Impresii Cosmetics Beauty Hair 2015

Azi a fost prima zi a târgului Cosmetics Beauty Hair de anul ăsta, iar pentru că știu că vă interesează ce găsiți mai exact la târg, m-am grăbit să vă scriu niște impresii și să vă arăt câteva poze. Eu de data asta nu m-am dus cu gândul să-mi golesc portofelul, am vrut doar să văd despre ce e vorba și să vin la voi cu mai multe detalii, să vă puteți face o impresie în mare parte, ca să știți dacă merită să mergeți - iar în principiu merită, depinde doar ce vă interesează pe voi mai mult.

Târgul are loc în București, la Romexpo, până în data de 4 octombrie inclusiv, în pavilioanele C1, C2 și C4 (în primele două sunt cele mai interesante standuri, în C4 e slăbuț, dar merită aruncat un ochi), iar intrarea e 10 lei.


Cele mai bune oferte mi s-au părut cele de la Ziaja, puteți vedea din poze că sunt multe oferte „1+1” iar prețurile sunt foarte mici! Eu deocamdată n-am încercat nimic de la ei, suntem la prima întâlnire, dar știu de la fete în care am încredere că sunt produse foarte bune, chiar prea bune pentru prețurile pe care le au. 



Fiindcă am plecat acasă cu două produse din gama cu unt de cacao (care miroase demențial, mai că mă bate un gând să le și gust) și cu muuulte mostre de tot felul, o să le încerc cât mai curând și dacă mă impresionează și pe mine la fel de tare ca pe alte fete, o să vă dau de știre. Oricum, la cât de bune sunt ofertele, merită să le faceți o vizită (impresii multe despre produsele lor găsiți la Camelia pe blog).


Melkior sunt prezenți la târg cu toate produsele reduse cu 10%, găsiți acolo inclusiv cele mai recente produse lansate - vă recomand cu mare căldură rujurile lor (mă fascinează din ce în ce mai tare, sunt geniale) și ojele!



Eu am plecat cu câteva din ultimele noutăți, printre care cea mai recentă lansare - crema de mâini Intensive Repair, căreia i-am făcut deja o probă și-mi place rău. Pe lângă faptul că are un miros fresh foarte mișto și care se menține ore întregi, mi-a plăcut mult și formula deloc grasă sau uleioasă, dar totuși intens hidratantă (asta așa, ca o primă impresie).  


La standul Golden Rose Gya vă așteaptă să vă facă unghiuțe frumoase, iar Alina Barbu să vă machieze (v-am lăsat link către blogurile fetelor, pentru mai multe detalii legat de program). Iar ca noutate, găsiți la stand kit-urile de unghii care promit o manichiură ca de gel ce rezistă 7 zile. Sunt o ediție limitată, iar gama de culori disponibile e destul de largă.


Eu abia aștept să încerc mini kit-ul, o să-l supun celor mai grele încercări (știți voi, spălat vase multe și alte lucruri de genul ăsta) și vă dau de știre de cum s-a descurcat cu rezistența - am încredere în Gya, ea mi-a zis că rezistă foarte bine, dar trebuie să văd și pe propriile unghii!


Alt stand foarte mișto, care merită vizitat (dar înarmați-vă cu răbdare, e foarte aglomerat acolo), e cel de la Cosmetica Verde! Produsele lor sunt oricum foarte ieftine și au mereu oferte bune și în magazinul din Mega Mall, însă la târg ofertele sunt și mai bune, iar produsele sunt chiar faine pentru prețurile pe care le au. 



Vă recomand ojele Milani, în special pe cele holografice, dacă le găsiți nu le ratați la oferta de acum - v-am scris aici despre cele pe care le am eu.


Eu am zis că mă țin tare și nu-mi mai iau nimic, la oje nici măcar nu m-am mai uitat, însă n-am putut să las scrubul ăsta cu cafea, miroase prea demențial și e doar 3 lei! Totuși... 3 lei, de la 13! Eu nu mai folosesc scruburile pentru ten, dar o să-l folosesc pe alte zone, de dragul răsfățului olfactiv!


