Câteva gânduri la început de 2016

La mulți ani, fete frumoase! Să aveți un an cât mai frumos, plin de reușite, oameni frumoși, multe momente frumoase și multă sănătate!

Am intrat în 2016 cu o stare foarte bună și o foarte mare încredere (cum nu cred că am avut vreodată) că o să fie un an superb! Nu mi-am făcut de data asta nicio listă cu rezoluții pentru 2016, că am destul de bine în minte ce vreau de la anul ăsta, dar știu sigur că în capul listei ar sta un obiectiv foarte important - să mă bucur din plin de viață! Cred că asta e cel mai important - să trăim momentul, să ne bucurăm de fiecare lucru mărunt care ne face fericite, să investim mai mult timp (și bani, unde e cazul) în pasiunile noastre, să petrecem timp de calitate cu oamenii importanți din viața noastră și... să zâmbim mai mult, că tot vorbeam despre asta seara trecută.


Haideți să ne setăm obiective realiste anul ăsta și pe care abia așteptăm să le bifăm, în loc să facem o listă lungă cu obiective pe care deja știm că n-o să le ducem la capăt și care o să ne aducă mai mult stres și chiar frustrări. Știu că există și acele lucruri pe care chiar ni le dorim mult, dar până la care drumul e lung și poate nu neapărat plăcut, dar poate e o idee bună să căutm un alt drum mai bun, iar pe lângă astea să ne setăm și niște obiective faine.

Ce-mi doresc eu cel mai mult anul ăsta, mai exact? Să călătoresc mai mult, în primul rând. Deja câteva destinații sunt stabilite pentru începutul ăsta de an și încep să mă gândesc la altele și pentru restul anului. Să dedic și mai mult timp blogului, dar și pasiunii pentru fotografie e alt lucru pe care-mi doresc mult să-l fac. Să învăț lucruri noi și să trăiesc experiențe noi - aici pot intra multe, de la cele mai mărunte lucruri și până la altele ceva mai mărețe. Lista mai poate continua, mai am câteva planuri și dorințe importante pe care o să le țin acum pentru mine (dar poate o să vă spun despre ele când o să le bifez), dar și obiective firești să le spunem (să-mi închei cu bine ultimul an de facultate,  să-mi rezolv niște mici probleme de sănătate etc).

Poate o să-mi fac o agendă în care să notez în fiecare zi ceva frumos, care m-a făcut să zâmbesc, poate o să-mi notez totuși și rezoluțiile pentru anul ăsta (la care sigur mai adaug altele pe parcurs), că tot îmi plac mult listele, dar o să încerc și să dedic mai puțin timp pentru organizare și mai mult pentru a face ce-mi doresc.

Despre 2015 nu vreau să spun multe, n-a fost cel mai bun an al meu, dar n-a fost nici cel mai rău.... am cunoscut mulți oameni frumoși, am trăit câteva experiențe noi, mi-am îndeplinit și câteva dorințe (chiar dacă nu toate) și am avut parte de destule momente frumoase.

M-am întins mai mult decât credeam că o s-o fac, sper însă că am reușit să vă conving să alocați mai mult timp pentru voi și plăcerile voastre anul ăsta, să vă bucurați cât mai mult de viață!

Care sunt planurile voastre pentru 2016?

26 de comentarii

  1. Nici un plan pt. ca de obicei nu se indeplinesc si mai mult ma enervez:))) Mai bine ma ghidez dupa clasica zicala :size the day, live the moment and see what happens: La multi ani! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că asta se întâmplă când nu sunt prea realiste sau poate nu ne dorim de fapt atât de mult. :D Eu chiar am de când să fac tot posibilul anul ăsta ca să-mi îndeplinesc toate dorințele și planurile, mai ales în ceea ce privește călătoriile.
      La mulți ani! :*

