Noutăți Yves Rocher de toamnă - prime impresii

Cred că nu trece niciun sezon fără ca Yves Rocher să ne surprindă cu noi lansări interesante. La acest început de toamnă au apărut alte câteva noutăți, printre care și un nou parfum care a stârnit interesul multora, inclusiv al meu - am mai spus că sunt fană a parfumurilor lor, am adunat o mică colecție de-a lungul timpului, iar feeleng-ul îmi spunea că noul parfum mi s-ar potrivi încă înainte să citesc vreun detaliu despre el. Însă parfumul nu e singura lansare tentantă, restul noutăților sunau de asemenea bine, chiar intrigant (iar când spun asta mă gândesc în special la top coat-ul de pleoape).


De acum o săptămână, de când noutățile au ajuns la mine, am început să le folosesc și să le supun la diverse teste, atât din curiozitate, cât și din dorința de a reveni cât mai curând cu niște impresii la voi. Nu pot spune că mi-am format deja o părere completă despre toate, dar sper să vă fie de folos primele mele impresii despre acestea. Haideți să le luăm pe rând...

Apă de parfum So Elixir Bois Sensuel


Nu puteam să încep cu alt produs decât cu parfumul! În cazul nostru a fost dragoste la prima mirosire, m-a cucerit de la primul puf! Însă părerea mea e că fiecare interpretează diferit aromele parfumurilor, chiar am citit mai multe păreri împărțite inclusiv despre acesta, așa că cel mai sigur veți afla dacă vi se potrivește doar testându-l pe propria piele, așa că tot ce pot să vă spun concret e că merită să vă deplasați până la un magazin Yves Rocher pentru a-l încerca, nu e un parfum banal!

Mie îmi pare un parfum senzual și elegant, cu note care se îmbină perfect, cu o aromă puternică (3 pufuri sunt mai mult decât suficiente) și cu o persistență foarte bună - încă îl simt și acum, când vă scriu rândurile astea, deși îl port de multe ore. Cu o descriere mai amplă o să revin într-un articol viitor, când o să vă propun mai multe parfumuri de toamnă de la Yves Rocher, printre care și acesta, fiindcă mi se pare perfect pentru acest sezon. 

Îl puteți achiziționa de aici, unde încă are preț redus!

Creion pentru ochi


Vă spun sincer că de noile creioane de ochi nu eram chiar deloc interesată, am mai încercat unele de la ei în trecut și nu prea mi-au plăcut, însă a reușit să mă uimească, ba chiar mă cam tentează acum și alte nuanțe, prevăd că la următoarea comandă mai îmi iau cel puțin încă una. 

Creionul este unul tip gel, are o consistență cremoasă și foarte fină, alunecă rapid pe piele, aproape că se aplică singur. Este foarte puternic pigmentat și rezistă neașteptat de bine! Este un creion foarte bun de folosit pe pleoapa mobilă sau pe pleoapa inferioară, în ambele cazuri e foarte ușor de aplicat și foarte rezistent, nu se clintește din loc. De folosit pe waterline nu știu dacă e chiar cea mai bună opțiune, trebuie insistat destul de mult pentru a colora, însă am rămas surprinsă să constat că rezistă bine chiar și acolo - iar mie îmi lăcrimează ochii și majoritatea creioanelor nu-mi rezistă aproape deloc pe waterline. 

Eu am nuanța Violet bujor, un mov închis foarte frumos:


Gama de culori este însă foarte largă, puteți vedea aici multitudinea de nuanțe disponibile (din păcate nu sunt chiar toate pe stoc, în momentul de față). Prețul acestuia nu e deloc mare, în prezent costă doar 20 lei și chiar vi-l recomand cu mare drag, indiferent de nuanța dorită, că eu deja le-am văzut pe toate și sunt la fel de pigmentate și cremoase! 

