Lista mea pentru Black Friday 2015

Știu, mai e cam o lună până la Black Friday, însă eu deja sunt pregătită în mare parte cu lista, chiar dacă nici nu s-au anunțat încă ce oferte vor fi. Anul ăsta oricum n-am în plan foarte mari achiziții, am cam de toate și multe peste, așa că lista e scurtă - de pe un singur site e o listă destul de exactă și apoi mai sunt câteva care aștept să mă tenteze cu „mega oferte” ca să le bag în seamă. Înainte să trecem la lista mea, vă invit să citiți și articolul de aici, cu câteva sfaturi pentru Black Friday (așa veți înțelege și de ce prefer să-mi fac un plan de bătaie din timp).

Primul site vizat anul ăsta e Makeup Shop, care anul trecut au avut oferte destul de bune, reducerile variau între 20-70%, dacă bine îmi amintesc. Sper ca și anul ăsta să fie măcar la fel, că lista mea e destul de consistentă și încă aș putea să mai adaug câteva pe ea...



Setul Real Techniques Core e primul vizat și cel mai important de pe listă. V-am mai pomenit și cu altă ocazie despre el, v-am spus și atunci că vreau neapărat să-l iau, în special pentru pensula de buffing și cea de contur. Ar mai fi câteva pensule de la RT, poate și unele de la EcoTools, pe care le-aș vrea, dar nu atât de mult, o să le iau doar dacă au prețul redus mai serios, altfel cred că o să apelez cândva la iherb.

Primerul Nyx proof it! e alt produs pe care-l vreau neapărat, îmi pun speranța că o să fie bun de ceva, după nenumăratele dezamăgiri avute în ultima perioadă cu multe alte primere de pleoape. Nyx lip cream le am pe listă de cam multă vreme și deși am mai plasat între timp niște comenzi pe MS, mereu uitam de ele. De data asta fac tot posibilul să nu mai uit, am pus ochii pe vreo două nuanțe de roz foarte simpatice. Din gama de rujuri Nyx Matte am un singur ruj roșu care-mi place mult și mai vreau neapărat și alte culori, măcar unul roz.

După cum v-ați dat seama, am ceva produse Nyx pe listă, la care aș mai adăuga și blush-urile lor cremă, poate chiar și pigmenții, dar astea sunt cu semn de întrebare, iau doar dacă au reduceri consistete. Tot la fel și cu produsele Glaze, despre care sigur ați tot citit și voi prin blogosferă - mă tentează să le dau și eu o șansă, poate o să iau un pigment sau câteva farduri, dar mă mai gândesc, nu e ceva sigur, mai aștept să citesc păreri.


Următorul site pe listă e Yves Rocher, care anul trecut au participat pentru prima oară la Black Friday și au avut o ofertă chiar mișto - pentru o comandă de minim 99 lei îți puteai alege orice cu doar 1 lei (asta pe lângă cadourile lunare oferite). Sper ca și anul ăsta să fie ceva similar și sigur o să profit pentru a-mi lua un nou parfum (lista e lungă aici, nu știu încă exact care l-aș alege), dar și pentru a-mi reface stocul la gelul de duș cu cafea. În rest, sigur aș mai găsi cu ce să umplu coșul, știți că sunt fană a multor produse de la ei.

De pe 1001 cosmetice mă mai tentează câteva produse, în special de la Catrice, Revlon și Essence, dar nu știu dacă vor avea ceva reduceri de Black Friday, anul trecut n-au avut, dacă bine-mi amintesc. Oricum, sunt luați în calcul, chiar dacă nu-mi trebuie neapărat nimic, sunt doar câteva mici mofturi.

Mă bate serios gândul să-mi recumpăr keratina lichidă Anian, a fost singurul produs care a reușit să-mi întărească firul de păr foarte mult. Altă keratină lichidă n-am mai încercat, dar parcă aș merge „la sigur” tot cu asta, așa că o să urmăresc și ofertele de la Triodeluxe.ro.

Foarte curioasă sunt și de Melkior, dacă o să vină cu ceva oferte tentante e posibil să-mi mai iau câteva rujuri, poate și niște oje, poate mai arunc un ochi și la farduri... ups, mă cam întind. Curioasă sunt și dacă cei de la Emag vor avea reduceri consistente la cosmetice și la parfumuri, ei au oricum unele care sunt mai ieftine și-n mod normal decât în magazinele fizice.

Cam asta ar fi ce mă interesează acum, când nici nu știu încă ce oferte vor fi exact. Probabil că o să mai revin cu detalii imediat ce aflu ce reduceri vor avea exact toate site-urile, mă mai interesează și cele de fashion, dar acolo chiar n-am o listă exactă deocamdată.

Voi ce planuri aveți pentru Black Friday de anul ăsta? Vânați ceva anume? V-ați pregătit deja vreo listă?

