10 produse cândva îndrăgite

De-a lungul timpul am descoperit foarte mult produse care mi-au plăcut la nebunie, dar din dorința de a încerca mereu produse noi am renunțat la a le recumpăra și totuși au rămas în minte mea, iar cu unele dintre ele poate o să mă mai întâlnesc la un moment dat. Azi am decis să vă prezint o listă cu astfel de produse, mai precis cu 10 produse pe care cândva le-am îndrăgit mult. Sunt produse despre care n-am apucat să vorbesc până acum pe blog și profit acum de ocazie să vă spun și câteva vorbe despre ele, din amintiri.

1. Lip gloss Dior - nu-mi mai amintesc exact care, deși în mintea mea a rămas destul de clar întipărită nuanța acestuia, pe care am adorat-o. L-am avut prin perioada când eram în liceu, perioadă în care eram înnebunită după gloss-uri, iar acesta m-a cucerit total: mirosul, textura, nuanța, ambalajul... îmi plăcea totul la el. L-am iubit atât de mult încât în câteva luni l-am consumat complet, fiindcă îl purtam obsesiv. Acum n-aș mai da atâția bani pe așa ceva, din simplul motiv că nu mai port deloc gloss-uri, dar atunci mi-a plăcut mult.


2. Fond de ten Maybelline Affinitone - pe el vi l-am mai pomenit când era la reducere, dar merita și el precizat aici. Mi-a plăcut la vremea respectivă atât de mult încât l-am cumpărat și o a doua oară. Nu-mi mai amintesc exact toate detaliile, dar țin minte că arăta frumos pe tenul meu și eram destul de mulțumită și de rezistență. Nu știu dacă a rămas același fond de ten sau i-au mai schimbat formula între timp, dar uneori mă bate gândul să-l mai cumpăr, măcar de dragul amintirilor.


3. Rimel Avon SuperShock - a fost cu siguranță cel mai recumpărat rimel din toate timpurile! Cel puțin vreo 2 ani l-am tot recumpărat pe acesta, mă înțelegeam extraordinar de bine cu periuța (încă a rămas undeva sus în topul preferatelor mele) și efectul frumos pe care-l oferea genelor mele. Din păcate, după o vreme am avut senzația că nu mai era chiar la fel de eficient și că se usca cam repede, dar oricum... pentru un rimel de vreo 15 lei, încă rămâne un produs foarte ok. Vara trecută țin minte că l-am cumpărat pe albastru (tot mai mult de dragul amintirilor), dar pe negru nu l-am mai avut de mult timp. 


4. Oje Orly - au fost o adevărată revelație pentru mine, credeam la momentul respectiv că sunt cele mai bune și superbe oje posibile (încă nu cunoșteam multe branduri pe atunci, dar rămân și azi la părerea că sunt niște oje foarte bune). Primul contact cu ele l-am avut în clasa a noua, când m-am decis să-mi pun unghii cu gel, iar tipa la care mergeam lucra doar cu ojele de la ei și avea foaaarte multe, rafturi pline. Mi-a plăcut atât consistența, pigmentația, uscarea foarte rapidă și nuanțele superbe pe care le aveau, încât ceva mai târziu, când am renunțat la unghiile false, mi-am luat și eu unele. S-au dus pe rând toate, iar acum nu mai am niciuna, dar zău că nu știu de ce nu iau măsuri!


5. Fond de ten Yves Rocher 0 defecte - a fost primul produs de la YR încercat, cu el a început relația mea cu acest brand pe care încă îl îndrăgesc foarte mult. Îmi plăcea mult mirosul și textura foarte lichidă a produsului, dar ce m-a cucerit a fost faptul că se așeza genial pe tenul meu, se făcea una cu el, trebuia o lupă ca să-ți dai seama că am ceva pe față. Un alt lucru care m-a fascinat a fost faptul că se adapta perfect la culoarea pielii (îmi amintesc că îmi luasem o nuanță cam închisă, dar nu se observa deloc), iar singurul defect era că se usca destul de repede pe față și din cauza asta trebuia să îl aplic pe porțiuni, altfel riscam să rămân cu pete. Nu avea o acoperire prea mare, dar nici nu-mi doream, iar de rezistență nu știu ce să zic, nu-mi mai amintesc exact. L-am avut și pe acesta de două ori și poate cândva o să-l mai cumpăr, sunt curioasă dacă m-aș înțelege la fel de bine cu el.


