Summer is here - Concurs - ÎNCHIS!

Vreau să încep prin a vă ura la mulți ani și o vară cât mai frumoasă! Cred că fiecare dintre noi mai suntem încă copii măcar puțin, undeva în adâncul sufletului, așa că sper că măcar azi veți uita de toate grijile și vă veți bucura de lucrurile mărunte care vă aduc zâmbetul pe buze!

Cu ocazia asta am decis să dau startul unui concurs, care sper să vă placă! Nu va fi cu like și share, ci o să vă pun puțin la treabă. Dar înainte să vă spun cerințele, să vă arăt în ce constă premiul:


Stickere pentru unghii Flormar
Spumă de păr Nivea diamond gloss
Fard mono Flormar
Balsam de buze Oriflame Tender Care
Gloss Avon Diamon Kisses (roz)
Rimel Flormar (verde)
Gloss Long wearing Flormar
Diverse mostre (Yves Rocher, Farmasi, Avon, etc)

Pentru a vă înscrie trebuie să-mi lăsați un comentariu la acest articol în care să relatați cea mai amuzantă amintire din copilărie (poate să fie și din adolescență), iar la final să răspundeți la următoarele întrebări:

1. Cum ați ajuns să urmăriți bloguri de beauty și care sunt tipurile de articole pe care le preferați? Exemplu de articole: review, manichiuri, machiaje, noutăți, reduceri, tips&trick, etc - orice tip de articol care vă place cel mai mult!

2. Ce vă determină să nu mai citiți un blog? Aștept să-mi spuneți cel puțin 3 lucruri care vă fac să renunțați să (mai) citiți un blog.

Asta e tot, sper să vă facă plăcere să răspundeți provocării și aștept cu drag comentariile voastre! Puteți să-mi răspundeți și ca anonim, dacă vă e mai ușor așa, dar în cazul ăsta vă rog să vă lăsați numele în comentariu!

Concursul se încheie în data de 10 iunie la ora 23:59, iar câștigătoarea o s-o aleg eu în funcție de poveste și de răspunsurile la întrebări, nu va fi cu random! Sper ca în maxim 4 zile de la încheierea concursului să revin cu câștigătoarea.

Mult succes vă doresc, abia aștept să vă citesc poveștile și răspunsurile!


31 de comentarii

  1. Frumos concurs,nu ma inscriu dar am dat share pe pagina,pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Ehe Ella...mie imi plac aceste concursuri in care primeaza nu randomul neaparat...ci ceea ce transmiti,..o poveste, un gand...:) Si pentru ca vrei sa stii acum de 1 iunie ( la multi ani cu ocazia asta si tie)... o poveste amuzanta a copilariei... o sa aleg una din sutele de pozne ale copilariei mele . Eram la bunicii mei la tara, care aveau o frumusete de gradina plina cu flori colorate...ce sa mai...premianta satului. Eh...si aveam eu un baietel pe acolo ce avea un iatagan de lemn de jucarie....dar destul de ascutit...ii zic eu..." hai sa ne jucam de-a razboiul cu turcii ".... si el..."hai" !!! Iau eu iataganul ucigas ..si dai..si dai...toate florile ( dusmanii turci) au fost puse la pamant. Bunica si-a pus mainile in cap,...iataganul a fost confiscat pe vecie .:( ..iar eu m-am refugiat intr-un nuc inalt...de unde n-am mai coborat ore intregi..pana i-a trecut bunicii supararea. Asta a fost!!!
    In legatura cu blogurile,....ehe asta e alta poveste...Daca in copilarie eram o baietoasa incurabila, pentru ca nu aveam papusi , ci arc cu sageti si mitraliere...:))...la maturitate m-a cuprins o feminitate brusca...asa ca ..acum sunt fan infocat farduri, accesorii, genti , pantofi si toate cele :))). De aceea am si inceput sa urmaresc blogurile de beauty , unde urmaresc cu interes review-urile, noutatile, rubricile de fashion, de sanatate, machiaje elaborate, trucuri de frumusete... .
    2. In ce priveste intrebarea ta ..hmmm. 3 lucruri care ma determina sa nu mai citesc un blog ar fi ; a) . lipsa feedbackului ( e frustrant sa vezi ca tu scrii ceva (poate interesant ) si nu-ti raspunde nimic bloggerul b).are subiecte plictisitoare , care nu-mi capteaza atentia. c). are multe greseli de exprimare, gramaticale ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că îți plac genul ăsta de concursuri! Am de gând să mai fac, mai am unele idei. :D Mă bucur și că rezonăm cu motivele care ne determină să nu mai citim un blog, mai ales la a și b!
      Mulțumesc pentru povestioară!