22 de comentarii

  1. Cred ca ma sare randul anul acesta de Black Friday in materie de cosmetice, vreau sa investesc intr-un aparat foto. Am zis eu si anul trecut ca vreau aparat,dar am fost plecata din tara tocmai atunci si am renuntat la idee. Dar anul asta sunt sigur pe parapeti. Daca stau sa ma gandesc bine nu am nevoie de mare lucru, poate doar de niste pensule. Daca as avea bani disponibili atunci as gasi muuuulte variante :)) in special rujuri si oje. Apropo, eu am incercat ceva farduri de la Melkior si nu mi se par cine stie ce. Poate si pentru ca am ales un roz pal si nu e prea pigmentat, dar tin minte si acum rozul meu preferat, de la un brand no name, roz pal care se vedea super pe pielea mea. Din pacate a fost cumparat din Italia si nu il mai gasesc pe nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect și te încurajez să lași orice tentații cosmetice la o parte și să investești într-un aparat foto! E o investiție foarte bună dacă te pasionează fotografia sau dacă pur și simplu vrei poze mai bune pentru blog, dar și din vacanțe sau alte evenimente. Eu mi-am luat totuși aparatul DSLR anul trecut pe vremea asta, adică înainte de BF, că am prins o oferă foarte bună... și n-am regretat, dar nici nu m-am mai uitat la reducerile care au fost la aparate de BF. :))
      Nici eu n-am nevoie de nimic, dar vreau să-mi mai fac niște mici mofturi.
      Am încercat și eu mai multe farduri Melkior și știu că nu sunt toate strălucite, dar au și unele foarte bune, extrem de puternic pigmentate. :D

      Ștergere
  2. Spor la bifat!
    Si eu am pe lista primerul NYX si sper sa fie la fel de bun ca si toate produsele NYX pe care le-am incercat pana acum.
    In rest... incerc sa fiu cuminte dar inca nu m-am apucat de lista finala asa ca nu pot sa garantez nimic. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc!
      Chiar am vrut să menționez că dacă nu mi se potrivește primerul ăsta, ar fi primul produs Nyx care mă dezamăgește, că în rest mi-a plăcut tot ce am încercat până acum de la ei.
      Sunt curioasă să văd și alte liste, așa că poate vei publica totuși una. :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Exact setul asta de pensule mi l-am cumparat eu de pe iherb. Sunt foarte multumita de ele, chiar isi merita banii. Pe makeupshop le-am vazut cu 110 lei, iar pe iherb eu am dat mai putin...vreo 60 lei. De Black Friday mi-as dori o trusa de farduri - Naked 2 :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aflu că și ție îți plac pensulele din set, cea de buffing e foarte lăudată de multe fete.
      Da, știu că diferența e mare, de aceea și prefer să aștept reducerile de BF, care sper eu să fie suficient de consistente. Dacă dau cu 10 lei mai mult nu e mare lucru, dar actuala diferență e cam prea mare.
      Eu pe Naked 3 mi-o doresc, dar cred că o s-o las pe altă dată, e un moft care mai poate aștepta. :D

      Ștergere
  4. am strans cam multe si stau pe bara!
    anul trecut am facut ravagii, am si acum produse neincepute!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine dacă ești așa conștiincioasă. :D Același lucru ar trebui să-l fac și eu, dar... :))

      Ștergere
  5. Mai e o luna si eu innebunesc, am sa imi sparg pusculita...grav :D eu vreau rujuri multe, rimel si farduri glazel :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu rujurile te înțeleg perfect, au devenit produsele mele de makeup favorite, am o grămadă și tot mai vreau muuulte. Dar încerc să le iau pe rând, să nu facă nici gaură în buget, dar și să am timp să mă bucur de toate. :D

      Ștergere
  6. Daca mi-as asculta inimioara as comanda muuulte chestii de pe wishlist, dar ...stau cumintica, am destule provizii pt 2016 :))
    Oricum sigur vor fi oferte tentante! Spor la shopping, fetelor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eheee, dacă aș ignora rațiunea și doar mi-aș asculta inimioara... sigur aș ajunge să am nevoie de o cameră maaare numai pentru produsele de makeup. :))
      Cu siguranță, abia aștept să aflu mai multe detalii! Mulțumim!

      Ștergere
  7. Si eu o lista mare pentru Black Friday, sa vad ce reusesc sa bifez! Spor la bifat si tie! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți doresc să bifezi cât mai mult de pe ea, dacă nu chiar tot!
      Pupici

      Ștergere
  8. Am o lista cu muuulte cosmetice. Primele site-uri vizate sunt makeupshop si 1001cosmetice....Voi sta geana pe ele in luna noiembrie :)

    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți doresc să găsești toate produsele de pe listă la super prețuri și să le bifezi pe toate! :D
      Abia aștept și eu să văd ce pregătesc cele două magazine online, sper la niște reduceri consistente!

      Ștergere
  9. Nici nu vreau sa trec pe lista ceva!!! Nu indraznesc!!! Chiar nu indraznesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Să înțeleg că e lungă lista?

      Ștergere
    2. Ehe!!! Si daca nu le iau acum, voi prelungi asteptarea pentru Craciun, ziua mea sau mai stiu eu pentru ce alta zi! :)))

      Ștergere
    3. Haha! :)) E timp pentru toate!

      Ștergere