Week in photos #39

După ce săptămâna trecută am sărit peste acest articol din lipsă de „material” (poze), săptămâna asta am revenit cu un articol cu multe poze din săptămâna mea destul de încărcată și obositoare, dar și frumoasă. Veți vedea că iar am tot făcut diverse cumpărături mărunte, deși îmi propusesem să mai stau potolită o vreme, dar niciodată nu-mi iese, rămân mereu cu zisul. :)) Haideți să vedem ce am mai surprins în poze din săptămâna mea...


Mi-am început săptămâna cu niște cumpărături mărunte din DM și Kendra. Întâmplător am trecut pe lângă Kendra și am avut inspirația să mă opresc să verific dacă au nuanța Milk la creioanele Jumbo Nyx și mare mi-a fost bucuria să văd că în sfârșit o au! Am înșfăcat rapid unul și am fugit la fel de rapid la casă, ca să nu-mi mai fugă ochii către altceva!


Tot luni Dee mi-a făcut din nou poftă de bruschette și m-am pus pe treabă, că tot nu mai făcusem de mult. Mi se par foarte sățioase și gustoase, nu o să mă satur vreodată de ele!


Marți am avut o zi cam „bleah” din cauza vizitei la dentist (da, încă n-am terminat cu măseaua buclucașă, probabil toată vara o să-l tot vizitez pe dentist), dar am mai compensat cu ultima comandă de la Avon, în care am avut multe produse cumpărate pentru cadouri, dar și câte ceva pentru mine: o gentuță primită cadou de la ei care mi se pare super simpatică și o pensulă kabuki din păr de capră. Mai aveam și o ojă, dar mi-am dat seama că e identică cu o alta pe care o am, așa că o s-o dau. Despre pensulă vă zic cu altă ocazie, probabil v-a urma un articol tip „haul”. 


Tot marți pe seară am plasat o nouă comandă pe 1001 cosmetice, pe care am dat-o special pentru pudra Catrice și pentru faimoasele elastice Invisibobble. Ca de fiecare dată, cei de la 1001 cosmetice au fost foarte prompți în procesarea comenzii, iar joi era deja ajuns coletul! O să revin cu niște prime impresii pentru produse, într-un articol viitor. 


Ieri am fost în Băneasa să vedem spectacolul de aviație și îmi pare rău că n-am mers mai devreme, să putem vedea mai multe. A fost oricum foarte frumos și tare mult mi-ar fi plăcut să fiu într-unul din avioane - așa credeam eu privind de jos, nu știu dacă aș mai fi fost la fel de entuziasmată dacă mă vedeam acolo în timp ce avionul se învârtea în toate părțile. :)) Cu siguranță o să mergem și data viitoare!


Tot ieri, puțin mai târziu, m-am întâlnit cu Ira, ca să facem niște poze pentru blog. Din păcate vremea a fost cam urâtă, nu prea era lumină bună și la scurt timp după ce ne-am apucat de poze a început să plouă. Încă nu știu dacă am suficient material pentru postările pe care îmi doream să le fac, dar vedem, oricum am mai exersat și sigur ne mai vedem și cu alte ocazii pentru poze (pe o vreme mai frumoasă, sper). Ce vă arăt eu în poză e că mi-am băgat nasul printre cosmeticele Irei și m-am pus pe swach-uit. :))


În Cișmigiu erau câteva spectacole drăguțe, am stat puțin să admirăm...


Ne-am continuat plimbarea prin ploaie și ne-am oprit într-un magazin (Biju Planet - v-am lăsat link de la pagina lor de facebook) cu tot felul de materiale pentru handmade, dar și cu gablonțuri, gentuțe și alte accesorii. Deși trec des pe acolo, nu l-am observat niciodată, dar cred că o să le mai trec pragul, mi-ar rămas gândul la niște ochelari de soare și niște cerceluși.


Din magazinul mai sus amintit am plecat doar cu niște elastice haioase de păr, iar de la showroom-ul Coca Cola cu balsamul de buze pe care de mult mi-l doream - și care miroase delicios!

Azi a fost zi de leneveală și ceva treabă pe la calculator, că afară vremea duce cu gândul la o zi de octombrie, nici pe departe de iunie. Sper să revină zilele călduroase cât de curând.

Săptămâna voastră cum a fost? Ați făcut ceva shopping interesant?
Vă doresc o nouă săptămână cât mai frumoasă și productivă!

26 de comentarii

  1. Ma bucur ca ai gasit creionul NYX Jumbo!
    Sa folosesti toate produsele cu drag!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu m-am bucurat mult, îl căutam de o grămadă de timp. :D
      Mulțumesc frumos!
      Pupici

      Ștergere
  2. Heyyyyy,tare mult imi plac postarile astea de sfarsit de saptamana,super dragut magazinasul acela,am intrat pe Fb,multumim.Pupicei si sa ai o saptamana minunata <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult să aflu asta! Am observat că au destul de multe vizualizări, de aceea încerc să mă țin de ele și să combin partea personală cu partea de beauty (ce mai cumpăr, ce am mai descoperit, etc).
      Chiar e interesant magazinul, e unul la Universitate și altul pe Ștefan cel mare. Cu drag!
      Pupici! Săptămână frumoasă și ție!