      Ștergere
  3. Cea mai amuzanta poveste din copilarie, mi-e greu sa aleg una pentru ca am fost un copil cu cheia de gat asa ca toata ziua bateam strazile impreuna cu prietenii mei. Imi aduc aminte ca odata impreuna cu un prieten am scos din dulap cafeaua, zaharul, faina, cacaoa, vopseaua de oua si alte alimente si ne-am vopsit cu ele ca indienii. Bineinteles ca sa fie treaba buna ne-am vopsit pe haine, in par, am vopsit si covorul, mobila, etc. Cand a venit mama si ne-a vazut nu stia ce sa faca mai intii: sa rada de cum aratam sau sa planga pentru mizeria facuta.
    1. Am inceput sa citesc blogurile de beauty aici pe facebook si am descoperit ca unele imi plac foarte mult. Preferatele mele sunt articolele despre produse cosmetice consumate, preferatele lunii, review-uri la produse, week in photos.
    2. Nu mai citesc un blog daca publica doar advertoriale, nu are postari frecvente sau daca publica articole despre subiecte care nu ma intereseaza. Dar de obicei citesc un blog daca imi place autorul/autoarea lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simpatică povestea, mulțumesc!
      Mă bucur că avem preferințe comune în ceea ce privește tipurile de articole de pe blogurile de beauty. :)

      Ștergere
  4. bună Ella, te urmăresc de ceva vreme. îmi place foarte mult blogul tău. legat de copilărie, am multe amintiri amuzante dar uite ca nu mi aduc acum aminte:)) îmi amintesc ca îmi petreceam vacantele la bunici din partea tatălui. eram singura fata intre 3 băieți și eram capul răutăților. puneam la uși galeti cu apa sau pungi cu sosește și victima era tot timpul bunica mea. țin minte ca seara încerca să ne facă baie în lighean iar pe frate miu îl aruncam tot timpul îmbrăcat. etc. eram mai baietoaica asa. :)) te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc și mă bucur mult că îți place blogul meu! Aștept totuși și răspunsurile la cele 2 întrebări, ca să pot lua în considerare înscrierea ta la concurs!
      Pupici

      Ștergere
  5. La multi ani in primul rand, pentru ca indiferent de varsta, intotdeauna vom fi copii, bine asta daca nu uitam sa fim copii.
    Pffff, amintiri din copilarie, un lucru e clar eram drac gol, doar sunt decretel si trebuia sa ma descurc, generatia copiilor cu cheia de gat se descurca indiferent de situatie, si chiar avem amintiri frumoase foc legate de acea perioada, pentru ca azi ma uit la copii si ma ingrozesc pur si simplu. No, sa nu o mai lungesc, e greu sa aleg pentru ca pe vremea aia chiar eram copii, da cea mai funny cum ii zic eu a fost cand intr-o noapte de revelion, cand ca in fiecare an copii faceau revelionul acasa, iar parintii pe la vre'un restaurant, iar eu impreuna cu verisoarele mele, bine eu drac gol, copil neastamparat, m-am pus frumusel si am consumat 1 naveta de pepsi, erau sticlele alea mici de sticla de 250 ml, imi placea si atunci si imi place si acum, dependenta totala de drogul pepsi. Si am baut eu frumusel naveta de pepsi, si la vreo doua zile dupa, cand eram la joaca, sucul si-a facut treaba si.....mi-a dublat ficatul :)))). bineinteles ca nu am bagat in seama si nici alor mei nu le-am spus pentru ca .....parintii erau altfel atunci, si cum ma jucam eu in ziua respectiva, am simtit asa frumusel ca nu mai am nici o forta si ca nu ma mai asculta picioarele si m-am asezat jos pe marginea strazii, dehhh....spre norocul meu o verisoara mai mica era cu mine, si cand m-a vazut galbejita asa s-a speriat si a fugit si a chemat-o pe mamica ei, respectiv sora mamei mele. Saraca si acum imi mai trage cate una cand isi aduce aminte ce am speriat-o, si mai ales ca...saraca m-a carat in brate taman pana la erajul 4 unde stateam la bloc :)))) radem, glumim, pe langa faptul ca eram bolnava, mi-am mai si luat-o ca am putut bea atata suc. :)))) si totul m-a costat 2 saptamani de spital si vre-o 6 luni de regim strict, salivand la toate bunatatile pe care le papau ceilalti, ca deh eu drac gol si nesatul de pepsi eram la regim. Poate pentru unii nu e chiar asa funny dar pentru mine e o amintire funny a multelor nazbatii pe care le-am facut acum 30 de ani, si e minunat cand mi le reamintesc, ca acum, era minunat cand ma dadeam cu sania cu prietenii pe panta de la rau si uitam sa punem frana si ajungeam in mijlocul iernii geroase direct in apa inghetata, udandu-ne si facand turturi, si cand ajungeam acasa, ne faceau incalzirea parintii cu cate o bataita, si...sincer chiar si de bataitile alea imi aduc aminte si le consider frumoase si amuzante azi, atunci nu :). E clar am luat-o razna si am scris vrute si nevrute, ma opresc
    Iar blogurile am inceput sa le urmaresc acum cativa ani, cand mai mult de curiozitate am dat click pe un link dupa facebook, mi-a placut si am continuat, imi place sa citesc orice, de la review-uri, la preferatele lunii, la noutati, machiaje, haine, tot pentru ca asa invat si din experienta altora
    Un lucru e clar, nu exista cele 3 lucruri, pentru ca omului trebuie sa ii acorzi intotdeauna sanse, in general imi place sa citesc ce ''avioane'' cum spun eu, ii trec blogger-ului prin capsorul ala plin de idei, pentru ca....daca nu avea idei nu isi facea blog

