Leapșa: Iubesc vara!

Azi o să sar peste postarea week in photos pe care o fac de obicei duminica, pentru că am avut o săptămână foarte obositoare, cu puțin somn, multe treburi și prea puține lucruri de fotografiat. Eram pe punctul să mă ia și o răceală, după ce m-a prins furtuna pe drum, dar am fentat-o și am scăpat! Pentru că ieri am văzut la Camelia leapșa asta cu întrebări despre vară, m-am gândit că ar fi un articol numai bun pentru acest sfârșit de săptămână - așa cum spuneam și aici, vara e de departe anotimpul meu favorit și îmi place să fac articole de sezon în perioada asta (vor mai urma destule).


1. Ce îți place cel mai mult vara?

Îmi place căldura, vremea frumoasă parcă-mi dă o stare mai bună, marea și bălăceala, faptul că pot purta haine vaporoase și lejere, etc. Pe scurt, aproape totul, ar fi mult mai simplu să spun ce nu-mi place!

2. Te bronzezi cu ușurință sau te arzi?

Acum niște ani, când nu conștientizam ce efecte negative are soarele, mă expuneam foarte mult fără protecție solară, așa că vă pot spune că pe față mă ardeam destul de urât (pe nas, mai ales), iar pe corp bă bronzam frumos și destul de repede, fără arsuri sau piele „năpârlită”. Însă acum prefer să îmi protejez pielea, pe față am grijă să reaplic SPF la timp, astfel încât să nu ajungă deloc razele UV la el (și deci, să nu mă bronzez), iar pe corp mai fac foarte puțin excepție, atât cât să mă prindă puțin soarele (mai mult pe picioare). Prefer pielea albă și sănătoasă, cancerul de piele nu e la modă!

3. Băutura pe care o preferi.

Fresh-urile (de portocale, cel mai des), dar nu spun nu nici unei beri reci (le prefer pe astea cu gust de suc, chiar dacă știu că sunt pline de prostii).

O poză de azi...

4. Mâncarea pe care o preferi.

Salatele sunt preferatele mele în fiecare vară!

5. Piesa vestimentară care îți place cel mai mult.

Nu pot alege o singură piesă vestimentară! Îmi plac cam în aceeași măsură fustele și rochiile! Pantaloni scurți am purtat foarte rar în ultimele 2-3 veri.

6. Oja preferată.

Din nou, nu pot alege una singură! Îmi plac ojele în nuanțe mai turbate sau cele sclipicioase/holografice - adică ce iese mai mult în evidență.


7. Produsul cosmetic preferat.

Să zicem că rujul, pe care-l port inclusiv la plajă și tot așa, trag mai mult către nuanțele mai îndrăznețe.

8. Ce parfum folosești?

Vara folosesc mai des apele de toaletă, dar și când aleg să port parfum, prefer aromele fresh și mai discrete - așa cum vă spuneam zilele trecute, nu suport pe timp de zi arome tari sau dulci!

9. Munte sau mare?

Iubesc marea, aș putea să stau s-o privesc și s-o ascult o zi întreagă. În plus, mă leagă și niște amintiri frumoase de mare.


10. Activitatea preferată.

Bălăceala în mare sau în piscină e de departe activitatea mea preferată vara, dar aș putea să mai numesc și plimbările lungi seara, pe răcoare.

11. Vacanță activă sau leneveală?

Vacanță activă cu puțină leneveală, pe alocuri! Mi se pare obositor psihic să stau chiar total degeaba zile întregi, dar normal că printre diverse activități e bine venită și puțină leneveală!

12. O amintire dragă.

Am multe, dar cea mai frumoasă a fost din anul în care am împlinit 19 ani - a fost o scurtă vacanță la mare, prima petrecută împreună cu prietenul meu și am prins acolo și ziua mea de naștere. A fost totodată prima oară când am mers cu trenul și semnificații ar fi mai multe, dar mai păstrez și pentru mine.

Sper că v-a făcut plăcere să citiți răspunsurile și cele care aveți blog sunteți invitatele mele să preluați această leapșă, dacă vreți! Acum aștept să-mi spuneți și voi..

Ce vă place vara? Care e activitatea voastră preferată? Ce alegeți dintre mare și munte?

22 de comentarii

  1. Mie imi place inghetata!! :D te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Logic că și mie, nici nu mai trebuia specificat. :)) N-aveam întrebare despre desertul favorit, că altfel o menționam. :))
      Te pup!

