poate de obiectivă) e Special Koko! Cel puțin în ceea ce privește machiajul, mereu mă inspiră și am foarte mare încredere în sfaturile și recomandările ei! De asemenea, îmi plac mult postările ei mai personale, puțin psihologice chiar. Îmi place cum gândește și o apreciez ca blogger (dar nu numai)!

4. Și care este beauty bloggera străină pe care o urmărești mereu cu încredere?

Îmi pare rău să vă dezamăgesc dar aici chiar n-am pe cine să numesc. Urmăresc și fete din afară, dar nu pot spune că e vreuna la care să nu pierd niciun articol și în care să mai am și o încredere prea mare.

5. Dream job?

Să fiu cât se poate de sinceră, cred că job-ul de vis ar fi să lucrez pentru mine, probabil pentru că nici nu-mi place să primesc ordine de la cineva. Evident, nu orice, ci tot într-un domeniu care-mi place (opțiuni ar fi mai multe, am mai multe pasiuni destul de diverse).

6. Te vezi scriind pe blog peste 10 ani?

Da, în momentul de față mă văd scriind și peste vreo 20 ani (probabil mai mult despre produse și trucuri anti-rid :)) ) și chiar mi-ar plăcea să fie așa.

7. Cu ce îți mai ocupi timpul în afară de blog și facultate (asta dacă îți mai rămâne :D)?

Mai rămâne ceva timp, iar pe ăla îl ocup cu lucruri destul de diverse: ieșiri, plimbări, shopping (evident, nu?), treburi casnice, două job-uri de ocazie (să zic așa, că nu știu cum altfel), alergătură prin oraș cu te miri ce treabă, planificări de una-alta, proiecte personale etc. Aș fi vrut să mă mândresc și că-mi mai ocup timpul cu sport/mișcare, dar aș minți cu nerușinare, că în ultima vreme n-am mai găsit timp pentru asta, însă am de când să mă reapuc de treabă, la fel cum am de gând să iau atitudine și să mă apuc de școala de șoferi cât de curând.

8. Un obicei la care îți dorești să renunți.

Numai unul? Hmm, ce să fie mai întâi? Primul care-mi vine în minte e să renunț la a mai amâna alarma la telefon dimineața. Deși știu că după ațipit încă 10 minute mă trezesc mai obosită ca înainte (sau nu mai aud alarma, că am mai pățit și din astea), tot am obiceiul ăsta prost.

Cam asta a fost! Am păstrat întrebările așa cum mi le-ați adresat, însă am îndrăznit să le modific doar puțin punând diacritice (am și eu o mică obsesie). Sper că ați aflat astfel câteva lucruri noi și dacă vreți, puteți să-mi mai lăsați întrebări și la acest articol, o să răspund direct în comentarii.

16 comentarii

  1. Foarte dragut tag-ul <3 Si eu as vrea sa imi deschid mica mea afacere :)) doar studiez asta la facultate :))))) Sper sa te tii de blog pentru mult timp de acum inainte si sa ai parte doar de reusite <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a plăcut! Bravo, îți urez succes!
      Îți mulțumesc frumos, așa să fie!

      Ștergere
  2. Ma amuza ideea de bloggerite peste 10 ani. Imi si imaginez ce subiecte despre copii si produse anti-riduri vor aparea tot mai des :-)). Ma uit la bloggeritele/youtuberitele de afara, care au pornit cu o idee, dupa aceea au continuat cu alta si cand au ajuns la capitolul "copil" deja blogul/canalul de youtube devine in mommy related :-))

    http://daliac.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mai zis pe blog că-mi doresc să fiu o mămică cât mai relaxată și care nu renunță la propriile plăceri și pasiuni (mi se pare absurd, nu consider că e „sănătos” nici pentru mine și nici pentru copil), așa că nu văd de ce mi-aș transforma blogul într-unul de mami. Probabil că în postările mai personale o să mai vorbesc și de copil, de rolul de mămică, dar n-o să mă apuc să vorbesc doar despre asta. Cel puțin așa cred acum. Știu destule bloggerițe de beauty care sunt mame, dar nu amestecă lucrurile. :p

      Ștergere
  3. Da!! peste 10 ani anti-ridul si mancarea de bebe vor fi la putere :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu la mine, poate am fost înțeleasă greșit: mă văd scriind pe blogul ăsta peste 10-20 ani tot despre beauty. :p Anti-rid probabil că peste vreo 15-20, iar dacă o să simt nevoia să scriu de mâncare de bebe și de scutece, o să-mi fac alt blog. Nu-mi place să amestec lucrurile.

      Ștergere
  4. Răspunsuri foarte drăguţe..interesantă postare!♥

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca o intrebare: Care sunt parfumurile tale preferate? merci :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ți-am răspuns imediat, fiindcă am vrut să mă mai gândesc, dar chiar nu știu ce să zic. Am multe parfumuri care-mi plac și îl prefer mai mult pe unul sau pe altul în funcție de diverși factori: temperaturi, dispoziție, ocazie, etc.

      Ștergere
  6. Si eu o iubesc pe Koko si chiar este o mare inspiratie pentru mine! O urmaresc de mai bine de 3 ani si a ramans printre preferatele mele! Are atat de multe machiaje din care te poti inspira...e minunata! :D
    Te pup cu drag si astept si eu mai multe poze cu tine - machiaje, tinute..ce mai vrei tu! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că e preferata multor fete, chiar e o sursă inepuizabilă de inspirație!
      Hehe, am câte ceva în plan, doar lipsa timpului mă încurcă puțin. :D
      Te pup și eu, draga mea!

      Ștergere
  7. Daniela Alexandra Verde5 iunie 2015 la 03:53

    :)))))) -8. Un obicei la care îți dorești să renunți- suntem asemanatoare aici :))) La ora asta tarzie citesc si rad ca nebuna, deci pun alarma , iar cand tre sa ma trezesc o aman, si o mai aman o data, si inca o data si inca o data siiiii... trec cateva ore :))) Nu stiu ce sa ma fac. :))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte tare! :)) În weekend mai fac și eu așa, amân de nenumărate ori. În cursul săptămânii mai rar, nu mereu îmi permit „luxul” ăsta. :D Trebuie puțină disciplină, probabil. Eu chiar mă străduiesc să scap de obiceiul ăsta!

      Ștergere
  8. Am citit cu plăcere răspunsurile tale. Peste 10-20 de ani ne vom întrece în recomandări antirid, asta e clar. Cine știe ce minuni vor mai apărea până atunci, ce creme mirobolante.
    Multe persoane nu sunt fotogenice, eu am prietene foarte frumoase care nu ies în poze așa cum sunt în realitate. Eu una nu văd ceva obligatoriu în a pune poze pe blog, depinde de fiecare în parte. Îmi vine în minte exemplul Alinei lui Brumărel, care e foarte simpatică și care preferă să nu se afișeze pe net. E alergerea ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult, Aurora! Așa e, până atunci vor mai apărea multe produse inovatoare, sunt și eu curioasă despre ce vom mai vorbi peste vreo 10-20 ani. :))
      Sunt de acord și normal că nu e obligatoriu, însă sunt multe lucruri pe care nu le pot face fără să mă afișez pe blog (ținute, machiaje, etc) și de aceea am decis să fac mici schimbări în sensul ăsta. :D

      Ștergere