Week in photos #27

Săptămâna asta a fost foarte încârcată și destul de obositoare pentru mine, dar în același timp frumoasă, am avut în fiecare zi o stare foarte bună. Nu știu dacă a fost de la vremea destul de frumoasă sau de la multitudinea de cumpărături :)), cert e că a fost o săptămână frumoasă. Vestea bună pentru voi e că nu o să vă mai arăt mâncare apetisantă de data asta, puteți liniștite să vă uitați peste poze.


Mi-am început săptămâna cu un cadou foarte frumos de la Yves Rocher, o să vă vorbesc mai multe despre produse după ce o să-mi ajungă și comanda plasată la ei tot săptămâna asta.


De la Elf am primit o nouă comandă (comună, nu-s toate primerele ale mele), despre care v-am vorbit deja aici.


Mi-am dat seama că nu v-am mai vorbit de mult despre serialele pe care le urmăresc, deși am descoperit în ultimele luni foarte multe care mi-au plăcut (poate o să le mai menționez, pe parcurs). Momentan am ajuns iar la zi cu The bing bang, unul din cele mai mișto seriale de comedie! Mă enervează că nu scot și ei mai multe episoade într-o săptămână.


Am dat din nou o tură prin DM de unde am ieșit cu ce se vede în poze. Despre micelară am scris tot aici, dar vreau să vă mai spun de șamponul H&S cu mere verzi că miroase foaaarte bine, îmi vine să gust din el. Dacă și voi sunteți fane H&S, luați-l în considerare!


Am rămas șocată când mi-au ajuns două comenzi de pe ebay în mai puțin de două săptămână. Nu știu cum au reușit să ajungă atât de repede prin poștă, tocmai din China. Mai repede de trei săptămâni nu mi-au mai ajuns niciodată, până acum.

Anul ăsta suntem hotărâți să mergem în vacanță în Grecia și deja ne facem tot mai serios planuri. Momentan nu suntem tocmai hotărâți unde să mergem, mai exact, sunt prea multe opțiuni. Dacă aveți sugestii/păreri le aștept cu foarte mare drag!


Vineri am fost la Cosmobeauty, mai multe poze și impresii găsiți în postarea de aici.


Sunt singura nebună căreia îi plac genul ăsta de ouă (sau bomobane, tot aia) cu lichios/vișinată în interior? Aș putea mânca în loc de mâncare!

Cam atât cu săptămâna asta. Vă urez o nouă săptămână cât mai frumoasă!

Săptămâna voastră cum a fost? Ce planuri interesante aveți? Aveți ceva impresii despre stațiunile din Grecia?

20 de comentarii

  1. Ce poze frumoase,chiar daca nu e mancare apetisanta.....sunt numai bunatati,de unde ai luat outzele de cioco sotul meu e fan .....cu lichior de vishi....pup.Sa ai o saptamana minunata <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Hehe, așa e... sunt altfel de bunătăți. :)) Din păcate nu știu sigur, tata le-a luat, dar cred eu că din Lidl sunt.
      Săptămână frumoasă și ție! Pupici

      Ștergere
    2. Sper să nu uit să-l întreb și îți zic sigur după ce aflu. :*

      Ștergere
  2. Bine ca mi-ai zis de sampon. Momemtan am unul mare inca plin, dar oricum nu pot sa-l schimb, asa ca tot la el o sa ajung!!!! Foarte frumoasa saptana ta, cu destul de multe noutati. Iti doresc ca urmatoarea sa fie minunata :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, știam eu că vei fi interesată! :D Chiar e delicios șamponul ăsta!
      Așa e și îți mulțumesc frumos! La fel îți doresc și eu ție.
      Pupici

      Ștergere
  3. E plin de bunatati prin articolul asta. :)) Poate voi avea timp sa ma uit si eu la acest serial. :)) Nu am urmarit foarte multe seriale...Mi-a placut foarte mult El barco desi are un final ciudat si The walking dead. :D E bine daca ti-a ajuns comanda atat de repede, verisoara mea a trimis o comanda inainte de Craciun si inca nu a venit. :( Eu mi-am facut o manichiura simpla si ma pun la somnic. :)) Maine iar am scoala. :( Pupici! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De data asta sunt mai multe bunătăți cosmetice decât culinare. :)) Merită să-i acorzi o șansă, e foarte amuzant, pe mine „m-a prins” de la primul episod. :D Nu-mi sună cunoscut cele menționate de tine, dar o să le țin minte!
      Daa, încă sunt complet uimită de cât de repede a ajuns. Ar trebui să ia legătura cu vânzătorul, probabil s-a pierdut pachetul pe drum. Mai întârzie ele, dar nici chiar așa de mult. :(
      Succes la școală, draga mea! Pupici

