Eveniment #kleo4yearblogiversary

Vinerea trecută am participat la un eveniment foarte frumos organizat de Kleo, cu ocazia aniversării a 4 ani de blogging! Kleo e prima bloggeriță de beauty pe care am cunoscut-o personal și de la primele vorbe schimbate cu ea mi-am dat seama că este o fată foarte prietenoasă și veselă (așa cum o știam și din online), așa că am fost foarte bucuroasă când am aflat că sunt pe lista de invitați! Evenimentul a avut loc la Krystal Caffe, un local foarte drăguț și primitor din Otopeni, unde ne-am simțit atât de bine încât unele dintre noi am plecat de acolo pe la 1 noaptea. Am cunoscut multe fete frumoase (atât bloggerițe cât și cititoare), am vorbit despre cosmeticele favorite, am avut parte și de câteva prezăntări de produse, am glumit, râs și s-au făcut muuulte poze de care nici măcar eu nu am reușit să scap.



Kleo a avut ideea foarte simpatică de a ne pune să aducem cu noi trei produse favorite, despre care ne-a pus să vorbim și ne-a filmat - puteți vedea în filmulețul de aici câteva bucăți din prezentarea produselor (și nu numai!).



Directorul general de la Capra Nera a fost invitat special, ne-a vorbit foarte multe despre cosmetice și ne-a prezentat niște produse interesante pe care sunt foarte curioasă să le încerc, încă n-am apucat.


Am avut parte și de o prezentare a produselor Inglot pe care le-am și testat fiecare, eram toate pline de farduri, blush-uri și fonduri de ten pe mâini. :)) Mi-a rămas gândul la fardurile lor de pleoape, mi s-au părut foarte puternic pigmentate și chiar le aveam de mult pe wishlist, așa că mă bucur că am avut ocazia să le încerc!





Nu au lipsit nici cadourile, am primit din partea sponsorilor evenimentului o mulțumite de bunătăți:


Merită mulțumiri sponsorii evenimentului pentru cadourile generoase: Inglot, L'Occitane, Melkior, Triodeluxe, Farmec, Max Factor, Cupio, Capra Nera, Farmasi, Andra Cosmetics, Flormar, FamousLuxury Perfumes, ElDivino, Lady Anion, Oriflame, B.U.

Dacă vă face cu ochiul vreun produs despre care ați vrea să aflați mai multe, aștept să-mi spuneți într-un comentariu iar eu o să mă pun pe testat ca să revin cât mai repede cu un articol despre acesta. 

Nu știu dacă am putut să transmit prin cuvinte cât de fain mi s-a părut evenimentul și cât de bine m-am simțit, dar sper că măcar v-ați făcut o idee! Mulțumesc încă o dată Kleo pentru invitația la eveniment și sper să ne revedem toate cât mai curând!

14 comentarii

  1. :* merciiiiiii pupici :* ma bucur ca te am cunoscut la eventul yr :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca v-ati simtit bine si ca a fost un eveniment reusit, dar si de faptul ca am avut ocazia sa te cunosc, in sfarsit, prin intermediul pozelor. Hihi! :D
    Spor la testat!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim, Lorena! Hmm, dar am mai postat poze cu mine în trecut, e drept că mai de la depărtare dar nici astea nu sunt prea de aproape. :))) Dar mă bucur că m-ai cunoscut mai bine prin intermediul acestei postări!
      Mulțumesc, mulțumesc!
      Te pup!

      Ștergere
  3. Ce fain a fost, se vede din poze si din video ca v-ati simtit foarte bine. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, draga mea! Și mă bucur mult că se vede! :D
      Pupici!

      Ștergere
  4. Hai ca ne-am simtit bine si chiar am facut schimb de pareri :D. Daca vrei sa iti iei farduri de la Inglot iti recomand sa te duci la ei in magazin sa le si testezi, deoarece unele nu au un grad de pigmentatie foarte mare! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da! :D Eu și acum visez la paleta de farduri pe care ne-ai prezentat-o! :))
      Hm, eu am nimerit numai din cele pigmentate. Dar da, în magazin o să merg și o să le încerc înainte pe cele pe care le vreau. Mulțumesc pentru sfat!
      Te pup!

      Ștergere
  5. Si eu m-am simtit foarteeeee bine si-am ramas cu gandul la event. Dupa cum ii spuneam lui Kleo: I'm in love with you, girls. :)) Am avut o zi de nastere altfel. :D Va multumesc tuturor. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur că și tu te-ai simțit bine, adevărul e că nu avea cum să fie altfel! :D
      A fost super cum s-a nimerit și mă bucur că am stat până după ora 12 ca să te sărbătorim și pe tine!
      Te pup!

      Ștergere
  6. La multi ani Kleo! :D
    Frumos, frumos!
    Si eu sunt foarte curioasa de calitatea produselor Inglot pentru ca toata lumea le lauda! ;))
    La cat mai multe evenimete de acest gen. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a plăcut în ce mi-am băgat degetele. :)) Sigur o să revin cu păreri după ce o să-mi achiziționez ceva de la ei! :D
      Mulțumesc mult, draga mea!
      Pupici

      Ștergere