      Ștergere
  2. Vara iubesc marea cat si racoarea muntelui. Nu am rabdare sa stau la plaja, ma doare capul, prefer sa stau la umbra, sa ma plimb pe plaja, sa intru in apa. La munte imi plac drumetiile alaturi de familie si prieteni cu un rucsacel in spate pornim sa descoperim locuri frumoase. Vara imi da o dispozitie f buna, ma simt perfect, am pofta de viata si sunt bucuroasa non stop :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem pe aceeași lungime de undă, deși la munte prefer mai mult primăvara să merg, sunt mai plăcute temperaturile. :D Dar la fel ca și ție, la mare îmi place mult să stau în apă, iar vara am mereu o dispoziție foarte bună și o altă poftă de viață!
      O vară cât mai frumoasă îți doresc!

      Ștergere
  3. Un tag foarte frumos. Imi place sa le citesc, sa aflu lucruri noi despre tine :P

    Vara e un anotimp frumos, care din punctul meu de vedere, iti ofera mult mai multe posibilitati decat iarna. (desi eu iubesc zapada, merg lla ski, etc)
    Te sustin cu berea rece ...pacat ca ingrasa!!
    Iti doresc veri cat mai multe si mai calduroase, pline de plimbari si de balaceala! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut! Poți să-l și preiei, dacă vrei! :D
      Așa e, oferă mai multe posibilități și o altă poftă de viață! Știi că la mine problema cu îngrășatul nu există și oricum nu funcționează. :))
      Mulțumesc frumos, draga mea! Te pup!

      Ștergere
  4. Acum multi ani eram team mare, dar dupa ce am descoperit cat de minunat e muntele, nu stiu ce as alege intre ele. Anul asta am ales muntele si plange fufletelul in mine ca nu ajung la mare deloc. :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt perfect de acord că e minunat și muntele, îmi place și mie mult, dar de el mă pot bucura și în alte anotimpuri. :D
      Poate o să-ți găsești totuși timp pentru o fugă scurtă și la mare, ca să nu mai plângă fuflețelul. :))

      Ștergere
  5. Si eu iubesc vara din tot sufletul, insa nu caldurile astea excesive! :D Daca ar fi mereu maximum 30 de grade, ar fi perfect! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt momente în care nici eu nu suport căldurile foarte mari (mai ales când mă văd nevoită să merg cu transportul în comun și e foarte aglomerat), dar dacă sunt la plajă nu mă supăr, stau aproape numai în apă și am rezolvat problema. :D Nici la o terasă pe malul unui lac nu sufăr dacă e cald, cu o bere sau un fresh și o înghețată sunt cea mai fericită. :))

      Ștergere
  6. Tag-ul acesta este pe sufletul meu! ♥ Ma regasesc in foarte multe raspunsuri din cele date de tine si chiar ma bucur ca avem aproximativ aceleasi pareri. :D
    Imi place mult ultima poza. Esti o draguta, chiar daca nu "te uiti la noi".
    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că ne asemănăm așa de mult, încă o dată! :D
      Mulțumesc frumos! Eu nu prea mă uit la aparat de felul meu. :))
      Pupici!

      Ștergere
  7. Ce frumos!
    Da, da, da pentru SPF! De ne-ar auzi lumea si ar rentat la uleiuri ce bine ar fi...;))
    Mi s-a facut dor de mare... sper sa ajung sa o vad intr-o zi...
    Pupici si o vara frumoasa! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut!
      Așa e, dar din păcate multă lume de „aude” dar nu ne crede. Totuși, sper cu timpul să înceapă tot mai multă lume să folosească SPF!
      Și eu abia aștept să ajung s-o revăd, mâine aș da o fugă pânpă la ea, dacă aș putea. :D
      O vară frumoasă și ție! Pupici!

      Ștergere
  8. Imi place mult acest Tag,tocmai pentru ca iubesc vara si sigur il voi prelua :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut și abia aștept să aflu și răspunsurile tale!
      Pupici

      Ștergere
  9. marea o aleg! dar cred ca anul acesta nu ma voi intalni cu ea :(. am alte planuri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că suntem atâtea fete care iubim marea! E timp pentru toate, avem toată viața înainte! Abia aștept să văd care va fi destinația ta pentru vara asta. :D

      Ștergere
  10. Ce leapsa draguta!
    Mie imi place vara pentru ca pot purta haine cat mai lejere, pentru ca ma pot balaci mai mult sau ma pot plimba pe faleza...daca este! :)))
    Imi place sa mananc inghetata, hamsii (dar la mare), sa beau limonada si privesc rasaritul de pe plaja...aceasta ultima activitate o am de azi! :)))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a plăcut și ești invitata mea s-o preiei!
      Avem cam aceleași motive pentru care ne place vara. :D
      De înghețată nici nu mai e cazul să spun, e evident că e desertul meu favorit pe timp de vară (și nu numai, dar acum mănânc mult mai des).
      Foarte frumos ați petrecut!
      Pupici

      Ștergere
  11. Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a plăcut și ești invitata mea s-o preiei! :D

      Ștergere