Yankee Land sunt și ei prezenți cu un stand destul de bogat în reduceri, cele care sunteți pasionate de tartele și lumânările lor puteți profita să vă faceți stoc, la lumânări reducerile erau de 50%, destul de bine zic eu!


Și alte produse de-ale lor aveau reduceri frumușele, pe mine nebuniile astea de brioșe de baie mă tentau, dar mi-ar fi fost și milă să le folosesc..



Produse profesionale pentru păr erau destul de multe, iar unele chiar aveau reduceri frumușele, în special la seturi. Am văzut de asemenea și aparatură profesională pentru păr, dar acolo reducerile mi s-au părut destul de slăbuțe, parcă de vreo 5%.




La Orly am descoperit niște oje la super preț, doar 21 lei! Din păcat erau nuanțe destul de banale (și fix de acolo n-am poză), n-am văzut nimic din ce nu am deja, însă merită studiate bine, voi poate găsiți ceva interesant - mai greu să găsești oje de la ei la prețuri din astea, iar mica mea obsesie pentru ojele lor cred că deja o știți, n-am întâlnit vreuna care să nu-mi placă. 



Am mai descoperit și produse ce arătau foarte comestibil...


Am văzut de asemenea multe săpunuri și produse naturale, de la branduri românești sau nu, mai mult sau mai puțin cunoscute...


O descoperire interesant a fost și faptul că Gerovital au o gamă de produse profesionale, ce se găsesc doar în saloane! Eu azi am aflat prima oară de ele, am luat și niște miniaturi ca să le încerc, sunt foarte curioasă cum sunt. 


Gabrini sunt și ei prezenți cu un stand cu toate nebuniile. Eu nu cunosc de la ei altceva în afară de ojele care mi se pare foarte ok pentru prețurile lor, dar au și reduceri frumușele, spre exemplu două oje costau 5 lei, iar 5 oje parcă erau la 10 lei, dacă am reținut eu bine.


O surpriză plăcută a fost să descopăr acolo niște oje pe care până acum le-am mai văzut doar în Grecia. Sunt cele din poza de mai jos (și multe altele, au o grămadă), iar din câte am înțeles, deocamdată au magazin doar la Alba Iulia și în încă un oraș, nu și în București însă. Prețurile sunt destul de mici, vreo 8 lei era o ojă (culmea, în Grecia erau mai scumpe, cel puțin pe insulă).


Mai sunt multe alte standuri acolo, am văzut multe branduri de care n-am auzit niciodată (dar de la care nu se știe ce descoperiri poți face) și probabil că mai sunt și alte reduceri bune pe care nu le-am remarcat eu. Am încercat să vă prezint ce mi s-a părut mie cel mai interesant, ce merită vizitat. Sper că v-au fost de folos informațiile, iar dacă aveți chef de o zi relaxantă petrecută printre cosmetice, eu zic că merită să dați o fugă pe acolo! Eu m-am dus cu gândul că stau 1-2 ore, dar am sfârșit prin a petrece vreo 5 ore pe acolo!! Așa-i când te dai la povești despre cosmetice cu alte fete pasionate de același lucru!

Voi ați fost la Cosmetics Beauty Hair? Dacă nu, aveți în plan să mergeți? Ce vi se pare cel mai atractiv? 

26 de comentarii

  1. Super articolul, am asteptat toata ziua sa apara poze de la eveniment!! Multumeesc!!
    Cumva stii ce reduceri aveau la Golden Rose? Rujuri, pudre?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur mult dacă ți-a fost de folos!
      Chiar am tot încercat să aflu dacă sunt și ceva reduceri, dar nu cred că erau, cel puțin nu la toate (la ojele din colecțiile vechi am văzut prețurile obișnuite, de exemplu), poate doar la anumite produse.