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am început sa urmăresc blogurile cam de când m am apucat și de machiaj. prima data am fost îndrăgostită de Special Koko și de blogul ei. îmi plac temele legate de machiaj, coafura, haine, concursuri și noutăți în materie de cosmetice. nu îmi plac blogurile în care se vorbește foarte mult despre o anumita tema. de exemplu un subiect lung și obositor. îmi plac blogurile în care apar poze drăguțe și reprezentative. cum și eu am un blog și cum după 2 ani de zile tot ma simt la început de drum, nu as putea sa postez lucruri care sa nu placa. îmi plac foarte mult bloggeritele naturale pe care reușești doar sa le cunoști prin ceea ce fac și ceea ce scriu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce drăguț, și mie îmi place foarte mult blogul Mariei (Special Koko), cred că a fost și pentru mine printre primele bloggerițe de beauty pe care le-am descoperit! :)

      Ștergere
  7. Eu am crescut la tara si am o multime de amintiri frumoase. Insa una e, de departe, cea mai tare: ramasesem singura acasa si mama imi spusese sa dau de mancare puilor de curca (nu mi-a spus ca ei, fiind foarte mici, trebuie efectiv sa le dai mancarea in gura :D ... eu am crezut ca mananca singuri). Asa ca le-am pus mancarea in fata si nu vedeam nici unul sa manance si nu intelegeam de ce. Si, ca sa-i pedepsesc ca nu vor sa manance, i-am pus sa mearga pe urzici :)) Nu vrei sa stii cum topaiau bietii pui. :)) Mai tarziu m-am prins eu cum sta treaba si am regretat ca m-am purtat asa cu saracii pui.
    In ceea ce priveste blogurile de beauty, le urmaresc de cativa ani. Primul pe care l-am descoperit a fost al Andei Zelenca, imi placeau foarte mult machiajele realizate de ea. Apoi am inceput sa fiu interesata si de review-uri, de noutati si tot felul de tips-uri din domeniul frumusetii si ingrijirii.
    Chiar daca nu prea am timp sa comentez mereu la postarile care imi plac, citesc regulat blogurile pe care le urmaresc pe FB, pentru ca ma relaxeaza si aflu tot felul de lucruri noi si interesante.
    Ca sa raman o cititoare fidela a unui blog, vreau, in primul rand, ca autoarea lui sa stie sa scrie corect!!! Nu sunt eu vreun geniu, dar urasc sa accesez un blog pe care gasesc doar greseli gramaticale si texte scrise aiurea, din care nu intelegi nimic. Si sunt multe astfel de bloguri si-am tot vazut ca autoarele lor se intreaba mereu pe Facebook de ce nu au accesari ... De asemenea, nu-mi plac blogurile care au luat nastere doar din ideea de a primi ceva pe gratis. La fel, stiu multe fete care promoveaza diverse chestii dubioase pe blogurile lor (doar pentru ca le-au primit gratuit spre testare) si milogesc comentarii la postarile lor. Asta mi se pare josnic! Daca unui cititor ii place articolul tau si vrea sa-ti ofere feedback, ti-l ofera singur, fara sa cersesti tu acele cuvinte. Eu spun ceva doar atunci cand consider ca am ceva de spus, altfel n-o fac. Am si eu blog si stiu cat de important e sa primesti un raspuns de la cititori, cat de important e sa interactionezi cu ei, sa ai sprijinul lor, dar niciodata nu le-as cere sa-mi comenteze la o postare doar pentru ca eu am primit gratuit produsul despre care vorbesc acolo si trebuie sa-i demostrez sponsorului ca merit sa-mi mai dea si altele, ca fac promovare buna.
    Si ultimul lucru pe care-l detest la un blog: lipsa de originalitate. Nu mi se pare corect sa se "fure" materiale de pe un blog si sa fie postate pe un altul. Nu-mi place sa citesc aceeasi informatie de 100 de ori, pe 100 de bloguri diferite.
    Cam astea ar fi parerile mele! :)
    Iti multumesc pentru sansa de a participa la concurs, premiul este foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaaai, bieții pui! :)) Îți mulțumesc pentru povestea și părerile foarte detaliate! Observ că rezonez cu majoritatea motivelor expuse de voi, ceea ce mă bucură (înseamnă că nu sunt eu prea pretențioasă sau paranoică când observ niște lucruri care nu-mi plac).
      Cu drag, mă bucur că îți place premiul!

