Oferte Yves Rocher - Octombrie 2015

Tocmai a apărut oferta Yves Rocher pentru luna octombrie, valabilă până la data de 1 noiembrie! Cadourile sunt destul de atractive, în special cele pentru comandă de minim 39 lei, din punctul meu vedere. Pe lângă acestea, pe site mai sunt disponibile și alte oferte interesante, dar haideți să le luăm pe rând. Acestea sunt cadourile oferite în luna octombrie:


Pentru comandă de minim 39 lei, se oferă un cadou la alegere dintre ceasul sport, un rimel (la alegere dintre 3 opțiuni), șamponul non-spumant și balsamul hrănitor de argan. Eu recomand cu căldură ceasul dacă vă place ca model sau șamponul non-spumant (aici v-am arătat ceasul, aici am vorbit despre șampon), însă eu personal aș alege totuși unul dintre rimeluri, fiindcă până acum mi-au plăcut mult toate cele încercate de la ei și chiar aș vrea să mai încerc și altele. Așadar, în funcție de nevoi sau preferințe, aveți de unde alege ceva interesant!

Pentru comandă de minim 99 lei, se oferă cadou o jachetă sau setul format din gel de duș și loțiune de corp Quelques Notes D'amour. Jacheta, deși zic ei că e feminină, mie mi se pare sport, un fel de hanorac pufos, din cum arată în poze. Pe mine nu mă atrage ca model, așa că aș alege setul, mai ales că ador parfumul Quelques Notes D'amour!

Tot pentru o comandă de minim 99 lei sunt disponibile niște oferte speciale, mai exact paleta de farduri la 33 lei sau setul format din tuș cariocă și demachiant bifazic, tot la 33 lei. Fardurile lor sunt bunicele, e de luat în calcul acea paletă, însă despre celălalt set nu știu ce să vă spun fiindcă nu cunosc tușul, doar demachiantul care e printre favorite de mult timp. Tot ca parte din oferta acestei luni, dar fără vreo condiționare la valoarea comenzii, face parte și setul cu 4 geluri de duș, geanta de voiaj și portofelul asortat la 50 lei, care mi se pare interesant, mă atrage geanta aia de multă vreme, iar faptul că ador gelurile lor de duș nu cred că mai trebuie să spun.

Așa cum spuneam încă de la început, pe site mai sunt disponibile și alte oferte interesante, dintre care pe mine cel mai mult mă atrage setul cu 3 geluri de duș la alegere și o sacoșă oferită la doar 30 lei (sacoșa mi se pare simpatică, numai bună pe post de geantă de plajă sau de cumpărături) - aici găsiți oferta. Multe alte produse au prețurile reduse: aici găsiți câteva produse de makeup la prețuri bune și aici la produse pentru păr, iar aici prețurile încep de la 8,99 lei. Alte câteva produse reduse găsiți aici, de unde recomand balsamurile de buze.

Cam asta mi-a atras mie atenția la o privire rapidă, dar mai studiați site-ul dacă vă atrage oferta, e posibil să descoperiți și alte reduceri sau promoții. Eu sunt foarte tentată să dau o comandă pentru unul dintre rimelurile oferite, pentru oferta cu gelurile și sacoșa și poate și pentru setul cu geanta de voiaj. Mă mai gândesc...

Dacă vreți puțină „inspirație” cu ce ați putea achiziționa, vă invit să descoperiți aici postări de pe blog în care am vorbit despre diverse produse Yves Rocher încercate, o să găsiți inclusiv câteva prime impresii pentru cele mai noi produse lansate în această toamnă!

Cum vi se pare oferta Yves Rocher de luna asta? Vă atrage? Ce cadouri veți/ați alege?

10 comentarii

  1. Eu sunt hotarata sa nu cheltuiesc bani doar de dragul de a cheltui, mai ales pentru ca luna viitoare vine ziua mea si deja am o lista lunga cu auto-cadouri. :)) Deci zic pas luna asta. :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când ai o motivație așa puternică, e mai simplu să reziști ofertelor tentante! :)) Eu încă mă mai gândesc, nevoie n-am de nimic până la anu pe vremea asta (cel puțin), dar tot mă atrage câte ceva..
      Sunt curioasă ce auto-cadouri îți vei face! :D

      Ștergere
  2. pare interesantă acea jachetă pentru unele zile de toamnă / primăvară sau pentru drumurile montane (mă rog, gândul mi-e la Transfăgrășan) într-o dimineață de vară mai răcoroasă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru munte da, chiar ar fi super toamna, dacă e așa pufoasă cum pare din poză! :D

      Ștergere
  3. Maiculita, cate tentatii! :D
    As plasa o comanda pentru acel balsam hranitor. Sa vedem, sa vedem... ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine nu știu de ce nu mă atrage chiar deloc acel balsam. Poate pentru că am deja mult prea multe...
      Pupici

      Ștergere
  4. Balsamul cu ulei de argan suna tare tentant !
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acela e singurul care nu mă atrage, dar din motive foarte subiective - că am prea multe. :)) Dar analizând „la rece”, chiar pare tentant și el. :D

      Ștergere
  5. Cred că e una dintre cele mai bune oferte ale lor din ultima vreme. Mi se par tentante rimelul, setul acela cu lapte de corp+gel de duș și trusa de farduri, chiar dacă nuanțele nu mi se potrivesc. E bună de făcut cuiva cadou, produsele de machiaj din această gamă aurie arată luxos, eu am o pudră și mi se pare super fancy :D.
    La ultima comandă am luat un parfumel Vanille Noire la 30 ml, e printre preferatele mele în această perioadă. Și geluri de duș, evident! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aceeași părere sunt și eu, cel puțin față de ultimele 2-3 luni e sigur cu mult mai bună!
      Eu am o paletă din asta de farduri și să fiu sinceră... am luat-o și o țin tocmai de dragul ambalajului, că nuanțele din ea le mai am și-n alte palete. :))
      Încă mai am și eu multe parfumuri de la ei pe wishlist! :D Iar gelurile de duș nu lipsesc din nicio comandă! :))

      Ștergere