Top coat de pleoape


Am ridicat sprânceana când am aflat de acest produs și am fost destul de sceptică în privința lui, așa că abia așteptam să îl încerc. Încă nu pot da un verdict final, trebuie să mă mai joc cu el o vreme, însă câteva impresii pot să vă spun. Eu am varianta transparentă, care nu afectează cu nimic aspectul machiajului.

Întâi de toate, mie mi-a fost teamă că o să se simtă lipicios sau că poate o să țină pielea, însă mi-am făcut griji degeaba, că odată ce s-a uscat nu mai știu că e acolo. Un alt lucru de care mă temeam era că mi-ar putea strica machiajul, că pensula cu care se aplică o să-mi întindă fardurile, însă au fost temeri nefondate și în cazul ăsta. I-am găsit însă un mic defect: până când acesta se usucă pe pleoape, adică vreo 5 minute maxim, pleoapele trebuie ținute întinse (ochii închiși sau privirea în jos), altfel produsul se va strânge în pliu și va strica machiajul. 

Nu pot încă să afirm cu tărie că merită așteptarea să se usuce pe pleoape sau nu (deși tind să cred că merită), fiindcă l-am folosit doar de vreo 2-3 ori și în niciuna din zile n-am stat foarte multe ore machiată, însă cu siguranță ceva face, ajută la prelungirea rezistenței machiajului - după vreo 7-8 ore de purtare fără niciun primer, machiajul meu era intact, fără fard strâns în pliu, iar în mod normal îmi rezistă mult mai puțin. Aș vrea totuși să văd dacă mi-ar rezista o zi întreagă și cum s-ar descurca la un tuș care se transferă - vă țin la curent!

Îl puteți achiziționa de aici, la prețul actual de doar 15 lei. 

Ser protector pentru păr


Acest produs promite să facă părul fin, strălucitor și mai puternic. Are o consistență lejeră, precum un lapte demachiant foarte fluid și o aromă fresh foarte plăcută, care se menține ceva vreme pe păr. 

Eu l-am aplicat pe lungimea firului de păr după baie, pe părul umed și mi-a plăcut cum mi-a lăsat părul, foarte fin și parcă și puțin mai strălucitor. Nu mi l-a îmbâcsit sau îngrășat mai repede. Dacă întărește și fortifică firul de păr, așa cum promite, nu vă pot spune încă, îl folosesc de prea puțin timp, însă mai pot spune că mi-a plăcut formula acestuia:


Îl găsiți aici, unde în prezent are prețul redus. Eu zic că merită luat în calcul, e un produs cu potențial aș zice. 

Masca de față anti-îmbătrânire


Deși nu am nevoie de produse anti-îmbătrânire, eram curioasă cum e, așa că am decis să încerc și acest produs și bine am făcut. Pe lângă faptul că m-am distrat copios cu aplicarea și modul în care arătam cu masca pe față, mi-au plăcut și efectele - pe scurt, hidratează și netezește pielea! 

Masca este realizată din silicon (așa cred, mă scuzați dacă greșesc), iar pe ea are un gel, produsul propriu zis. Este împărțită în două bucăți (pentru partea superioară și cea inferioară a feței), se mulează foarte bine pe ten și se simte răcoritoare, e o senzație foarte plăcută. Am ținut-o 15 minute, conform indicațiilor, iar la final am masat restul de produs rămas și tenul meu a rămas atât de fin încât nici n-am mai simțit nevoie să aplic o cremă hidratantă. 

Produsul are o formulă simplă, cu multă glicerină și fără alcool sau parfum. Mi se pare un produs interesant, e de luat în calcul dacă vă doriți puțin răsfăț și totodată efecte bune asupra tenului. O puteți achiziționa de aici.


Trăgând o linie la final, eu sunt foarte încântată de majoritatea produselor noi lansate, nu m-au dezamăgit nici de data asta cei de la Yves Rocher!

Care dintre produse vă tentează? Ați încercat deja vreunul dintre ele? Cum vi s-a părut?