      Ștergere
  3. Trebuie sa fac si eu o comanda pe 1001..tentatia e mare, imi place mult lip smak-ul coca cola, vreau si euuuu. Imi pare rau ca nu ati apucat sa faceti poze, poate data viitoare, cu mine :P kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au multe produse care în magazinele fizice nu se găsesc și altele mai ieftine. E fain balsamul de buze! :D
      Dar am apucaaat. Am făcut chiar foarte multe poze, așa prin ploaie, dar era lumina slabă și n-au ieșit chiar atât de bine pe cât mi-aș fi dorit. :D Mai facem și data viitoare, sper să prindem vreme bună!
      Pupici

      Ștergere
  4. Ma bucur ca ai gasit in sfasit creionul.
    Mi-am luat si eu Invisibobble. Sunt bune, dar cam scumpicele :P
    Ai avut o saptamana foarte colorata din ce se vede in poze :D
    sper ca asta sa fie si mai buna decar precedenta! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu m-am bucurat foarte mult, deja îmi pierdusem speranța că o să-l mai găsesc. :))
      Mă bucur că îți plac! Mie nu mi se par foarte scumpe, pe site sunt 15 lei. Tu le-ai luat din Sephora? Dacă da, sunt curioasă cât ai dat pe ele. Nu-mi mai amintesc exact prețul, dar chiar vreau să verific zilele astea.
      Mulțumesc frumos, la fel îți doresc și eu ție! Pupici

      Ștergere
  5. Mvaaai, cum sunt elasticele acelea de la Invisibobble? Chiar sunt bune de ceva? :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Momentan nu le-am purtat foarte mult, pot spune doar că-mi plac cum prind. Eu le-am luat în special pentru că de la alte elastice începe să mă doară scalpul dacă-l port prins mult timp (mai ales dacă e ridicată coada ceva mai sus), iar cu acestea nu ar mai trebui să am astfel de probleme - să văd acum dacă funcționează. O să revin cu niște prime impresii în câteva zile! :D

      Ștergere
  6. De cand vreau si eu un elastic cu urechi! Am tot vazut la fete in par, dar in magazine nu. Mai caut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu îmi doream de ceva timp și nu știam unde să le caut. Poate ajungi în magazinul ăsta, au mai multe culori și costă doar 1,5 lei... un chilipir!

      Ștergere
  7. Frumoase achizitii. Da, creionul Jumbo in nuanta Milk e cel mai dorit. ♥
    Bruschetele sunt si favoritele mele. Arata delicios!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e foarte dorit, de dispare așa repede de pe stoc. :))
      Hehe, mai avem ceva în comun! :D
      Pupici

      Ștergere
  8. Ayayay Mihaela! :D Eu-s indragostita de crema corectoare de la CATRICE. ❤️ Acopera tot ce vrei si nu vrei. :)) Am si eu blush ca al tau ESSENCE, dar alta nuanta. Si tare mult imi place cum se vede. I-am tot dat ocheade pudrei de la CATRICE, dar inca n-am cumparat-o ... Am una pulbere de la L'Oreal. Acele elastice de par nu se gasesc si in magazinele fizice? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut că e lăudat concealerul de multe fete, de aceea l-am și luat. Parcă-l văzusem și la tine, pe facebook!
      Nu zic încă nimic despre pudră, revin în câteva zile cu impresii! :D
      Eu doar în Sephora le-am mai văzut, unde sunt puțin mai scumpe (nu mai rețin exact cât, dar chiar o să verific zilele astea).

      Ștergere
    2. Dada, si la mine. :P Uneori nu acopera foarte bine, tre' mai mult produs poate [dar nu-mi place sa-mi incarc fata cu mult produs] sau poate tre' umezit buretelul in apa ... Cre'ca asta e problema, de fapt. :))
      Astept impresiile tale! Dupa ce termin ce am deja, o sa-mi mai cumpar ... Altfel, in curand, ma voi spala si voi manca cosmetice pe banda rulanta. :)) Numa' sa scap de ele.

      Ștergere
    3. Eu în general le prefer pe cele fluide, dar am zis să-i dau și acestuia o șansă. Încă mai trebuie să exersez cu el, să găsesc metoda perfectă de aplicare.
      Te înțeleg, și eu aș putea să trăiesc mult timp mâncând cosmetice, dacă ar fi comestibile. :))

      Ștergere
  9. interesant balsamul coca-cola. ca o dependenta ce sunt...nu mi-ar displace. capitolul shopping trebuie sa ramana inchis, la cat de multe am nedesfacute macar... desi o comanda n-ar strica. tot fac ture pe elf si incerc sa ma conving ca nu-mi trebuie nimic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mai sunt dependentă de Cola, acum consum doar ocazional, dar ideea de balsam de buze de la ei m-a încântat mereu și chiar îmi place mult!
      Dacă ar fi după câte produse am și desfăcute și nedesfăcute... n-aș mai face anul ăsta niciun shopping. :)) Nu prea-mi iese mie treaba cu cumpătarea. :D

      Ștergere
  10. Imi doresc si eu elasticele Invisibobble,cred ca voi da o comanda cat de curand :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O să revin foarte curând cu niște impresii mai pe larg, poate îți vor fi de folos.
      Pupici

      Ștergere
  11. Eu am continuat putin shopping-ul si dupa, sa stii :))
    Am trecut prin H&M centrul vechi, apoi prin DM...
    trebuie sa ma temperez, pastrez pentru vacanta!
    A fost o zi frumoasa, chiar cu ploaie. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut, am văzut! :)) Și eu mi-am continuat shopping-ul la Mega, dar doar de mâncare, nimic prea special. :))
      Cam asta încerc și eu să fac, mă motivez cu vacanța să nu mai cumpăr așa multe lucruri.
      Și pentru mine a fost, sper să ieșim mai des așa! Pupici!

      Ștergere
  12. Bruschettele arată aşa de bineee ♥

    RăspundețiȘtergere