Produse favorite - Septembrie 2015

Repede a mai trecut luna septembrie! Nici n-am conștientizat bine că oficial a venit toamna, că prima lună din ea e deja dusă. Mie gândurile deja îmi fug ocazional la sărbătorile de iarnă, încerc totuși să le alung că nu vreau ca timpul să treacă chiar atât de repede, așa că revin la septembrie și încerc să trag o linie cu privire la produsele favorite. După ce mi-am petrecut câteva zeci de minute studiind produsele și încercând să-mi dau seama ce am mai descoperit fain luna trecută, realizez că am avut mai multe favorite decât aș fi crezut...


Nu sunt chiar la fel de multe produse ca în lunile de vară, însă sunt destule pentru o lună în care am încercat să desfac cât mai puține produse noi și să mă bucur mai mult de ceea ce am deja în uz. Haideți acum să vă povestesc mai multe despre fiecare în parte, că am destul de multe laude de așternut în scris..


Paleta Sleek Storm a fost intens folosită din momentul în care am pus mâna pe ea, mi se par superbe multe din nuanțele fardurilor pe care le are, iar de calitate sunt mulțumită, chiar dacă nu pot să nu remarc faptul că există o diferență de calitate între ea și Oh so special (asta mi se pare în continuare cea mai calitativă paletă de la ei, din ce am încercat până acum). 

Demachiantul bifazic Nivea a fost o surpriză mai mult decât plăcută, dat fiind faptul că în vechia formulă nu mi-a plăcut deloc, îmi provoca puternice usturimi. Cu noua formulă n-am avut probleme de genul ăsta, deși a rămas la fel de eficient cum îl știam! Îmi place, chiar îmi place mult, e undeva printre primele cele mai iubite bifazicei.

Nici în luna septembrie nu lipsesc de la favorite rujurile, am descoperit și de data asta câteva foarte mișto, și anume:
  • Melkior Irresistible l-ați mai văzut și o să-l mai vedeți, fiindcă-mi place la nebunie și l-am purtat obsesiv, iar toamna asta (cel puțin) o să-l tot port, a devenit rapid unul din favoritele acestui sezon! N-am efectiv ce să-i reproșez, dar cu mai multe detalii revin atunci când o să vă arăt și un swach în care să se vadă mai bine nuanța. 
  • Rimmel London Kate #90 are o nuanță de roz care se remarcă imediat, iar formula cremoasă și totodată rezistența destul de îndelungată m-au surprins mai mult decât plăcut și mi-au stârnit interesul față de rujurile de la Rimmel (e primul de la ei pe care îl încerc, nu m-au atras până acum).
  • Music Flower #01 merita din plin menționat, tocmai pentru că e „doar” un ruj ieftin și necunoscut de la metrou, dar care e chiar foarte bun! Nuanța îmi place de asemenea mult, m-a nimerit Ira când l-a ales, cred că nici eu nu făceam o alegere mai bună. 


Loțiunile de corp Elmiplant Skinnergy au tot fost lăudate prin blogosferă, iar eu nu pot decât să le mai aduc câteva laude, că prea mișto sunt, mai ales pentru prețul infim pe care-l au. Parcă v-aș mai povesti și eu mai multe despre ele, într-un articol dedicat lor, că merită să se bucure de toată atenția!

Crema de mâini Vaseline cu aloe vera îmi place mult, mă fascinează mirosul, textura e plăcută (deloc grasă/uleioasă, intră repejor în piele), hrănește și hidratează mâinile, iar efectele sunt de durată. Acasă am folosit-o cel mai des luna trecută, rar am întins mâna către o altă cremă de mâini. Încep să devin tot mai pasionată de produsele de la Vaseline, următorul pe listă e un balsam de buze. 


Cremele de mâini L'Occitane nu sunt descoperiri recente, dar meritau și ele menționate ținând cont că nu-mi lipsesc din geantă de când a venit frigul! Îmi plac astea mini fiindcă sunt micuțe și ușor de strecurat chiar și în cele mai minuscule gentuțe, dar îmi și plac ele calitativ, chiar dacă prețul întreg e destul de măricel (însă când sunt la reducere nu trebuie ratate!). Nu pot spune că am o favorită, prefer mai mult una sau alta în funcție de ce aromă și textură am chef pe moment. 


Mastic oil for hair de la Mastic Spa e unul dintre cele mai mișto uleiuri pentru păr încercate vreodată! În afară de faptul că miroase demențial, iar mirosul se menține mult timp pe păr, are și efecte foarte bune, lasă firul de păr foarte fin și deloc încărcat sau gras! Îl aplic doar pe vârfuri și îl folosesc după baie, pe părul umed. Eu l-am achiziționat din Grecia, însă produsele Mastic Spa se găsesc și la noi, în parfumeriile Marionnaud, iar acesta are un preț de până în 50 lei. Vi-l recomand cu drag!