      Ștergere
  2. Looks like Heaven for me and Hell for my wallet!:)) In clipe cand sunt astfel de chestii prin Bucuresti nu stiu daca sa ma bucur sau sa imi para rau ca nu mai locuiesc acolo. Obiectiv vorbind nu am nevoie de nimic, dar practic...sa fim sincere, daca ma duceam acolo, nu puteam sa ies cu mana goala! Cred ca ma opream grav la stand la Melkior pentru ca sunt curioasa de ceva vreme in legatura cu produsele lor, iar la Ziaja preturile sunt asa bune incat cred ca ma apucam sa imi fac cumparaturile pentru cadourile de Craciun:))) Hmmm, Gabrini au magazin de prezentare in Alba? Inca un motiv sa vizitez din nou orasul in care am locuit acum vreo 8 ani:)) Enjoy all the goodies!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha! :)) E cam greu să ieși cu mâna goală, nu știu dacă am văzut pe cineva care să nu iasă de la târg cu măcar o punguță!
      Uite că mie nu mi-a dat prin cap asta cu cadourile de Crăciun, nu m-am gândit așa de departe! :))
      A, nu, nu Gabrini! Sunt alții, n-am reținut cum îi cheamă, care au ojele alea interesante pe care le-am văzut până acum doar în Grecia.
      Mulțumesc, așa o să fac! :D

      Ștergere
  3. Cate tentatii, cate bunatati.... <3
    Pentru Milani si Ziaja zau ca as fi venit. Ah, si scrubul acelea cu cafea... Yumm!
    Sa te bucuri de toate achizitiile!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păcat că nu ești mai aproape, ar fi fost și ocazie bună de o întâlneală și de stat la povești! :D
      Mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
  4. Am asteptat pozele din blogosfera... pentru ca eu nu am avut cum sa ajung. Multumesc pt articol! Pe la standul Secom nu ai fost?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, sper că ți-a fost de folos! Am trecut și pe lângă Secom, dar nu mi s-a părut ceva prea interesant. :D

      Ștergere
  5. Multumesc tare, tare mult pentru postare. ♥ Chiar voiam sa stiu primele impresii. :D
    Am observat, ca nu au reduceri cei de la Golden Rose si mai mult pentru asta m-as fi dus. In general, la standurile cu firme nestiute de mine, chiar nu sunt tentata sa cumpar ceva. :))
    Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, mă bucur dacă a fost de folos postarea!
      Din păcate da, nu cred că aveau, cel puțin la oje prețurile mi s-au părut cele obișnuite. :( Te înțeleg, nici eu nu mă „arunc” prea repede la firme de care n-am mai auzit, iau eventual doar niște mostre (dacă există) ca să-mi fac o idee pentru viitor. :D
      Pupici

      Ștergere
  6. Ce tare ca au aparut ojele alea din Grecia!! Ce-i drept, mi-am mai luat una vara asta, din Serbia, dar era f slab pigmentata. In schimb as putea sa reinnoiesc sotcul pentru verdele meu preferat <3
    Sper sa mai gasesc si eu reduceri duminica :D
    Mercii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi s-a părut foarte tare, le-am recunoscut imediat cum le-am văzut. :))
      Hm, păcat de cea din Serbia! :( Chiar am remarcat și verdele ăla pe care-l ai tu, iese în evidență și în poză. :))
      Sigur o să mai găsești aceleași reduceri și duminică!
      N-ai pentru ce!

      Ștergere
  7. Si eu am ajuns la Cosmetics si am plecat acasa cu multe produse de par de la alte branduri. am avut oje ruby rose si farduri si nu prea ma impac cu ele. Produse Ziaja inca nu am incercat si nici nu ma tenteaza uleiul lor de maslin. Si am avut sampoane din italia si ma impac bine cu ele desi nu cunosc firma. De ce sa nu le dau o sansa? Suntem intoxicati de produse din Turcia si China. Acum au aparut si produse din Grecia. Oja aia am vazut-o undeva si nu stiam de unde sa o iau. Am mai fost la un stand cu oje si cind am ales o culoare de turcoaz sidefat tocmai pe aia nu o aveau si am renuntat la a mai cauta alta. Am peste 50 oje acasa si ar trebui sa ma opresc. Oricum daca le desfaci se invechesc si sunt foarte putine sa reziste la spalatul vaselor si aragazului. Eu am o lista cu ojele care rezista in astfel de conditii si in concedii de o saptamina. De la Beauty One am ales setul de hidratare de la Chi pe care inca nu l-am testat. Am testat Label M, si Biosilk din farmaciile Sensiblu. Aici nu aveau oferte la ele. Apoi la standul Divahaircosmetics.ro am ales un alt sampon Oyster de caderea parului si o masca pt pastrarea culorii. Am mai avut un sampon Oyster de sebum si mi-a placut mult. Am vrut si sampon Keune, dar nu mi-a placut amabilitatea lor si nu mai retineam ce sampon exact am mai luat si in plus le gasesc si online mai scump. Am mai descoperit enviecosmetics.ro din Milano si am luat sampon de sebum si o masca cu cheratina travel. Apoi iar am trecut pe la Kinetics si am plecat in sfarsit cu o oja si o crema de maini de frangipani care miroase demential. Poate imi fac timp sa trec pe la Top line ca acele oje si creme de maini Alessandro sunt dementiale. Greu cu traficul weekendul acesta ca este si maraton international. Am vazut si standul Adhara dar nu mi-a facut nimic cu ochiul. Cat ai dat pe mostrele de la Guinot? Inca nu am testat produse de la ei sau Babor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ruby Rose e ceva, Golden Rose altceva. :) Sunt două branduri total diferite. Nu am înțeles nici faza cu uleiul de măslin, sorry!
      Produsele respective sunt din Anglia ca proveniență, nu din Grecia. am zis doar că acolo le-am mai văzut eu.
      Să folosești cu plăcere tot ce ți-ai luat! Nu știu ce set de la Guinot ai văzut la mine, n-am postat așa ceva. :)

