Puțin roz, pentru o zi... roz!

Azi n-am avut o zi tocmai roz, m-am enervant din toate nimicurile și încă am o stare generală cam proastă. Ne place sau nu, mai sunt și zile din astea, însă mâine e o nouă zi și deja am decis că va fi o zi... roz! La propriu și la figurat! Iar ca să-mi intru într-o stare bună încă de dimineață, mi-am pregătit câteva produse roz, care pe mine mă înveselesc numai când le privesc puse toate la un loc!


Cu rimelul L'Oreal Miss Manga am o relație de iubire și ură, sunt zile în care îmi place mult și zile când nu mă încântă, dar sper ca mâine să fie una din zilele alea bune. Ambalajul cred că mă încântă cel mai mult la el, probabil mai mult pentru asta l-am și ales, de formulă și rezistență sunt mulțumită, însă periuța nu e tocmai favorita mea, pe ea dau vina pentru faptul că nu reușește mereu să-mi separe frumos genele.

Crema CC Gerovital Happiness a fost prima alegere, era una firească și datorită numelui, iar faptul că nu l-am mai folosit de cam mult timp e un motiv în plus să-l pun la treabă. Pe timp de vară l-am folosit rar pentru că nu excelează la capitolul rezistență pe un ten gras, însă acum că a venit frigul e mai ok și la capitolul ăsta, iar de aroma sa puternică și delicioasă chiar mi-e dor!

Blush-urile roz, în nuanțe naturale și subtile, sunt întotdeauna opțiunea sigură de purtat peste cremele colorate, iar blush-ul Essence silky touch #50 sweetheart e printre favoritele mele din ultima vreme, îmi place la el tocmai faptul că nu e foarte puternic pigmentat, pot construi intensitatea după bunul meu plac.

Întâmplător, pentru CC Cream, respectiv pentru blush, pensulele mele favorite sunt tot unele roz, mai exact Real Techniques Stippling brush și Real Techniques Blush brush, cea mai fină și pufoasă pensulă pe care o dețin, care simt că-mi mângâie tenul de câte ori o folosesc. N-are rost să mai insist pe motivele pentru care iubesc pensulele RT.

Rujul creion Yves Rocher rose sorbet a fost favoritul meu pe timp de vară, are o nuanță foarte frumoasă, un luciu superb și o rezistență incredibilă, dar cine zice că nu-l pot purta și în mijloc de toamnă? Rămân la părerea că trebuie să purtăm ce ne place, ce simțim, dincolo de orice alt criteriu. Cândva trebuie să vi-l arăt și aplicat pe buze, ca să înțelegeți de ce îl tot laud atât de mult!

Sper să am timp de o nouă manichiură și mă gândesc la o combinație între o ojă nude și una roz mai specială - și ce putea să fie mai potrivit decât o ojă holografică superbă? M-am uitat și la alte oje roz pe care nu le-am mai folosit de mult (sau chiar deloc), dar ochii îmi fugeau tot către cea de la Milani, așa că am rămas la ea - o puteți vedea aici pe unghii.

În privința parfumului nu mă pot decide din timp, aleg mereu să port ceea ce simt pe moment, însă apa de toaletă Yves Rocher cu trandafir îmi sună acum bine, pare o alegere potrivită - și nu doar pentru că e roz. Are o aromă destul de autentică de trandafir care mie-mi place mult și deși persistența e mai slăbuță, cam medie, e totuși ok.

La accesorii și haine nici atât nu mă pot decide cu o zi înainte (mai ales cu vremea asta schimbătoare), dar o să încerc să merg tot pe ceva mai colorat, poate și cu puțin roz, că în ultima vreme am senzația că m-am îmbrăcat cam sobru și accesorii n-am mai purtat mai deloc, doar geantă și cercei.

Cam asta e tot, m-am gândit să vă povestesc și vouă puțin despre alegerile mele roz, că poate vă inspiră cumva, iar cu ocazia asta v-am mai adus în atenție și câteva produse care mie-mi plac mult.

Pornisem cu ideea că profit de ocazie să vă spun câteva cuvinte și despre cancerul la sân prin prisma experienței mele (n-am avut cancer la sân, să zicem doar că am trecut printr-o experiență care are oarecare legătură), că tot e rozul simbolul campaniei de conștientizare a acestui risc, dar azi n-am dispoziția necesară, ar fi prea multe de spus. Așa că acum vă spun doar atât: nu mergeți pe ideea „mie nu mi se poate întâmpla asta”, fiindcă se poate întâmpla oricui și e mai bine să „pierdeți timpul” ca să aflați că sunteți bine, decât să depistați prea târziu!

Voi purtați roz? Vă înveselește culoarea asta? 
Ați încercat vreun produs din lista mea? Cum vi s-a părut?