6. Vopsea de păr Garnier - am încercat de-a lungul timpului multe vopsele de păr, de la cele mai ieftine și până la cele mai scumpe dintre cele profesionale, dar singura care m-a făcut să-i rămân fidelă a fost Garnier (mai precis, gama Color Naturals), asta pentru că era singura care nu-mi degrada părul, imediat după vopsire arăta și se simțea ca în mod normal, nimic diferit. Nu excela la capitolul rezistență, dar pe părul meu nicio vopsea de păr nu rezista prea mult. Acum am renunțat de ceva timp la vopsit, că altfel probabil că încă o mai foloseam.


7. Creioane de ochi ADA - nu puteam să nu le trec și pe ele pe listă și sunt convinsă că cele mai multe dintre voi le cunoașteți! A fost primul creion de ochi cu adevărat bun încercat de mine - suficient de cremos, puternic pigmentat, rezistent și extrem de ieftin. Ce altceva mai puteam să cer? L-am avut de vreo 2-3 ori pe negru și am mai avut și câteva alte culori. Am renunțat la ele doar pentru că am tot fost atrasă de altele, însă acum chiar îmi doresc să le încerc pe cele pentru buze. 


8. Spumant de baie Avon cu crini - eram complet înnebunită după mirosul acestui spumant, nu mai știu de câte ori l-am tot consumat, dar am ajuns într-un punct în care mă cam săturasem de el. Eu îl foloseam și pe post de spumant, dar mult mai des îl foloseam ca gel de duș. Probabil că o să-l mai cumpăr cândva, chiar au trecut ani de când l-am avut ultima oară. 


9. Parfumurile Giordani de la Oriflame - în mod special îmi plăcea varianta Gold, dar mi-a plăcut și Silver destul de mult. Am fost atât de îndrăgostită de ele încât le-am avut de 2-3 ori pe fiecare și am fost curioasă să mai încerc și alte produse din gama asta (dar n-am fost profund impresionată de altceva, din ce am încercat). Am renunțat la ele fiindcă am tot descoperit altele, dar chiar o să le miros cu prima ocazie, sunt curioasă dacă mi-ar mai plăcea măcar puțin. 


10. Săpunirile Dove - ei, da, am lăsat pe final acest produs atât de banal dar pe care l-am iubit foarte multă vreme! Săpunurile Dove sunt de fapt singurele săpunuri solide din comerț care mi-au plăcut vreodată, datorită faptului că sunt atââât de cremoase. Acum nu le mai folosesc nici pentru corp, nici pentru mâini, fiindcă prefer gelurile de duș, respectiv săpunurile lichide pentru mâini, dar cred că încă mi-ar plăcea. Oricum, le folosesc în continuare gelurile de duș, care sunt la fel de faine!



Cam astea au fost primele 10 produse care mi-au venit în minte, dar cu siguranță ar mai fi multe alte produse mult îndrăgite la un moment dat. Fetele care aveți blog, dacă v-a plăcut ideea articolului, sunteți invitatele mele s-o preluați ca un tag, e un exercițiu de imaginație foarte drăguț și zic eu că și o modalitate foarte bună de a ne reaminti de produse bune pe care le-am uitat din cauza atâtor noutăți apărute cu timpul. Iar pe restul vă aștept să-mi spuneți în comentarii... 

Vouă ce produse pe care le-ați îndrăgit mult cândva vă vin în minte? Ați încercat vreunul din lista mea?

19 comentarii

  1. Fondul de ten Afinitone l-am folosit mai bine de un an in timpul liceului, l-am recumparat de vreo 4 sau 5 ori...Supershock cred, dar doar cred ca l-am folosit obsesiv... si mai era unul de la Oriflame....
    Acum nu cred ca as mai cumpara vreunul din ele...
    dar acum cativa ani, erau essentiials :))
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem niște produse în comun! Affinitone cred că mi-ar plăcea și acum, dacă n-a fost nimic schimbat la el. Poate o să-l iau cândva, când o să mai apară vreo ofertă.
      Pupici

      Ștergere
  2. Sapunurile Dove imi plac si mie mult, la fel si ojele Orly. Am tot zis ca-mi iau spumant de la Avon si nu mi-am mai luar, iar acum e prea cald pt baie, oricat de tare m-ar relaxa. F interesanta ideea postarii :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Văd că am cu fiecare dintre voi câte ceva în comun! :D Ojele Orly mi-e greu să cred că nu plac cuiva.
      Spumantul poate fi folosit cu succes și pe post de gel de duș. Eu prefer și pe timp de vară băile lungi, cu muuultă spumă.
      Mă bucur că ți-a plăcut ideea postării!