      Ștergere
  8. Am sa incep cu cea mai amuzanta amintire: in timpul copilariei aveam o trupa bine formata, mai tot timpul nedespartiti: eu, sora-mea, prietena mea cea mai buna si fratele ei. Ne placea sa ne amuzam pe seama vecinilor de bloc si seara cand eram la joaca le pregateam tot felul de surprize. Adunam toate presurile din fata usilor si le depozitam la parter, in speranta ca dimineata oamenii se trezesc buimaci si nu isi vor gasi presul. Ne amuzam copios imaginandu-ne cum toti locatarii isi vor recupera stergarele dintr-un maldar de ele :)) Alta pozna: la fel seara ne veneau idei si am legat cu sfoara o usa, am ancorat-o practic ca o panza de paianjen. Dis de dimineata vecinul a vrut sa iasa din casa si s-a trezit ca nu are cum, a taiat sforile cu foarfeca si a venit direct la tata, banuia ca suntem noi autorii poznei. Tata si-a cerut scuze, dar in sinea lui radea, tinea cu noi, nu ne-a certat, dar a zis sa nu ii mai deranjam pe vecini. :)))
    Cum am ajuns sa urmaresc bloguri de beauty? Raspunsul e simplu, din necesitate... am tenul sensibil-mixt si nu mi se potrivea orice, am dat cateva cautari pe google si mi-a aparut cateva link-uri de bloguri. Inainte citeam bloguri de beauty and lifestyle din Franta si Italia, nu am gasit raspunsurile pe care le cautam, blogurile romanesti imi plac mai mult. Articolele pe care le prefer sunt rewiew-urile la produse de skincare, make-up, sampoane, tratamente de par, parfumuri, oje etc. Imi place sa fiu informata si sa nu merg debusolata la cumparaturi ca inainte, imi place sa citesc despre noutati, despre promotii bineinteles. Imi plac mult rewiew-urile detailate, cu poze, ma ajuta mult.
    Ce ma determina sa nu mai citesc un blog? Atunci cand citesc un blog mai las comentarii, cu intrebari pt blogger sau pur si simplu o parere spusa de mine sau un raspuns la intrebarea din articol. Lipsa feedback-ului din partea autoarei blogului ma lasa si pe mine rece in continuare.
    Imi plac pozele, sunt pasionata de ele, cand observ un blog cu poze intunecate sau sterse, in ceata etc, nu prea mai imi vine sa il accesez.
    Al 3- lea lucru care ma face sa nu mai urmaresc un blog este atunci cand vad un text mare despre un produs din comunicatul de presa, dar tusa personala a autoarei lipseste.
    Foarte frumoasa provocarea ta! Ne-am adus aminte de copilarie si mi-am spus parerea despre blogurile de beauty. O zi frumoasa de 2 iunie si mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că ți-a plăcut provocarea, mi-a fost puțin teamă că veți considera că am dat prea mult de lucru. :D Îți mulțumesc pentru povești și pentru feedback-ul detaliat (unde rezonăm, mai ales la motivele care ne determină să nu mai urmărim un blog).
      O zi frumoasă și ție!