      Ștergere
    2. Sorry, era vorba de Ziaja cu frunze de maslin! Stiu si de ruby rose si de golden rose. Doar ca nu ma atrag momentan. Ojele alea le-am vazut in Grecia si nu mai retin exact cum se numesc.

      Ștergere
    3. Nu le-am încercat, nu știu cum sunt. :) De la Golden Rose merită ojele, sunt bune și au o gamă foarte largă de culori. Makeup n-am încercat prea multe nici eu.

      Ștergere
  8. Sa te bucuri de noutati! Eu nu stiu daca reusesc sa ajung,mi-ar fi placut mai ales pentru Ziaja.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Poate vei reuși să-ți faci puțin timp! Mie-mi pare rău că nu mi-a dat prin cap să iau ceva produse de la Ziaja pentru cadouri, era foarte bună ideea Deenei! :D
      Te pup!

      Ștergere
  9. Am fost si eu azi pe acolo. Am crezut ca o sa prind mai liber in ultima zi, dar m-am inselat: tot aglomeratie am gasit. Oferte si reduceri semnificative nu am prea vazut, in afara de Ziatja adica. Restul un 5-10%, slabut fata de alti ani. Si cu toate astea, am cheltuit mai mult decat aveam planificat :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-am văzut în pozele de la Melkior! :D Eu eram convinsă că în weekend o să fie și mai aglomerat, de aceea am și preferat să merg joi, din prima zi.
      Așa e, la Ziaja au fost cele mai bune oferte, la restul se putea și mai bine, dar pentru cine avea oricum în plan anumite achiziții... cred că au fost bine venite și reducerile de 5-10%.
      Neapărat să ne arăți pe ce ai cheltuit banii, m-ai făcut curioasăăăă! :))

      Ștergere
  10. :))))))))
    vroiam si euuuu acoloooo...vai!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu mi-am luat doar Golden Rose Velvet Matte Lipstick no. 29, minunata nuanta de pruna inchisa [sau ceva de genul]. :D Si deja imi fac cu ochiul si alte nuante ... :-ss De la Ziaja am incercat 4 produse deja si-s mega-incantata de ele. N-am dat iama la ele pt ca inca mai am. :)) Sper sa le gasesc si-n Londra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am un nude din gama aia și mă tentează și ceva mai închis, că de calitate sunt mulțumită!
      Mă bucur că și ție îți plac produsele Ziaja! Nu știu sigur dacă le găsești în Londra, dar știu că în alte țări sunt mai scumpe ca la noi. :D

      Ștergere
  12. Am si eu cateva produse faine dee la Romexpo...M-am dus sincer pentru Melkior si pentru Golden Rose! :)
    M-am distrat la standul Melkior - sunt oameni foarte veseli si plini de viata! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut și bunătățile cu care ai plecat tu de la târg! :D
      Așa e, au oameni faini în echipă. :)
      Pupici

      Ștergere