24 de comentarii

  1. Ce frumoasa este nuanta creionului! Chiar azi am vazut toate culorile swatch-uite pe un blog si mi-a atras atentia fix acest violet. Sa te bucuri de produse! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu prima oară le-am văzut pe toate swach-uite la o bloggeriță din afară și am rămas uimită de pigmentația lor. Între timp le-am văzut și „live” pe toate și chiar sunt geniale! :D
      Mulțumesc! Te pup!

      Ștergere
  2. Waw, ce tentatie! Serul de par am sa il i-au in weekend, chiar aveam nevoie si ma bucur ca ai facut postarea la fix, asteptam rewiew-ul noilor produse. Parfumul e super tentant, l-am mirosit, mi se potriveste, ramane de vazut cu finantele, dar il pun pe wish list, poate cine stie prindem o reducere mai buna de Craciun ;) Sunt tot timpul in cautare de un eye liner bun de ochi, te inteleg perfect si eu lacrimez, mi se intinde, am sa il incerc pe acesta recomandat de tine, merci mult :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult dacă ți-a fost de ajutor postarea și sper că te vei înțelege bine cu serul și cu creionul dacă le vei încerca!
      Mă bucur să aflu și că avem gusturi comune la parfumuri! :D Mâine trebuie să apară noua lor ofertă, cea pentru octombrie, poate va fi ceva tentant. Dacă nu, cu siguranță de sărbători sau poate de BF, va fi o ofertă bună.

      Ștergere
  3. Cate bunatati! <3
    Trebuie sa recunosc ca mi-a ramas gandul la creionul de ochi. Are o nuanta superba! :D
    Sa te bucuri de ele! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creionul de ochi observ că a atras cel mai mult atenția! :D
      Mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
  4. Si pe mine ma tenteaza cam tot din noua colectie asa ca la urmatoarea comanda o sa le pun in cos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită cam toate. Te aștept cu impresii dacă le vei încerca!

      Ștergere
  5. ce draguta este nuanta creionului!

    RăspundețiȘtergere
  6. Parfumul chiar sunt curioasa cum este iar top coutul de ploape este o inovatie pe piata. Abia astept un review detaliat! Eu saptamana viitoare vreau sa fac o comanda si cred ca vor fii cateva parfumuri in cutiuta! Iti urez un weekend perfect. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O să revin cu impresii mai detaliate despre parfum, dar cel mai bine ar fi dacă poți da o fugă într-un magazin, ca să-l testezi pe propria piele! :D
      Chiar e interesant conceptul acelui top coat, iar după ce mă mai joc o vreme cu el sigur o să revin cu mai multe impresii.
      Te pup!

      Ștergere
  7. Mie parfumul imi da dureri de cap :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. creionul meu e verde :)).

    masca e pe lista fiindca acum am tot testat la cele de la 7th heaven. incet, incet le folosesc eu pe toate! :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare numai eu am mov? :)) Am văzut că majoritatea ați primit verde.
      E timp de toate! Sunt foarte curioasă să mai citesc impresii despre masca asta, mie mi s-a părut interesantă.

      Ștergere
  9. Wow, nu am mai folosit produse YR de o eternitate. Imi place mult creionul, e foarte frumoasa nuanta.
    Sa le folosesti cu placere in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt fană a produselor YR, am o grămadă. :D Mă bucur că-ți place creionul!
      Mulțumesc!

      Ștergere
  10. Si eu ma intrebam ce e cu nebunia aia de top coat pentru ploape, e bine ca m-ai lamurit :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am reușit să te lămuresc? :)) Eu încă mai „testez” la el, mai durează până să-mi fac o părere completă. :D

      Ștergere
  11. Ce mov frumos!!! Chiar arata bine!
    Pupici si sa le folosesti cu drag pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  12. Interesant serumul, de-a dreptul intrigant acel top coat. Too bad ca deja mi-am comandat luna aceasta de la Yves rocher :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt produse interesante! E timp să le încerci și pe acestea, dacă te tentează! :D

      Ștergere