      Ștergere
  9. Interesant concurs. Chiar in vinerea aceasta am avut intilnirea de 25 de ani cu colegii din scoala generala, asa ca am o multitudine de povesti si amintire pe care le-am reamintit acolo. Dar hai ca iti povestesc de un moment extrem de hazliu din copilaria mea. Am avut cam 10 ani cand am dorit sa scot eu singura cainele nostru extrem de mare la plimbare. Tata m-a atentionat ca nu am eu forta ca sa o tin si o sa ma traga in toate partile. Ei, am tras din umar si am mers pe deal cu lesa ca sa iau pe dragutul nostru de catel, cam de 35-40 kg. Il chema Rex si era un ciobanesc german neastamparat. Cand m-a vazut cu lesa in mana, spre surprinderea mea s-a asezat si ma astepta linistit, ca nici o data. Am luat lesa, i-am pus pe gat si am zis cu bucurie *hai sa mergem*. In acel moment Rex a inceput sa fuga, eu atarnand dupe el pe jos. Urlam catre el sa se opreasca dar el nici gand nu avea sa stea locului. Copiil fiind nu am recationat cum trebuia, ma tineam de lesa pentru ca imi era teama sa nu fuga cainele cine stie pe unde...desi eram in gradina ingradita :)) Infine, cainele m-a tras pe jos pana la poarta unde s-a oprit s-a intors catre mine si m-a lins cu bucurie. Tata se distra de la distanta vazand tot ce s-a intamplat. Doar reamintindu-mi aceste momente sunt cu zambetul pe buze si ma vad zburand dupa caine :))
    Raspunsuri la intrebari: Acum 4-5 ani cand am avut de gand sa scriu si eu un blog am inceput sa navighez pe net si asa am ajuns la beauty bloggeri. Tema mea favorita cred ca si tu o stii foarte bine ce este...manichiurile. Dar imi place sa citesc si de sfaturile oferite de catre blogeri despre produse sau chiar si make-up.
    Ce ma determina sa nu mai citesc un blog? Daca urmaresc de mai mult timp un blog, sa spunem cu tema de mani iar tematica postarilor incepe sa se schimbe in totalitate si nu mai vad manichiuri, la un moment dat ma satur si nu ma mai reantorc. Daca layoutul este deranjant pentru ochi (culori tipatoare, stridente etc.) mai rar citesc postarile. Exact la fel se itampla si in cazul in care textul este scris pe un fundal inchis la culoare, la un moment dat nu mai vizitez blogul. Daca nu primesc raspuns la mai multe intrebari, clar la un moment dat nu ma mai atrage blogul si nu o mai citesc.
    Multumim pentru acest concurs! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place ideea concursului!
      Wow, ce drăguț că încă vă mai întâlniți după o perioadă atât de lungă!
      Cu drag, mulțumesc și eu pentru poveste și răspunsuri! Pupici

      Ștergere
  10. Bune intrebarile, aflu si eu preferintele fetelor si imi imbunatatesc tehnica :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La asta m-am gândit și eu când am inclus acele întrebări, m-am gândit că e o modalitate bună de a afla niște păreri din partea cititoarelor despre blogurile de beauty, păreri care sunt până la urmă cele mai importante. :D

      Ștergere
  11. Buna
    Acum ti-am descoperit blogul si chiar e unul foarte dragut!!

    In legatura cu cea mai amuzanta intamplare din copilarie:

    Eram in scoala generala , ma intorceam acasa jucandu-ma cu cheile de la poarta in mana, Si de ce sa nu le arunc eu in sus sa le prind si tot asa! Fac o data, de 2 ori si hop!! Cheile nu mai cad! Se agatasera de crengile unui copac, fix in fata casei mele.Panicata cum mai intru eu in casa, alerg la un vecin, ia un bat mai inalt si imi salveaza cheile din copac!! Atunci nu a fost amuzanta, dar acum cand stau si mi-o amintesc. clar e amuzant!


    1. Cum ați ajuns să urmăriți bloguri de beauty și care sunt tipurile de articole pe care le preferați? Exemplu de articole: review, manichiuri, machiaje, noutăți, reduceri, tips&trick, etc - orice tip de articol care vă place cel mai mult!

    Am inceput sa urmaresc bloguri de beauty cand eram in concediu de crestere a copilului, cand aveam destul timp liber stand acasa.Asa am inceput sa scriu si eu pe blogul meu.Imi place sa citesc mai ales articole despre ingrijirea parului, masti home made, review =uri despre produse noi din comert.

    http://www.ella-beautycorner.com/2015/04/sampon-uscat-batiste-pareri-si-sfaturi.html

    acest articol imi place mult de pe blogul tau!