      Ștergere
  4. Saptamana mea nu poate fi decat obositoare, adica a fost, dar placuta pe alocuri... :) Mi-a ramas si acum gandul la ojele tale holografice, zau ca au fost frumoase rau. Ma mai uit si eu la NCSI, cred ca asta e titlul corect, dar ma uit cam cand apuc, nu am timp. :( Iar referotor la dulciurile tip OU...pot sa spun doar ca le ador, eu de regula pap simple, fara continut, dar si cand pun mana pe ele le rad imediat. Imi plac la nebunie si mie, cred ca si datorita ambalajului, de la unele chiar il opresc. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are și oboseala farmecul ei, cel puțin pentru mine, mai ales dacă există și momente plăcute pe alocuri! :D Hehe, ce mă bucur că îți plac, le vei vedea treptat și pe unghiuțele mele, în curând! :D
      Eu le prefer pe cele cu conținut, dar îmi plac și cele simple, dacă e ciocolata bună (nu îmi place la toate). Haha. :))
      Pupici

      Ștergere
  5. Abia astept sa iti citesc parearea despre produsele Yves Rocher. Ca sa vezi, pe acestea nu le am, dar clar mi le doresc!!! :) Accesorile de pe e-bay sunt foarte dragute, perfecte pentru primavara!
    Inca nu ti-am citit postarea cu impresiile despre ComoBeauty, dar imediat o voi face ca sunt tare curioasa ce produse interesante ai vazut si ai cumparat! :)
    Sa stii ca si eu sunt mare fana a ciocolatilor care contin lichior, gen Mon Cheri, yummy...deci tot salivez la finalul postarii :( Te pup, si iti ureu o saptamana la fel de plina si frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte mișto toate, balsamul de buze mi-a plăcut atât de mult încânt mi-am mai comandat o orămă. :D Mă bucur că îți plac! Chiar sunt super drăgălașe, mă enervează doar că mi se cam prind în păr. Dar cred că merită efortul.
      Haha, nu mă așteptam să vă fac poftă și cu acele ouă. :)) Mă bucur că nu sunt singura căreia îi plac!
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție! Te pup!

      Ștergere
  6. Ador genul acesta de bentite! ♥ Iar cele alese de tine sunt foarte frumoase si au un design asa deosebit.
    Serialul este unul din preferatele mele, pe langa New girl, Grey's anatomy si altele care din pacate, s-au terminat. :( Nu esti singura fana a bombonicilor din ciocolata cu lichior. Chiar zilele trecute, am primit o cutie si cel mai mult am mancat eu din ea. :)) Si culmea, ca nu beau bauturi absolut deloc. Dar combinatia ciocolata+lichior este prea buna.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac cele alese de mine! Mai am una pe drup și încă un accesoriu pentru păr, abia aștept să ajungă și respectivele și poate o să vi le arăt mai bine într-o postare dedicată. :D
      Ce mă bucur că și ție-ți place serialul! O să mă interesez de New girl, nu cred că-l știu. Așa e și la mine, majoritatea serialelor favorite s-au terminat. :( Iar cu cele la care încă se trage am ajuns la zi. :))
      Nici mie nu-mi place într-un mod deosebit lichiorul simplu, dar în combinație cu ciocolată e atât de delicios!
      Pupici!

      Ștergere
  7. ii, ce dragut! poate ne-am intersectat in promenada si n-am stiut... :(
    eu sunt fana H&S, am mereu in casa! cand mi se termina flaconul acesta o sa incerc varianta cu mere verzi/ yum!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A, nu cred, sigur te-aș fi recunoscut!
      Și pentru mine e cel mai bun șampon anti-mătreață, mereu mă reîntorc la el! Cred că o să-ți placă, chiar e yummy! :D
      Pupici

      Ștergere
  8. Toate ca toate, dar de unde sunt bomboanele alea? si eu ador bomboanele din ciocolata amaruie umplute cu alcool.
    Si eu sunt fan "Big Bang Theory". Alaturi de "Modern Family" mi se par cele mai reusite comedii - smart and funny :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici tatăl meu nu mai știe sigur, dar cel mai probabil din Lidl. :D Dacă aflu între timp vă anunț, nu credeam că vor atrage atenția așa de mult. :))
      Ce mă bucur că și ție-ți place serialul! Mi-a plăcut și mie Modern Family, dar mai puțin, nu m-a impresionat chiar foarte tare. Dar a fost un serial plăcut.

      Ștergere
  9. sa le folosesti cu drag! Eu cred ca vreau cioco acum :))

    RăspundețiȘtergere