      Ștergere
  2. La multi ani!
    Nici eu nu-mi fac planuri, stiu in mare pe ce ma axez si restul, cum or fi, cum or veni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani și un an cât mai bun!
      Așa e, cel mai bun plan e să trăim clipa, zic eu! :D

      Ștergere
  3. Te pup Ella,sa ai sanatate, noroc si sa se realizeze tot ce-ti doresti.Te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  4. La mulți ani!!!
    Blogul este o prioritate anul acesta, pentru mine. De asemenea, mai am câteva "hopuri" să le zicem,legate de școală, implicit de obținerea pașaportului. În rest, nu mi-am fixat obiective mărețe, dar aș vrea să redevin persoana aia calmă precum un măgar.
    Succes în tot ceea ce ți-ai propus!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani!
      Și pentru mine la fel, sper să ne găsim suficient timp pentru asta amândouă! Eu am devenit ceva mai calmă încă de anul trecut, dar nu chiar ca un măgar, deși n-ar fi rău. :))
      Mulțumesc, și eu îți urez succes și un an cât mai frumos!

      Ștergere
  5. Eu mi-am facut totusi o lista cu niste lucruri pe care vreau sa le fac, iar unele din ele nu sunt neaparat materiale, sunt doar un reminder pentru mine, sa spun asa.

    Lots of kisses si un an nou cat mai frumos si plin de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit lista ta, ai planuri foarte faine!
      Mulțumesc, asemenea! Te pup!

      Ștergere
  6. De data asta planul meu pentru 2016 este sa nu-mi fac nici un plan si crede-ma ca imi este foarte greu pentru ca sunt capricorn si imi plac listele, planurile, organizarea.

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani, draga mea! Sa fie un an asa cum il doresti si sa reusesti sa vezi si sa te bucuri de toate lucrurile frumoase ce ti le va aduce! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani! Mulțumesc frumos, draga mea! La fel îți doresc și eu ție, sper să ne citim cu același entuziasm și la final de 2016, mândre că a fost un an frumos! :D
      Te pup!

      Ștergere
  8. Si eu am intrat in noul an cu aceeasi stare...Pentru simplul fapt ca s-a terminat 2015 :)) Iti doresc sa reusesti sa realizezi tot ce ti-ai propus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine, chiar mă bucur! Într-un fel și eu m-am bucurat că s-a încheiat 2015. :))
      Mulțumesc la fel!

      Ștergere
  9. La multi ani!
    Sa ai parte de un an frumos plin de zambete si cu cat mai multe realizari!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani!
      Mulțumesc, la fel să ai și tu parte!
      Pupici

      Ștergere
  10. În 2014 mi-am făcut o listă de rezoluții, nu prea a ieșit cum am vrut, așa că mă las de planuri mărețe! O să fie ce-o să fie, important e să avem moralul ridicat și să ne simțim bine indiferent ce vom alege să facem.
    La mulți ani, Mihaela, și un an excelent blogului tău!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam așa am fost și eu în 2015, mi-am setat multe obiective mărețe și cam irealizabile, anul ăsta sunt mai rațională.
      Spui foarte bine, asta contează cel mai mult!
      La mulți ani și mulțumesc!

      Ștergere
  11. Mult succes si un an cu multe realizari, multe locuri noi vizitate si tot ce iti doresti!
    Nu-mi doresc atat de multe, insa un lucru ar fi cel mai important anul asta de bifat!
    Si cel mai important este sa fim sanatosi...sa ne bucuram de cei din viata noastra si sa fim recunoascatori pentru ce avem! :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, să ai și tu un an exact așa cum ți-l dorești!
      Te pup!

      Ștergere
  12. hei, imi poti spune te rog ce nuanta este rujul? poate ai mai spus, dar sunt noua pe aici :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună! Rujul clasic e Maybelline Creamy Matte, nuanța Magnetic Magenta (însă în poza asta nu se vede tocmai nuanța reală - e de fapt mai deschis, mai aprins).

      Ștergere
    2. multumesc frumos! :*

      Ștergere