    2. Ce vă determină să nu mai citiți un blog? Aștept să-mi spuneți cel puțin 3 lucruri care vă fac să renunțați să (mai) citiți un blog.
    Nu mai citesc un blog, cand vad ca se face reclama produselor primite spre testare si toate sunt bune si super!! Cand in realitate poate nu e asa.Cand nu se mai posteaza de ceva vreme -3-5 luni, cam la intervalul acesta renunt la like-ul meu acordat blogului.

    Cand nu mai gasesc interesant ceea ce se scrie: daca e blog de beauty, astept sa citesc articole de beauty, noutati, trucuri
    te pup!! si bafta cu blogul
    am dat si share concursului:
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1641613462739161&id=100006715696765

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc pentru share și pentru că ai menționat și un articol preferat de pe blogul meu! Chiar mă bucur mult dacă ți-a plăcut articolul respectiv!

      Ștergere
  12. Scumpa Miha Ella , ne-ai spus ca vrei sa ne pui la treaba cu acest concurs,eu zic ca ne faci sa ne amintm cat de nazdravani eram in copilaria noastra. Imi amintesc ....eram la sfarsitul clasei I astepatm cu nerabdare sa iau premiul si imi doream ca parul meu sa arate altfel decat in codite. Nu stiu pe inde auzisem eu ca daca inainte de a-ti pune parul pe moate te dai pe par cu putin sir op de zahar ,parul iti va sta cret si frumos mai mult timp. Habar nu aveam acest lucru ,dar pentru ca mama nu era acasa am zis sa incerc singura acest lucru . Zis si facut, a doua zi imi dau drumul la par .........doamne ce era in capul meu, nu puteam sa bag pieptanul in el,nu puteam sa-i fac nimic , nici prin cap nu mi-a trecut sa-l spal, de fapt nici nu aveam timp ,la ora 9 dimineata trebuia sa fiu la scola, Ce crezi ca am facut ? am bagat foarfeca in el si am zis : Cu dumnezeu inainte,ce-o si ,o fi si l-am taiat incat din minunatele mele codite am ramas cu 3 fire de par in cap. Am vrut sa arat altfel...asa ca aratam cu totul si cu totul altfel. Nu-ti mai povestesc ce a urmat............
    In privinta intrebarilor ...Imi plac bogg-urile care sa ma atraga sa le citesc prin originalitatea lor, prin comentarii absolut adevarate despre produsele testate,nu numai laude ,dar si deceptii, deasemenea informatii despre produsele bune testate si recomandarea acestora pentru ca si noi sa le putem folosi. Imi plac bloggaritele care se gandesc si la cititoarele lor si din cand in cand arata acest lucru prin acordarea unor premii chiar simbolice . Multumesc pentru acest concurs si iti doresc o zi buna :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur că a fost o idee drăguță, bine primită!
      Mi-am imaginat imediat cum arăta părul dat cu apă și zahăr, însă mai departe nu mai vreau să-mi imaginez. :))

      Ștergere
  13. Heii.! Imi place mult ideea ta de a face un concurs iar castigatorul sa fie ales in alt fel decat cu random.org...Stiu ca am ajuns ceva mai tarziu, dar vreau sa spun la multi ani tuturor cititoarelor tale.! si tie, bine.nteles. :* Acum am sa incep cu ceea ce imi mai amintesc eu din copilaria mea, pentru ca....nu imi amintesc prea multe, dar, de fiecare data cand povestesc cu parintii mei despre mine din copilarie imi reamintesc mereu un episor amuzant din viata mea :)) Aveam in jur de 6,7 ani, si am plecat cu parintii mei la bunicii din partea mamei, intr.un sat de langa Iasi, prin septembrie, octombrie cand era perioada vinului. Bunicii mei tocmai incepusera sa faca vinul, iar intr.o zi..toata lumea plecase de acasa si am ramas doar eu cu verisoara mea, care era de varsta apropiata cu mine, asa ca, ne.am gandit sa mergem la butoaiele cu vin si sa vedem ce e pe acolo :)) Deaspura vinului se facuse un fel de drojdie care continea destul de mult alcool...am gustat si am prins gustul bun, am mers acasa, am luat cateva felii de paine si ne.am intors la butoaiele cu vin si am inceput sa mancam drojdia aceea de deasupra cu paine :)) Cand au ajuns parintii nostrii acasa eu si verisoara mea mergeam deja clatinat si nu mai stiam de noi, de bete ce eram :)) iar toata familia radea de noi :))
    In privinta intrebarilor....Am "descoperit" bloggul tau cu ceva timp in urma si il urmaresc regulat. Ca tip de articole, imi plac foarte mult review.urile, pentru ca ma ajuti atat tu, cat si alte fete sa descopar poate produse pe care nu le cunosteam, sau ma ajutati sa iau o decizie buna in ceea ce priveste cumpararea unui anumit produs. De obicei, renunt la a citi un blog daca are doar un anumit tip de articole, care mie nu mi se par interesante, autoarea nu posteaza in mod frecvent sau daca aspectul blogului este greoi, adica sa aiba culori stridente sau multe cuvinte scrise ingrosat sau diferit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut ideea articolului!
      Foarte tare povestea, n-am mai auzit pe cineva să mănânce așa ceva pe pâine. :))
      Îți mulțumesc frumos și pentru feedback!