      Ștergere
  3. Rimelul Supershock cred ca l-am folosit toate:) nu mai vorbesc de spumantele Avon sau de sapunurile Dove.Fondul de ten Zero Defecte il am acum,imi doream sa testez un fond de ten Yves Rocher si pot spune ca nu m-a dezamagit.Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, unele dintre produsele din lista mea au fost cândva populare și intens folosite de multe fete. :D
      Mă bucur să aflu că-ți place, tare mă bate gândul să-l cumpăr și eu din nou când o să mai plasez vreo comandă.
      Pupici

      Ștergere
  4. http://jurnalul-iubirii.com/2015/06/24/10-produse-pe-care-le-am-indragit/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că ai preluat ideea postării! Intru imediat să văd cum arată selecția ta. :)

      Ștergere
  5. Si eu amavut in liceu un gloss Dior, dar cumparat asa pe sub mana! L-am aorat <3
    Mascara de la Avon, creioanele Ada ( inca mai am unul prin kit ) perlele bronzante de la Giordani.... Parfumurile nu mi-au placut niciodata si evident sapunurile Dove :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cumpăram și eu multe pe sub mână pe vremea aia, că încă de pe atunci mă pasionau cumpărăturile cam mult. :)) Deci n-am fost eu nebună de mi-a plăcut atât de mult, e ceva de capul lor!
      Mă bucur că avem atâtea produse în comun! Cred că și perlele bronzante de la Giordani le-am avut, dar nu sunt sigură. Rimel și fond de ten știu sigur că am avut din gama asta și nu prea m-au impresionat.

      Ștergere
  6. Ce idee draguta! Eu abia anul trecut am descoperit Affinitone-ul si imi place :D
    Creioane Ada inca mai am, rimelul Supershock s-a terminat acum cateva luni. La fel si spumantul cu crini.
    Se pare ca eu le-am descoperit mai tarziu :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești invitata mea să o preiei! :D Mai bine mai târziu decât niciodată! :)) E bun, pentru cât costă chiar prea bun.
      Sunt și eu întârziată cu multe, dacă te consolează cu ceva. :))

      Ștergere
  7. Affinitone eu l-am avut pe cel cu pompita, cel din sticla si zau ca atunci mi-a placut mult.
    Creioanele Ada...cine nu a avut macar unul in viata ei??? :))
    Spumant de baie de la Avon am avut si eu si imi placeau chiar mult, insa cum nu fac baie cu spuma prea des, nu are rost sa dau banutii pe el, doar ca miroase bine! :)
    Giordani GOld era parfumul meu! In adolescenta, cand treceam pe langa prietenii mei, ma puteau recunoaste dupa aceasta aroma a lui Giordani Gold! Misto, nu?:)
    \Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cel cu pompiță nu l-am încercat și n-am idee dacă e exact același.
      Și eu cred că orice fată a încercat măcar un creion Ada și cel puțin o trusă Ruby Rose. :))
      Poți să-l folosești pe post de gel de duș, dacă-ți place mirosul, eu așa îl foloseam mai mult.
      Foarte mișto, așa aveam eu o colegă de clasă, doar că ea era cu Giordani Silver. Când simțeam aroma lui eram sigură că ea e, că îl purta obsesiv. Eu nu eram chiar așa de obsedată de el, îmi plăcea dar mai aveam și altele.
      Pupici

      Ștergere
  8. Garnier are cele mai blânde vopsele, asta este și părerea mea. Din păcate nu rezistă, la mine se duce vopseaua lor mai repede decât un nuanțator.
    Mi-a plăcut și mie Affinitone, probabil îl voi cumpăra in nou într-o zi, căci a fost un fond de ten bun, potrivit tenului meu gras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că mai e cineva cu aceeași părere ca mine! De la mine nu se duceau chiar atât de repede, însă eu foloseam brunet, poate la ăla rezistă o idee mai bine.
      N-aș fi crezut că sunt așa de multe fete care să-l aprecieze, eu nu prea am mai citit despre el pe bloguri în ultima vreme, a rămas uitat pentru multe. Chiar mă bate rău gândul să-l cumpăr și eu din nou.

      Ștergere
  9. Creioanele Ada nu-mi plac deloc, îmi zgârie pielea tare urât. Rimelul Supershock îl iubesc şi eu, la fel şi spumantul de baie de la Avon. :D Giordani cred că este unul din cele mai bune parfumuri care le-am folosit vreodată ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că ai prins din niște loturi proaste sau poate le-au mai stricat, că din amintirile mele știu sigur că erau foarte cremoase, nu zgâriau deloc! :D
      Mă bucur că avem câteva produse îndrăgite în comun!

      Ștergere
  10. Chiar interesante produsele. Și eu am încercat gama aceea de vopsea de părr de la Garnier și recent un săpun solid de la Dove.

    ale-ella.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere