Fall Favorites Tag

Chiar îmi era dor să completez un tag, iar dacă mai e și de sezon, cu atât mai bine! Pe ăsta l-am salvat rapid în draft pentru a-l completa de când l-am văzut prima oară la Deena, iar acum i-a venit rândul și la completat. Toamna nu e nici pe departe anotimpul meu favorit, însă am început să-i descopăr și părțile sale bune, cu care încerc să mă consolez de fiecare dată când nu mă mai pot opri din tremurat sau de câte ori mă lupt cu vântul să nu-mi ia umbrela, așa că haideți să vedem ce mărunțișuri îmi plac și-mi fac viața mai frumoasă în perioada asta...

Favorite Candle

Îmi plac lumânările frumos parfumate, însă nu sunt (încă) o prea mare maniacă cu lumânările și nu pot spune că am o aromă favorită de toamnă. Știu, am început cu stângul, dar chiar n-am ce să numesc aici...

Favorite Lip Color

Nu-mi vine nici mie să cred că spun asta, dar... categoric roșu! Nu știu când m-a prins nebunia cu rujurile roșii, dar au ajuns să-mi plac mult, le port dese ori în perioada asta și vreau tot mai multe nuanțe la colecție!


Favorite Drink

Băuturile calde, fierbinți chiar. Iar în capul listei de favorite sunt ceaiurile și cafeaua.


Favorite Blush

Am revenit la cel din kit-ul Sleek Face Form, după ce l-am cam abandonat pe timp de vară, din cauză că mi se părea puțin prea sidefat pentru purtat ziua, prin soare. Acum mi se pare perfect, mai folosesc și din celelalte pe care le dețin, dar către el întind cel mai des mâna.


Favorite Clothing Item

Pulovere și cardigane moi și pufoase să fie! Iar dacă mai sunt și lungi, cu atât mai bine (la cardigane e aproape obligatoriu).

Sursă foto

Favorite Fall Movie

Prefer filmele ușurele, comedii bune eventual, dar n-am un favorit anume. În ultima vreme am (re)văzut diverse filme vechi.

Favorite Fall TV Show

Toamna asta e a emisiunilor cu turnee de poker, asta am vizionat cel mai des în ultima perioadă. Sunt și cam singurele emisiuni care-mi plac în general. Iar dintre seriale nu știu dacă am vreun favorit de toamnă, continui să mă uit la ce urmăream și până acum.

Favorite Food

Ținând cont că sunt într-o perioadă în care încerc să mănânc mai sănătos, cred că n-ar fi indicat să mă gândesc prea mult la o posibilă mâncare favorită, că cine știe ce pofte mă apucă. :)) Aș numi totuși dulceața (preferabil făcută în casă, eventual de căpșuni sau vișine), care-mi place mult toamna fiindcă merge numai bine lângă un ceai fierbinte, întinsă eventual pe o gofră pufoasă... yum!

Sursă foto

Favorite Halloween Costume

Nu sunt o mare fană a Halloween-ului și nu prea obișnuiesc să-l sărbătoresc. Dacă ar fi totuși să merg la o petrecere de Halloween, cu siguranță n-aș alege un costum din ăla teoretic înfricoșător, practic doar scârbos (cel puțin pentru gustul meu). În funcție de dispoziție, aș alege ori ceva drăguț (prințesă, vreo prăjitură, un animăluț), ori vreo vrăjitoare sau poate un vampir, dacă vreau totuși să îmbrac un personaj rău sau măcar mai dur, fără să am totuși elemente scârboase.

Sursă foto

Nu o să nominalizez pe nimeni, dar invit să preia tag-ul oricine dorește!

Care sunt favoritele voastre din această toamnă? Avem ceva în comun? 

11 comentarii

  1. Eu mananc gofrele cu crema de ciocolata. Interesant tag :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie-mi plac cu cremă de ciocolată (eventual și cu niște feliuțe de fructe deasupra), dar sunt bune și cu dulceață. :D

      Ștergere
  2. Ceaiul, cardiganele si rujurile inchise la culoare sunt si pe lista mea de favorite :D Alaturi de esarfe, oje in culori tomnatice si botine. In rest, vremea nu-mi place, ploile nici ele (cand am de mers), nici faptul ca se insereaza atat de repede.
    Te pup, weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că avem niște favorite în comun! :D Cu eșarfele încerc să mă împrietenesc, dar încă n-am reușit, iar ojele și botinele sunt și ele pe lista mea, deși anul ăsta am trecut direct la cizme. :))
      Te pup!

      Ștergere
  3. Dulciuri!!!!! si rujulllll :D love it!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sunt in cealalta extrema: presimt ca o sa-mi dau si ultimul banut pe lumanari parfumate. sper sa ma potolesc, totusi :)))).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Uite de aia încerc să mă țin departe de ele, chiar n-am nevoie de încă o pasiune de genul ăsta, îmi e suficientă cea pentru cosmetice, bijuterii, genți etc. :))

      Ștergere
  5. Am preluat si eu tagul. :) Multumesc pentru inspiratie.
    http://jurnaluliubirii.com/2015/10/20/tag-de-toamna/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că l-ai preluat! Vin acum să-l citesc. :)

      Ștergere
  6. Am facut si eu pancakes..suuuper bune! :D
    Cred ca anul asta o sa-mi iau si eu kitul acela de la Sleek...e de prea mult timp pe lista de dorinte...poate de Black Friday sunt reduceri frumoase si il voi cumpara!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa, fă-mi poftă acum! :))
      Merită achiziționat, e un produs bun, iar dacă-l mai și prinzi la reducere.. cu atât mai bine!
      Pupici

      Ștergere