      Ștergere
  14. De ce citesc bloguri de beauty? Pentru ca mai aflu de noutatile in materie de cosmetice, mai gasesc o parere personala si sincera despre un anumit produs ce intentionez sa-l cumpar, mai citesc despre o experienta personala a blogerului care ma poate ajuta, mai rad de cate o povestioara amuzanta, nu mai dau bani pe reviste ca pot fi in contact online cu persoanele pe care le urmaresc cu drag, mai aflu trucuri de frumusete pe care nu le-am stiut. Cel mai mult totusi imi place la un blog sa stiu ca in spatele lui este o persoana care isi deschide inima si isi impartaseste comorile din ea, sincer, deschis si personal. Este un lucru mare! Ce nu gasesti in reviste sau altundeva, asa fac eventual cele mai bune prietenele, asa imi este si blogul, o cea mai buna prietena. Alaturi de aceste motive cel mai mult imi place sa gasesc pe bloguri o idee de manichiura, machiaj, outfit ce ma inspira si o pot reproduce personalizat bineinteles. O imagine, un titlu, un articol interesant, toate ma pot inspira!
    Care sunt cele 3 lucruri care imi displac la un blog? In primul rand daca persoana care o scrie este una increzuta si se crede superioara cititorilor sai, acest lucru se simte si imi displace profund, cum am scris si mai sus un bloger trebuie sa-ti fie o prietena, calda si buna si in vorbe si in articole. Al doilea lucru ar fi daca scrie despre un produs pentru ca l-a primit gratuit si trebuie sa ii faca reclama pozitiva, si acest lucru se simte si imi displace. Mi se pare inutil sa citesc o postare care lauda un produs pana in ceruri si inapoi, pentru ca stiu ca un produs poate fi potrivit pentru o persoana sau nu (tine si de persoana), poate avea avantaje si dezavantaje (tine si de produs) dar e important sa ramanem sinceri in legatura cu el, sa scriem adevarul asa cum am cunoscut noi produsul respectiv cu bune si cu rele. Al treilea lucru ce nu-mi place e daca un bloger exagereaza deja cu numarul postarilor (fie ele doar pe facebook), de exemplu ce a mancat dimineata, la pranz, la cina; ce a purtat dimineata, la pranz si seara, ce a baut, ce face in fiecare seara, in fiecare minut al zilei, postarile exagerate ma fac sa ii dau unlike si unfollow. 1-2 postari pe zi pe facebook zic ca sunt suficiente, si 2-4 postari pe blog pe saptamana sunt destule, cel putin pentru mine, pana la urma nici prietena cea mai buna nu te "hartuieste" in fiecare minut al zilei cu ce a facut, mancat sau purtat. Eu zic ca postarile mai putine si mai de calitate sunt mai binevenite decat multe si inutile. Sper sa ma intelegi :) Imi cer scuze daca am fost prea deschisa, aceasta este parerea mea personala, si chiar aceste intrebari ale tale m-au pus pe ganduri si am constientizat ce-mi place si ce nu-mi place de fapt la un beauty blog :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Revin pentru ca am uitat de cea mai amuzantă amintire din copilărie :)) Pot sa spun ca am avut o copilarie fericita, dar cam putine amintiri amuzante imi vin in minte. Ceea ce imi amintesc este ca imi petreceam verile la bunici la tara si in curtea casei era o cada veche, care mai mereu era plina cu apa (se colecta in ea apa de ploaie nici nu mai stiu pentru ce:). Eu ma jucam mereu in curte si aveam vreo 5 anisori si era inceputul toamnei (cred ca primele saptamani din septembrie pentru ca nu incepuse inca scoala) si erau mult frunze frumoase care pluteau pe apa din cada. Cum eu eram fascinata de culorile si nuantele frunzelor, am pus ochii pe una mai speciala si m-am intins sa o iau din cada, cum eram micuta de felul meu, jups am cazut cu capul si prima parte a corpului in cada, dar mi-am si scos capul in secunda urmatoare, nu stiu daca era sperietura sau instinctul, dar bunica care a stat pe terasa si m-a vazut s-a si speriat, dar vazandu-ma teafara cred ca a si inceput sa rada nu mai stiu sigur, important e ca a ramas o amintire amuzanta in mintea mea si a bunicilor mei care bineinteles, ca mi-au repovestit intamplarea de cateva ori.