26 de comentarii

  1. Superba postarea! La vederea pozei, rozul mi-a dat asa o stare de bine.
    Niciodata nu o sa ma satur de culoarea asta. Este atat de feminina si delicata.
    Selectiile tale imi plac si de unele sunt curioasa, pentru ca nu am avut ocazia sa le incerc. Doar CC-cream-ul. Rimelul si oja mi-au trezit interesul.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea! Mă bucur mult că ți-a dat o stare bună poza, ăsta a fost principalul scop al articolului! :D
      Exact la fel mi se pare și mie! Îmi place mult în special în machiaj și pe unghii.
      Oja o recomand din suflet, e superbă. De rimel nu știu ce să zic, încă nu știu nici eu dacă-mi place sau nu, deși îl am de ceva vreme. :))
      Pupici

      Ștergere
  2. Ador pensulele astea! Le am si eu si le consider cele mai bune :) Cerceii tai imi fac cu ochiul :D Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că nu sunt singura, și eu le ador! Cercelușii sunt primiți, dar știu că se găsesc pe Born Pretty Store... și chiar sunt foarte frumoși!
      Te pup!

      Ștergere
  3. Ador creionul-ruj de la Yves Rocher, il am mereu in geanta <3 Oja Milani este superba, dar si cerceii <3 Si poza este tare, tare faina! Sper sa ai o zi mai frumoasa maine ! te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că și ție îți place rujul! De ojă sunt și eu foarte încântată, iar cercelușii sunt speciali, cred că sunt cei mai colorați din colecția mea.
      Mulțumesc pentru apreciere, mă bucur mult că-ți place poza!
      Te pup!

      Ștergere
  4. Ce idee simpatica!
    Si eu sunt o fana a rozului.
    In vestimentatie il abordez destul de rar (anul acesta am incercat sa ne imprietenim mai bine) dar altfel... e peste tot. :)
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea!
      În vestimentație și eu îl abordez rar, n-am foarte multe piese vestimentare (cu) roz, dar am câteva accesorii roz și multe rujuri, oje, farduri, blush-uri etc. :))
      Pupici

      Ștergere
  5. Superbe toate produsele,ador culoarea roz...si eu am o zi proasta astazi,sunt gripata si ma simt rau,dar îmi v-a trece.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă și ție îți place rozul! Și-mi pare rău că te simți rău. Însănătoșire grabnică!

      Ștergere
  6. Astazi am dat comanda si eu de Real Tehniques!! Sa fiu roz si eu! pupii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Eu aștept BF ca să-mi mai iau câteva. :D
      Pupici

      Ștergere
  7. da, port mult roz, inainte nu-mi placea, dar de un timp...da!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte draguta postarea ta roz, care cu timpul a devenit o culoare pe care o port cu mare placere. Dintre produsele enumerate de tine cunosc pe cele de la Yves Rocher, inclusiv ceasul o am si CC Creamul de la Farmec! Sper ca azi ai avut o zi mai buna! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur dacă ți-a plăcut! Știu că și tu ești o fană a produselor Yves Rocher, așa că nu mă mir că le cunoști pe toate. :D
      Am avut o zi mai bună, chiar dacă era loc de și mai bine.
      Te pup!

      Ștergere
  9. Am foarte multe ”chestii” roz in comun cu tine (dintre cele prezentate aici) si as mentiona in primul rand pensula RT stippling, pe care o folosesc zilnic de ceva timp, fara exceptie. Cealalta, cea de blush nu imi prea place, e atat de pufoasa incat nu prea reusesc sa aplic produsul cu ea. Imi plac mai mult pensulele puțin mai rigide, cu tinuta, cum le spun eu. Ce nu am si ma atrage e blushul Essence, rozul acela vintage e tare pe placul meu, eu care nu ma omor dupa roz.
    Originala postarea tare, felicitari!

    Multi pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că avem produse în comun! Pensula de stippling îmi place și mie mult, dar și mai mult îmi place cea pentru blush, pentru mine e perfectă, ador la ea tocmai faptul că e pufoasă și mare, durează foarte puțin să-mi aplic blush-ul cu ea. Însă îmi amintesc că am mai citit la tine pe blog că nu prea îți place - fiecare cu propriile preferințe, e ceva normal.
      Chiar e un roz plăcut, eu îl văd potrivit aproape oricui, poate cu excepția tenurilor foarte închise la culoare.
      Mulțumesc frumos, draga mea! Te pup!

      Ștergere
  10. Si eu aleg rozul atunci cand am o stare mai proasta :) Foarte draguta si vesela postarea ta, chiar m-a binedispus! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că nu sunt singura, e clar o culoare veselă! :D Mulțumesc, mă bucur dacă am reușit asta!
      Pupici

      Ștergere
  11. Hehe, si eu am multe chestii roz si ma binedispun, intr-adevar! Legat de ultima parte a postarii, mi-am promis ca luna asta merg la un control si nu voi amana. E important sa stim cum stam cu sanatatea.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu degeaba e folosit rozul în diverse expresii în loc de vesel/fericit! :D
      Mă bucur mult să aflu asta, faci foarte bine! Te pup!

      Ștergere
  12. Mi-a venit o idee! Nu stiu daca imi va iesi....ca n-am asa multe produse...vad eu acasa! :))
    Super...sper ca a doua zi a fost una..roz! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult dacă ți-am dat o idee și sunt foarte curioasă să aflu despre ce e vorba! :D
      A fost, a fost! :D
      Pupici

      Ștergere