Review: Cremă anticelulitică Revicel

O să încep această postare prin a face o importantă precizare: cred în beneficiile aduse de cremele anticelulitice, dar nu cred în minuni! E imposibil ca o cremă, oricât de inovatoare e ea, să șteargă cu burele celulita. În plus, consider că pentru a avea rezultate vizibile trebuie să ajutăm și din interior cu o alimentație cât mai sănătoasă dar și cu mișcare, preferabil chiar exerciții care să lucreze zonele „problematice”. Și da, nici un masaj anticelulitic nu strică deloc, ba chiar e recomandat și el!

Bun, acum că v-am spus foarte pe scurt părerea mea generală despre lupta continuă pe care trebuie să o ducem noi femeile cu celulita, să revenim la subiectul postării: crema anticelulitică Revicel! Deși nu am mari probleme cu celulita (am „depistat-o” strângând puțin de piele, dar altfel nu este încă vizibilă), aveam în plan de ceva timp să reîncep să folosesc astfel de produse în scopul prevenirii, așa că am acceptat cu interes invitația celor de la Miracolul Plantelor de a testa acest produs! V-am spus deja într-o postare precedentă că îmi place, dar acum vreau să vă povestesc și din ce motive...


Are o cantitate de 200 ml, valabilitate 36 luni de la deschidere și o puteți achiziționa de aici la prețul de doar 30 lei! Are în compoziție ulei de jojoba, uleiu din sâmburi de struguri, extract de ceai verde, extract de alge marine, ardei iute, mentă! Mai multe detalii oficiale despre produs și ce promite găsiți pe site, nu le mai redau și eu în postare!

Ambalajul produsului este tip borcan, cu un design simplu, nimic deosebit care să ne ia ochii la prima vedere. Surpriza vine abia după ce deschidem capacul principal și remarcăm capacul protector pe care stă frumos așezată o spatulă micuță:


Mi se pare o idee drăguță și ingenioasă pentru a ne facilita scoaterea produsului din recipient! În plus, este și mult mai igienic atâta timp cât păstrăm mereu spatula curată! Chiar mi-ar plăcea să găsesc la orice tip de produs cu astfel de recipient și o spatulă inclusă!

Mirosul produsul este de mentol în totalitate și e destul de puternic. Mie îmi place mirosul, e revigorant! În ciuda denumiri de „cremă”, textura este de gel, unul destul de dens care se întinde ușor și se absoarbe destul de repede în piele! Vă permite totuși să faceți un scurt masaj, dacă doriți, mai ales dacă aplicați o cantitate mai generoasă.


Senzația din timpul aplicării este ușor răcoritoare, dar nu foarte puternică, însă odată ce a intrat mai bine în piele (la foarte scurt timp după aplicare) se simte o senzație răcoritoare foarte puternică pentru câteva minute. Presupun că știți toate care e sezanția oferită de un șampon mentolat la nivelul scalpului - ei bine, exact aceea e senzația dată și de acest produs! Cu siguranță în sezonul cald aș aprecia și mai mult această calitate a produsului, dar mie și acum îmi place foarte mult!

După fiecare aplicare pielea rămâne fină și fermă, diferențele chiar se văd! Nu mi-a dispărut celulita „ascunsă” dar aspectul pielii este mult mai bun și chiar m-a convins să o folosesc în fiecare seară fără excepție. Recunosc că eu doar seara am folosit-o, dar ea de fapt se recomandă a fi folosită de două ori pe zi pentru a avea cele mai bune rezultate!

Recent am început să-mi reiau și exercițiile de dimineață și v-am spus că de la începutul anului tot încerc să mănânc cât de cât mai sănătos și deși nu-mi iese mereu, am făcut oricum progrese! Și chiar cred că o alimentație mai sănătoasă, exercițiile și crema mă vor ajuta să țin celulita departe, să rămână acolo unde e ascunsă!

În concluzie, mie mi-a plăcut și chiar mi se pare un produs bun pentru prețul atât de mic!

Ați încercat această cremă anticelulitică? Vă tentează să o încercați?

5 comentarii

  1. Foarte util review-ul, e prima dată când aud de spatulă inclusă la produsele ambalate în acest fel, e o idee chiar bună!
    Pare un produs folositor şi dacă ar fi cazul, cred că l-aş cumpăra. Momentan, eu caut cu disperare o modalitate să mai adaug măcar 5-6 kg...dar nu am şanse, orice aş face.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îl consideri astfel! Și pentru mine e prima oară când descopr o spatulă inclusă! :D
      Hm, mie nu-mi pari că ai fi prea slabă pentru vârsta ta. Ești touși încă în dezvoltare. Mie cel puțin așa mi-ai părut din pozele pe care le-am văzut cu tine.
      Te pup!

      Ștergere
  2. Si mie imi place produsul din review-ul postat de tine! In plus modalitatea de a scoate produs din borcanas cu spatula, are un mare plus! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, mă bucur mult! Exact, și pentru mine are un mare plus datorită spatulei incluse. :D
      Pupici!

      Ștergere
  3. Incepusem sa fac deja sport cand am primit si eu propunerea de testare, mi-am zis ca e momentul sa fac mai mult pentru mine astfel am aplicat mereu dupa exercitii. In afara de tonifiere am trecut mai usor peste febra musculara cu Revicel. Like it!
    Ca si Annie, vreau sa am mai multe kilograme, sportul e singura solutie pentru mine.
    pupici

    RăspundețiȘtergere