Concurs de toamnă!

Cu Ira am avut de-a lungul timpului mai multe colaborări, iar de data asta ne-am gândit să pregătim o colaborare ce constă într-o surpriză pentru voi, mai exact un concurs de toamnă, pentru a vă face mai frumoase zilele astea mohorâte ! Avem de oferit mai multe premii, cel mare fiind format din următoarele produse:


Șampon Gerovital Tratament expert, cremă față Elmiplant Skinnergy refresh it, gel intim Uriage, tratament pentru gene (pentru stimularea creșterii), săpun ten acneic și încărcat Techir, fard duo Flormar, fard mono Max Factor, cremă față Gerovital H3 Derma+, fixativ Nivea volume, lapte de corp Gerocossen Argan line, deodorant B.U. my secret, balsam de buze Oriflame, ruj Farmasi, cremă de mâini Vectem.

Pentru a câștiga premiul de mai sus, cerințele sunt următoarele:
  • să mă urmăriți pe pagina de facebook Ella's Beauty Corner;
  • să-mi trimiteți pe adresa de e-mail justella1993@gmail.com o fotografie sau un colaj de poze cu orice de beauty pe tema toamna - exemplu: machiaj, manichiură sau ținută de toamnă, produsele voastre esențiale/preferate pentru toamnă etc (orice variantă ați alege, aștept în mail și o scurtă descriere la ceea ce ați trimis în poză sau să-mi spuneți cum vă fac viața mai frumoasă produsele alese ca favorite); 
  • să mergeți la Ira pe blog, mai exact aici, și să respectați și cerințele ei.

Important: În poză trebuie să apară scris „Concurs de toamnă Ira&Ella” pe o foaie, un carton sau pe orice altceva vreți, important e să existe o dovadă că poza e a voastră și a fost făcută pentru concurs. Dacă alegeți să trimiteți un colaj, e suficient să apară într-o singură poză!

În afară de premiul cel mare, fiecare am mai pregătit și câte un premiu mai mic, al meu constând în următoarele:


Spray de corp. B.U. trendy, balsam leave-in Avon Absolute perfection, apa micelară Nivea, crema de față Gerocossen argan bio și gloss mentolat Avon. 

Pentru premiul cel mare câștigătoarea o s-o alegem împreună (eu și Ira), punctând înscrierile voastre de la ambele concursuri, iar pentru premiul cel mic o să aleg singură din înscrierile pe care mi le trimiteți mie, respectând primele două cerințe din cele prezentate mai sus. 

Concursul se desfășoară până la data de 10 noiembrie! Dacă există orice fel de neclarități, aștept întrebările voastre în comentarii sau pe mail! 

Așteptăm cu drag înscrierile voastre!

16 comentarii

  1. Ce concurs frumos! :) Puup fetele. :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă îți place și te așteptăm să te înscrii! :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Ce mult imi place ideea voastra!
    Bafta fetelor! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Super concurs si ideea e faina rau! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim, mă bucur mult că-ți place! Te așteptăm să te înscrii! :D
      Pupici

      Ștergere
  4. Concursurile cu poze imi dau batai de cap,nu prea imi place sa ma pozez si cu atat mai mult sa le si postez. Dar asta e. ,incercam .Multumim de concurs <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa cum am zis și-n mail, nu e obligatoriu să fie poze cu voi, am lăsat la liberă alegere ce preferați să trimiteți. :)

      Ștergere
  5. am dat si eu un share, sper sa fie cu folos :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Alina! Și te așteptăm și pe tine cu înscriere. :D

      Ștergere