    O alta intamplare din adolescenta ar fi cand trebuia sa merg la un spectacol si eram frumos gatita. Mergeam cu autobuzul (era un autobuz vechi) si eu cu un de minut inainte ca autobuzul sa opreasca in statie ma pregatesc frumos la usa, gata de coborare, ca oricum eram in intarziere. Dar am uitat faptul, ca sa ajunga autobuzul in statie trebuie sa vireze la dreapta si ce da Domnul face asa o cotitura brusca spre dreapta ca ma tranteste direct de usa de sticla. Pot sa spun ca vreme de cateva secunde am ramas cu fata intinsa pe sticla ca si o inghetata, noroc ca nu m-am lovit prea tare. Nici nu mai stiu daca au ras restul pasagerilor sau nu, ca am tulit-o cat de repede am putut fara sa ma mai uit in spate de rusine, abia dupa cateva minunte mi-am revenit si am inceput si eu sa rad de aceasta situatie.
    Si inca una asemanatoare dar mai scurta, am mers sa platesc factura la telefon si am intrat curajoasa direct cu nasul in usa de sticla. Era o usa de sticla de sus pana jos fara niciun sticker nimic si atat de curata parca nici nu era nicio usa, drept pentru care nici eu nu l-am observat :))
    Multumesc pentru rabdarea cu care ai citit aceste randuri! ;)
    Iar beauty blogurile le-am descoperit o data cu facebook-ul, prin intermediul prietenelor si de atunci urmaresc cateva cu mare drag, iar raspunsurile la intrebarile urmatoare le-am scris intr-un comentariu anterior ca sa fie totul un pic mai amuzant :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Chiar imi place provocarea ta :D si citind comentariile fetelor mi-am amintit si eu inca 2 intamplari amuzante.
    Prima e din gradinita, aveam tot asa vreo 5 ani, cred ca aceasta era varsta cand faceam cele mai multe nazbatii :) si pe vremea aceea era moda bretonului, eram si eu o fetita cu parul lung si breton. Dar cu timpul bretonul creste si mi-a spus mama la un moment dat ca ar trebui sa-mi taie bretonul ca mi-a crescut. Si nu stiu cum eram in camera mea si mi-a venit idea sa imi tau eu singura bretonul sa-i fac o surpriza mamei, ca am rezolvat treaba cu bretonul, zis si facut am luat foarfeca de taiat unghii si mi-am taiat bretonul :)) cand a venit mama si a vazut bretonul taiat aproape de maxim la cativa centrimetri de crestetul capului, cred ca a facut haz de necaz. Si pentru ca era la inceputul lui martie, ziua urmatoare urma sa facem poze de 8 martie la gradinita deci am si o poza drept amintire cu fapta mareata si bretonul aproape de 0 centimetri :))
    O alta intamplare e cand eram singura acasa si ne-a venit un musafir, aveam vreo 10 ani, si ca o buna gospodina ce ma consideram l-am asezat frumusel pe scaun s-o astepte pe mama care urma sa soseasca in orice clipa si il intreb doriti o cafea, spre surprinderea mea spunea ca da. Bine cautat eu cafeaua, am si gasit-o, fac eu cafeaua cum am vazut-o pe mama ca face pune praf si apa calda. Ok e gata, o servesc, musafirul nostru gusta si ma intreaba "da ce mi-ai dat?", ii spun ca e "cafea", dar "ce cafea e asta?" eu raman fara cuvinte. In clipa aceea a sosit si mama si a remediat ea situatia. Pana la urma a reiesit ca i-am dat zat de cafea cu apa calda! :)) Bineinteles nu stiam eu pe la varsta aceea ca zatul de cafea trebuie fiert ca sa fie cafea ce se poate servi etc. si am vazut-o pe mama cum facea cafea instant si am vrut sa o reproduc ca o gospodina buna :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte tare prima poveste, am făcut și eu o năzbâtie asemănătoare, doar că eu aveam atunci vreo 3 ani. :)) Noroc că n-am și poze!
      Mulțumesc pentru povești și pentru răspunsurile detaliate de mai sus!

      Ștergere