Șamponul uscat Batiste Blush e noul meu favorit, se pare că fiecare variantă nouă pe care o încerc reușește să mă cucerească! Îmi place mirosul delicat pe care-l are și parcă nici nu încarcă așa rău părul ca alte variante (dar metoda mea favorită de utilizare a rămas aceeași - după aplicarea șamponului uscat îmi șterg părul cu un prosop uscat, pentru a mă asigura că nu rămâne nicio urmă de pudră în păr!).


Voi ce produse interesante ați descoperit în septembrie? Avem vreun favorit în comun? Ați vrea review mai detaliat sau swach la ceva anume?

24 de comentarii

  1. mi-am luat si eu crema de maini vaseline, e super.pup, ne vedem maine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție îți place crema de mâini! Și-mi pare rău că n-am reușit să ne mai vedem sâmbătă. :( Pupici!

      Ștergere
  2. Super trusa :), <3, recunosc ca sper sa încerc și eu șamponul uscat :)
    www.alinapink.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită încercat șamponul uscat, e foarte bun la casa omului! :)

      Ștergere
  3. Avem in comun rujul Melkior si uleiul de par! :) Cremele de corp eu le-am terminat, mi-au placut mult dar parca mai mult imi place cea Vaseline cu cacao. Te pup, weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem niște favorite în comun!
      Nici nu m-am gândit să compar loțiunea Vaseline cu cele de la Elmiplant, mi se par foarte diferite, atât ca textură cât și ca miros, iar mie mi se pare că fiecare are farmecul ei. :D
      Te pup!

      Ștergere
  4. Avem 2 produse in comun: demachiantul bifazic si crema de maini. Le-am folosit si eu luna trecuta si m-au cucerit. Am mai descoperit rujul creion roz stralucitor de la Yves Rocher, crema demachianta fara lacrimi de la Viva Natura, uleiul pentru par si corp de la Yves Rocher pe care il tot recumpar, crema Idealia de la Vichy.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă avem câteva favorite în comun! :)
      Uleiul ăla pentru păr și corp de la Yves Rocher trebuie neapărat să-l încerc și eu, poate-l pun în coș la următoarea comandă!

      Ștergere
  5. trebuie sa-mi iau si eu ceva de la vaseline :).

    si pe mine m-a speriat rapiditatea cu care au trecut august si septembrie :((.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar trebuie, au produse foarte mișto! :)
      Mie mi se pare că în fiecare an luna septembrie trece foarte repede, n-am idee de ce.

      Ștergere
  6. Imi faceau si mie cu ochiul paletele Sleek,dar poate de sarbatori ma rasfat. Crema de maini a devenit un must de cand au inceput zilele friguroase! Eu folosesc una de la balea, dar e pe terminate. Sa vad ce ma mai atrage

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită, sunt foarte bune fardurile și nici nu sunt scumpe!
      Așa e, nici n-a venit bine răcoarea că deja am început să le folosesc obsesiv, mâinile mele o cer. :D

      Ștergere
  7. Mvaai ce faina e paleta Sleek! Favorita mea e Oh So Special cu care am si facut ultimele doua postari de pe blog. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh so special cred că v-a rămâne favorita mea de la ei oricâte altele aș mai încerca. O să arunc un ochi la tine pe blog, sunt curioasă ce postări ai făcut cu ea. :D

      Ștergere
  8. M-ai făcut curioasă în privința uleiului de păr! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate o să-i fac și un review mai detaliat, merită mai multă atenție! :D

      Ștergere
  9. O multime de produse simpatice.
    Si eu iubesc Stormul, Batiste-ul si produsele Elmiplant. :D
    Produsele L'occitane si Vaseline sunt in continuare pe lista mea. Sper sa reusesc la bifez.:)
    Sa le folosesti cu placere in continuare!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce de produse iubite avem în comun! :D Mă bucur, mă bucur mult.
      Merită ambele branduri, au produse faine. Îți doresc să le bifezi cât mai curând!
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere
  10. Elmiplant imi place tare mult, vreau sa incerc si Vaseline!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu vreau să mai încerc cât mai multe de la Vaseline!

      Ștergere
  11. I-am pus gand rau paletei aleia. Cand de curand pun mana pe ea :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, cremele de maini miros chiar bine...live! :))
    Astept Black Friday la MKS...sa vad ce reusesc sa-mi cumpar, caci am multe produse pe lista de dorinte!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărul e că au cucerit multe fete, le fac reclamă zilnic tot plimbându-le în geantă. :))
      La fel și eu, dacă au reduceri generoase plănuiesc să cumpăr câte ceva, în special pensule. :D
      Pupici

      Ștergere